NBA

  • 625 684
  • 4 344

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Paytonia on ihan turha dissata, vaikka pari mokaa tekikin. Aijalla on takanaan huikea ura NBAssa ja hanet hankittiin Heat:iin tiettyyn rooliin. Ja paaasiallisesti han tehtavansa hoitikin. Mutta aika on kieltamatta ajanut kundin ohitse. Tahan on varmaan hyva lopettaa.

Paytonista jaa parhaiten mieleen lahes tarkalleen vuosi sitten tapahtunut pieni juttutuokio aijan kanssa. Satuimme "vahingossa" samaan aikaan samaan paikkaan ja vaihdoimme muutaman sanan siina keskenamme. Huomasin myos, etta olimme taysin samankokoisia juippeja. Niin pituudelta kuin kropaltakin. Eipa siina mitaan sen ihmeellisempaa ole, kunhan nyt vaan antoi hyvan "mittatikun" kun noita pelaajia TVssa ja kentalla katseli: "Noin pienelta sita itsekin tuolla miesten seassa nayttais"
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Paytonia on ihan turha dissata, vaikka pari mokaa tekikin. Aijalla on takanaan huikea ura NBAssa ja hanet hankittiin Heat:iin tiettyyn rooliin. Ja paaasiallisesti han tehtavansa hoitikin. Mutta aika on kieltamatta ajanut kundin ohitse. Tahan on varmaan hyva lopettaa.

En kyllä ymmärrä miten hieno ura ja sitten itsestäänselvä sormushuoraus kahteen otteeseen jotenkin olisivat este kritiikille, kun miehen esitykset kentällä olivat lähinnä surkuhupaisia. Payton hankittiin rooliin, mutta ei Payton pahemmin ketään puolustanut kun ei enää pysy perässä eikä oikein pisteitäkään tehnyt. Ei se niin kaukana ollut, ettei tämäkin peli olisi kääntynyt Dallasille, kun Paytonin keskittyminen peliin oli aika olematonta.
Noh, se siitä, uransa tosiaan taitaa lopettaa ja hyvä niin.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Bill Simmonsilta varsin mielenkiintoinen artikkeli
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmons/060620

Pitää vain toivoa, ettei Billin kauhukuvat toteudu ja ensi kaudella 5 pelaajaa vetele 35PPG-lukemia. Sinänsä tosin Bill Simmons astuu harhaan, koska Wade oli runkosarjan ajan kohtalaisen vaatimaton, syötteli paljon ja eikä Koben, AI:n tai Lebronin tavoin montaa kertaa ottanut 30+ heittoa yms. Tai no, sitähän hän taitaa vähän sanoakin, että voi olla vain yksi Jordan tjsp.
 

scholl

Jäsen
18 vuotta on odotettu sitä, että menestystä tulisi SE Floridaan. Sitten kun se tapahtuu, olen matkoilla, enkä näe otteluita. Katkeraa, mutta kiva, että voitto tuli ja onnittelut Pat Rileylle ja kumppaneille. Toki Dirkillekin voiton olisi suonut, mutta kyllä Heat on paljon isompi juttu kuin jotkut lehmipojat.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Voidaan varmaan pitää keskustelu tämän otsikon alla, kun kausiketjut eivät saa oikein tuulta alleen tässä lajissa näköjään ja aina niitä ei edes ole - kuten tällä kaudella. Madaltuu kenties samalla kirjoittamiskynnyskin kaikilta (toivottavasti).

Harmittavan vähäiseksi on itseltäni jäänyt NBA:n seuraaminen tänä vuonna. Tuloksissa ja sarjatilanteissa on tullut kuitenkin pidettyä itsensä ajan tasalla. Ja joitain miettimisen aiheita on herännyt.

Atlanta johtaa itäistä konferenssia jopa aika suvereenistikin tällä hetkellä - onko tämä yllätys? En joukkuetta ole seurannut, muistan heidän vain myyneen joitakin kausia sitten parhaat pelimiehet pois. Onko menestys hyvien draftailujen ansiota? Chicagolla voisi olla nyt tällä kaudella hyvä paikka iskeä, kun ne edelliset kannot kaskessa ovat heikentyneet. Kai Rose on vielä terveenä? Toronto on tehnyt kovaa nousua idän huipulle ja on kolmas. Jamesin ja Loven Cleveland sitten seuraavana. Miami taistelee viimeisestä playoff-paikasta, onko Jamesin puuttuminen todellakin näin iso asia? Entä sitten Indiana? Luulin että kaikki on nyt pedattuna heille finaaliin kävelyyn Miamin pelimiesten hajaantuessa. Mutta herranjestas, hehän taistelevat että pääsevät ylipäätään pudotuspeleihin. Mikä siellä nyt meni pieleen? Brooklyn taisi mennä metsään hommatessaan puoli Bostonia ikämiehiä? Boston koittaa kunnolla uuteen nousuun nuorilla kun Rondonkin myivät? Ja lopuksi paras, suosikkijengini Knicks. 20%:lla NBA:n huonoin, mitä helvettiä? Millainen jengi siellä oikein on, voiko Anthonyn ja Amaren kanssa pelata noin huonosti ylipäätään? Siellä on pakko olla jotain, loukkaantumisia?? Idästä on vielä sanottava, että perinteisesti taas rapialla neljänkymmenen voittoprosentilla ollaan menossa jatkoon, kun lännessä siitä ei voisi kuin haaveilla.

Lännessä Golden State Curryn johdolla johtaa konferenssia. Memphisin jälkeen Portland on vetämässä jälleen hyvän kauden. Muutenkin lännessä näyttäisi olevan vähän "tutumpaa playofftaistoa". Ainoastaan San Antonio pistää silmään vasta seitsemäntenä, sekä eniten Oklahoma viimeisenä pudotuspelijoukkueena. Odotin heiltä lännessä "indianaa" ja pääsyä finaaliin, mutta samoilla sijoilla, hädintuskin pudotuspeleissä hekin kyntävät? Missä mättää? Lopuksi toki lännen "knicks", Lakers. Kobe loukkantui jälleen, mutta missä organisaatio oikein menee. Nyt näyttää pahasti kyntävän paikallaan jälleen, huippuvuosien ollessa kohta vain kaukainen muisto. Odotetaanko siellä jo Koben jälkeistä aikaa, vai miten on?

Kuten sanoin, en ole juurikaan ehtinyt seuraamaan nyt sarjaa, mutta silti herättää mielenkiintoa yhä. Joten jos joku palstan aktiivisempi seuraaja/seuraajat avaisi hiukan kysymyksiä. Varmaan osaan on ihan loogisiakin syitä, esim. loukkaantumisista en tiedä juurikaan. Kertokaa toki myös lisää itse kauden näkemyksiänne. Kaikenkaikkiaan mielestäni näyttäisi tällä kaudella tulevan jopa edellisiä mielenkiintoisemmat/tasaisemmat? pudotuspelit.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Yritetäänpäs vastata stiflatille lyhyesti ja ytimekkäästi idän tilanteesta:
  • Atlantan johto idässä on ehdottomasti yllätys, mutta kauden mittaan joukkue on kyllä toistuvasti näyttänyt syyt kärkikahinoissa pysymiseen. Hawks pelaa todella epäitsekästä joukkuekorista Spursin tapaan, ja tämä pätee molemmissa päissä kenttää. Onhan siellä myös kovia pelimiehiä kuten esim. Teague, Horford, Millsap ja Korver, mutta todellinen supertähti toki puuttuu. Pisteet jakautuvat erittäin tasaisesti ja palloa liikutetaan aina parhaaseen mahdolliseen heittopaikkaan. Tuosta draftaus-asiasta en sen enempää tiedä, mutta olisikohan Tegue omia varauksia? Joku asioista paremmin tietävä voisi tulla tästä kirjoittamaan vielä lisää. Todella piristävä yllätys ainakin minulle tämä Atlantan lento on ollut ja toivottavasti jatkuu pitkälle kesään!
  • Chicagoa runtelevat tällä hetkellä loukkaantumiset, mutta hienosti on joukkue pystynyt silti pelaamaan. Numerot puolustuksessa ovat hieman edelliskausista heikentyneet, mutta Pau Gasolin tulo joukkueeseen on toisaalta nostanut hyökkäyksen numeroita selkeästi. Rose kärsii tällä hetkellä vähemmän yllättäen polvivammasta, mutta häntä kuitenkin odotellaan palaavaksi kokoonpanoon viimeistään pudotuspeleihin. Lisäksi tällä hetkellä loukkaantuneina ovat Taj Gibson ja Jimmy Butler, eli todella pahoista loukkaantumisista joukkue kärsii. Jos kaikki ovat terveenä ja pelaavat tasollaan, sanoisin että tässä on Clevelandin ohella kovin idästä tuleva mestarisuosikki.
  • LeBronin puuttuminen mistä tahansa joukkueesta on todella suuri asia. Tämä huomattiin aiemmin kaudella Clevelandissa, kun James oli sivussa pelikentiltä parin viikon ajan. Tänä aikana Cavs taisi hävitä melkein kaikki ottelunsa, kun taas paluun jälkeen ei montaa tappiota ole tullut. Miamissa tilanne on sikälikin hankala, että Wade ei sadalla prosentilla pysty koko kautta vetämään ja Chris Boshin kausi on ohi ja oikeastaan koko ura vaakalaudalla. Boshilla todettiin All-Star -viikonlopun jälkeen veritulppia keuhkoissa, eli todella vakavasta tilanteesta oli kysymys. Käsitykseni mukaan uran jatko riippuu siitä, joutuuko Bosh loppuiäkseen verenohennuslääkitykselle, joka estää huippu-urheilun. Valoa tunnelin päähän Miamissa tuovat Goran Dragic ja Hassan Whiteside. Dragic pääsi viimeinkin pois epämukavasta tilanteestaan Phoenixista ja on todella kova pelimies. Varmasti olisi kelvannut moneen muuhunkin seuraan. Whiteside on taas kiertänyt eri liigoja ja opetellut nöyryyttä, kyseessä on kuitenkin parhaimmillaan melkoinen monsteri korin alla.
  • Indianan tilannetta en kovinkaan paljon tällä kaudella ole seurannut, mutta ainakin Paul Georgen paha loukkaantuminen viime kesän MM-leirityksessä selittää osaltaan heikot otteet. Ilmeisesti muitakin loukkaantumisia on joukkueessa alkukaudella ollut, mutta viime aikoinahan tahti on parantunut huomattavasti ja Pacers näyttäisi menevän tälläkin kaudella pudotuspeleihin. Siellä Indiana on varmasti paskamainen vastustaja mille tahansa joukkueelle.
  • Brooklynin Celtics-papat, Garnett ja Pierce, ovat jo molemmat vaihtaneet maisemaa. Pierce siirtyi Wizardsiin jo ennen kauden alkua ja Garnett treidattiin "omaan" joukkueeseensa Timberwolvesiin kesken kauden. Minnesotassa on kyllä järkyttävä määrä lahjakkuutta, joten toivottavasti KG onnistuu mentorin roolissaan ja kaupunkiin saadaan uskottava NBA-joukkue vuosikymmenen tauon jälkeen. Bostonissa on selkeästi menossa uudelleenrakennus ja siksi Rondo päästettiinkin pois. Rondon alku Dallasissa on kuitenkin ollut todella vaisu ja sopeutumisessa joukkueen pelityyliin on suuria vaikeuksia. Alkaa olla vähän siinä ja siinä, että onko nyky-NBA:ssa enää tilaa näille pelinrakentajille, jota eivät osaa skorata kunnolla.
  • Knicks on NBA:n huonoin joukkue, se kertokoon kaiken joukkueesta tällä hetkellä. Melo päätti kautensa All-Star -otteluun. J.R. Smith ja Iman Shumpert treidattiin Cavaliersiin ja Stoudemire siirtyi vastikään Mavericksiin. Toivottavasti Phil Jacksonilla kuitenkin on olemassa joku näkemys, mihin suuntaan seuraa viedään, koska tällaista surkeutta ei missään nimessä toivoisi yhdelle NBA:n tunnetuista joukkueista. Voimia Knicks-fanille!
Lännessä on niin paljon kovia jengejä, että eipä tuo mestaruuskrapulaisen Spursin pieni matalalento juurikaan yllätä. Joukkue on kuitenkin pelannut pitkälle kesään kahden viimeisen vuoden ajan, jonka lisäksi ainakin Parker on ollut maajoukkuetehtävissä. Eli varmaankin rasituksen ylärajoilla on menty. Uskoisin kuitenkin, että San Antonio parantaa koko ajan kauden loppua kohden, eikä mikään joukkue halua hallitsevia mestareita vastaansa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Oklahoma Cityn tilanteen syynä ovat Westbrookin ja Durantin loukkaantumiset kauden aikana. Muistaakseni joukkue aloitti kautensa jollain 3-12 -saldolla ja sieltä nouseminen ottaa oman aikansa, vaikka Westbrook onkin tällä hetkellä ehkä koko NBA:n paras pelaaja. Durant on tälläkin hetkellä pois peleistä loukkaantumisen takia, mutta OKC on pystynyt raapimaan voittoja Westbrookin huiman vireen ja siirtomarkkinoilla parantuneen rosterin ansiosta. Joukkueeseen ovat liittyneet Kyle Singler, Enes Kanter ja Dion Waiters, joten syvyyttä löytyy todella hyvin. Thunder tulee olemaan todella vaarallinen kun Durant palaa kentille ja erittäin potentiaalinen suosikki jopa mestariksi, jos avainpelaajat kestävät loppukauden terveenä.

Siinäpä jotain ajatuksia ulkomuistista heiteltynä, toivottavasti auttoi edes hieman kokonaiskuvan tarkentamisessa. Mielenkiintoiset pleijarit todellakin tulossa ja pitää itsekin yrittää aktivoitua enemmän viimeistään silloin.
 
Viimeksi muokattu:

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loukkaantumisista on kieltämättä tulossa aika kova rasite NBA:lle. Sarja on esim. NHL:n verrattuna huomattavasti tähti/franchisepelaaja painotteisempi. Tähdet erottuvat niin kentällä kuin mediassa ja vetävät väkeä katsomoon. Knicksin tilannetta ajatellessa on selvää että "muutama" katsoja jättää menemättä MSG:lle jos Anthony ei pelaa, varsinkin tällaisessa tilanteessa jossa joukkue sukeltaa syvällä. Tähän ongelmaanhan on nyt mietitty kauden pidentämistä, jotta otteluita ei olisi niin tiheään tahtiin. Itselleni mieluisin vaihtoehto olisi ottelumäärien vähentäminen, mutta tähän tuskin lähdetään.

Asiasta kukkaruukkuun, OKC:n tilanne on melkoisen mielenkiintoinen. Westbrook on ilmiliekeissä ja Durantin paluun myötä voisi kärjistetysti sanoa, että OKC:lla on liigan kaksi parasta scoraajaa. Yhteisestä historiasta huolimatta uskallan hieman epäillä miten vastuu tulee tulevaisuudessa jakautumaan näiden kahden kesken ja kumman joukkue Thunder on. KD:lla sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi ja Russelilla kaksi vuotta.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hyvää pohdintaa Kersakovilta. Itsehän veikkaan OKC- Cavs finaalia. En jaksa uskoa että GSW:llä tai Atlantalla kestää lopulta kantti pitkissä sarjoissa näitä huippujengejä vastaan, vaikka kuinka kovia ovatkin olleet runkosarjassa. Jossei satu jotain dramaattista LeBron out for season loukkaantumista, tai OKC:lle samaa Westbrookin tai Durantin kohdalla.

Edit. Bulls idässä musta hevonen, kun vain saavat all stars miehet takaisin kokoonpanoon. Tämä Bullsin Mirotic todella mielenkiintoinen pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Itä: Hawks on ollut tämän kauden todellinen yllättäjä ja vie Idän runkosarjan. Ovat nimenomaan JOUKKUE ja heillä ei ole yhtä suurta tähteä riveissään. En kuitenkaan usko, että pääsisivät finaaleihin, koska pudotuspelikokemusta ei ole.

Toronto puolestaan on romahtanut totaalisesti hyvä alun jälkeen, eikä heille ole tulossa pitkää kevättä.

Bulls olisi terveenä kova haastaja Cavaliersille, mutta esim. Rosen kohdalla olem todella skeptinen että mies olisi kunnossa pleijareissa. Todella harmillisesti juuri kun mies oli pääsemässä vauhtiin ja nähtiin merkkejä vanhasta Rosesta, niin eikö ne polvet sanonut taas sopparin irti. Bulls on sanonut, että voisi kuntoutua pleijareihin, mutta kuka oikeasti uskoo tuota Rosen polvihistorian tuntien.

Clevelandia pidän Idän ylivoimaisena ykkösenä. Alku kausi oli odotetusti takkuista ja LeBron näytti väsyneeltä, ja kun vielä Varejao loukkaantui näytti synkältä. Sitten LeBron piti parin viikon breikin peleistä päästäkseen kuntoon, ja kas kummaa mies alkoi taas dominoimaan parketilla ja Cavaliers voittamaan. Myös kaupat onnistuivat loistavasti, kun kiukutteleva Waiters heitettiin ulos, ja tilalle hankittiin mm. loistavasti pelannut Varejaon paikkaaja Mozgow, ja samalla saatiin vuotanut puolustus kuntoon. Mestaruussaumat ovat isot, varsinkin kun Lännessä joukkueet joutuvat käymään läpi todellisen taistelun ekasta kierroksesta lähtien(itse asiassa jo runkkarista asti) päästäkseen finaaliin.

Länsi: Oklahoma tosiaan oli pulassa alkukaudesta loogisista syistä, kun KD ja Westbrook olivat pitkään sivussa. Yhtä ennakoidusti heidän palattuaan ovat roudanneet itsensä pleijari paikoille. KD on ollut vieläkin vähän väliä sivussa, mutta se ei ole näkynyt, kun Westbrook on ollut ilmiömäinen, varsikin helmikuussa. Yksi kysymys onkin meneekö pakka sekaisin pleijareissa, kun KD palaa ja missä kunnossa mies on? Itse olen aina pitänyt intensiivistä Westbrookia parempana pelaajana, kokonaisvaltaisempana ja joukkueen todellisena johtajana, kun taas KD on hiljainen scoraaja. Ei finaaliin, lonferenssifinaali mahdollinen.

Clippers oli heikko jo ennen Griffinin loukkaantumista, ja loukkaantumisen jälkeen siellä on ollut kriisi päällä. Tappioita tulee ja esim. Paul käy tällä hetkellä todella kuumana kentällä. Tippuu ekalla kiekalla.

Houstonin pelistä olen tykännyt todella paljon. On vakuuttanut vaikka Howard on puuttunut, ja kun saavat hänet takaisin ovat lähellä finaalipaikkaa. Kolmoslinkoja löytyy mielinmäärin, ja Harden on pelannut maagisesti, ja on tämän hetken kovin scoraaja.

Spursin papoilla on tällä kaudella jalka painanut, kilot noussut ja vammat haitanneet. En usko, että menevät pitkälle pleijareissa vaikka rutiinia löytyy.

Golden State on pyyhkinyt tällä kaudella lattiaa tulokas valmentaja Kerrin kanssa. Iguodalan siirtäminen kuudenneksi mieheksi, ja Greenin nostaminen aloittajaksi on osoittautunut loistavaksi vedoksi leveyden kannalta. Hatun nosto Iguodalalle, että on hyväksynyt roolinsa, ei moni tuon tason ukko ole suostunut penkkipelaajaksi. Pelaa vieläkin kovia minuutteja, ja kun penkillä on vielä Barnes, niin leveyttä riittää ja avauksen jokainen ukko on loistava. Tuo joukkueen suunnanmuutos peli on jotain kertakaikkiaan maagista. Siinä ei kauaa mene riiston jälkeen, kun pallo on korissa. Ja sitten kruununa on Splash Brothers, jotka ovat tällä kaudella kolmostykityksen lisäksi todella menestyksekkäästi ajaneet paljon korille. Finaaliin.

MVP: 5 miestä on kisassa vielä mukana: Harden, Curry, Thompson, LeBron ja Westbrook. Curry ja Thompson syövät toisiltaan mahdollisuuksia, mutta noin maagisen joukkueen kauden jälkeen on tietysti vahvoilla, ja näistä kahdesta Curry nousee edelle.

Westbrook puolestaan yksin roudannut joukkueensa isolta takamatkalta pleijareihin, ja siinä sivussa merkkauttanut huikeita tilastoja, kruununa helmikii, jolloin mm. 3 peräkkäistä triplatuplaa. Monet ihmiset eivät kuitenkaan käsittämämättömästä syystä näe miehen huikeita vahvuuksia, vaan keskittyvät vain hänen heikkouksiinsa. Westbrookista ei ikinä tule mitään Curryn tyyppistä pallonjakajaa ja kolmoslinkoa. Sen sijaan hän on aivan uskomaton energiapommi. Kukaan ei pysty vastaamaan miehen intensiteettiin, mies on joka ikisen matsin joka ikisellä sekunnilla in your face. Valitettavasti miehen aliarvostusken takia en usko, että voittaa MVP:tä.

LeBron on taukonsa jälkeen ollut taas liigan paras pelaaja. Jos unohdettaisiin nimet ja katsottaisiin tilastoja niin Lebron olisi lähellä voittoa. Totuus on kuitenkin, että ihmiset haluavat uusia voittajia.

Harden puolestaan on noussut liigan parhaaksi scoraajaksi, ja on myös oppinut yllättäen puolustamaan. Beardin yhteenotto helmikuussa LeBronin kanssa oli aivan huikea koitos, yksi parhaista peleistä mitä olen ikinä nähnyt. Näytti, että pystyy ottamaan yksi-yhteen maailman parhaan kanssa ja lopussa LeBron rupesi vielä itse vartioimaan Hardenia!

Hyvin tasaista on näiden pelaajien välillä, ja se tulee todennäköisestä voittamaan ketä pelaa parhaiten loput pelit. Itse uskon LeBronin ja Hardenin olevan lähellä voittoa.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Kyllä itsekin olen koko ajan ollut kallellani siihen suuntaan, että Cavs vie lopulta Idän herruuden, mutta tuon lauantaiyönä pelatun Hawks-Cavs-ottelun jälkeen en ole enää ihan niin varma. Vaikka Cavsin peli onkin monipuolistunut kauden aikana huomattavasti, on siinä edelleen paljon sellaista 1vs1-peliä, isolation ballia, high-screen-and-rollia ym. Hawks puolustaa hirveällä intensiteetillä ja tekee vastustajan jokaisesta heitosta vaikean. Joka valmentajahan puhuu tuosta, mutta harva joukkue oikeasti toteuttaa sitä illasta toiseen.

Hyökkäyspäässä se Hawksin peli rullaa niin nätisti että välillä tuntuu viime kauden Spurskin kalpenevan Haukkojen kauniin hyökkäämisen rinnalla. Yhtään supertähteä Atlantalla ei tosiaan ole, mutta pallo liikkuu todella sulavasti ja joukkue luo jatkuvasti niitä ns. korkean prosentin pelitilanneheittomahdollisuuksia.

Lähinnä kysymys on siitä, jaksaako Hawks painaa tuollaisella intensiteetillä kauden loppuun asti ja onnistuvatko välttämään loukkaantumiset. Muilla joukkueilla saattaa vielä olla sellainen ylimääräinen turbovaihde, jonka voi playoffien alkaessa lyödä päälle, mutta silti tuntuu, että Hawksin etumatka kaikkiin muihin Idän joukkueisiin pl. Cavs on liian kova - ja Cavskin saa parantaa reilusti, jos mielivät Atlantan ilman kotietua kukistaa.

Huvittaa muuten, miten nämä erinäiset gurut toistelevat, kuinka he "tiesivät" jo ennen kauden alkua, että Hawks tulisi olemaan näin hyvä. Okei, kyllähän Hawks playoff-joukkue monien papereissa oli, mutta selkeä konsensus niin asiantuntijoiden kuin tavallisten fanienkin keskuudessa ennen kauden alkua oli se, että Itä tulee olemaan Clevelandin ja Chicagon välinen kisa.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ja tosta idästä vielä, kun tässä katselen Wizardsien peliä että tossa jengissä tolla kokoonpanolla on kyllä helkutisti potentiaalia. Siis isot miehet Nene ja Gortat korin alla, sitten Wall, Beal ja Pierce kaikki aika huikeita shootereita. Mutta suurin ongelma tuntuu olevan korvien välissä tolla jengillä. Yksikin ilta meinasivat kusta 35pts johdon parhaillaan Miamin varamiehiä vastaan kotonaan, voittivat sitten lopulta 2 pojolla kun Miamin viimeinen kolmonen ei uponnut.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
No niin runkosarja tuli päätökseen ja olihan siellä pienoisia yllätyksiäkin matkassa.

Lännessä OKC sitten jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Ongelman ydin oli Durantin loukkaantumiset. Siitä huolimatta itsestä tuntui että homma meni ihan liikaa Westbrook-showksi kun apuja ei sitten hirveästi muilta tullutkaan. Lännen vei nimiinsä Warriors ja on kyllä vaikea uskoa että joku muu kuin Warriors voittaisi mestaruuden tänä vuonna. Kerr on saanut joukkueen kautta linjan suorittamaan hyvin. Curry ja Thompson ovat yksi liigan historian pahimpia kaukoheittouhkia, muu jengi pelaa loistavasti ja isot miehet, ennenkaikkea Bogut, ovat loistavia. Kovin uhkaaja on tietysti Spurs, joka varmaan pelaa tuolla samalla tyylillä ja miehistöllä vielä 2080-luvulla. Spurs on ollut kovassa tikissä runkosarjan lopun. Tosin veteraanit Duncan, Gino ja Parker eivät enää ole yksilöinä samoja jamppoja kuin 3-5 vuotta takaisin, mutta leveähän tuo rosteri on. Ja Pops on liigan kovin koutsi. Kolmas Lännen kova jengi omissa papereissa on Rockets. Harden on ollut MVP-tasoa koko kauden, Dwightmare on taas löytämässä itseään parin välikauden jälkeen ja supportti on ihan ok. Rocketsien heikkous on omissa papereissa liikaa kolmosista/Hardenista riippuva hyökkäys ja koutsi McHale. McHalelle tämä on ensimmäinen menestysvuosi ja jotenkin tuntuu että sen on hoitanut Harden ja sattuma, ei mies itse. Toisaalta, silloin kun kolmoset putoaa ja Howard hoitaa korinalustan on Rockets vittumaisen kova joukkue. Toki länsi on täynnä kovia tiimejä: Clippers, Blazers, Grizzlies, Mavericks ja Pelicans olisivat kaikki idässä 2-3. sijasta taistelijoita, mutta eiköhän finalisti tule tuosta kovasta kolmikosta.

Idässä taso olikin paljon heikompi. Ja sitä vastaan tuntuukin hurjalta että neljän viime kauden finalisti Heat jäi playoffien ulkopuolelle, vaikka toki LeBron olikin kööristä poissa. Täälläkin hehkutettu Atlanta otti idän runkosarjan itselleen ja oli nimenomaan joukkueena ylivoimainen. Kakkoseksi tuli sitten parhaiden yksilöiden Cleveland. On vaikea nähdä että idän finalisti tulisi tämän kaksikon ulkopuolelta, mutta kaikkea voi tapahtua, kummallakin tiimillä on kuitenkin heikkoutensa, Atlanta on kokematon ja ilman varsinaisia tähtiä, Cavseilla taas homma menee pahimmillaan siihen että kaikki LeBronin varassa. Huolimatta siitä että supporting cast Irving, Love ja Smith on idän kovin by far. Raptors, Bulls ja Wizards on sitten kakkoskori, mutta runkosarjan lopun perusteella näillä tiimeillä ei ole asiaa idän finaaleihin. Täytejoukkueina play-offseihin matkaavat Bucks, Celtics ja Nets. Bucksilla on jonkinlaisia mahkuja Chicagoa vastaan. Celtics taas on kuuden ottelun voittoputkessa ja helmikuun alun jälkeen idän toiseksi paras joukkue, Harmi kyllä ekalla kierroksella tulee vastaan tuon tilaston paras joukkue eli Cavaliers. Vaikka Bostonin koutsi onkin Popsin manttelinperijä Brad Stevens niin ei vaan materiaali voi millään riittää. Nets on selkeästi huonoin liigassa playoffeihin selvinnyt joukkue ja on vaikea nähdä muuta kuin 0-4 tai 1-4 tulos Atlantaa vastaan.

Warrios on harvinaisen selkeä mestarisuosikki tälle kaudelle, ja veikkaan heitä finaaliin. Idästä luotan eniten Cavseihin, mutta se luotto on täysin LeBronista johtuvaa. James pois pelistä ja sieltä voi tulla melkein kuka vaan finaaleihin paitsi Nets. Mestari on Warriors.

Sarjan hännillä Minnesota kruunasi kautensa 12 peräkkäiseen tappioon ja on lotteryn ykkössuosikki. Sarjan todellisista rahajoukkueista Knicks oli toka vika ja Lakers neljänneksi viimeinen. Molempien ongelma oli päin persettä kootut ja valmennetut joukkueet, siihen päällä vielä Melo ja Kobe olivat loppukauden sivussa. Draftissa on ihan hyviä pelaajia tarjolla, varsinkin senttereitä joista on aina pulaa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Itse en vielä pitäisi Warriorsin mestaruutta varmana kuten Major Julli yläpuolella. Pidit McHalea kysymysmerkkinä pleijareissa, mutta yhtä lailla Kerr on vailla kokemusta pleijareissa. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä miten Warriors saa koneen käyntiin, kun ovat pelanneet säästöliekillä pitkän aikaa. Lännessä pidän Rocketsia todella kovana haastajana. Harden on ollut MVP tällä kaudella ja Howardin pitäisi olla freesinä, kun oli tuossa sivussa loukkaantumisen takia. Lisäksi kolmoslinkoja löytyy vaikka muille jakaa ja penkki on kova. Spursin pappojen en usko pystyvän laittamaan näille kahdelle kampoihin.

Idän puolella taas Cavs on syksyn heikon alun jälkeen odotetusti päässyt todelliseen lentoon Lebronin loman jälkeen, ja ottivat komeita päänahkoja myös kovista Lännen ryhmistä, mm. juurikin Warriors kaadettiin komeasti. Eikä joukkue pyöri niin paljon Lebronin ympärillä, kun on annettu ymmärtää, vaan Irving on ollut lähes yhtä merkittävässä roolissa joukkueessa.
Itse veikkaan tässä vaiheessa, että finaalissa nähdään Cavs ja Warriors, ja King James tuo pytyn Ohioon.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, tama on hienoa aikaa NBA fanin elamassa! Vihdoinkin pleijarit alkaa ja peleja tulee joka paiva (ainakin vahan aikaa). Aluksi jopa useampia per paiva. Kiitokset pitaa tassa vaiheessa suunnata perheen paremmalle puoliskolle, silla han ymmartaa hyvin, etta tama mies ei innostu (hanen lisakseen) kuin kahdesta asiasta: golfista ja NBAsta.

Idan asetelmat on nopeasti nivottu yhteen: Idan finaalissa kohtaavat Atlanta ja Cavs. Muu action siihen asti lienee "pyllyreikaan puhaltelua"? Washington toki jo tanaan naytti mita kokemus on ja otti heti ensimmaisen pelin Torontolta. Varsin odotettua? Se kokemus, se kokemus...

Lannessa on monta todella mielenkiintoista taisteluparia. Ehka se ainoa selva peli on Warriors - Pelicans? Pelicanshan ei olisi tuolla edes mukana jos a) KD olisi terveen kirjoissa ja/tai b) jos Westbrook olisi jotain muuta kun omaan pussiin pelaava egoisti. Itseani tuossa Thunderin kohtalossa lammittaa kaksi asiaa: KD:lla ja Odenilla on edelleen yhta monta mestaruutta ja etta rintaansa rummuttava Westbrook ei osaa/halua tehda pelaajiaan ymparilla paremmiksi oman etunsa takia, joten toivottavasti hanella on oikeen mukavat olot siella omalla sohvalla koko kesan. Siella sita saa peiliin katsella ja todistella itselleen, etta "vidu ma oon kova".

Ehka se mielenkiintoisin pari Lannessa on Spurs - Clippers. On se vaan uskomatonta miten Spurs osaa laitaa asiat tarkeysjarjestykseen ja osaa alkaa pelaamaan oikeanlaista koripalloa juuri kun tosipelit on alkamassa. Spurs vie taman parista syysta: 1) Hack-A-Jordan ja 2) Clippers karsii edelleen identiteetin puutteesta, johon niinkin kokeneen joukkueen kun Spurs on, on helppo iskea. Silti huikea taisto tulossa!

Texas 2 Step: Houston - Dallas. Dallas on taynna kovia pelaajia, mutta jengi ei osaa pelata silla tasolla ja niin hyvin yhteen kun tassa vaiheessa tarvitaan. Parsons on mielenkiintoinen tapaus tassa sarjassa ja Hack-A-Howard & Hack-A-Smith on houkutteleva yhdistelma pleijareissa, joskin pitaa muistaa, etta Dallasin puolella on myos yksi liigan huonoimmista vapariheittajista myos, nimittain R-Rondo. Kun tama on tilanne, voidaanko ajatella, etta Hack-A-Nobody on taman taistelun "voittaja"? Houston toki vie, silla Partaa ei pidattele ketaan ja vaikka Howard munaa taas pelista toiseen enemman kun tarpeeksi, on hanesta tarpeeksi etua, jotta Parta saa lisatilaa kentalle. Beverlyn ja Montiejunaksen loukkaantumiset on toki paha juttu. Ei kuitenkaan vaikuttane viela tahan sarjaan?

Blazers - Memphis. Jos jotain joukkuetta toivoin noista mahdollisista meita vastaan, oli se juuri Memphis. Houston, ei (liian paha viimekautisen tyrmayksen jalkeen). Clippers, ei (CP3 ja ex-Blazer Crawford ovat ei haluttuja vastustajia naissa kekkereissa). Ja Spurs... ei ei ja viela kerran ei. Liian kova juuri nyt. Memphis oli hyva, silla vaikka emme voittaneetkaan heita runkosarjassa, niin he ovat myos karsineet loukkaantumisista ja loppukausi oli heillakin varsin heikko. Meilta tosiaan ne menestymisen mahdollisuudet menivat kevaalla kun Wesleyn akillesjanne sanoi naps. Siihen asti pidin meita ihan realistisesti Lannen finaalijoukkueena. Semminkin kun saimme Aflalon Denverista. Han oli se puuttuva pala penkille ja siihen mika teki meista huippujoukkueen tahan liigaan. Noh, sitten kun Wesley loukkaantui niin korttitalo alkoi kaatua: LA on ollut poissa, Batum loukkaantui, Aflalo loukkaantui, Kaman loukkaantui ja viela lopuksi CJ ja Wright loukkaantuivat. Huh huh!
Noh, osa poruksta toki saadaan takaisin jo huomiseksi, mutta se pitkajanteisella tyolla rakennettu joukkue ei tule taksi kaudeksi enaa kentalle. Aflalo, CJ, Wright, Blake ja Kaman kun olisi tullut penkilta tukemaan liigan ehka kovinta aloituskokoonpanoa, niin ei se Lannen finaali olisi ollut hirveen kaukana. Pienella onnella toki.
Memphis tukee pelinsa todella kovaan puolustukseen ja fyysiseen peliin. Lisaksi Z-Bo & Gasol pitaa huolen siita, etta put backeja ja toisia mahiksia Memphis saa ihan tarpeeksi, joten jos Blazers haluaa tasta jatkoon, Lillardin, LAn ja Batumin on onnistuttava Houston-sarjan tapaan, seka penkille on saatava takaisin kaikki pelaajat. Muuten, ja todennakoisesti, Memphis menee jatkoon ja me siirrymme odottelemaan kesaa ja sita mita LA ja Wes tekevat jatkonsa suhteen.

Nauttikaa peleista!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Todetaan sen verran että pidän McHalea ihan kysymysmerkkinä ylipäätänsä, en pelkästään playoffien osalta. Aiemmat kaudet eivät ole vakuuttaneet ja tämänkin kauden hinasi Harden himaan runkosarjan osalta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllä on tippunut arvostus Popia kohtaan roimasti tämän Jordan-pelleilyn johdosta. Aina puhutaan miten Spurs-menestyy, kun siellä on arvot kohdallaan. Nyt ei ole ollut ainakaan mitään muita arvoja kuin voittaminen keinoja kaihtamatta. Kyllä nyt pitäisi sen verran löytyä kunnioitusta peliä, vastustajaa, faneja ja itseään kohtaan, että pyrkisi pelaamalla voittamaan pelit. Tämä Jordanin rikkominen on säälittävää touhua, ja vielä säälittävämpää on etteivät nämä mestarit pysty pelaamalla voittamaan Clippersiä.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
No onhan tuo kuitenkin ihan normaali osa taktiikkaa. Rikotaanhan muissakin oloissa pelaajia tahallisesti, esim. pelin lopussa kun halutaan kello pysäyttää. Onko sekin sitten säälittävää tehdä niin?

Jos joku hallitsee jonkun pelin osa-alueen hyvin heikosta (siitähän kaikki lähtee) niin on se vähän erikoista että ei saisi ikään kun kunnian takia sitä hyödyntää.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Kyllähän se niin on, että pudotuspeleissä ei enää mietitä mitään muuta kuin voittamista. Runkosarjat ovat näyttävyyden ja kunnioituksen aikaa, pudotuspeleissä etsitään mestaria. Hack-a-Jordaniin yksinkertaisin ratkaisu olisi se, että DeAndre käyttäisi tunteja vapaaheittojen harjoitteluun. Lisäksi tuosta on turha pahoittaa mieltään myöskään sen vuoksi, että Clippersin on varsin helppo viedä tuo ase Spursilta joko istuttamalla Jordania penkillä tai pelaamalla pallia muiden pelaajien kautta. Minusta Hack-a-Jordan tuo yhden mielenkiintoisen ulottuvuuden lisää Popin ja Riversin väliseen shakkiin. Lisäksi on syytä vielä todeta, että tässä Hack-a-puolustuksessa ei ole mitään uutta, joten Clippers on varmasti osannut siihen myös valmistautua ajoissa. Mielestäni Clippersin ja Spursin välinen sarja on ehdottomasti mielenkiintoisin sarja verrattain tylsällä ensimmäisellä kierroksella. Voi kun Jazz vielä joku päivä palaisi näihin otteluihin.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Katsoin just Spurs-Clippers Game 6:n ja ei tässä muuta voi sanoa kuin että huh huh. Vaikka Spursille pidänkin tässä peukkuja pystyssä, olisi ollut vääryys jos tämä sarja olisi mennyt poikki kuudessa pelissä. Game 7 antaa sinetin sille, että tämä pelisarja on klassikko. Huikeinta urheiluviihdettä pitkään aikaan. Loput näistä playoffeista lienee Golden Staten kunniakujaa ja jenkkimedian Steph "Babyface" Curry -kullinlutkutusta, mutta tämän seriesin ansiosta näistä playoffeista jää jotain muistoja käteen niillekin jotka eivät tästä koko kauden jatkuneesta Curry-lovefestistä ole niin innostuneita.

Spursin suurin ongelma on ehdottomasti ollut Splitterin kauden pilannut pohjevamma. Nyt siellä ei ole käytännössä ketään, joka puolustaisi Griffiniä. Tosin Blake alkaa olla sen verran väsynyt, ettei hän ihan koko ajan jaksa ajaa korille, mutta ei sillä ole niin väliä kun tuo hänen midrange-hyppyheittonsa toimii tällä hetkellä kuin unelma.

Toki myös Chris Paul on aiheuttanut Popovichille harmaita hiuksia läpi pelisarjan. Aivan uskomaton jätkä. "Bulldog"-sanaa käytetään urheilijoista aika usein, mutta CP3 on kyllä sen bulldog-mentaliteetin ilmentymä. Clibun kakkos-PG Austin Rivers on käytännössä turhake, joten CP3 joutuu pelaamaan aivan järjettömiä minuutteja. Nyt hän toki missassikin 9 ekaa pelitilanneheittoa, mutta toisella jaksolla se heitto löytyi. Vapaaheitot toki uppoavat automaattisesti, ja assist-sarakkeeseen kertyi aika hurja lukema 15. Spursin kannalta tilanne on sikäli ongelmallinen, että CP3 menee sinne samaan kategoriaan Curryn, LeBronin ja KD:n kaltaisten pelaajien kanssa eli hän on käytännössä "unguardable". Toisin sanoen Paul latoo aina isot numerot tiskiin riippumatta siitä, kuka häntä puolustaa.

Spursilla Diaw ja Belinelli olivat viime yönä niitä isoja vastuunkantajia. Game 7:ssä olisi syytä toivoa, että joku sieltä aloitusviisikostakin alkaisi nousta esiin. Tottakai penkki on tärkeä, ja se etu sillä osastolla on Spursin hyväksi ihan valtava varsinkin nyt kun Big Baby loukkaantui, ja lepoaikaa Game 6:n ja Game 7:n välillä on alle kaksi vuorokautta. Mutta ei tätä pelkällä penkillä voiteta. Green tuskin ehtii enää tähän sarjaan löytää sitä kadonnutta itseluottamusta, Parker pelaa loukkaantuneena, ja Splitter on käytännössä työkyvytön. Näin ollen aloitusviisikosta katseet kääntyvät Leonardiin ja Duncaniin. Dunkku oli selvästi väsynyt tässä kuutospelissä, joten häntä istutettiin hieman tavallista enemmän penkillä, mikä toivottavasti antaa buustin Game 7:ään. Leonard puolestaan on ollut pienimuotoinen pettymys nimenomaan hyökkäyspäässä. Jotenkin tuntuu, että hän edelleen tekee itsensä vähän pieneksi eikä uskalla ottaa sitä supertähden viittaa itselleen, vaikka lahjoja olisi. Joka tapauksessa Spursista on tulossa Kawhin joukkue, sillä Big Threestä Duncan ja Ginobili saattavat lopettaa jo tänä kesänä, ja Parkerinkin ura on jo luultavasti laskusuunnassa. Kawhi ei voi enää turvautua pappoihin, vaan nyt hänen täytyy olla The Man ja näyttää suuntaa joukkueelle.

Uskon, että Spurs voittaa tämän Game 7:n, sillä tämän kauden Spurs näyttäisi olevan parhaimmillaan selkä seinää vasten. Toisaalta uskon, että Blake ja CP3 ovat kaikesta huolimatta ihmisiä eikä robotteja, ja sieltä penkiltä ei ole apuja luvassa. Lisäksi Big Babyn mahdollinen poissaolo antaa oman vivahteensa Hack-a-Jordan -strategian käyttöön, sillä Deandren mennessä vaihtoon sielä tulisi sisään Spencer Hawes, joka on hyvä pelaaja lähinnä omasta mielestään. Big Baby on kuitenkin ollut tässä pelisarjassa todella arvokas pelaaja Clibulle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oma ikisuosikkini Bulls sitten meni ekalta kierrokselta jatkoon. Pelejä en valitettavasti ole nähnyt, mutta veikkaan, että Cavsia vastaan tulee noutaja. Viimeisen Bucks-Bulls koosteen vilkaisin ja ihan kivasti Dunleavy tuntui päässeen Bucks-pelaajien ihon alle. Tiedä sitten mitä edellisissä peleissä on tapahtunut, mutta ehkä herran historia Buckseissa on voinut vaikuttaa.

Mitä muuten veikkaatte, löytyykö idästä todellista haastetta lännen voittajalle tänä vuonna?
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Oma ikisuosikkini Bulls sitten meni ekalta kierrokselta jatkoon. Pelejä en valitettavasti ole nähnyt, mutta veikkaan, että Cavsia vastaan tulee noutaja. Viimeisen Bucks-Bulls koosteen vilkaisin ja ihan kivasti Dunleavy tuntui päässeen Bucks-pelaajien ihon alle. Tiedä sitten mitä edellisissä peleissä on tapahtunut, mutta ehkä herran historia Buckseissa on voinut vaikuttaa.

Mitä muuten veikkaatte, löytyykö idästä todellista haastetta lännen voittajalle tänä vuonna?

Kyllä löytyy Cleveland Cavaliersin muodossa. Itse veikkaan Bullsin pystyvän haastamaan Cavsit vaikkapa 6 matsiin, miksei jopa game seveniin. Mutta lopulta Cavsien materiaali on vain sen verran kovempi että tuosta sarjasta voiton kairaavat. Ehdottomasti itselle se Idän puolen jopa mielenkiintoisin ottelusarja, ja "moraalinen" Konferenssifinaali koska en pidä Atlantaa tai Washia niin kovana vastuksena Cavseille kuin huippuiskuista Bullsia.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
[QUOTE="Havumetsien GM, post: 5879609, member: 96521Loput näistä playoffeista lienee Golden Staten kunniakujaa ja jenkkimedian Steph "Babyface" Curry -kullinlutkutusta, mutta tämän seriesin ansiosta näistä playoffeista jää jotain muistoja käteen niillekin jotka eivät tästä koko kauden jatkuneesta Curry-lovefestistä ole niin innostuneita.[/QUOTE]
Mistähän ihmiset repii näitä juttuja, että Golden State olisi joku ylivoimainen joukkue joka kävelee mestaruuteen. Ei todellakaan näin ole, ja New Orleanskin pystyi haastamaan tosissaan heitä. Itse näen, että mestaruus ratkaistaan Golden Staten, Houstonin, huimasti parantaneen Clippersin ja Idän Cavsien välillä. Cavsien saumoja heikentää Loven loukkaantuminen, mutta kyllä he ainakin finaaliin menevät.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mistähän ihmiset repii näitä juttuja, että Golden State olisi joku ylivoimainen joukkue joka kävelee mestaruuteen. Ei todellakaan näin ole, ja New Orleanskin pystyi haastamaan tosissaan heitä. Itse näen, että mestaruus ratkaistaan Golden Staten, Houstonin, huimasti parantaneen Clippersin ja Idän Cavsien välillä. Cavsien saumoja heikentää Loven loukkaantuminen, mutta kyllä he ainakin finaaliin menevät.

Ei tuo nyt mikään haasto ollut. New Orleans sai yhden matsin venytettyä jatkoajalle, mutta GSW vei aika käsijarrulla 4-0 tuon sarjan. Memphis on jo ihan eri tason testi.

Houston nyt ei ainakaan tuolta finaaliin yllä, jostain mestaruuksista puhumattakaan. Jos Spurs nyt kompastuu Clipseihin, niin sitten on GSW aika vahvoilla lännestä finaaliin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Olipa huikea loppu huikealla sarjalle, kun Paul väänsi yhdellä jalalla pelaten voittokorin sekunti jäljellä kellossa. Clippers ansaitusti jatkoon. Täytyy kyllä digata miten uusi omistaja elää mukana.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Täytyy kyllä digata miten uusi omistaja elää mukana.

Koripallo ei oo tuolle kaverille ainut asia, josta innostuu. Vanha juttu, mutta jaksaa naurattaa.
Steve Ballmer going crazy - YouTube

Kyllähän sen melkein arvasi, että Paul lopulta ratkasee, vaikka joutu pelaamaan yhdellä jalalla. Vielä kun olis summeri soinu pallon ollessa ilmassa niin oltais saatu kunnon Hollywood-loppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös