New York Islanders 2015–2016 – ”no sleep till Brooklyn”

  • 59 663
  • 247

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Islesin lupaus Michael Dal Colle on tehnyt OHL:n Kingston Frontenacsissa 19 pelissä tehot 20+18. Ensimmäiset 30 peliä menivät Oshawa Generalsissa odotettua heikommin, joskin joukkuekaan ei ollut erityisen hyvä, mutta Kingstonissa jälki on ollut erinomaista. Lisäksi Dal Colle syötti hetki sitten 1-0-maalin Niagaraa vastaan ja kyseessä on hänen 300. pisteensä OHL:ssä runkosarjan osalta.
 
Jos nyt kuitenkin spekuloidaan asialla enemmän, voisi kysyä että minne Isles olisi muka muuttamassa? Queensiin rakentaminen on aiemminkin ollut huhuissa ja Islesin toiveissa, aivan kuten Nassauhun uuden hallin rakentaminen. Molempia yhdistää se, että ne eivät ole realistisia. Tai jos olisivat, ei Isles pelaisi tällä hetkellä Brooklynissa.

Mitä jää jäljelle? Muutto takaisin remontoituun Coliseumiin, jonka kapasiteetti on remontin jälkeen 13000 tai muutto pois Long Islandilta. Muuttoa pois alueelta on vaikea nähdä sillä jos NHL ei haluaisi Islesia Long Islandilla pitää, olisi muutto jo todennäköisesti tapahtunut.
Onhan tuo nyt aika merkittävä juttu, jos jo tässä vaiheessa katsellaan uutta osoitetta Islandersille.
Ja ennen kaikkea tuo, että se Barclays Centerin omistaja pohtii Nassau Coliseumin uudistamista. For the 1st I wuz like wtf, but then I LOL´d.
Sehän on ihan breaking news Islandersin kannalta, että edes kartoittaa sitä mahdollisuutta. Ja vielä nykyisen Barclays Centerin omistaja. Mutta on kyllä ihme touhua kun rakentaa areenan joka ei oikein sovellu jääkiekkoiluun, ja sitten meinaa kunnostaa entisen NHL-hallin sellaiseksi ettei se oikein sopisi jääkiekkoiluun. For the 1st I wuz like wtf, but then I LOL´d.

Jos viime kaudella oli yleisökeskiarvo yli 15 000 niin kai nyt modernilla areenalla olisi 16 tai 17 tuhatta. Kun Islanders pelaa voittavaa kiekkoakin.

Piti ihan googlettaa, missä on tuo Queensin Willets Point. Näköjään siellä on tuo Citi Field, jonkun baseballjoukkueen stadion, onko se Mets vai Yankees, ihan sama. Googlen mukaan jotakin alueellista uudistamisprojektia on suunnitteilla, mutta ainahan niitä suunnitelmia on. Niin oli Wangillakin suunnitelma, että toimistoja, asuntoja, kauppoja, puistoja ja uusi areena.
Voisihan tuo olla hyväkin ratkaisu. Mutta eihän tämä tietysti ratkea tänä vuonna eikä ensi vuonna.
Hieman ihmettelin kun tuossa kerrottiin Islandersin kannattajien olevan vähän tyytymättömiä kun ovat areenan kakkosjoukkueen asiakkaita ja näkyvyys voi olla huono. Mutta onhan se tarkemmin ajateltuna aika merkittävä asia, jos urheilujoukkueella on oma areena tai stadion.

Tuossa nimimerkin ipaz linkittämässä artikkelissa kerrotaan Islandersin saava peräti 53,5 miljoonaa kaudessa siitä kun pelaavat tuolla. On kyllä tosiaan ihmeellinen sopimus, mutta kai siinä on sitten järkeä myös areenan kannalta. Jos lipputuloja lasketaan, niin 14000x50x41 olisi 28,7 miljoonaa.
Kumpa tietäisi tai ymmärtäisi paremmin tuon sopimuksen, mutta jotenkin kuulostaa kanattavalta seuran kannalta. Melkeinhän tuolla maksaa joukkueen palkat, joten ei varmaan ainakaan paljoa voi tappiolle jäädä.

Televisiosta kyllä on mukava katsella pelejä kun ne on tuolla hienossa, uudessa hallissa.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Tuossa nimimerkin ipaz linkittämässä artikkelissa kerrotaan Islandersin saava peräti 53,5 miljoonaa kaudessa siitä kun pelaavat tuolla. On kyllä tosiaan ihmeellinen sopimus, mutta kai siinä on sitten järkeä myös areenan kannalta. Jos lipputuloja lasketaan, niin 14000x50x41 olisi 28,7 miljoonaa.
Kumpa tietäisi tai ymmärtäisi paremmin tuon sopimuksen, mutta jotenkin kuulostaa kanattavalta seuran kannalta. Melkeinhän tuolla maksaa joukkueen palkat, joten ei varmaan ainakaan paljoa voi tappiolle jäädä.

Näissä laskelmissa kannattaa ainakin muistaa se, että yksi merkittävä juttu muutossa oli Coliseumin modernien VIP-aitioiden ja oheispalveluiden puute. Eli Barclaysilla kaikkea tuottoa ei tarvitse repiä persaukisten selkänahasta.

Aika paljon on puhuttu että sopimus on ns. iron clad eli sen purkaminen vaatinee molempien osapuolien tahtoa. Muutenkin haluaisin muistuttaa että sen ajan mitä itse seurannut Islesia on seura käytännössä aina ollut muuttohuhujen alla, ja kun sopimus Barclaysiin varmistui, alkoivat huhut sen purkamisesta kirjaimellisesti parin viikon päästä. Eli ei mitään uutta Long Islandilla.

Mitä ihan lätkään tulee, on Calvin deHaan laitettu IR-listalle ja ainakin Staple tietää kertoa että Pulock tekee debyyttinsä tulevalla reilun viikon lännen kiertueella. Taitaa olla kauden pisin reissu edessä. Ainakin viime kausina joukkueen peli on ollut varsin hyvää pidemmillä rundeilla, toivottavasti myös tällä kertaa.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Onpa jäänyt osaltani tämä ketju hunningolle, mutta tällä aikaerolla Pohjois-Amerikan suuntaan, oman elämän poikkeukselliset kiireet väkisinkin pakottavat rakkaan harrastuksen taka-alalle ja lähes pelkästään tulosten, kohokohtien, nettikeskustelun ja raporttien varaan. Kirjoittaminen tuntuukin jo liian aikaa vievältä ja kun se kerran jää niin eipä sitä sopivaa hetkeä vaan tule.

Barclaysin suhteen odotettuja kasvukipuja on esiintynyt, vaikkei tietenkään mukava ole ollut lukea kritiikkiä, johon halliyhtiön taholta on suhtauduttu tökerösti. NY Postin juttu tosin taitaa lehden tyylin mukaisesti oikoa mutkia suoriksi aika hätiköidysti kun vasta ensimmäistä vuotta mennään ja uudet omistajat eivät vielä ole edes vallassakaan. Uuden hallin kyhääminen pelkästään kiekkojengille tuolla vaatisi niin syviä taskuja ja vahvaa poliittista tukea taakseen, että vaikea tuohon huhuun on uskoa.

Vain muutaman kokonaisen pelin nähneenä on vaikea analysoida missä mennään kun pelkkien tulostenkin valossa ailahtelua tapahtuu liikaa. Maalivahtipeli on viimein toiminut molemmilla sylintereillä, mutta muualta tasaisuus on puuttunut. Syy tai seuraus, mutta Tavares ei ole ollut niin liekeissä kuin joukkue tarvisi, mutta olisi tälle kaudelle odottanut taustatukeakin illasta iltaan enemmän kuin mitä on nähty esimerkiksi herroilta: Strome, Lee, Nelson, Grabovski, Okposo ja vaikkapa Bailey, jolta nyt ehkä vähemmän enää uskalsi tasaisuutta odottaakaan.

Puolustuksessa harmittaa kun kirkkaimman helmen (sis. nykyinen taso + potentiaali + sopimus) Travis Hamonicin kohdalla tietää lähtölaskennan olevan käynnissä ja edessä olevan siirto, jossa varmasti Isles ei ole voittava osapuoli. Lupauksista Mayfield on stuntannut ylhäällä ilmeisesti ihan ok peruspakkina ja nyt myös Bridgeportin tukijalka Pulock taitaa saada tilaisuutensa, mutta varjoa tännekin luo lupaavasti aloittaneen Pelechin mystinen loukkaantuminen, josta ei vieläkään ole mitään tietoa. Kyse on ilmeisesti sairaudesta tms. yllättäen löytyneestä tilasta, ei niinkään kai urheiluvammasta, kuten Staplen eilinen twiitti antaa ymmärtää: "Still no update, but perhaps in a week or two. Complicated medical situation."

Jatkosoppareiden suhteen Nielsenin edelleen pitäisin ja hän tuskin vieläkään liikoja pyytää, mutta täyttää paikkansa joka latin arvosta, mutta Okposo onkin kimurantimpi tapaus. Hyvä tyyppi, pelityyli nykystandardein "härkämäinen" yms. pakolliset "oma poika"-fraasit, mutta yleishyödyllisen, toisinaan liekeissä olevan laiturin asema ei mielestäni oikeuta niitä palkkapyyntejä, joita huhuissa on väläytelty. Tavaresin luottolaiturina shekkiin saisi itse lisätä haluamansa summan jatkon osalta, mutta kun ei edellisen kauden pleijareissakaan noussut rooliin, jota noissa peleissä tämän pelityylin pelaajalta on lupa odottaa, niin ilman kotialennusta sopimus muodostuu melko pian taakaksi.

Toivottavasti playoff-viivan yläpuolella pysyvät vielä vieraskiertueen jälkeenkin ja kevättä ajatellen jokin lisävaihde olisi syytä kaivaa, mikäli ekaa kiekkaa pidemmälle uskaltaa haaveillakaan. Uudet omistajat astuvat remmiin kesällä, joten Capuanonkin talutushihna on tällä hetkellä juuri sinne asti ja on mielenkiintoista nähdä vieläkö Retu Kivinen nauttii joukkueen luottamusta tosipaikan tullen. Viime vuonna uskoin, että hurmos kantaisi pitkälle kevääseen, mutta silloin latausta oli lopulta kai liikaakiin, joten toivo elää että tänä vuonna latinkia on säästössä...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
@Finnish Isles viittasi yllä Postiin. Samassa läpyskässä Brooks kolumnoi jokunen aika sitten Tavaresin sopimuksesta ja siitä että 2018 Tavares on vapaa agentti. Siis noin kahden kauden päästä. Saarella on nyt kiire menestyä tällä joukkueella koska konsensus on että Toronto (ja monet muut) tulee heiluttelemaan #91:sen edessä melko isoja setelinippuja.
 
@Finnish Isles viittasi yllä Postiin. Samassa läpyskässä Brooks kolumnoi jokunen aika sitten Tavaresin sopimuksesta ja siitä että 2018 Tavares on vapaa agentti. Siis noin kahden kauden päästä. Saarella on nyt kiire menestyä tällä joukkueella koska konsensus on että Toronto (ja monet muut) tulee heiluttelemaan #91:sen edessä melko isoja setelinippuja.
En muista kuka nimimerkki sanoi tuolla huhuketjussa, että Tavares on ollut tyytymätön siihen kun joukkue harjoittelee 50km päässä sieltä missä pelaa. En sitten tiedä mistä tämä on kuultu ja mitä Tavares on sanonut tai mitä hän oikeasti ajattelee.
Eihän tuo varmaan oikein hyvä tilanne ole siinä mielessä. Mutta eipä varmaan mikään NHL-joukkue harjoittele isolla areenallaan, vaan jossain pienemmässä. Paitsi Devils ja Blue Jackets joilla on harjoituskaukalo samassa. Kun niillä areenoilla on usein muitakin tapahtumia.
 

sakkr

Jäsen
Mitäs mieltä täällä ollaa Okposon tilanteesta. Annetaanko sopparia vai ei?

Minun mielestä ei kannattaisi, sieltä on junioreista tulossa mm. Michael Dal Colle ja Josh Ho-Sang niin en antaisi minkäänlaista sopimusta Okposolle. Ylhäälläkin nyt Nelsonia ja Stromea jotka voivat ottaa kohta Okposon roolin. Okposo ei ole korvaamaton pelaaja. Kyllä, tekee pisteitä mutta muuten näkymätön pelaaja.
 
Ei ainakaan sellaista mammuttipaperia, kuin mitä toisinaan on kuultu huhuiltavan. Ihan ok pistemies, mutta ei millään tavalla korvaamaton. Olkoonkin oma varaus, joka on kiitettävän kauan pysynyt mukana rimpuilemassa.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Keväällä 2013 Okposo oli sen ohikiitävän hetken Jatkiksen kuuminta hottia, kiitos pudotuspelien 1. kierroksen Pens-sarjan. Mukavasti on tultu alas niistä gloorian päivistä, ja taas ollaan tavan harmaata massaa ja palkkapyynnöt liian kovia jne. Ei mulla muuta, kunhan tulin tuuttaamaan omaa torveani, kun muistan silloin silmiäni pyöritelleeni instant-hypetykselle ja ehkä jopa johonkin ketjuun vähän avautuneeni vastaan innokkaimmille. Väittäisin, että Frans Nielsen on huomattavasti oleellisempi palanen tätä joukkuetta ja tärkeämpi saada sopimukseen kuin Okposo.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
En muista kuka nimimerkki sanoi tuolla huhuketjussa, että Tavares on ollut tyytymätön siihen kun joukkue harjoittelee 50km päässä sieltä missä pelaa. En sitten tiedä mistä tämä on kuultu ja mitä Tavares on sanonut tai mitä hän oikeasti ajattelee.
Eihän tuo varmaan oikein hyvä tilanne ole siinä mielessä. Mutta eipä varmaan mikään NHL-joukkue harjoittele isolla areenallaan, vaan jossain pienemmässä. Paitsi Devils ja Blue Jackets joilla on harjoituskaukalo samassa. Kun niillä areenoilla on usein muitakin tapahtumia.

Tuossa huhussa on totta se, että Islanders harjoittelee 50km päässä sieltä missä pelaa, mutta ainoat ongelmat ilmenivät kun pelipäivien aamujäät pidettiin juuri siellä missä pelataan, kun silloin loppupäivä meni Brooklynissa hotellissa. Pelaajien pyynnöstä nuokin treenit siirrettiin Islanders Iceworks-keskukseen, joka sijaitsee Syossetissa lähellä missä pelaajat edelleen asuvat ja näin kaikki pääsevät koteihinsa valmistautumaan illan peliin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mutta eipä varmaan mikään NHL-joukkue harjoittele isolla areenallaan, vaan jossain pienemmässä. Paitsi Devils ja Blue Jackets joilla on harjoituskaukalo samassa. Kun niillä areenoilla on usein muitakin tapahtumia.

Ainakin Red Wings harjoittelee Joella. Tulee kaukalon pomput tutuksi samalla.
 
Ainakin Red Wings harjoittelee Joella. Tulee kaukalon pomput tutuksi samalla.
Aika kätevää. Mutta sitten kun se uusi areena valmistuu 2017, pitää Red Wingsin väistyä konserttien, monsteriautojen, lacrossejoukkueen ja poliittisten tilaisuuksien tieltä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aika kätevää. Mutta sitten kun se uusi areena valmistuu 2017, pitää Red Wingsin väistyä konserttien, monsteriautojen, lacrossejoukkueen ja poliittisten tilaisuuksien tieltä.
Se on totta että pelikaukalossa ei voi enää harjoitella, mutta sentään kentän alle tulee Hartwallin tyyliin harjoituskaukalo, joten kauas ei tarvitse mennä.
E: Sen verran pitää kyllä korjata sanomisiani, että ei Wings aina harjoittele pelikaukalossa, tänään on ainakin harkat vedetty toisessa kaukalossa.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Se on totta että pelikaukalossa ei voi enää harjoitella, mutta sentään kentän alle tulee Hartwallin tyyliin harjoituskaukalo, joten kauas ei tarvitse mennä.

Ja Detroitin keskustasta kämppiä kyllä löytyy, vaikka tuskin lähiöistäkään ruuhkat kaupunkiin ihan hetkeen teitä tukkivat...

Mutta asiaan, liekö maalivahtien vaikutus vai mikä, mutta alivoimalla kehitystä on tapahtunut sitten viime kauden: PK: Through 2/22/15 last season, PK allowed 43 goals on 166 opps (74.1%). Since then: 27 goals on 224 opps (87.9%)/ Staplen twitteristä lainattuna.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Hieman offtopic (ja oneliner), mutta juttua Islandersin muutamasta fanista (juttu itsessään maksullinen, harmi ettei pääse itsekkään lukemaan) täällä.

Joku jatkislainen varmaan tunnistaa itsensä :)

Linkki vie Kainuun Sanomien nettisivuille*
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ex-Isles Lubomir Visnovsky lopetti uransa virallisesti tänään. Pelasi tällä kaudella HC Slovan Bratislavassa KHL:ää, mutta kärsi niin paljon loukkaantumisista, että pelit jäi yhdeksään runkosarjamatsiin ja neljään pleijarimatsiin.

Mutta joo, siirtoraja umpeutuu huomenna ja Islesistä ei ole ainakaan mitään juttua liikenteessä. Näinköhän jäädään ilman kauppoja ja Hamonic'kin lähtee vasta kesällä?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mutta joo, siirtoraja umpeutuu huomenna ja Islesistä ei ole ainakaan mitään juttua liikenteessä. Näinköhän jäädään ilman kauppoja ja Hamonic'kin lähtee vasta kesällä?

Onkos tästä Hamonicin tilanteesta kuulunut mitään uutta vai onko viimeisin asiaan liittyvä tieto se syksyinen, että Hamonic haluaa Kanadaan lähemmäs perhettään?

Mitähän Kari Lumi meinaa Kyle Okposon sekä Frans Nielsenin kanssa? Toivon ainakin Nielsenin jatkavan, mutta joutuuko näiden kohdalla varautumaan treideihin dead linella?
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
No niin, Ryan Pulock tekee todennäköisesti NHL-debyyttinsä tänä yönä Oilersia vastaan! Staple kirjoittaa Newsdayn jutussa seuraavasti:

Now they’ll quite likely see his first NHL game. Pulock practiced mostly alongside Thomas Hickey and also took a spot on the second power-play unit. Of his 24 goals in the AHL the past two seasons, 17 have been on the power play.

“There’s a real good chance you’ll see him out there tomorrow,” coach Jack Capuano said of Pulock, who would take Marek Zidlicky’s spot.

Lisäksi Staple tietää kertoa, että Grabovski saattaa palata kokoonpanoon viikon tai kahden sisällä.

Koko artikkeli tässä: http://www.newsday.com/sports/colum...his-debut-on-defense-for-islanders-1.11517876
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Onkos tästä Hamonicin tilanteesta kuulunut mitään uutta vai onko viimeisin asiaan liittyvä tieto se syksyinen, että Hamonic haluaa Kanadaan lähemmäs perhettään?

Mitähän Kari Lumi meinaa Kyle Okposon sekä Frans Nielsenin kanssa? Toivon ainakin Nielsenin jatkavan, mutta joutuuko näiden kohdalla varautumaan treideihin dead linella?
Hamonicin siirto nähtäneen kesällä. Ainakin Staple on puhunut varmana että Hamonic pelaisi loppukauden Broklynissa.

Mitä Nielseniin ja Okposoon tulee, sanoisin huhujen ja mututuntuman perusteella että Nielsen tekee kesällä jatkosopimuksen. Okposo saatta hinnoitella itsensä pihalle kesällä mutta eiköhän Kyle pelaa loppukauden Islesissa. Ainakin minusta hänen arvo on parempi kokoonpanossa playoffeissa kun trade blockilla.

E: Pulockin debyytin voisi jopa katsoa, itse odotan kyllä hänestä hyvää pakkia tulevaisuudessa. Toivottavasti NHL-ura alkaisi heti positiivisissa merkeissä.
 
Viimeksi muokattu:

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Islanders oli melko hiljaa deadlinella, mutta Snow teki kuitenkin pari pientä kauppaa.

Shane Prince ja seitsemännen kierroksen varausvuoro hankittiin Ottawasta kolmannen kierroksen varausvuoroa vastaan. Prince ei varmaankaan saa automaattisesti paikkaa pelaavasta kokoonpanosta, mutta syvyyshankintana lienee hyvä, kun hintakaan ei ollut kova.

Farmin puolella Taylor Beck sai lähteä ja tilalle saapui Marc-André Cliche.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hamonicin siirto nähtäneen kesällä. Ainakin Staple on puhunut varmana että Hamonic pelaisi loppukauden Broklynissa.

Mitä Nielseniin ja Okposoon tulee, sanoisin huhujen ja mututuntuman perusteella että Nielsen tekee kesällä jatkosopimuksen. Okposo saatta hinnoitella itsensä pihalle kesällä mutta eiköhän Kyle pelaa loppukauden Islesissa. Ainakin minusta hänen arvo on parempi kokoonpanossa playoffeissa kun trade blockilla.

Mielenkiintoinen kesä tulossa siis... Hamonicista saatava vastine kiinnostaa. Tappiolle siinä treidissä jäätäneen joka tapauksessa, sillä Hamonicia parempaa vaihtoehtoa ei juuri ole saatavilla ottaen iän ja kehityspotentiaalin huomioon.

Edelleen en usko sekä tanskalaisen, että Okposon jatkosopimuksiin. Nielsenin jatko olisi toiveissa, miehen palkkatoivekaan tuskin on mikään posketon. Ailahtelevalle Okposolle ei kannata maltaita lähteä maksamaan.

Tylsähkö deadline oli. Prinssistä ja Clichestä tuskin on Islesille paljon iloa. Pelannevat pääasiassa farmissa. Vai olisiko Snow:lla jotain suurempaa suunnitelmissa Princen varalle, kun kerran vastineeksi kolmoskiekan varaus annettiin?
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Tylsähkö deadline oli. Prinssistä ja Clichestä tuskin on Islesille paljon iloa. Pelannevat pääasiassa farmissa. Vai olisiko Snow:lla jotain suurempaa suunnitelmissa Princen varalle, kun kerran vastineeksi kolmoskiekan varaus annettiin?
En nyt mene ihan varmaksi sanomaan mutta Prince taitaisi joutua menemään waivereiden kautta AHL:ään eli uskoisin että hänet pidetään ylhäällä rotaatiopelaajana. Ainakin käsittääkseni hänen pitäisi olla ihan monipuolinen kaveri, joka pystyy pelaamaan vähän kaikenlaista roolia hyökkäyksessä. Ja rosteriinkin varmaan mahtuu, Boulton todennäköisesti "loukkaantuu" ja Pulock lähetetään runkosarjan loppuun asti AHL:ään kun deHaan ja Grabovski palaavat kokoonpanoon.
 
Toivottavasti ensimmäisellä kierroksella nähtäisi Islanders - Rangers pudotuspelisarja, niin kuin nyt on jonkin aikaa näyttänyt. Se tulee jos Islanders onnistuu pitämään takanaan Pittsburghin, jolla on yksi ottelu enemmän pelattuna, ja kolme pistettä vähemmän.
Viime vuonna oli myös aika lähellä toteutua tuo, jos NYI olisi voittanut ensimmäisellä kierroksella Capitalsin.

Vaikka onhan se Rangers aika vahva vastustaja, ja nyt Eric Staal on mukana.
 

Juzbe#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, HPK
Mikäpä olisi hienompi tapa tuoda playoff-kiekko Brooklyniin kun pelaamalla 7 matsia Rangersia vastaan? Ja kyllähän meille Rags taitaa kelvata? Viime ja tämän kauden record on kuitenkin 5-2-0 Islesille.

Sunnuntaina saadaan vähän esimakua tästä mahdollisesta sarjasta kun vastaan tulee nimenomaan Rangers. Voitto olisi tärkeä koska kotietu on vielä ihan otettavissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös