NBA

  • 641 756
  • 4 429

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Blazersien tuskainen taival naki eilen valoa: tilauksessa ollut suunnanvaihdos otti eilen ensi askeleen, kun liigan paras jengi Spurs saapui vierailulle. Spurseilla oli pakissa voitot Phoenixista ja Sacramentosta (vieraissa) ja meidankin viimeisin peli meni Spurseille 34 pinnan erolla.

Mutta niin vaan usko itseensa ja tekemiseensa alkaa tehda tulosta. Joulusta alkaen jengi on ollut kun repaleinen lippu, joka vie laivaa eteenpain. Sairastuvalla on ollut ruuhkaa, ja porukan parhaasta paasta. Sita ei kestaisi yksikaan jengi. Siita huolimatta taman vuoden puolella ainoastaan hurjasti heittava Suns on pystynyt lyomaan Blazerseille kapulat rattaisiin. Muuten on menty tasatahtiin joka matsissa (paitsi voittomatsissa Phillyssa) ja vasta aivan lopussa on kantti pettanyt. Kaverit olisivat ansainneet parempaa, mutta kateen ei ole jaanyt kun luu. Kerta toisensa jalkeen. Moni olisi heittanyt jo lusikat nurkkaan, mutta nama jatkat eivat. Kerrassaan ihailtavaa! Sydanta on raastanut koko tammikuun, kun jengi yrittaa ja yrittaa, johtaa ja johtaa matseja, mutta lopussa on seisonut parin pinnan tappio. Materiaali on loppunut kerta kaikkiaan kesken kesken.

Kapeampi materiaali on pakottanut koutsi Cheeksin vihdoin "tekemaan jotain". Ensin oiva veto laittaa Van Exel ja Stoudamire "pakkipariksi". Ja sukka on soinut! Liigan taman hetken kovin takamieskaksikko on mattanyt sen kun kadet on kerineet. Timanttina Mighty Mousen 54 pinnaa New Orleansissa. Taitaa kaveri olla tammikuun ykkonen pistekeskiarvolta talla hetkella?? Nick on puolestaan heittanyt ja ajanut jarjestelmallisesti reilua 20 pinnaa per matsi.

Korin alle tama on tuonut puolestaan sapinaa. Vastustajan on ollut pakko ottaa vauhtikaksikkoa kolmella kaverilla, joten Ruben Pattersson energisyydellaan ja Joel Przybilla voimallaan ovat nousseet ratkaisijoiksi ja molemmat jopa aloitukseen. Cheeksin toinen veto onkin ollut aloittaa kahdella sentterilla (Przybilla & Ratcliff). Joel on mattanyt jo pariin otteeseen 17 pinnaa taululle kera hurjien ribarisaldojen (Sacramentossa 22!!). Han onkin yllattaen se pelaaja jengista, joka pelaa suurimmat minuutit talla hetkella!

Olemme siis saaneet odottaa tuskaisen kauan taman hienon jengin voittohanojen aukeamista. Eilen se sitten tuli ja milla tavalla. Tammikuun kolmas voitto ja liigan parhaasta joukkueesta. Spurs paasi pariin otteeseen johtoon, mutta muuten peli oli koko ajan Blazersien hallussa. Stouden upeat kolmoset (5/7!!) ja Joelin mahtava korinaluspeli (8/9!! ja 16 levaria) jattivat kaiken varjoonsa. Paitsi ehka viime peliin takaisin saatun Milesin. Puolikuntoisena mies teki vikalla neljanneksella mita tahtoi ja kruunasi illan aivan kasittamattoman upealla alley hoop donkilla, jonka Stoude ruokki melkein puolesta kentasta. Jopa jayha suomalainen huusi kun hinaaja siina vaiheessa! :-D

Ottelussa nahtiin myos ikava valikohtaus, jonka aiheutti teknisista legendaariseksi tullut tuomari Steve Javie. Mies yritti yksin kaantaa pelia Spurseille, mutta epaonnistui: 3lla jaksolla 33 sekunnin sisaan kahdesta Spursin virheesta kolme (3!) teknista Blazerseille (kaksi Van Exelille, ja ulos) ja yksi koutsille, ja Spurseille ei mitaan. Yleiso huusi, mylvi ja pelaajat saivat lisaenergiaa. Ja siitahan ei seuraa yleensa kun hyvaa. Mahtava tunnelma ja upea peli. Ja lopputulos 107-99. Blazers kiittaa! Kiitos Javie.

Huomenna nahdaan saadaanko talle itsetunnon nostattajalle jatkoa, kun Nowitzki saapuu joukkoineen vierailulle. Olen vakipaikallani huutamassa, se on saletti! Perjantaina on luvassa kalavelkojen maksua Clippersien suuntaan.

Ja kaksi parasta pelaajaa istuu edelleen penkilla loukkaantumisten johdosta...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Toissapaivainen kotitappio Dallasille sai sitten eilen jatkoa jengin omissa treeneissa. Ja valitettavalla tavalla.

Dallas-pelissa Z-Bo palasi takaisin pelivahvuuteen ja jo oli jengin pakka sekaisin. Ja valmentajan viela enemman. Tuskainen pelitapa, jolla Blazers kautensa aloitti oli taas vallitseva ja kaikki se mihin oltiin juuri totuttu (takamiesten hurja heittovire ja sita kautta avautuva korinalus), oli nyt historiaa. Lisaksi kun jengi heittaa vaparit edelleen surkeasti (noin 50%), niin se oli siina. Tiukka peli kaantyi lopuksi Mavsseille surkeaakin surkeamman vikan 2 minuuttisen aikana (2 aikalisaa, joista seurauksena 2 pallonmenetysta).

Noh, eilen sitten oma suosikkini Darius Miles poltti pareet treeneissa ja haukkuin koutsi Cheeksin kaikkien edessa. Yhtaan sinallaan puolustele tata, silla jengi on nuori ja malliesimerkkina pitaisi olla. Siihen on kuitenkin syynsa: tama pelle Cheeks ei osaa peluuttaa joukkuetta ja pelisysteemi on enemmankin kun seilaava laiva (mitakohan nyt tekis?) kun mitaan muuta. Jatkuvuutta ei ole, aivan kasittamattomia vaihtoja ja erikoistilanneopastus on taysi nolla.

Noh, toki tama raju tunteenpurkaus oli heti lehdissa, silla journalistit paasevat mukaan treeneihin. Nyt vaan arvuutellaan, etta mika on Milesin kohtalo? Ainakin ottelun tai kahden banni on edessa (ja tamahan parantaa joukkueen mahdollisuuksia!), huhuillaan myos treidista, vaikka enpa usko, etta kukaan ostaa juuri loukkaantumisestaan toipunutta $50 miljoonan miesta.

Sen vaan sanon, etta jos Miles myydaan, mina myyn loput lippuni taman kauden matseihin ja myos ensi kausi menee poissa hallilta. Siella on meinaan joku ihmeellinen "puhdistetaan JailBlazers imago kertaheitolla!" -kampanja nyt menossa. Q Woods myytiin juuri Heattiin ja nyt Milesia pannaan jo pihalle. Ja jalleen kerran koutsi on se jota silitellaan, vaikka han on se joka tassa koko perkeleen jutussa sukkaa. Mutta ei siina mitaan, koutsi Cheeks on mukava mies, hiljainen ja jopa puolikuollut pelien aikana penkilla. Nojailee vaan kateensa ja ihmettelee. Ja suurena vetona heittaa kentalle kuumien pelaajien tilalle kavereita, joilla on pallonmenetyksia enemman kun pinnoja!

Tervetuloa Clippers tanaan kylaan! Pisteet lahtee halvalla.

Cheeks ulos ja HETI! (Ja viekaa Nash samalla!)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kausi alkaa olla puolessa valissa, mutta mihins taalta on kaikki NBA-kirjoittelijat havinneet? Alkaako juttu loppua? Onko pelit hubilta loppu? Loiko LeBron jauhot tietyille suuhun? Vai mika on?
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti 1Timer
Kausi alkaa olla puolessa valissa, mutta mihins taalta on kaikki NBA-kirjoittelijat havinneet? Alkaako juttu loppua? Onko pelit hubilta loppu? Loiko LeBron jauhot tietyille suuhun? Vai mika on?

Kävin alkukaudella normaalia innokkaammin Knicksin ja Netsin peleissä, mutta viime aikoina on tullut sellainen tunne, että nyt saa riittää. Knicks on syvällä ja Nets vieläkin syvemmällä. Lisäksi Idässä peli on ollut jo kauan Heatia ja LeBronia lukuunottamatta niin paskaa, että luulisi joukkueidenkin häpeävän esityksiään.

Jos Dolan saa houkuteltua Jacksonin penkille potkimaan Tim Thomasia munille ja antamaan Trevor Arizalle lisää peliaikaa niin voisin mielelläni käydä taas peleissä. Nykyistä pelleilyä katsellessa tulee jopa ikävä Rangersia.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nääh, on ollut vain vähän kiireitä tutkimustyön tiimoilta ja erinäiset muut proggikset ml. tentit ovat syöneet kirjoitusmotivaatiota...samoin Nashin loukkaantuminen palautti Sunsin taas kuolevaisten joukkoon.

Jos tässä piakkoin jaksaisi, niin voisi kirjoittaa pientä puoliväliraporttia muutaman kärkijoukkueen tekemisistä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jaa, ku ma luulin, etta ihan lampimikseni taalla itselleni puhelen...

Nooh, huomenna laitan Portlandin puolikausiraportin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti 1Timer
Kausi alkaa olla puolessa valissa, mutta mihins taalta on kaikki NBA-kirjoittelijat havinneet? Alkaako juttu loppua? Onko pelit hubilta loppu? Loiko LeBron jauhot tietyille suuhun? Vai mika on?

Itse odottelen että Minnesota pääsisi eroon Läträäjästään. Vaihdossa voisivat ottaa vaikka parin lenkkareita Griffinille/KG'lle. Letrellin sählääminen on syönyt innostusta NBA'n, kun oman seuran pelit vähintään siihen kuset että Spree heittää ottelussa ne perinteiset 3-16.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mulle on taysin vieras ajatus, etta kiinnostus "omaan jengiin" laskee ja nousee sen mukaan, miten jengi pelaa ja/tai menestyy. Kuulostaa jotenkin Ilmalalta tama nyt...

Ehka se kun on kannattanut jengeja kuten Maple Leafs, HIFK ja TrailBlazers, niin paaasia ei ole voinut olla pelkka menestys, vaan se jengi itse, se legenda, se spiritti, se peliasu ja se historia. Pelaajia (kuten koutsejakin) tulee ja menee, jengi on ja pysyy.

Blazerseille on tullut turpaan tammikuussa enemman kun laki sallii (seuran historian toiseksi surkein tammikuu), mutta matseihin mennaan, TV:ta katsotaan (tanaan Lakers!) ja sanomalehdet luetaan tarkasti. Seuran jatkuvat sisaiset ongelmatkaan eivat horjuta uskoa. Usko on kova ja jos menestys ei aina kulje kasi kadessa joukkueen kanssa, sita enemman ollaan tukena.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
No näin pienen provon ärsyttämänä kirjoitan tänne taas. Pahoittelen phoenix-aheisen jutun vähentymistä mutta töissä ja opiskellessa kiirettä piisaa enkä ole jaksanut kuin lukea foorumeita.

Sunseilla menee taas muuten hyvin. Sitä tuskin on kukaan missannut. Kuuden ottelun vierasreissu meneillään ja niistä 4 pelattu, ja 4 voitettu. Stoudemire muuten tehnyt yli 31 pistettä per peli niissä 4ssä pelissä. Nash on kyllä mies paikallaan, ei voi muuta sanoa.

Täytyy kyllä myöntää, etten jaksa nytkään enempää kirjoittaa, sillä nyt monet urheilumedia lähteet ovat myös huomanneet phoenixin menestyksen eikä minun luultavasti teitä kaikkia tarvitse siitä muistuttaa niin paljoakaan.

Muutamia palkintoja näin puolenkauden kunniaksi.

MVP - Steve Nash. Selvä homma, viime vuonna suns voitti 29 peliä, nyt voitettu 36 ja puolet kautta jäljellä ja phx on liigan johdossa tasoissa Spursien kanssa.

Runner up - Lebron James. Nostanut tasoa huimasti ja pitää cavaliersejä pystyssä. Luultavasti ei kuitenkaan valita MVP:ksi sillä monet pitävät liian nuorena.

Best coach - Nate Mcmillan (Sonics). Nostanut joukkueen jota kaikki odotti heittopussiksi, NBA eliittiin. Huima suoritus!

Runner Up - Mike D'antoni (Suns). Vaikka suns on voittanut enemmän kuin sonics, on pelaajisto kuitenkin "parempaa", joten d'antonin ei ole tarvinnut kuin huomata joukkueen vahvuuden (atleettisuus) ja tehdä sillä toimiva pelisysteemi.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti 1Timer
Mulle on taysin vieras ajatus, etta kiinnostus "omaan jengiin" laskee ja nousee sen mukaan, miten jengi pelaa ja/tai menestyy. Kuulostaa jotenkin Ilmalalta tama nyt...

Ehka se kun on kannattanut jengeja kuten Maple Leafs, HIFK ja TrailBlazers, niin paaasia ei ole voinut olla pelkka menestys, vaan se jengi itse, se legenda, se spiritti, se peliasu ja se historia. Pelaajia (kuten koutsejakin) tulee ja menee, jengi on ja pysyy.

Blazerseille on tullut turpaan tammikuussa enemman kun laki sallii (seuran historian toiseksi surkein tammikuu), mutta matseihin mennaan, TV:ta katsotaan (tanaan Lakers!) ja sanomalehdet luetaan tarkasti. Seuran jatkuvat sisaiset ongelmatkaan eivat horjuta uskoa. Usko on kova ja jos menestys ei aina kulje kasi kadessa joukkueen kanssa, sita enemman ollaan tukena.

Kyllä se kummasti laskee motivaatiota kun viidestä pelaajasta yks pelaa "ei mua vois vähempää kiinnostaa kun ette maksa kunnolla"-asenteella. Se tarttuu kummasti katsojaan. Eikä se vaikuta siihen etteikö seuraa kannattaisi, eipä vain kovasti jaksa innostaa kirjoittamiseen/analysointiin. Varsinkin kun samaa taaperrusta ollut koko kausi. Niin ja ei JailBlazersilla ole tainnut olla ketään joka on todennut ettei elätä 14miljoonaalla ketää, vaikka muussa mielessä vaikka millaista sankaria löytyykin.

Kumma muutenkaan että siitä arvostelee muita kirjoittajia että ei ole tuottanut tekstiä kun ei ole mitään fiksua tuotettavaa johtuen juuri siitä että voisi todeta suurimmasta osasta otteluista muutamalla lauseella tyyliin "Paska peli, Spree kusi, KG oli yksin".

Toisaalta kukapa kissan häntää nostaisi, jos ei kissa itse. Ole sinä vapaasti oikea fani ja me muut ei.

edit:Spree oli tippunut aloituksesta, joten ehkäpä tässä vielä aurinko nousee.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
**ojentaa serlaa**

**edit** ei kun sanotaan nyt niin, etta ma en ihan oikeasti tajunnut, etta taakin toikki on joku ihmeen kilpailu siita, etta kuka tietaa eniten ja kenen jengi parjaa parhaiten. Ja ilmeisesti olen myos astunut jonkun/joidenkin varpaille, koska kirjoittamisinto on laskenut lahes nollaan. Sorry. Pitaa vissiin alkaa seuraamaan MLBta ja ens kaudella NFLaa tarkemmin ja siirtya niihin toikkeihin, josko siella olis eri aani kellossa.
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itsehän sinä aloitit tuosta aiheesta ja vielä jatkoitkin. Ja sitten totesit kuinka olet tosifani ja muut kirjoittajat eivät. Sitä ennen aiheesta ei ollut edes puhuttu. Eipä tuo minua haittaa, mutta ei varmasti myöskään edistä keskustelua.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Noniin, rauhoitutaas kanssa taas. Kirjoitusaktiivisuus riippuu ihan arkielämän tekemisistä ja ei tämä kolmelle lukijalle kirjoittaminen ole erityisen korkealla prioriteeteissäni.
Nyt kuitenkin aikaa taas on ja sitä voisi kirjoitellakin.

Eaglen kanssa olen samaa mieltä siitä, että jos joukkueella menee perseelleen, ei sitä oikein huvita sitten kirjoittakaan. Vaikka itselläni ei varsinaisesti ole yhtä joukkuetta jota seurata, niin eipä tuo kirjoittelu paljoa nappaa jos joukkueet jota seuraan häviävät. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö seuraisi yhä pelejä ja katselisikin niitä.

Jos nyt tuossa huomenna vääntäisi puolikausiasiaa.

Mutta sitten All-starsiin, tällä hetkellä muuten pääsee nba.com:ssa katselemaan vanhoja donkkikisoja ilmaiseksi..tai no niitten paria hienointa donkkia.
Jos siis Dr J et co kiinnostaa niin sunnuntaihin asti vuosien 84-88 donkit ovat vapaassa katselussa. Kuriositeettina löytyypä sieltä jopa nykyisen koriksen SM-sarja (tai siis Sparliiga) valmentajan donkki, kun Terence Stansbury vetäisee 360.

Starterithan sitten on nyt jo päätetty ja suuria yllätyksiä ei valinnoissa ollut.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Viestin lähetti varjo
...ja ei tämä kolmelle lukijalle kirjoittaminen ole erityisen korkealla prioriteeteissäni.
Äläpäs sano, on täällä varmasti moniakin lukijoita jotka nimenomaan lukee keskustelut niihin kuitenkaan itse kirjoittamalla puuttumatta.
Jatkakaa samaa rataa!
 

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti stiflat
Äläpäs sano, on täällä varmasti moniakin lukijoita jotka nimenomaan lukee keskustelut niihin kuitenkaan itse kirjoittamalla puuttumatta.
Jatkakaa samaa rataa!
Joo kyllä mun tulee ainakin luettua tätä ketjua, vaikka en itse tänne paljon kirjoittele johtuen siitä, että en pelejä nää. Mitä nyt ESPN:com:sta kattelen noita highlightejä niistä matseista mistä pystyy... Itselleni tämä ketju on kuitenkin yksi vapaankeskustelun kiinnostavimmista ;)
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jaahas palautetta tulee ja tiimi toimii.

No ensimmäiseksi pitänee käsitellä Lakersien tilanne.
Pelit menivät pitkään aivan pieleen osittain Koben takia, osittain taktiikan takia. Kobella tuntuu olevan paha himo palloon ja kun se yhdistetään suht heikkoon heittoprosenttiin, tulos on mitä on.
Heittoja silti mies ottaa entiseen malliin, ettei vain PPG pääsisi laskemaan ;)

No ei, Koben loukkaannuttua Lakers pelasi pari hyvää peliä pääasiassa Odomin kantaessa vastuuta. Odom yllätti minutkin pirteällä pelillään Ateenassa ja ihmettelin pitkään miten mies pelasi tehoiltaan niin heikoista Lakersissa, syy tosin oli osittain Koben ja osittain Rudy Tomjanovicin "heitä 3, heitä 3, heitä 3)-taktiikan.
Joukkue ei kuitenkaan pitkään selvinnyt ilman ykköstähteään vaan tappioitten kasaantuessa valmentaja Tomjanovic sitten "yllättäen" sairastui ja joutui pari päivää sitten jättämään joukkueen, siirtyen tosin ilmeisesti toimistohommiin Lakersin organisaatioon. Tällä hetkellä joukkuetta valmentaa T:n apuvalmentaja Hamblen, jolla on mukava kasa sormuksia Bullsien ja Lakersien menestysvuosien ajoilta toimiessaan Phil Jacksonin sidekickinä.
Hän ei kuitenkaan ilmeisesti aio ottaa vastuuta vaan yrittää mm. haalia Jacksonia takaisin ruotuun.
Jackson tosin tuskin tulee, koska hänellä meni jossain määrin sukset ristiin Koben kanssa ja ilmeisesti Shaqin treidi Miamiin ei erityisesti lämmittänyt "Zen masterin" mieltä.

Tarjolla on iso nippu Collegevalmentajia, mutta saa nyt nähdä. Tiukkaa tekee Lakerseilla pudotuspeleihin pääsyn kanssa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Koska täällä nyt alettiin puhua siitä kuka on oikea fani ja kuka ei niin myönnetään suoraan, että mut voi laskea täysin "bandwagon" faniksi koripallossa. Käyn peleissä kun niissä on luvassa jotain mielenkiintoista (LeBron, Shaq, Kobe, Yao etc.) tai kaverit pyytävät mukaan ja seuraaminen kauden aikana jää usein vain siihen, että katson pari highlightsia TV:sta (mutta jos samaan aikaan tulee Simpsons tai jotain muuta mielenkiintoista niin katson sitä) ja aamulla luen lehdestä yhden tai kaksi juttua, jos jaksan.

Kauden alussa oli vielä innostusta kun Knicksia hypetettiin värikkäänä joukkueena -- yeah, right. Marbury käy heittämässä pari kolmosta ja TThomas seisoo tyhmän näköisenä keskellä kenttää. Ja Meadowlandissa Kidd & Air Canada tappelevat siitä kumpi pitää palloa.

Ja kuten sanoin niin Itäisen Konfrenssin superpaska taso on laskenut kiinnostusta aika paljon viime aikoina. Olen seurannut paljon mieluummin esimerkiksi college-pelejä, mutta niistä kirjoittaminen taitaa olla täällä aika turhaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti JLand

Ja kuten sanoin niin Itäisen Konfrenssin superpaska taso on laskenut kiinnostusta aika paljon viime aikoina. Olen seurannut paljon mieluummin esimerkiksi college-pelejä, mutta niistä kirjoittaminen taitaa olla täällä aika turhaa.

Älä nyt, itse olen seurallut Collegepelejä aika paljolti Shawn Huffin takia ja sitä kautta tullut tuohonkin maailmaan tutustuttua.
Valparaiso tosin ei ihan heti ole Final Fouriin menossa, joten siinä suhteessa pahemmin juttuja ei mediassa näy.

Myös muutenkin sitä tulee seurattua suomalaisten tekemisiä ja eritoten Kotin Providencen pelien recapit tulee luettua sivusilmällä, tai ainakin boxscoret katsottua :)

Eli kyllähän toki Collegekoriksesta voi kirjoittaa, koska tulevaisuuden starathan siellä ovat kypsymässä.
Koripallo.com:ssa on jonkinverran collegekeskustelua, mutta lähinnä yksi pieni topikki.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kyllä täälläkin college palloa seurataan tosin muutaman viime vuoden aikana ei kovinkaan aktiivisesti, kun suomessa ei tv:stä pelejä pysty enää ollenkaan näkemään. Aikoinaan kun NBC Europe vielä näkyi niin NCAA turnaustakin pystyi seuraamaan aika hyvin Suomessakin.

Oma suosikki on Cincinnati, ja Big-10 joukkueille tulee myöskin toivottua menestystä. Myöskin MAC joukkueille mutta he nyt harvemmin menestyvät kuin Big-10 porukat.

Valparaiso tosin ei ihan heti ole Final Fouriin menossa, joten siinä suhteessa pahemmin juttuja ei mediassa näy.

Valparaisolla tosiaan on hieman huonompi kausi menossa mutta 1998 olivat aika lähellä Final Four paikkaa ja silloin kyllä hehkuteltiin kyseistä porukkaa aika paljon. Viime vuosina ei ilmeisesti ole ollut yhtä tasokkaita joukkueita.

Gonzaga on ehkä nykyisin se joukkue joka on noista mid-size porukoista noussut kisaamaan isojen poikien kanssa, 90-luvun lopulla Valporaiso oli jokseenkin samanlaisessa asemassa mutta homma hyytyi johonkin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Nayttaa ainakin yhdella olleen lukemisen ymmartamisen kanssa vaikeuksia, niin selvennan, etta en aiemmassa kommentissani jakanut ketaan oikeisiin ja huonoihin faneihin. Sanoin vaan, etta en ole koskaan ymmartanyt sita (paljon muuallakin nahtya), etta silloin ollaan innostuneita (faneja) kun hommat on pulkassa ja sitten kun on ongelmia, koko juttu ei ikaan kuin kiinnostakaan.

En halunnut jakaa jengia tuolla oikeisiin ja huonoihin, vaan toin vain oman mielipiteeni esiin erilaisista kannustuksista. Jokainen tavallaan. Tuo on vaan oma varikas tapani (joka johtuu nimenomaan siita etta omat jengit on paasaantoisesti sukanneet kaudesta toiseen).

Jatketaan...

(mutta mukavasti alkoi juttua tulemaan, kiitos siita. niita on kiva lukea!!)
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Viestin lähetti steepler
Aikoinaan kun NBC Europe vielä näkyi niin NCAA turnaustakin pystyi seuraamaan aika hyvin Suomessakin.
Tulipa tässä tosiaan mieleen että taisi olla viimeinen Möttölän
collegevuosi, kun hänen jenginsä tuohon Finalfouriin pääsi ja
ottelut näkyi meille asti tuon NBC Europen kautta.
Jännä kanava oli kun MLB:ääkin näytti joskus ja Nascareja aika
useinkin. Vaan eipä ole kanavaa enää näkyvissä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti steepler
Oma suosikki on Cincinnati, ja Big-10 joukkueille tulee myöskin toivottua menestystä. Myöskin MAC joukkueille mutta he nyt harvemmin menestyvät kuin Big-10 porukat.

Oma suosikkini on lähinnä kavereiden vuoksi UConn, jonka kausi on ollut tähän mennessä vähän so-so. Manhattan on toinen, jonka menestystä tulee toivottua, mutta sitä ei ainakaan lähiaikoina ole luvassa. Eilenkin hävisivät taas kerran Ionalle about 0.5 sekuntia ennen loppua tehdyllä korilla ja Mulcahyssa oli ilmeisesti tunnelmaa. Tämä taisi olla nyt kuudes kerta peräkkäin viimeisen kuuden vuoden aikana kun Jaspers kävi häviämässä Gaelsille vieraissa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti stiflat
Tulipa tässä tosiaan mieleen että taisi olla viimeinen Möttölän
collegevuosi, kun hänen jenginsä tuohon Finalfouriin pääsi ja
ottelut näkyi meille asti tuon NBC Europen kautta.
Jännä kanava oli kun MLB:ääkin näytti joskus ja Nascareja aika
useinkin. Vaan eipä ole kanavaa enää näkyvissä.

Joo, tais tulla liian kalliiksi NBC:lle kun sieltä näytettiin vielä WNBA:ta. Sehän taisi muutua muotoon CNBC Europe vai kuinka?
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti 1Timer
Sanoin vaan, etta en ole koskaan ymmartanyt sita (paljon muuallakin nahtya), etta silloin ollaan innostuneita (faneja) kun hommat on pulkassa ja sitten kun on ongelmia, koko juttu ei ikaan kuin kiinnostakaan.

Muiden puolesta en voi puhua, mutta ainakin itsellä on tilanne sellainen, että täällä Suomessa ei ilman isoa vaivan määrää voi NBA:ta seurata kuin netin tai teksti-tv:n kautta. Silloin, kun Nelonen ja/tai Canal+ vielä näyttivät pleijareita, tuli ne joka vuosi seurattua, varsinkin Jordanin Bulls-vuosina. Tästäkin syystä mitään varsinaista fanitusta ei ole syntynyt, mitä nyt sarjassa on muutama joukkue, jotka herättävät muita enemmän sympatioita.

NBA-koris on kuitenkin sen verran mielenkiintoista ja näyttävää, että siitä on mukava lukea näitä juttuja ja katsella jotain satunnaisia highlighteja sieltä täältä. Jos vertaa esim. tämän päivän lätkään, niin eihän sellaista jaksaisi katsoa millään, jos ei oikeasti kannattaisi jotain jengiä. NBA:ta puolestaan on mielenkiintoista seurata ihan näin vierestä katsojankin roolista ilman mitään sen kummempia intohimoja.

Mutta tätä ketjua kyllä tulee luettua aina, joten jatkakaa ihmeessä kirjoittelua! Oma takavuosieni suosikki Bulls näyttää olevan menossa ensimmäistä kertaa pleijareihin sitten Jordanin. Vielä alkukaudesta jengi rämpi samoilla onnettomilla voittoprosenteilla kuin viimeisetkin kaudet, mutta veti yhtäkkiä hirveän voittoputken ja on jo yli .500-joukkue. Mitäs siellä on tehty oikein vihdoinkin, osaisiko joku valaista tietämätöntä?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti Vteich

Mutta tätä ketjua kyllä tulee luettua aina, joten jatkakaa ihmeessä kirjoittelua! Oma takavuosieni suosikki Bulls näyttää olevan menossa ensimmäistä kertaa pleijareihin sitten Jordanin. Vielä alkukaudesta jengi rämpi samoilla onnettomilla voittoprosenteilla kuin viimeisetkin kaudet, mutta veti yhtäkkiä hirveän voittoputken ja on jo yli .500-joukkue. Mitäs siellä on tehty oikein vihdoinkin, osaisiko joku valaista tietämätöntä?

Tulokkaat ja muut nuoret pelaajat pelaavat hyvin yhteen+kova puolustus.
Kirk Hindrich on yksi liigan parhaista pointeista (olisi parempi, jos vain osaisi heittää) ja Ed Curry sekä Ben Gordon pelaavat siedettävästi.
Positiivista on tietenkin rookie Luol Dengin peli.
Pääsääntöisesti joukkueessa ei ole kovaa ykköstähteä vaan peliminuutit jakaantuvat suht tasaisesti ja joukkue pelaa yhteen.
Oikeastaan harvoja nykyNBA:n joukkueita, jotka oikeasti pelaavat joukkuepalloa. Johtuu toki pääasiassa siitä, että joukkueessa ole suuriegoista ballhoggia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös