New York Rangers 07-08

  • 88 626
  • 357

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Gomez ja Drury ovat jo itse asiassa keskustelleet tuosta numeroasiasta. Drury oli sanonut Gomezille, että tämä saa pitää #23, koska teki sopimuksen Rangersiin ensin. Gomez puolestaan oli pitänyt kiinni aiemmin mainitusta kirjoittamattomasta kokemussäännöstä, mutta ilmeisesti #23 tulee olemaan Gomezin.

Haha, eli numeron saikin sitten Drury. Pelaajat esitellään juuri medialle ja numero #23 valittiin siten, että Sather "coinflipped a puck" ja kiekonheiton voitti Drury.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
mutta oma pointtina olikin se, että Drury on ennenkin pelannut eri numeroilla toisin kuin Gomez

Jep, ymmärsin kyllä.

Itse asiassa se Druryn omin numero ainakin Avalanche-aikana oli tuo 18. Eli Avs-johto lätkäisi miehelle numeron 37, mutta myöhemmin kokeneempana pelurina Drury sai itse valita numeronsa ja vaihtoi kolmiseiskan pois ja otti numeron 18.

Ragsilla positiivinen ongelma, kun senttereiden numeroista pitää vääntää... Noh, Drurylle nyt sitten ilmeisesti kuitenkin se 23.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Se on ainakin varmaa, että Rangersin organisaatiossa Immonen ei enää jatka.

Valitettavaa, mutta totta.

Jarkko kumminkin teki aika hyvää työtä, niin AHL:ässä, kuin NHL:ässäkin. Ekalla kaudella Rangersin puolella 6 ottelussa "jakemaiset" tehot 2+0 ja Hartfordissa 74 ottelussa 30+40. Teki täsmälleen yhtä monta pistettä, kun muuan Valtteri Filppula. Tällä kaudella hän nakutti 14 ottelussa 1+5 NHL:ässä ja puolestaan alhaalla 54 ottelussa 20+26. Ihan hyvä veto Jakelta, että sanoi lähtevänsä muualle, koska onhan tuo sentteri osasto Rangerssilla hirmuinen, eikä varmastikkaan oisi sielä mahtunut pelaamaan.

Toivottavasti Jarkko kumminkin jatkaa sielä rapakon takana ja saa kunnon näyttöpaikan 2-3ketjussa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Koska Shanahan on yli 35 niin hän voi tehdä erilaisilla bonuksilla täytetyn sopimuksen ja näitä bonuksia ei siis silloin lasketa salary capiin mukaan. Kaikista puheista Shannyn puheista päätellen mies voisi tehdä esimerkiksi "vain" $2 miljoonan sopimuksen + bonukset, jolloin Lundqvistin sopimuksesta ei tulisi ongelma.

Eikös se niin mene, että jos pelaajalla on bonus-pykäliä sopimuksessaan ja täyttää niiden ehdot niin ne lasketaan seuraavan kauden salary capiin mukaan. Eli jos Shanahan tekisi Rangersin kanssa vuoden sopimuksen 2 miljoonalla+1,5 miljoonan bonuksilla ja hän täyttäisi sitten ensi kaudella nuo bonusehdot niin ne laskettaisiin sitten seuraavalla kaudella (2008-2009) Rangersin salary capiin? Joten kyllähän tuollakin voisi olla pieni vaikutus Lundqvistin jatkosopimukseen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Asia on nyt hautunut jonkin aikaa, ja uskaltaudun huutelemaan vieraaseen pöytään:

Niin hullunkuriselta kuin tämä saattaa kuulostaakin, niin mielestäni Gomezin siirron suurin arvo on pr-puolella. Rangers hankki verivihollisen ykkössentterin riveihinsä, ja joka on kaiken hyvän lisäksi jenkki. Mutta 51,5 miljoonaa Gomezista seuraavien seitsemän kauden aikana on todella paljon rahaa. Sanoisin, että tällä hetkellä summa on naurettavan suuri. Toki onnistuessaan Gomez on yksi liigan valovoimaisimmista pelaajista, mutta siirto voi poikia Rangersille myös ongelmia.

Tässä hieman listaa siitä, miksi siirto ei välttämättä koidu pelkäksi onneksi:

1) Gomez ei ole maalintekijä eikä varsinkaan tärkeiden maalien tekijä. Urallaan hän on onnistunut vain kerran rikkomaan 20 maalin rajan. Mutta ehkä Jagrin rinnalla Gomez kokee Nylanderin tavoin heräämisen ja latoo 30 maalia. Todennäköisempää on mielestäni, että hän "pelaa itsensä fanien ja fanituotemyyjien sydämiin" mutta ei ratkaise playoff-otteluita.

Viime pudotuspeleissä Gomez toki nosti tasoaan vaisun runkosarjan jälkeen, mutta silti hän ei ole ainakaan vielä osoittanut olevansa Shannyn tai Druryn tapainen tärkeiden pelien mies. Gomezin hyvyys riippuu ketjukavereiden onnistumisista. Jagrin ja/tai + jonkun maalipyssyn rinnalla Gomez pääsee varmasti esiintymään edukseen.

2) Iso ego + ailahtelevuus. Yksi syy Gomezin lähtöön lienee se, että hän koki Devilsin puolustusvelvoitteet ahdistavaksi ja halusi vaihtaa maisemaa. Toki hänen hyvyyttään kiekon kanssa olisi pitänyt hyödyntää enemmän, mutta jatkoa olisi ollut turha tarjota, koska huutokaupassa Gomezin katuhinta nousi hänen todellisen arvonsa ulottumattomiin. Gomez ei ollut viime kaudella todellakaan viiden miljoonan palkkansa arvoinen ja hänen pitää todella petrata otteitaan, että 7,3 miljoonaa on perusteltu palkkasumma. Vaarana on hänen kohdallaan, että Manhattanin valot häikäisevät liikaa.

Puolustushaluttomuutensa vuoksi Gomez oli ajoittain valmentajien (mm. Pat Burns ja Claude Julien) ja Don Lamoriellon hampaissa. Gomez ei ole järin hyvä puolustuspäässä, eikä hän ole kovin fyysinen pelaaja. Peliesitykset riippuvat paljon myös mielialasta eli tässä mielessä kohdat 1 ja 2 kulkevat käsi kädessä. Pelihalut saattavat myös mennä fyysisissä otteluissa (sinänsä inhimillistä) ja Gomez voi hävitä kuvasta kokonaan.

3) Loukkaantumiset: Gomez ei toistaiseksi ole ollut vakavien vammojen vaivaama (pois lukien työsulkukausi, jolloin hänen lonkkansa meni paskaksi), mutta seitsemän kauden aikana tulee lähes varmasti ainakin yksi kausi, joka menee piloille. Vaikka palkkakatto kasvaisi tulevina vuosina, niin Gomez sitoo (Druryn, Jagrin, jos jatkaa ensi kauden jälkeen, ja Lundqvistin kanssa) leijonanosan budjetista ja korvaajien tuominen rosteriin voi olla hankalaa, jos ollaan kovin lähellä palkkakattoa, kuten tulevalla kaudella todennäköisesti.

Tarkoitukseni ei ole suolata tätä siirtoa tai tulla katkerana tilittämään (vaikka vielä aamupäivällä näppikseltä olisi tullut toisenlaista tekstiä). Haluan vain sanoa, että Gomez ei ole niin pomminvarma hankinta kuin Drury ja näistä kahdesta isosta nimestä hän on todennäköisemmin se, joka epäonnistuu. Salaa toivon, että Gomez ei onnistuisi verivihollisen leivissä, mutta nyt tietysti tämän jälkeen hän pelaa potentiaalinsa mukaisesti ja tahkoaa tehot 30+80 ensi kaudella ja rankoo Devilsiä tekemällä kolme voittomaalia ensi kauden kohtaamisissa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ensi kaudelle hyökkäys todennäkösesti rakennetaan tyylillä

[4.ketju] Hossa-Betts-Hollweg/Orr/whoever

Pruchan sekä Hossan sopimukset jäävät noin $1 - 1.5 miljoonaan.
Holy christ, aikooko Hossa muka tosiaan jäädä nelosketjun jantteriksi Rangersiin? Itse hänenä nostaisin aika nopeasti kytkintä ja joku hereillä oleva GM saisi tästä kelpo ykkösketjun hyökkääjän hieman pienempään seuraan. Jo silläkin verukkeella että aika optimaaliselta kuulosti tuo loppurahojen sijoittelu vielä sopimuksetta oleviin pelaajiin.

Mielestäni (hänen ajatuksillaan) ketjujojottelu saisi loppua ja vakiopaikka jo aueta. Jos jää tosiaan Rangersiin, niin kyllä se kolmosketju pitää olla, vaikka tiukkaa on sielläkin jo.

edit: Jotenkin mukavaa että Nylander meni takaisin Washingtoniin, kun Rangersin kanssa ei jatkoa tullutkaan.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Itse hänenä nostaisin aika nopeasti kytkintä ja joku hereillä oleva GM saisi tästä kelpo ykkösketjun hyökkääjän hieman pienempään seuraan. Jo silläkin verukkeella että aika optimaaliselta kuulosti tuo loppurahojen sijoittelu vielä sopimuksetta oleviin pelaajiin.

Tuossa olisi kyllä hyvinkin mahdollista että tuollaisella Keslermäisellä vajaan parin miljoonan sopimuksella Hossan saisi toisen kierroksen varausuvuoroa vastaan. Onko Hossa sitten sellainen pelaaja että hänelle tuollaista palkkaa kannattaisi maksaa voi olla kyseenalaista, tai haluaako Hossa itse New Yorkista edes pois, mutta jos Hossa hyväksyisi tarjouksen niin Rangersilla voisi tehdä tiukkaa vastata.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Drury & Gomez landed

Paljon ja ansaitusti parjaamamme Sather järjesti sitten FA-sirkuksen blockbuster-pommin 1. heinäkuuta. Sabresin Briere ja Drury, Devilsin Gomez sekä Nylle olivat jo keväällä Free Agent-listan halutuimpia hyökkääjiä. Se, että Sather pystyi hankkimaan kaksi em. TOP 3-hyökkääjistä, oli todella kova suoritus. Omalla listalla Drury oli ykkösenä ja nyt mies pukee Rangersin paidan päälleen. Hienoa!

Vuosien varrella on jäänyt niin paljon sontaa käteen Satherin tekemistä kesähelteiden kaupoista, että oli aikakin tulla onnistumisia. Sather saa nyt hiukan anteeksi aiempia sähläyksiään. Sen verran mies ansaitsee rispektiä Druryn ja Gomezin siirtymisestä Rangersiin.

JLand kirjasi tuossa aiemmin ehdotuksensa kokoonpanoksi. Ja juuri noin: Drury ykköskenttään ja Gomez kakkosta johtamaan. Nylander on pelintekijänä parempi, mutta Drury tuo energiallaan ja puolustusasenteellaan tasapainoa ykköskentän pelaamiseen. Sama tasapaino löytyy nyt kakkoskentästä, kun Shanahan saa taitavan syöttäjän rinnalleen Gomezin myötä (vrt. Cullenin suoritukset). Lisää plussaa tuo se, että molemmat pelaajat ovat vielä nuoria. Heistä voi kasvaa Rangersin seuraavat franchise-sentterit.

Dali kävi kuokkimassa pöydässämme ja piruja maalaamassa. Mutta samanlaista maalailua voi esittää minkä tahansa kaupan yhteydessä. Viime kädessä pelaajien suorituksiin vaikuttaa joukkueen ilmapiiri ja viihtyminen organisaatiossa. Jos noissa mättää, ei tule tulostakaan. Eli Druryn ja Gomezin kohdalla pätee sama totuus kuin yleensä: aika näyttää sopimusten onnistumisen.

Dalin kannattaisi sen sijaan keskittyä Burana-purkkien ostamiseen. Rakas Devilsimme menetti yhden päivän aikana sekä ykkössentterinsä että ykköspakkinsa. Romahdus on tulossa siellä naapurileirissä, kuten aiemmin keväällä ennustin. Devils on mun silmissäni pölyttynyt ja paikoilleen jämähtänyt organisaatio, jolle Martin Brodeur on sekä lahja että kirous. Hyökkäävät ja liikkuvuuteen panostaneet joukkueet pitävät uusien sääntöjen myötä Devils-puolustusta kukkakeppeinään. Joukkue on keikkunut kaksi mennyttä kautta Brodeurin ja ykköskenttänsä varassa. Nyt Devilsillä on vain Brodeur. Kun tuohon lisätään se, miten muut Atlantin divisioonan joukkueet ovat nostaneet pelitasoaan ja vahvistaneet rivejään, ennustan rantapalloilua Devils-faneille ensi huhtikuuksi.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Pegu, otahan ihan rennosti. Riitaa en tullut haastamaan, vaikka niin haluat asian tulkita. Ja ymmärtääkseni ilmaisin tämän myös edellisessä viestissäni.

Homman juju on siinä, että Rangers on sitonut puolet palkoistaan viiteen pelaajaan. Tämän vuoksi ihmettelin esimerkiksi Gomezin saamaa palkkaa, koska hän ei viime kaudella ollut edes kolmen miljoonan arvoinen. Nuo kaikki edellä mainitut ongelmat tulevat myös Gomezin hyvien puolien mukana.

Mutta, annetaan tosiaan ajan näyttää, onko Gomez 51,5 miljoonan arvoinen, vai joutuuko hän MSG:n hampaisiin vai kenties jotain siltä väliltä. Annetaan samalla tavalla myös ensi kauden otteluiden, eikä heinäkuun helteiden, näyttää, romahtaako Devils sen myötä, kun joukkue ei lähtenyt huutokauppaan Gomezista ja Rafalskista.

Mutta, nyt takaisin raunioille...
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
No problem, Dali:) Tämähän on keskustelupalsta, joten tylsäksi touhu menisi, jollei vuoropuhelua syntyisi.

Mutta katso hyvä mies teidän rosteria: kuka siellä avaa peliä ja toimii siniviivan aivoina yv-pelissä? Okei, voihan yv:llä peluuttaa vaikka viittä hyökkääjää, mutta Rafalskin poistumisen myötä Devils-puolustuksesta lähti viimeinenkin pelinrakentamiseen kykenevä pakki. Esim. nimet Matvichuk, Rachunek tai White eivät mun päässä saa hedelmäpelisuoraa syttymään. Mielenkiintoista nähdä, miten Lamoriello yrittää #28:n lähdön paikata.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No problem, Dali:) Tämähän on keskustelupalsta, joten tylsäksi touhu menisi, jollei vuoropuhelua syntyisi.

Mutta katso hyvä mies teidän rosteria: kuka siellä avaa peliä ja toimii siniviivan aivoina yv-pelissä? Okei, voihan yv:llä peluuttaa vaikka viittä hyökkääjää, mutta Rafalskin poistumisen myötä Devils-puolustuksesta lähti viimeinenkin pelinrakentamiseen kykenevä pakki. Esim. nimet Matvichuk, Rachunek tai White eivät mun päässä saa hedelmäpelisuoraa syttymään. Mielenkiintoista nähdä, miten Lamoriello yrittää #28:n lähdön paikata.
Samaa voisin kysyä NYR:n faneilta. Mara? Rozsival? Ei oikein vielä vakuuta. Edelleenkin on kova ikävä Leetchiä. Muuten Rangers sitten alkaakin olla Cup contender -kamaa.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Samaa voisin kysyä NYR:n faneilta. Mara? Rozsival? Ei oikein vielä vakuuta. Edelleenkin on kova ikävä Leetchiä. Muuten Rangers sitten alkaakin olla Cup contender -kamaa.

Rozsival, Pöck ja Tyutin ovat pätevää yv-kamaa. Nuorista kasvamassa Girardi, Staal ja Sanguinetti yv-pelin pyörittäjiksi. Viivassa "pyssymiehen" roolissa ovat hyökkääjistä pelanneet mm. Shanahan ja Straka.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Rangersin ylivoima pyörii joka tapauksessa pääasiassa Jagrin ympärillä, mikä toisaalta on joissain tapauksissa on kyllä ollut turhauttavaa. Roszivalilla on loistava laukaus, mutta Rosy keskittyy usein liiankin paljon vain syöttämään kiekkoa takaisin Jagrille.

Gomezhan on pelannut viivalla lähes koko uransa sekä Devilsissä että USA:n maajoukkueessa ja on pelintekijänä yksi liigan parhaista. Uskoisin, että ensi kaudelle Rangers pyrkii rakentamaan kaksi vahvaa ylivoimakenttää.

Toisessa Jagr tekee peliä ja Drury tekee muille tilaa. Toisessa taas Gomez luo tilanteita pointilla Shanahanille ja Maralle, jolla on myös kova laukaus.

PP1:
Straka-Drury-Jagr
Roszival-Tyutin

PP2:
Avery-Cullen-Shanahan
Gomez-Mara

Esimerkiksi...

Prucha teki rookie-kaudellaan monta ylivoimamaalia, mutta saattaa kyllä jäädä ulos kuvioista noiden miesten vuoksi, mikä on sääli.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
No problem, Dali:) Tämähän on keskustelupalsta, joten tylsäksi touhu menisi, jollei vuoropuhelua syntyisi.

Mutta katso hyvä mies teidän rosteria: kuka siellä avaa peliä ja toimii siniviivan aivoina yv-pelissä? Okei, voihan yv:llä peluuttaa vaikka viittä hyökkääjää, mutta Rafalskin poistumisen myötä Devils-puolustuksesta lähti viimeinenkin pelinrakentamiseen kykenevä pakki. Esim. nimet Matvichuk, Rachunek tai White eivät mun päässä saa hedelmäpelisuoraa syttymään. Mielenkiintoista nähdä, miten Lamoriello yrittää #28:n lähdön paikata.

Tällä hetkellä ei kukaan, ja tämä on ollut huolenaiheena viimeiset päivät. Mutta olen aivan varma, että Devils hankkii ennen kauden alkua sen yv:n kapellmeisterin. Kakkosdirigoina voivat toimia Martin (kunhan tekee jatkopahvin) ja Greene, jotka sopivasti jätit mainitsematta viestissäsi ;) Kumpainenkin pystyvät avaamaan peliä, mutta olet oikeassa, ettei Rafalskin veroista jamppaa ole Devilsin riveissä. Todennäköistä on, ettei hankinta ole mitään blockbuster-tasoa, mutta toki laatupelaaja.

Taustajoukoissa ovat kypsymässä Matt Corrente ja Kirill Tulupov, joista voi tulla vielä pitkäaikainen ilonaihe Devilsin faneille, jos vain Corrente pysyy poissa siviilipuolen ikävyyksistä ja Tulupov kestää ehjänä. Ensi kaudella nämä kaksi eivät vielä pelejä ratkaise, mutta parin kolmen vuoden päästä heistä jompikumpi tai molemmat ovat vakiokamaa Devilsin viivalla.

Ja jottei menisi Hudsonin paremman puolen asioiden selvittelyksi, niin mielenkiintoiseksi menee Rangersin tilanne sen suhteen, saavatko he pakistoonsa vielä vahvistusta, koska sitä pakiston liideriä tuo rosteri huutaa. Paul Maralla on käyttämätöntä potentiaalia, mutta puhkeaako hän kukkaan, jää nähtäväksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Gomezhan on pelannut viivalla lähes koko uransa sekä Devilsissä että USA:n maajoukkueessa ja on pelintekijänä yksi liigan parhaista.

Devilsissä itse asiassa aika harvoin. Elias on ennemminkin hoitanut viivaa ja Gomez pyörittänyt peliä kulmissa ja maalin takana. Jos siis mistään mitään tiedän.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Devilsissä itse asiassa aika harvoin. Elias on ennemminkin hoitanut viivaa ja Gomez pyörittänyt peliä kulmissa ja maalin takana. Jos siis mistään mitään tiedän.

Ja pakkipulassaan Devils on käyttänyt viivalla myös Jamie Langenbrunneria ja se kostautui viime kaudella alivoimamaaleina, koska Langs ei ole "pakin veroinen pakki".

Rangersissa Gomez kannattaa ilman muuta laittaa viivaan, koska hän ei juuri lauo ja vetokin on varsin kehno...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
PP1:
Straka-Drury-Jagr
Roszival-Tyutin

PP2:
Avery-Cullen-Shanahan
Gomez-Mara

Esimerkiksi...

Prucha teki rookie-kaudellaan monta ylivoimamaalia, mutta saattaa kyllä jäädä ulos kuvioista noiden miesten vuoksi, mikä on sääli.

Tai sitten Tyutin siirretään sivuun, jolloin Straka menisi viivalle ja Prucha pääsee iskemään riparit sisään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Erinomaisen hyvältä näyttää Rangers tällä hetkellä, mitä nyt tuo pakisto ei ole oikeastaan edes pudotuspelipaikan tasoa. Mutta toivotaan että vahva ja hyvin roolitettu hyökkäys sekä kovaan torjuntaurakkaan joutuva Lundqvist kantavat joukkueen pleijareihin. Jotenkin vaan tuntuu, että lähimenneisyyden vanhat virheet on jälleen toistettu ja unohdettu tärkeimmän menestystekijän, eli puolustuksen vahvistaminen.

EDIT:

Typo
 
Viimeksi muokattu:

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Lundqvistille vuoden jatkosopimus

Henrik Lundqvist sai vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo 4,25 miljoonaa taalaa. Lähteenä tuttu ja turvallinen TSN.

Tuli huonosti luettua tuo uutinen ja pistettyä vanhasta muistista, että välimies olisi tuon sopparin antanut. Mutta Ragsiltahan tuo soppari on jutun mukaan näemmä tullut suoraan.
 
Viimeksi muokattu:

NYC Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tärkeitä ja suht mukavan hintaisia sopimuksia molemmat, Shanahan ja Lundqvist, tosin Lundqvistin sopimuksen pituus on suuri pettymys!
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Rangers on ilmeisesti tällä hetkellä reilun miljoonan verran yli katon. Lisäksi Avery ja Hossa ovat kaiketi (?) vielä ilman sopimusta. Osaavatkos Rangersfanit kertoa mikä tässä on todennäköinen toimintasuunnitelma? Dumbataanko joku ylihintainen (?) sopimus muualle "ilmaiseksi" vai tehdäänkö "oikeita" kauppoja, joilla päästään katon alle.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Rangers on ilmeisesti tällä hetkellä reilun miljoonan verran yli katon. Lisäksi Avery ja Hossa ovat kaiketi (?) vielä ilman sopimusta. Osaavatkos Rangersfanit kertoa mikä tässä on todennäköinen toimintasuunnitelma?

Yli katon Rangers ei ole, kesäajan kattohan siis on 55,330,000. Ennen kauden alkua tosin jotain on tehtävä. Tuohon kesäajan kattoon lasketaan kaikka yhdensuunnan sopimukset mukaan, eli esimerkiksi Kasparaitis voidaan laittaa ennen kauden alkua AHL:lään pelaamaan ja hänen lähes $3M palkka lähtee katosta pois. Shanahanii sopimuksessa on myäs bonuksia joita mahdollisesti pystyy lykkäämään kauden 08-09 kattoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös