New York Rangers 07-08

  • 88 617
  • 357

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Yli katon Rangers ei ole, kesäajan kattohan siis on 55,330,000. Ennen kauden alkua tosin jotain on tehtävä.
Joo tämä on totta ja ajattelinkin lähinnä tuota ennen kauden alkua tehtävää "toimenpidettä". Aika vähän ilmeisesti jätetään marginaalia mahdollisille kesken kautta tehtäville hankinnoille.
Shanahanii sopimuksessa on myäs bonuksia joita mahdollisesti pystyy lykkäämään kauden 08-09 kattoon.
Mitenkäs näitä bonuksia voisi lykätä? Uskon kyllä että se on mahdollista, mutta mikä on peruste.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
CBA:n mukaan joukkue saa ylittää salary capin tällaisten Shanahanin kaltaisten bonusten tai entry-level sopimusten kanssa 7.5 %:lla (eli $3.775 miljoonaa tässä capissa). Mutta jos Rangers menee capin yli noiden bonusten vuoksi, silloin Rangersin capista vähennetään tuo yli menevä summa ensi vuonna.

Eli toisin sanoen, jos Rangersin palkkabudjetti on kauden päättyessä $51.3 miljoonaa Shanahanin bonusten vuoksi, silloin Rangersilla on ensi vuonna $1 miljoona vähemmän käytettävissä kuin muilla.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Aika vähän ilmeisesti jätetään marginaalia mahdollisille kesken kautta tehtäville hankinnoille.

Ei sitä marginaalia niin paljon tarvitse olla, mikäli ajattelu on että tehdään sellainen joukkue jo kauden alussa jolla sitten pelataan loppuun asti. Loukkaantumiset saattavat tietenkin tilannetta muuttaa, mutta loukkaantuneitahan pystyy sitten korvaamaan. Aika harvoin kuitenkaan kauppatakarajan hankinnat ovat avain onneen ja mitenkään erityisen merkittäviä lopullisen menestyksen kannalta.

Mitenkäs näitä bonuksia voisi lykätä? Uskon kyllä että se on mahdollista, mutta mikä on peruste.

Tässä selvennys.

http://www.nhlscap.com/cap_faq.htm#bonuses

"When teams calculate how much room they have under the cap to add players, any potential bonuses that a player can earn must be included in the player's cap count. Teams may exceed the upper limit by up to 7.5% in order to pay such bonuses (for 2006-07, teams could effectively have an upper limit of $47.3 million) with the provision that any team doing this will have its upper limit reduced for the following season by the amount it exceeds the current year's upper limit. If the bonus is not paid, no penalty is imposed. As the season progresses, if a player becomes ineligible for a bonus it will come off the player's cap count and that amount will become available to the team - but only for that season."
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kiitokset sekä JLandille että steeplerille selvennyksestä. Nyt alkaa omakin muisti pätkittäin palailemaan ja ihan tutultahan toi nyt itseasiassa kuulostaa. Takerruin ajatuksissani liikaa tuohon Shanahanin sopimukseen ja siihen että miten yksivuotisen sopparin bonuksia voisi siirtää seuraavalle vuodelle. Mutta eipä sillä tosiaan ollut oikeastaan mitään tekemistä nimenomaisen pelaajasopimuksen kanssa.

Eikä sitä marginaalia kauden aikana tietenkään paljoa tarvita jos joukkue on todellakin saatu kesällä rakennettua "täydelliseksi". Tästä ihan hyviä esimerkkejä ovat tämän vuoden finalistit, jotka eivät kauden aikana tehneet mitään järisyttäviä hankintoja. Toisaalta vuotta aikaisemmin sekä Hurricanes että Oilers rakensivat finaalijoukkueitaan rankasti kauden kuluessa. Loukkaantumisetkaan eivät liikaa sotke, kunhan mahdollisen loukkaantuneen tilalle ei jouduta hankkimaan selvästi kalliimpaa pelaajaa. Tällaiset hankinnatkin saa varmasti järkkäiltyä sopivasti budjettiin jos oikein tiukkaa tekee.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Rangersin joukkue alkaa olla nyt lähes 100% valmis. Averylle pitäisi vielä saada sopimus, joka todennäköisesti syntyy välimieskäsittelyn kautta. Sitten ollaankin jo täysin capin sallimissa rajoissa, kunhan esimerkiksi Kaspar saadaan kirjoista pois, kuten steepler jo mainitsikin. Hossa voi jäädä tässä tapauksessa siis ilman sopimusta ja joutuu hakemaan pelipaikkaa muualta.

Ja jos kauden aikana joudutaan vahvistuksia hakemaan niin ensimmäisinä kaupattavina ovat todennäköisesti Mara, Malik tai Cullen lähinnä palkkojensa vuoksi. Tietysti tämäkin riippuu siitä, että ovatko esimerkiksi Staal ja/tai Dubinsky valmiita ottamaan mahdollisessa Cup contenderissa varteenotettavan pelaavan roolin itselleen.

Lundqvistin kanssa tullaan aloittamaan neuvottelut jatkosopimuksesta heti tammikuussa, sillä Sather tuskin haluaa ottaa sitä riskiä tuon Vanekin episodin jälkeen, että joku tekee Henrikille offer sheetin. Uskoisin, että tuleva sopimus tulee todennäköisesti olemaan lähellä $6 miljoonaa ja ainakin 5-vuotinen.

Lisäksi ensi kauden jälkeen sekä Roszival, Mara, Strudwick että Malik ovat kaikki UFA -- Tyutin ja Girardi ovat RFA, joten ensi kesänä voi olla edessä sitten puolestaan puolustuksen rakentaminen uusista miehistä. Mutta kauden aikana tärkeintä on saada Lundqvistille sopimus -- tuollaisia ihmemiehiä ei löydetä joka vuosi, kun vielä otetaan huomioon kuinka suurta suosiota Henrik nauttii Gardenissa. Monen mielestä Henrik on suosituin Rangers-pelaaja sitten vuoden 1994 Stanley Cup-joukkueen pelaajien kuten Messier, Graves ja Leetch.

Niinpä Montoyan tulevaisuus tulee olemaan jossain muualla. Toisaalta se on sääli, koska Montoya on aina puhunut haluavansa nousta seuraavaksi Mike Richteriksi New Yorkiin ja Team USA:lle. Mutta asia on yksinkertaisesti niin, että Rangers on Lundqvistin joukkue ja Lundqvistin ympärille joukkue tullaan jatkossa rakentamaan. Tämä ruotsalainen on nimittäin yhtään liioittelematta pelastanut tämän organisaation kahden viime vuoden aikana yhdessä Jagrin kanssa. Joku paikallisista toimittajista sanoi mielestäni hyvin: "Don't look now, but the Rangers are already rebuilt - by Lundqvist."
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
Muistan muuten, että NBA:n capissa on se luxury tax, eli jos menee yli sallitun cap summan, niin jokaisesta taalasta joka menee yli, joutuu maksamaan sakkoa kaksi taalaa. Eihän NHL-capissa sellaista ole?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ja jos kauden aikana joudutaan vahvistuksia hakemaan niin ensimmäisinä kaupattavina ovat todennäköisesti Mara, Malik tai Cullen lähinnä palkkojensa vuoksi.

Ei tarvinnut odottaa edes kauden alkua, vaan heti kaupattiin Cullen pois. Sai Rangers Cullenista sentään kolmannen kierroksen varauksen 08, muista ei sitten viitsi puhuakaan (Hutchinson, Joe Barnes).

Ehkäpä nyt Averynkin palkka mahtuu cappiin.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Ei mitään järkeä ollut kaupata Cullen pois, oli viime kaudella helvetin tärkeä äijä. Vituttaa..

Pecaa huhuillaan paljon. 1vuos n.1mil ei olisi paha. Cullenin sopimuksen ongelma oli se, että vuosia oli vielä jäljellä 3! ja tulossa on Dupinsky, joka vuoden päästä on luultavasti todella valmis jo. Jos Pecaa ei tule niin Avery/Dupinsky hoitaa kolmosen sentterin tontin. Cullenin siirto voi myös tarkoittaa sitä, että Hossan kanssa tehdään sopimus.

Hutchinson: Jos Campillä onnistuu niin good. Annetaan mahdollisuus. Mitään riskiä ei kaverista ole, koska palkka on minimi ja jos alhaalle laitetaan niin joutuu waiverit käymään läpi. Pelillisesti mies on hyvä hyökkäyspäähän, mutta luokattoman huono omassa päässä.

Joe Barnes: Rangers taisi olla miehen perässä 05 draftissa, mutta nappasi Dupontin. Barnesia on vaivannut loukkaantumiset, mutta toivotaaan että pelaa ehjän kauden Hartfordissa. NHL:ään miehellä ei kyllä ole mitään asiaa ainakaan 2-3 vuoteen.
 
Viimeksi muokattu:

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Ei mitään järkeä ollut kaupata Cullen pois, oli viime kaudella helvetin tärkeä äijä. Vituttaa..

Miten niin?
Ainakin mitä mä muistelen viime kaudella lukeneeni ja nähneeni ,niin Cullen oli järjestään aika munaton, näkymätön ja keskinkertainen. Tuntui, että oli vain rahastamassa. Eikä nyt muistaakseni ollut missään hirveän tärkeässä roolissakaan play-offseissakaan.
Vai muistanko ihan väärin?

Odotin, että myydään, mutta olisikohan jostain voinut saada jotain hieman mielenkiintoisempaa?
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Ainakin mitä mä muistelen viime kaudella lukeneeni ja nähneeni ,niin Cullen oli järjestään aika munaton, näkymätön ja keskinkertainen. Tuntui, että oli vain rahastamassa. Eikä nyt muistaakseni ollut missään hirveän tärkeässä roolissakaan play-offseissakaan.


Odotin, että myydään, mutta olisikohan jostain voinut saada jotain hieman mielenkiintoisempaa?

Cullenin alkukausi oli pettymys, mutta samoihin aikoihin, kun Rangers aloitti tiensä kohti pudotuspelejä parani myös Cullenin peli. Cullenia koitettiin alkukaudella riittävästi myös kakkoskentässä, mutta tuloksetta. Loppukausi ja pudotuspelit menivät hyvin Cullenilta. Mies kyllä teki kovasti duunia silloin, mutta tuntui, että ei saanut oikein mistään kiekkoa sisään (=Jan Hlavac). Joten 3miljoonan sentteri kolmoskentässä on melkoisen mahdoton yhtälö, kun kahdessa ensimmäisessä on jo 7miljoonan miehet.

Ihan ok vastike. Cullen oli kuitenkin yksi kolmesta vaihtoehdosta, joiden palkka ei täsmää hyötyä. Mara ja Malikin etuna on se, että sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen.

Tuntuu kuitenkin, että ehkä jotain on vielä tekeillä. Vai mitä joukkue tekee, kun puolustajia on liiaksikin. Ehkä siirto tuleekin vasta myöhemmin, kun nähdään onko Staal valmis?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Odotin, että myydään, mutta olisikohan jostain voinut saada jotain hieman mielenkiintoisempaa?

Eiköhän toi ollut paras hinta minkä Rangers pystyi Cullenista saamaan kun otetaan huomioon Cullenin sopimus. Ja nyt Rangersilla tuli capiin hyvin tilaa, joten Averyn ja Hossan sopimuksiin on nyt tilaa katossa. Joten mielestäni hyvä kauppa Rangersilta.

Mikäköhän on Immosen tilanne tämän kaupan jälkeen? Immosella ei taida vielä olla sopimusta minnekään ja nyt Rangersilla olisi keskushyökkääjä-osastolla vapaa paikka, joten olisiko aika antaa Immoselle kunnon näyttöpaikka?
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Kyllähän Cullen tosiaan oli tietyllä tapaa pettymys. Toisaalta miestä jouduttiin käyttämään ajoittaisen hyökkääjäpulan vuoksi väärässä roolissa ja odotettiin tehoja, joita ei sitten tullutkaan. Lisäksi ylivoima-aikaa Cullen ei saanut toivomallaan tavalla ja Carolinassa tutuksi tullutta point-miehen roolia Cullen pääsi pelaamaan erittäin harvoin. Playoffseissa Cullen sitten taas pelasi mielestäni erittäin hyvin.

Näkisin, että tällä siirrolla Renney & co. uskovat Dubinskyn olevan valmis kokonaiseen NHL-kauteen. Pecaa en haluaisi missään nimessä enää joukkueeseen. Too many chiefs, too few indians...Immosen ura puolestaan Rangersissa on aika varmasti ohi, koska Jarkko ei koskaan pystynyt vakuuttamaan Renneya täysin osaamisestaan ja organisaatiossa on nousemassa nuoria keskushyökkääjiä kuten Dubinsky ja Anisimov.

Voi olla, että Cullenin siirto myös mahdollistaa Pruchan nousemisen isompaan rooliin mitä on aiemmin ajateltu, sillä alunperin oli tarkoitus, että Cullen olisi Pruchan ja Callahanin keskellä tuomassa kokemusta ja rauhallisuutta. Nyt luulen, että ketju Callahan-Dubinsky-Prucha ei tuollaisena pärjäisi kokonaista NHL-kautta vielä ilman näkyviä ongelmia.

Niinpä ketjut voisi muotoilla seuraavanlaisesti

Straka-Gomez-Jagr
Prucha-Drury-Shanahan
Avery-Dubinsky-Callahan
Hossa-Betts-xxxxx

tai sitten Renney nostaa oman suosikkinsa Blair Bettsin kolmoskentän keskelle, mitä en kyllä toivoisi. Betts on loistava alivoimapelaaja etc. mutta taidot eivät kyllä riitä isoon rooliin -- Dubinskyn potentiaali ja taidot ovat kuitenkin aivan eri luokkaa.

Toisaalta myös Avery tai Straka voivat pelata keskellä, jolloin paikka voisi aueta myös Dawesille, Bourrettille, Korpikoskelle etc. Kunhan vain Hossasta ei enää yritetä tehdä mitään top-6 hyökkääjää.
 

M10

Jäsen
Dubinsky tuskin ohittaa Bettsiä joukkueen hierarkiassa kauden alussa. Sen verran hyvä aloittaja/alivoimapelaaja BB kuitenkin on. NHL-kokemustakin tältä 27v-kundilta löytyy kuitenkin jo kohtuullisesti. Jos BD saa yhtä hyvän harjoitusleirin alleen kuin vuosi sitten, pysyy terveenä ja onnistuu pistetehtailussa harjoituspeleissä, voi kolmossentterin paikka ehkä olla tarjolla. Bettsille se on kuitenkin todennäköisemmin selviö alkukaudesta.

Dubinsky-Avery-kaksikko voisi toki tehdä Ragsin kolmoskentässä hauskan näköistä tuhoa. What the hell, laittakaa siihen vielä Hollweg puuskuttamaan laidalle!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Wooohou, mikä ilouutinen että Cullen palautettiin lähettäjälleen!
Cullenin poisto jo palkan/sopimuksen pituuden vuoksi oli mahtavaa ja jos vielä saadaan Avery ja Hossa signattua tällä, niin mikäs sen hienompaa.

Itse en ikinä lämmennyt Cullenille, pelasi sitten miten tahansa tai missä. Callahanin kanssa loppukaudesta väläytteli vähän parempaa, mutta täytyy sanoa että ei tule kyllä ikävä.

Välillä viimekaudella harmittelin että Betts joutuu pelaamaan tuolla nelosessa "ei niin hyvien" kavereiden kanssa, mutta nythän se mahdollisesti nähdään miltä peli näyttää ylemmissä ketjuissa. Voi olla kyllä mahdollista että pidemmän ajan kuluessa peli ei ole tarpeeksi pistetehokasta. Tästä Dubinskystä itse en vielä tiedä mitään, mutta ilmeisesti hyvältä pelaajalta vaikuttaa.

Vielä kun saisi sinne neloseen/katsomoon Orrin paikalle jonkun joka todellakin pistää hihat heilumaan. Orrikin on ihan ok-hyvä, mutta itse ainakin etsisin enemmän agressiivista herättelijää. Jotenkin Hollwegin ja Orrin viime kausi meni "parempaan pitäisi pystyä" -kategoriaan, plus turhien jäähyjen ottoon.

Kunhan vain Hossasta ei enää yritetä tehdä mitään top-6 hyökkääjää.
Vaikkei välttämättä ihan top-6, niin vieläkin olen sitä mieltä että tuolla nelosessa Hossan paikka on niin väärä kuin vain voi olla...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Vaikkei välttämättä ihan top-6, niin vieläkin olen sitä mieltä että tuolla nelosessa Hossan paikka on niin väärä kuin vain voi olla...

Olen aikaisemminkin sanonut, että jos Hossa nimi olisi Mark Hamilton niin hänet olisi lähetetty jo farmiin aikoja sitten tai treidattu pos. Mutta kun selässä lukee Hossa niin kaikki odottavat sekä myös näkevät asioita, joita ei yksinkertaisesti Marcelissa ole. Ok, muutaman ottelun Hossa on pelannut loistavasti ja olisi voinutkin luulla, että kyseessä on Marian -- itsekin joskus syyllistyin tähän, mutta se on pelkkää harhaa. Hossa taidot NHL:ssä eivät yksinkertaisesti riitä mun mielestä siihen roolin, johon Hossan kaltainen pelaaja ominaisuuksiltaan kuuluisi. Olen samaa mieltä, että nelosketjussa Hossa on väärässä paikassa, mutta hän olisi väärässä paikassa myös aktiivisemmassa roolissa muissa ketjuissa.
 

Friesen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lippujen hankkiminen Rangersien peleihin

Nyt on reissu varattuna New Yorkiin 3.1-13.1 ajalle.
Kuinka saa helpoiten hankittua lippuja peleihin?
Näyttäis olevan kolme peliä tälle ajankohdalle. Ainakin Canadiens peli kiinnostais kovasti. Käsittääkseni Rangersien pelit myydään aina loppuun, joten koska kannattais hankkia liput ja mistä?
Jos on tietoa myös Knicksien peleistä, niin informaatiota otan vastaan mielelläni!
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Nyt on reissu varattuna New Yorkiin 3.1-13.1 ajalle.
Kuinka saa helpoiten hankittua lippuja peleihin?
Näyttäis olevan kolme peliä tälle ajankohdalle. Ainakin Canadiens peli kiinnostais kovasti. Käsittääkseni Rangersien pelit myydään aina loppuun, joten koska kannattais hankkia liput ja mistä?
Jos on tietoa myös Knicksien peleistä, niin informaatiota otan vastaan mielelläni!

Tietääkseni Ticketmaster myy molempiin lippuja.

Suosittelen vahvasti liittymään hetimiten sekä Knicksin ("In the paint") että Rangersin ("Blueshirt EXTR@") postituslistoille. Tätä kautta tulee erikoistarjouksia lipuista, infoa millon ne tulevat myyntiin sekä usein myös faniklubin ennakkomyyntejä joiden kautta saa salasanan millä pääsee 1-2 päivää ennen perustahvoja ostamaan lippuja.

Toinen vaihtoehto on jo nyt rekisteröityä osoitteessa ticketmaster.com ja laittaa sitä kautta alertit päälle molemmille. Lippupalvelu on osa Ticketmasteria joten on mahdollista että sitä kautta hankittu account toimii myös kansainvälisillä sivuilla.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Gomez #19

..ja paitaspekulointi saatiin päätökseen: Gomez pukee päälleen nro 19:n. Betts vaihtoi nroon 15.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
..ja paitaspekulointi saatiin päätökseen: Gomez pukee päälleen nro 19:n. Betts vaihtoi nroon 15.
Heh juurikin huomasin saman asian, noh hyvä että joku "tiedottaa". Samalla huomasin että legendaarinen kymppipaita on Nigel Dawesillä, en tiedä oliko jo viime kaudellakin kun vähän vähemmän mies on päässyt ylhäällä pelaamaan.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Jagr...

Jagr on sanonut, että tänä kesänä hän pääsee harjoittelemaan kunnolla koko kesän. Viimeiset kaksi kesää on mennyt vammoja hoidellessa ja välillä taisi olla joku tyttökin kainalossa? Jagrilla on sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä ja mies tekee varmasti kaiken, että The Cup tulee New Yorkiin.

Jo kevään pudotuspeleissä huomattiin, että Jagr ei vain tee pisteitä, vaan myös puolustaa ja antoi kaikkensa joukkueen eteen. Nylander teki pudotuspeleissä jopa enemmän pisteitä kuin Jagr! Tämä voi johtua siitä, kun Nylander luultavasti teki kaikkensa, että maalit heiluu, jotta hänen arvonsa nousisi. Tästä menenkin suoraan kysymykseeni, onko Jagrista haastamaan tällä kaudella Crosbyä ja Thorntonia Hart Trophystä? Viime kaudella Jagr teki yhdellä kädellä 96 pistettä ja tämäkin on todella hyvin, kun ilman ensimmäisen kauden asetta (lämäriä viivalta one-timerillä reppuun). Kerran taidettiin kyllä viime kaudellakin tuo hirmuinen pyssy nähdä, kun Jags pisti Anaheimiä vastaan jatkoajalla Rotzsivallin(?) passista yläputken kautta kiekon häkkiin. Mutta maalisarake jäi tosin vain 30 maaliin. Nähdäänkö tällä kaudella enemmän, kun olkapää on kunnossa? Nähdäänkö tällä kaudella enemmän Jagrin tuttuja harhautusmaaleja, kun vauhtia pitäisi olla enemmän mitä kahdella viimekaudella. Tekeekö kesäharjoittelu ihmeitä? Toimiiko Jagrin ja Gomezin/Druryn yhteistyö? - Paljon kysymyksiä, joihin saadaan vastauksia ehkä vasta kauden edetessä?

Ainiin oli mulla muutakin, mikä toi Jovocop läppä on? Eikai Rangers oikeasti yritä hankkia Jovoa ja hänen 6,5mil+3v sopimusta? Taitaa olla vain Eklundin(?) perätön huhu?
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Mutta maalisarake jäi tosin vain 30 maaliin. Nähdäänkö tällä kaudella enemmän, kun olkapää on kunnossa? Nähdäänkö tällä kaudella enemmän Jagrin tuttuja harhautusmaaleja, kun vauhtia pitäisi olla enemmän mitä kahdella viimekaudella. Tekeekö kesäharjoittelu ihmeitä? Toimiiko Jagrin ja Gomezin/Druryn yhteistyö? - Paljon kysymyksiä, joihin saadaan vastauksia ehkä vasta kauden edetessä?

Pistit JH sitten reilusti spekulointia peliin:) No, pakko myöntää, että hieraisin kauden jälkeen silmiäni hämmästellessäni Jagrin pistesaldoa. Vajaat sata pinnaa kasassa, vaikka mies ei täydessä kunnossa ollutkaan. Mitä sitten tapahtuu, kun #68 on täydessä vireessä?! Kun Drury vielä sopii erinomaisesti (monipuolisuus, kätisyys) Strakan ja Jagrin keskelle, niin harjoitusleiriä ja sen videokoosteita jo odottelen.

Ainiin oli mulla muutakin, mikä toi Jovocop läppä on? Eikai Rangers oikeasti yritä hankkia Jovoa ja hänen 6,5mil+3v sopimusta? Taitaa olla vain Eklundin(?) perätön huhu?

V: toivottavasti tämä osoittautuu uutisankaksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielenkiintoisia tulevat olemaan nuo Rangersin kätisyysvaihtoehdot maalintekoketjuissa. Ehkä täydellisimmät koko liigassa.

Straka - Drury - Jagr L-R-L
Shanahan - Gomez - Prucha R-L-R
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Dawes ja Immonen

Millaiset kyseisten herrojen mahdollisuudet Rangersissa nyt ja lähitulevaisuudessa ovat? Rangersin rosteri näyttää olevan aika valmis eikä paikkoja oikein ole. Vaihtoon / Eurooppaan / AHL:ään?
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Millaiset kyseisten herrojen mahdollisuudet Rangersissa nyt ja lähitulevaisuudessa ovat? Rangersin rosteri näyttää olevan aika valmis eikä paikkoja oikein ole. Vaihtoon / Eurooppaan / AHL:ään?

Jarkko on RFA ja omien sanojensa mukaan ei haluaisi pelata enään AHL:ssä eikä paikkaa mitä luultavemmin ole luvassa Rangersissä. Saa nähdä, jos Jake osallistuu Campille ja tekee kovaa jälkeä niin voi olla, että on mukana taistelussa kolmossentterin-paikasta. Renney on kyllä todennut jo viime kaudella, että Jarkon vauhti ei riitä NHL-tasolla. Jarkon kanssa samasta pelipaikasta taistelee Dubinsky ja Anisimov, jotka ovat molemmat paljon Jakea nuorempia ja ainakin Dubinskyä hfboardsilla ehdotetaan paljon kolmossentterin paikalle. Jarkon realistisin ensikauden paikka on kuitenkin euroopassa.

Dawes taas raivasi viime kaudella heti alusta tiensä NHL:ään, mutta tulokset eivät ilmeisemmin lämmittänyt Renneytä ja kumppaneita. Dawes kuitenkin pelasi loppukaudella Hartfordin tehokkaimmassa kentässä yhdessä Immosen ja Bourretin kanssa. On kuitenkin paha sanoa ennen Camppiä ja preseasonia, että kuka tulee raivaamaan tiensä ylhäälle, mutta ainakin Dawes on taistelussa mukana. Itse luulen, että Dawes aloittaa kauden Hartfordissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös