New York Rangers 2004-2005

  • 18 877
  • 134

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
New York Post tänään : Eric Lindrosin sopimusta ei jatketa ja luultavasti joukkue ei tule hankkimaan E-Trainia Free Agenttinakaan. Larry Brooksin päätelmä tulee siitä kuinka Eric:n Isä Carl haukkui rangers-organisaatiota ja siitä kuinka Eric jo puhui hänen ajastaan Rangers-joukkueessa, kuin hän olisi jo menossa muualle. Tilanne on uskoakseni niin, että Lindros suostuisi jatkamaan mutta Rangers ei suostu ottamaan.

Ihan sama kummin päin tässä nyt mennään mielestäni. Lindros olisi toki ollut Captain materiaalia, mutta taas jos se nyt annettaisiin jollekkin joka on vielä pitempään kuin vuoden Manhattanilla, niin voitaisiin saada vähän jatkuvuutta. Sentteri ongelmaan nähden en tiedä mitä voisi tehdä sillä eihän Eric kuitenkaan ratkaisu olisi, vaan sellainen korjaus vähäksi aikaa. No, katotaan nyt mitä Sather keksii, tuskin mitään kovinkaan hienoa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Tämähän oli jo kauan selvää, että Rangers ei käyttäisi Ericin $10.25 miljoonan optiota.

Ericilla ei ole mitään kiirettä tehdä sopimusta mihinkään ennen kuin uusi CBA on saatu valmiiksi ja hänen markkina-arvonsa on muutenkin tällä hetkellä aika alhaalla. Jatko Rangersissakaan ei silti ole vielä täysin poissuljettu vaihtoehto, vaikka tällä hetkellä se ei kovin mahdollisesti näytä.

Carl Lindrosin kommentit eivät yllätä yhtään, koska Sather kohteli joukkueensa parasta pelaajaa ajoittain todella ihmeellisesti peluuttamalla esimerkiksi Hlavacia keskellä. Tosin nämäkin kommentit olisi voinut jättää ihan omaan tietoonsa eikä huudella kaikille lehdille.

Eric on ollut New Yorkissa pelkkä class act ja good soldier.

Rangers tulee tarvitsemaan joka tapauksessa ykköskentän keskushyökkääjän. Vaikka olenkin tämän rebuildingin vankka kannattaja niin silti yksikään nuorista ei ole vielä valmis 1. pivotin tehtävään. Niinpä esimerkiksi Michael Nylanderin hankkiminen olisi mielestäni hyvä vaihtoehto vuodeksi. Mutta siihen ne UFA hankinnat sitten mun puolestani saavat jäädä. Pienin varauksin voisin hyväksy yhden marginal vasemman laidan nyt kun Prucha jää vielä ainakin vuodeksi Eurooppaan.

Wiseman, Giroux, joku yksi kovempi kaveri etc. vaihtelisivat nelosketjussa, Hartfordissa ja esitysten mukaan Lundmarkin paikalla etc. aina vuorotellen. Yrittäisin välttää myös kokoamasta sellaista ykkösketjua, joka pelaisi lopulta 25 minuuttia/night vaan peliajan tulisi jakaantua tasaisesti myös niille nuorille, joiden kanssa nyt yritetään rakentaa parempaa tulevaisuutta. Demitra on esiintynyt jo keskusteluissa, mutta toivottavasti Sather & Maloney pysyvät hänestä kaukana.
 
Viimeksi muokattu:

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Onko Rangersin ihan oikeasti mitään järkeä pitää Lindrosia?
Mielestäni juuri Nylanderin kaltainen pienemmän profiilin ykkössentteri sopisi tällä hetkellä paremmin kuvioon. Tietenki yksi erittäin rohkea vaihtoehto olisi antaa Jamie Lundmarkille paikka ykkösessä Jagrin rinnalle. Tällaisena "välivuotena" vastaavanlaisen yrittäminen voisi ehkä toimia. Eihän sitä ikinä tiedä jos Lundmark saisi kaivatun sysäyksen uralleen, kuten Marleau San Josessa.

Muuten joukkue näyttää kivalta ja mitä tärkeintä lupaavalta. Kuten muutkin, seuraan ennemmin nuorta ja taistelevaa Rangersia kuin viimekausien epätoivoisia kyhäilmiä.

Draftista vielä sen verran, että aluksi myös iski vähän pettynyt fiilis kun Montoya varattiin. Mutta mietiskelyn ja JLandin perustelujen jälkeen Al Montoya tuntuu juuri oikealta, varsinkin kun Lauri Korpikoski saatiin vielä haalittua samalla kieroksella.
Parhaimmillaan hänestä tulee Blueshirtsien samikapanen, huonoimmillaan(??) uusi anttilaaksonen. Monipuolinen kaveri.
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Eric the Dread

Mä oon vähän eri mieltä tosta Nyllestä ykkössentterinä. Se jätkä on optimaali 2. sentteri ja ylivoiman pyörittäjä. Lindros on yks mun kaikkien aikojen suosikki-jamppoja ja terveenä olleessaan pystyy edelleen dominoimaan pelejä tyyliin Thornton. Eri asia sitten millasta liksaa se pyytää ja haluaako yleensäkään enää Rangerseihin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Re: Eric the Dread

Viestin lähetti Karamahti
Mä oon vähän eri mieltä tosta Nyllestä ykkössentterinä. Se jätkä on optimaali 2. sentteri ja ylivoiman pyörittäjä.

Nylanderhan pelasi Washingtonissa ykkösketjussa Jagrin keskushyökkääjänä ja kaksikko toimi kuulemma hienosti yhdessä.

Sanon tämän nyt kolmannen kerran, mutta tarkoituksenahan ei ole siis toivottavasti koota mitään superketjua Tkachuk-Thornton-Jagr, joka pelaisi 25 minuuttia/night ja kaikki mahdolliset ylivoimat.

Vaan tarkoituksena hankkia pari sellaista luotettavaa veteraania, jotka 1) ovat valmiita sitoutumaan kärsivälliseen nuorten pelaajien kehittämiseen ja 2) voivat tarvittaessa välillä antaa oman roolinsa sellaiselle prospectille, joka ansaitsee lisää peliaikaa.

Tuohon rooliin luulisin esimerkiksi Nylanderin tai Rolstonin sopivan hyvin.

Ziggy Palffy halusi kuulemma Rangersilta vähintään kolmen vuoden ja $18 miljoonan sopimuksta ja sen pyynnön takana tuskin oli päästä opettamaan nuoria pelaajia, vaan ihan joku muu asia...
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Clap clap

Aika odotettu yllätyksetön ratkaisu, johon ainakin itse olen Rangers-fanina tyytyväinen. Olisin mielelläni nähnyt McGillin joukkueen johdossa jo nyt, mutta toisaalta on ihan sama kuka tehtävään nimitetään, jos koko kausi ja training campit etc. jäävät pelaamatta.

Ja jos pelejä kaikesta huolimatta pelataan, niin Renney on aivan yhtä hyvä vaihtoehto kuin esimerkiksi Francis tai Maurice. Tom tuntee pelaajat paremmin kuin kukaan muu organisaatiossa ja Rangers pelasi Renneyn alaisuudessa aivan erilaista peliä loppukaudella Satherin jätettyä valmennustehtävät hänelle.

Voitot-tappiot recordia on aivan turha katsoa, koska edes Scotty Bowman ei olisi tehnyt siitä New York Strangers ryhmästä voittavaa joukkuetta Punch Imlachin strategialla. Lisäksi firesalen jälkene jäljelle jääneet veteraanit kuten Holik ja Jagr kehuivat avoimesti Renneyn lähestymistapaa ja strategiaa.

Tämä valinta kertoo myös aivan selvästi siitä, että Sather aikoo siirtää joukkueen tulevaisuudessa Ryan McGillin käsiin. Ja nyt McGill saa kerätä vielä vuoden kokemusta Hartfordissa, tai sitten Renney voi hyvinkin valita hänet apuvalmentajakseen ja Nick Fotiu ottaa Wolf Packin päävalmentajan paikan. Molemmat vaihtoehdot sopivat mulle hyvin.

Kaikkein mielyttävintä on kuitenkin huomata, että Sather ei edes haaveile mistään Cup-runista vaan organisaatiossa on sitouduttu täysin rakentamaan joukkue uudestaan omista pelaajista. Mr. Dolan on vihdoinkin ymmärtänyt, että New Yorkissa on vain yksi joukkue joka ei koskaan turvaudu rebuildingiin, ja sen joukkueen omistaa George Steinbrenner.

Siksi pari seuraavaa kautta tulevat olemaan Manhattanilla välivuosia kun tätä tulevaa dynastiaa rakennetaan ja mikä olisi parempi vaihtoehto kuin antaa niiden miesten, jotka ovat olleet alusta asti mukana vetää projektia myös jatkossa.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Onko muuten Messieriltä tullut mitään virallista lopettamisvahvistusta vieläkään?
Kun keväällähän mies jätti vielä mahdollisuuden jatkamiseen...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti stiflat
Onko muuten Messieriltä tullut mitään virallista lopettamisvahvistusta vieläkään?
Kun keväällähän mies jätti vielä mahdollisuuden jatkamiseen...

Ei ole tullut. Uskon ja toivon, että The Captain lopettaa, mutta ei sitä koskaan tiedä. Glen Sather oli puhunut Messierin kanssa pari viikkoa sitten ja Markin tilanne oli edelleen epäselvä.

Messierin jatkon puolesta puhuisi ainakin muutama asia, joita ovat esimerkiksi 694 maalia -> 700 tulisi täyteen varmasti ennen joulua. Vaikka pelaajat sanovatkin, että he eivät välitä pisteistä niin jokainen niitä milestone-numeroita kuitenkin ajattelee. Se on fakta.

Sather on muuten tehnyt off-seasonilla hyvää työtä, mutta IMHO Slatsin olisi pitänyt jo sanoa Messierille, että hänelle ei ole enää paikkaa ensi kauden joukkueessa. Koska jos Messier päättää jatkaa ja Sather antaa hänelle sopimuksen niin nuorten peliaika vähenee 100% varmuudella.

Joka vuosi viimeiset 4 vuotta on aina ennen kauden alkua sanottu, että Messierin jääaikaa pienennetään, mutta niihin sanoihin se on sitten jäänytkin ja Mark on pelannut lopulta ylivoimaa, alivoimaa -- kaikkea mahdollista.

Kunnoitukseni The Captainia kohtaan on erittäin suuri, mutta tosiasiat on nähtävä niinkuin ne ovat ja Messierin aika Rangersissa pelaajana on ohi.

*

Al Montoya päätti odotetusti jäädä vielä ainakin vuodeksi Michiganiin, joten Dan Blackburn saa pelata kundoututtuaan Hartfordissa ykkösmaalivahtina. Mitään aikataulua Blackille ei ole tehty vaan hän pelaa sitten kun olkapää on täysin kunnossa. Se voi olla kunnossa jo lokakuussa, mutta kuntoutus voi kestää myös joulukuulle.

Muutenkin Rangersin uutta linjaa kuvaa hyvin se, että Hartfordiin on tuotu paljon nuoria kuten Jake Taylor, Dwight Helminen, Jason MacMillan, David Liffiton etc. ja todennäköisesti vielä Hugh Jessiman, Nate Guenin, Lee Falardeau ja Marcus Jonasen voivat liittyä tähän ryhmään. Lisäksi Tyutin, Kondratiev, Pöck ja Murray saavat pelata ensi kauden AHL:ssa.

Wolf Pack tuleekin olemaan tulevalla kaudella erittäin nälkäinen ja energinen joukkue nuorten taistellessa peliajasta ja yrittäessään vakuuttaa valmennusjohtoa.

Hugh Jessiman käy päivittäin MSG Training Centerissa yhdessä Darius Kasparaitisin ja Jamie Lundmarkin kanssa ja Hugh näyttää erittäin hyvältä. Hän on päässyt eroon lähes kaikesta "baby fat" ja on lisännyt huomattavasti massaa. Mun mielestä Hughin on aika siirtyä seuraavalle tasolle Hartfordiin, koska Dartmouthissa hän ei mielestäni enää kehittyisi niin paljon.

Lundmarkilla puolestaan on edessä uransa tärkein kausi, koska nyt Jamien on viimeistään osoitettava, että hän pystyy lunastamaan odotukset.

*

Perry Pearn tuli Ottawasta Tom Renneyn apuvalmentajaksi ja mielestäni Pearn oli loistava kaappaus. Jos Pearn pystyy tuomaan joukkueeseen edes vähän samanlaista ideaa, jolla Senators pelaa niin tilanne on loistava. Pääasiassa Pearn kuitenkin peluuttaa ilmeisesti ylivoimaa, mutta tulee varmasti jakamaan ideoitaan Renneyn kanssa.

Ja vielä Pearniakin tärkeämpi lisäys oli Benoit Allairen hankkiminen Phoenixista maalivahtivalmentajaksi. Rangersilla ei ole ollut täysipäiväistä maalivahtivalmentajaa vuosiin ja esimerkiksi Blackburn kärsi tästä puutteesta paljon edellisinä vuosina. Nyt Allaire saa viettää todennäköisesti koko kauden Hartfordissa Blackien ja Labarberan kanssa.

*

Tämän vuotinen off-season on ollut Rangers-faneille varmasti erikoinen, koska yleensä tähän mennessä olisi pidetty jo ainakin Paul Kariyan, Glenn Murrayn ja Dominik Hasekin lehdistötilaisuudet Gardenissa. Itselleni tämä tänä kesänä koettu hiljaisuus on ollut kuitenkin positiivinen kokemus, koska se osoittaa, että Rangers on tosissaan tämän uudelleenrakennuksen suhteen.

Esimerkiksi Jason Strudwick on hyvä roolipelaaja, joka ei tule viemään keneltäkään tärkeää jääaikaa. Pari samanlaista veteraanihankintaa tullaan vielä varmasti tekemään, koska kaikki nuoret eivät ole valmiita pelaamaan Showssa. Ykkösketjun vasen laita ja ykkösketjun sentteri ovat sellaisia paikkoja, joihin olisi löydettävä ainakin joku.

Mutta muuten kaikki näyttää menevän täysin suunnitelmien mukaan. Siitä täytyy antaa Satherille ja koko organisaatiolle tunnustusta.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Tulihan se ykkösketjun sentteri sieltä ja yllätys yllätys se on Michael Nylander, jonka hankkimista allekirjoittanutkin on toivonut koko ajan.

Sopimus vähän pidempi kuin olisin itse Nylanderin kaltaiselle veteraanille antanut, mutta ideana on toivottavasti peluuttaa häntä Jagrin parina vain niin kauan kuin joku nuorista on valmis lunastamaan sen paikan itselleen. Nylander tuskin kokee sitä pahan loukkauksena egolleen, jos Dominic Moore pelaa muutaman ylivoiman Jagrin kanssa. Kaiken kaikkiaan hyvä hankinta Satherilta.

Yksi vasen laitahyökkääjä olisi vielä omalla hankitalistallani, koska Jessimanin tuominen NHL:aan olisi tässä vaiheessa todella iso virhe. Esimerkiksi Bartecko tai Schastlivy voisi sopia hyvin siihen rooliin, tai sitten Renney voisi antaa Lundmarkille ison ja haastavan mahdollisuuden.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
En ole vielä löytänyt mistään vahvistusta tälle ilmoitukselle (Katsoin läpi NHL.com, Newyorkrangers.com, hockeybird, hockeyrodent ja new york post) mutta luotan JLandiin. Nylander kuulostaa ihan hyvältä mutta sekin saattaa johtua JLandin aivopesusta (hymiö) tässä viimeisten viikkojen aikana. Nyt kun vaan saataisiin vielä sellainen kunnollinen Second line threat niin vastustaja ei vois aina pistää täyttä taklauskolmikkoa murhaamaan JJ:tä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Richter_35
En ole vielä löytänyt mistään vahvistusta tälle ilmoitukselle

http://www.newyorkrangers.com/pressbox/pressreleases.asp?id=1289

Nyt kun Satherin linjana näyttää olevan monen peräänkuuluttama roolipelaajien hankkiminen niin tulevaisuus näyttää vielä kerran hyvältä. Nylanderin sopimus on ESPN:n ja MSG Networkin mukaan 9 miljoonaa taalaa kolmesta vuodesta, mikä on aika samassa linjassa muiden joukkueiden tähän mennessä tekemien sopimusten kanssa. Lisäksi kolme miljoonaa vuodessa jättää myös sen mahdollisuuden, että hyvin pelatessaan Nylanderin voi treidata trade deadlinella suht helposti pois ja hankkia taas lisää varausvuoroja ja/tai prospecteja.

Ykkösketju on nyt hyvä rakentaa Nylanderin ja Jagrin ympärille, jolloin vasemmalla laidalla olisi yksi paikka avoinna sille kuka sen haluaa ottaa. Lisäksi se yksi vasen laita olisi vielä tarpeellinen, kuten jo tulikin esille.

Toivon edelleen, että Dominic Moore pystyisi vakuuttamaan valmennusjohdon ja olisi valmis ottamaan seuraavan askeleen ja voittamaan yhden keskushyökkääjän paikan. Moore edustaa sellaista taistelevaa, mutta samalla myös juonikasta pelaajatyyppiä, jota New Yorkin fanit rakastavat.

Tärkeää on myös, että Holikia käytetään vihdoinkin oikein. En sano, että Bobbya pitäisi käyttää 82 ottelua kaudessa varjostamassa vastustajien parhaita pelaajia, koska hän hyvä on myös ratkaisijana sekä pelintekijänä, mutta kahden viime kauden tapainen rooli joukkueen pääasiallisena hyökkäysaseena on Holikille täysin väärä.

Mooressa on potentiaalia kehittyä loistavaksi kahden suunnan pelaajaksi, joten en laittaisi yhtään vastaan, jos häntä kokeiltaisiin laidassa ja peluutettaisiin välillä vaikka Holikin rinnalla.

Ainoa pelaaja Jagrin ja Nylanderin lisäksi, jonka roolista ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä on Jozef Balej. Jos Balej päästetään irti ja hänelle ominaiseen rooliin ratkaisijana niin Madison Square Gardenissa nähdään 2-3 vuoden sisällä kiehtova pelaaja, jonka taidot saivat Civic Centerin yleisön aina jaloilleen Hartfordissa.

Mutta kuten aiemminkin olen jo sanonut, niin tärkeintä on nyt olla kärsivällinen -- sekä fanien että valmennusjohdon. Nylanderin ja Holikin ei tarvitse molempien pelata 22 minuuttia jokaisessa ottelussa vaan molempien odotetaan ymmärtävän mikä organisaation suunta on tällä hetkellä.

Holik ei kauden päätyttyä ollut oikein tyytyväinen siihen, että Rangers lähti tälle linjalle "I didn't sign here to go throught this", hän sanoi silloin, mutta vaikuttaa muuttaneen mielipidettään viime aikoina.

On tärkeää, että 5-3 ylivoimaa ei ole aina aloittamassa sama ketju Nylander-Holik-Jagr vaan Renney uskaltaa laittaa kentälle ketjun Balej-Moore-Jagr tai Lundmark-Nylander-Balej.

Tämä kaikki kuulostaa varmasti tutulta ja siltä samalta kuivalta jutulta mitä olen kirjoittellut koko kevään ja kesän, mutta olen nykyään todella tyytyväinen Rangers-fani, joka on odottanut tätä muutosta jo pitkään.

AHL julkaisi tänään otteluohjelmansa ja jos/kun NHL:ssa ei pelata niin tulen käymään varmasti monta kertaa Hartfordissa katsomassa Jozefia, Tyutinia, Blackburnia etc.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pistänpä lusikkani soppaan ensin kysymyksen muodossa, onkos esim. JLandilla arviota/tietoa kuinka paljon NYR budjetti pienenee ensi kaudella viime kauden alusta, siis olettaen että pelataan? Mietin vain kun NYR kuitenkin on saanut niitä pahimpia(pl. Holik&Jagr) palkanviejiä pois ihan hyvin(tästä propsit sinne suuntaan johtoportaaseen).

Sitten kommenttikin, ettei mene vain kyselyksi. Mielestäni Nylander ei ole sopiva sentteri Jagr'n vierelle. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että molemmat ovat liian samanlaisia pelaajia. Tosin voihan se olla että Nylander/Jagr pelaa eritavoin kun pelaavat yhdessä, kuin erikseen, mutta kummankin pelaaminen kuitenkin perustuu kiekon kontrollointiin. Nylander varsinkin on kiekottona jopa huono pelaaja. Minun mielipide tosin vain, mutta itse en peluuttaisi näitä kahta yhdessä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti eagle
Pistänpä lusikkani soppaan ensin kysymyksen muodossa, onkos esim. JLandilla arviota/tietoa kuinka paljon NYR budjetti pienenee ensi kaudella viime kauden alusta, siis olettaen että pelataan? Mietin vain kun NYR kuitenkin on saanut niitä pahimpia(pl. Holik&Jagr) palkanviejiä pois ihan hyvin(tästä propsit sinne suuntaan johtoportaaseen).

Rangersin budjetti on tällä hetkellä about $40 miljoonaa ja siihen lisäksi sitten vielä yhden laitahyökkääjän, Balejin, Tyutinin, Kondratievin etc. sopimukset, jotka eivät tule olemaan kovinkaan kalliita. Ensi kauden budjetiksi muodostuu varmaankin noin $45-$47 miljoonaa. Viime kaudella se taisi olla enimmillään $88 miljoonaa.

Sitten kommenttikin, ettei mene vain kyselyksi. Mielestäni Nylander ei ole sopiva sentteri Jagr'n vierelle. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että molemmat ovat liian samanlaisia pelaajia. Tosin voihan se olla että Nylander/Jagr pelaa eritavoin kun pelaavat yhdessä, kuin erikseen, mutta kummankin pelaaminen kuitenkin perustuu kiekon kontrollointiin. Nylander varsinkin on kiekottona jopa huono pelaaja. Minun mielipide tosin vain, mutta itse en peluuttaisi näitä kahta yhdessä.

Olen tästä eri mieltä. Jagr tarvitsee vierelleen juonikkaan pelaajan, joka pystyy pelaamaan hänen kanssaan samalla aaltopituudella ja Nylander on juuri sen tyylinen keskushyökkääjä. Esimerkiksi Jagrin ja Holikin yhteistyö viime kaudella ei ollut mitään ihmeellistä, koska Holik ei usein pysynyt Jagrin ajatuksissa mukana.

Lisäksi Jagr ei ole enää samanlainen puckhog kuin muutama vuosi sitten vaan käyttää aika hyvin isoa kokoaan ja härkämäisiä voimiaan hyväkseen luomalla blokkeja muille hyökkääjille kulmissa ja maalin edessä. Nylanderille tällaisesta pelaajasta on suuri apu.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti JLand
Rangersin budjetti on tällä hetkellä about $40 miljoonaa ja siihen lisäksi sitten vielä yhden laitahyökkääjän, Balejin, Tyutinin, Kondratievin etc. sopimukset, jotka eivät tule olemaan kovinkaan kalliita. Ensi kauden budjetiksi muodostuu varmaankin noin $45-$47 miljoonaa. Viime kaudella se taisi olla enimmillään $88 miljoonaa.



Olen tästä eri mieltä. Jagr tarvitsee vierelleen juonikkaan pelaajan, joka pystyy pelaamaan hänen kanssaan samalla aaltopituudella ja Nylander on juuri sen tyylinen keskushyökkääjä. Esimerkiksi Jagrin ja Holikin yhteistyö viime kaudella ei ollut mitään ihmeellistä, koska Holik ei usein pysynyt Jagrin ajatuksissa mukana.

Lisäksi Jagr ei ole enää samanlainen puckhog kuin muutama vuosi sitten vaan käyttää aika hyvin isoa kokoaan ja härkämäisiä voimiaan hyväkseen luomalla blokkeja muille hyökkääjille kulmissa ja maalin edessä. Nylanderille tällaisesta pelaajasta on suuri apu.

Kiitoksia infosta ja erittäin hyvää työtä sitten Rangersit tekee. Nyt tuo budjetti näyttää ihan siedettävältä(varsinkin kun Jagr vie siitä yksin sen ~20-25%) ja ei kuitenkaan liian pieni operointiin menestyksekkäästi.

Niin olen samaa mieltä siitä että Jagr tarvitsee juonikkaan sentterin, samoin siitä että Jagr tekee blokkeja, mutta vieläkin Jagr tykkää kovasti kiekosta, mitä olen nähnyt. Tosin tämä voi johtua seuraavista seikoista A)olen nähnyt vain/suurimmaksi osaksi ne pelit missä Jagr näin tekee B)Jagr ei ole saanut tarpeeksi apuja muilta(puuttunut luovuutta viereltä) ja joutunut siksi ottamaan itse vastuuta. Esim. Marion vierellähän Jagr oli nöyrälaituri, joka kyllä piti kiekkoa, muta ei liikaa hautonut sitä. Ja koska olet Jagrin pelejä nähnyt enemmän kuin minä viime vuosina, niin asia voin näin ollakkin.

Selvennettäköön että Nylander on varmasti parempi sentteri Jagrin vierelle kuin suurin osa liigan senttereistä(tähän sisällytän varsinkin kaikki 3-4 sentterit ja muut vähänkin kädettömämmät) Jagr omaa kuitenkin valtavasti potentiaalia ja Nylanderin oivalluksilla voi paikkojakin aueta. Kuitenkin Nylander(taas vain muutaman ottelun kaudessa näen, joten tietenkään en varma voi olla pelaako joka ilta samoin)pitää kovasti kiekkoa ja Jagr ei ole parhaimmillaan kiekottomana, vaikka tosiaan esim. blokkailee ja tekee hyvin maalejakin paikoista. Jos Jagr luopuu kiekosta ja antaa Micken rakentaa, niin hyvää jälkeä voi tulla. Itse kuitenkin etsisin Jagrin vierelle toisenlaisen sentterin, jos se olisi mahdollista. Mutta on Nylander parempi Jagrin vierelle kuin Holik, ei siinä mitään.
 

rangers

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
E-train

Onko JLandilla tai muilla tietoo Eric Lindrosin tilanteesta (onko enää pelikunnossa). Ei varmaan jatka ainakaa Manhattanilla, ku Nylle tuli ja vei ykkös sentterin paikan.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
Kyllä Lindros kuntoutuu mutta luultavasti jatkaa uraansa muualla (toronto anyone?).

Rangersien ympärille pyörii kuulemma huhuja siitä, että Kevin Weekes saattaisi löytää tiensä Rangers paitaan. Weekes:n hankkimista en kyllä itse ymmärtäisi sillä NYR:llä on jo "vanha" veskari Dunhamissa eikä Weekes kyllä mikään upgrade olisi. No pitää nyt katsoa kuinka käy.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
^maalivahtiahan Rangers taas kaipaisikin.
Ja varsinkin tuollaista mistä ei ole mitään "takuita" onnistumisessa...
Eiköhän Dunham tosiaan toimi tuona vanhempana näillle nuorille.

Tietenkin jos Blackie pelaa Hartfordissa, Lundqvist Ruotsissa, ja Montoya yliopistosarjassa...
Sitten varmaan joku pitäisi hommata taas.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Mutta eikös Herra Jason LaBarberaa (tai jotain) suuniteltu kakkosveskarin paikalle. Weekesin hankintaa en ymmärtäisi.

Nylanderista vielä, että olen todella tyytyväinen miehen hankinnasta. Nylle sopii täydellisesti Rangersin tavallista matalamman profiilin joukkueeseen. Eihän siellä ole todellisia tähtiä enää kuin Jaromir ja varauksella Holik
 

rangers

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ilman muuta dunnyn pitäis jatkaa junnumolarien tukena vaikka viime kausi menikin TODELLA ailahtelevasti. Ei missään nimessä weekesiä joukkueeseen. Mutta kyllä se vaan niin on ettei oo ku yks Mike ja se on Richter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Labarbera pelaa todennäköisesti Harfordissa ainakin siihen asti kunnes Blackburnin olkapää on taas siinä kunnossa, että Danny pystyy pelaamaan - ja se voi kestää aina jouluun asti.

Joten Dunhamille täytyy löytää joku pariksi siltä varalta, että Dunnyn nivuset pettävät taas jossain vaiheessa. Enkä yhtään ihmettelisi, jos Weekesin signaamisen jälkeen Sather treidaisi Dunhamin pois ja hankkisi jostain Weekesille uuden kakkosmaalivahdin.

En ole oikein tyytyväinen, jos kauteen lähdetään Dunham ykkösmaalivahtina, koska nykyinen joukkue tarvitsee taakseen sellaisen maalivahdin johon se voi luottaa vaikeilla hetkillä -- Dunhamista ei siihen ollut viime kaudella. Ja nyt kun fanitkin ovat vielä kääntyneet Dunhamia vastaan niin kysymys on, että miten nuori joukkue reagoi siihen kun yleisö buuaa sen maalivahdille jo pre-seasonin ensimmäisessä ottelussa?

Muutenhan tämä joukkue alkaa olla kohta jo valmis kun se yksi vasen laitahyökkääjä vielä saadaan jostain -- ennemmin Rucinsky kuin Stillman...
 

rangers

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jeff Heerema canukseihin!!!!!!!!!!!!

OTG sivujen mukaan Jeff olisi siirtynyt canukseihin!! Mun mielestä se kaveri olis täytyny pitää kuviois mukana, tulee nimittäin pelimies! No onhan meillä viel Balej, josta tulee vielä kovempi pelimies. Oma veikkaus on et kaveri on lähivuosina yks NHL:n kovimpia maalintekijöitä!!!!!!!!!!uskokaa ny!!!!!!!!!!!
 

Ferris

Jäsen
Apuvalkku valittu

Kyseisen roolin Rangersin penkin takana tulevalla kaudella täyttää Mike Pelino, joka toimi Panthersissa samassa roolissa viime kaudella. Kokemusta löytyy reilusti myös MM- ja Olympiaturnauksista, joissa hän on toiminut Kanadan joukkueen apuvalkkuna.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Nylander+Jagr

Joku kritisoi Nylanderin ja Jagrin istuttamista ykköseen mm. sillä, että ovat liian samantyylisiä pelaajia. Väitteen voi helposti kumota Washingtonin kokemuksilla.

Lang on hyvin samantyyppinen pelaaja kuin Nylander tai Jagr. Tykkää hautoa kiekkoa ja kikkailla omaa peliään. Uskomattoman hyvin Langin ja Jagrn yhteistyö kuitenkin sujui kunnes molemmat kaupattiin. Ainoa miinuspuoli hommassa oli, että Jagr näytti turhautuvan melko helposti, jos kiekkoa ei lainattu hänelle (3 peliä taisin nähdä). Pisteitä silti, varsinkin yv:llä tuli tehtailemalla. Lisäksi, kun kolmantena lenkkinä tässä ketjussa oli suoraviivainen ja hanakasti ampuva Bondra, niin sitä kiekollista vastuuta jäikin sitten hieman enemmän näille kahdelle diivalle.

Takapakkia kuitenkin mennään, kun E-train vaihtuu diivamaiseen Nylanderiin. NYR:n paras ketju viimeiseen viiteen vuoteen oli York-Lindros-Fleury, eikä Burenkaan kanssa homma hullummin toiminut. York vain on näistä ainoa kaveri, joka on terve... NYR-syndrooma :)
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Viestin lähetti rangers
!!!!!!!!!!uskokaa ny!!!!!!!!!!!
Uskotaan, uskotaan ja vielä paremmin jos hillitset hiukan noiden huutomerkkien käyttöä. Tack!

Syksyn kysymyksiä:
  • Lopettaako Messier sittenkään?
  • Mitä tekee Lindros?
  • Ketkä aloittavat kauden Rangersin maalivahteina?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös