NBA

  • 631 040
  • 4 360

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nuggets löi sarjan tasoihin kuten teki Pacers.

Knicksillä ei vaan riitä ukot millään. No katsotaan miten MSG.llä käy. Kun saivat tämän pelin "huilata" Hart pelasi normaalin 48min sijaan vain vajaa 24 min, samoin Hartenstein vajaa 22min

No eipä tuo sinällään kauheasti lämmitä kun ei Knicks voi vaan tuolla lipulla jaksaa enää haastaa Bostonia vaikka pääsisi jatkoin. Anunoby, Randle, Bogdanovic, Mitchell poissa niin eipä ole paljoa tehtävissä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Seiskapelien ilta.

Pacers paukutti ensimmäisellä puolikkaalla sellaisen näytöksen, että oksat pois, vaikka Knicks kelpo kiriä vielä näyttikin jälkimmäisellä puolikkaalla. Silti tekemätön paikka.
Harmi homma, että Gardenin toinen joukkue ulkona pudotuspeleistä.

Kolmelta vielä hallitsevan mestarin ahtaalle ajanut Wolves seiskapelissään Nuggetsin kanssa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ai ai, kyllä kelpasi Pacers-fanina katsella seiskapeliä Knicksiä vastaan. Aikamoista tykitystä, kun siellä pistettiin ennätystahtiin palloa pussiin. Kiva oli katsoa Pacersilta aggressiivista ja määrätietoista peliä alusta alkaen. Haliburtonin ja Siakamin lisäksi pakko kehua etenkin T.J. McConnellia. Siinä on "compete" vedetty kyllä tappiin.

Knicksistä DiVincenzo teki Brunsonin lisäksi vaikutuksen. Milwaukeen paidassa näytti aiemmin ihan eri ukkelilta, mutta nyt piti melkein yksin välillä Knicksiä pelissä mukana. Sama tapahtui sarjassa aiemminkin.

Knicksillä ihan käsittämättömän huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa tänä keväänä. Brunsonilta kuin kirsikkana kakun päälle käsi murtui suunnilleen puolivälissä peliä. Pacersilla on ollut loukkien kanssa muutenkin onnea, kun ekalla kierroksella Antentokoumpo ei pystynyt pelaamaan peliäkään.

Itäisen konferenssin finaaleissa Pacers on vissiin ollut nyt 1994, 2004, 2014 ja 2024, eli eihän tässä lopputuloksessa ollut alun alkaenkaan mitään epäselvää.

Seuraavaksi Bostonin kaatoon.



 
Viimeksi muokattu:

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Timberwolvesin ikifani intoutui jopa tuulettelemaan äskeisen ottelun loppuhetkillä, vaikka alussa tuntuikin ettei mistään tule mitään. Niin vain saivat homman jengoilleen, seuraavaksi sitten Dallas vastassa. Naz Reidille kunniaa nyt ja aina, hieno pelimies.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Jotenkin kuvastaa nykyisen tähtivetoisen liigan ongelmaa kun konfrenssisemeissä pelataan 6-7 pelaajan rotaatiolla.
Onko siinä mitään mieltä että käytännössä pari kaveria vie palkkakatosta sen 60-80% ja tämän jälkeen puolet liigan tähdistä on klesana jo ennen pudotuspelejä ja loput hajoaa pudotuspeleissä, kun ei ole tarpeeksi roolipelaajia, jotka muuten ovat olleet aika ratkaisevassa roolissa näissä sarjoissa.

Indiana painaa leveimmällä ja tasaisimmalla rosterilla. Se saattaa riittä jopa mestaruuteen asti.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pacers päässyt aivan kunniakujaa konferenssi finaaleihin saakka. Knicksin puolustus oli aivan kuutamolla ensimmäisen puolikkaan pelissä missä Pacers tuon johdon nykäisi. Haliburton sai vedellä kolkkeja ilman häirintää, samoin Nesmith ja Turnerkin taisi yhden alkuun sisään heittää.

Näytti vähemmän yllättäen siltä, että Knicks ukkojen jalka ei vaan riittänyt enää. Jostain syystä asenne varsinkin alussa oli että antaa Pacersin heitellä kaaren takaa ja heittihän he.

Siakam toki teki kovia koreja alkuun 5/5FG ja ei ne Haliburtonin heitotkaan ihan ilmaisia ollut mutta liian helpolla sai kolmosen ilmaan, sidestep ja pallo koria kohti.

Denver Minnesota peliä ei pystynyt enää näillä unilla katsomaan, mutta onhan tuo tosiaan kuten @SamSal kirjoittaa aika haastavaa vetää jollain 7 ukolla ensin kova Lakers sarja ja siihen perään aktiivista Minnesotaa vastaan 7 ottelua niin olettaisin että rosterin kapeus on aika iso osa sitä että Nuggets tippui jo tässä vaiheessa.

Nuggetsilla ollut oikein ketään tuuraaja isoon päähän, Gordon, Porter Jr ja Jokic, ja kukas sen jälkeen, Braun joka on ennemmin 2 paikan pelaaja mutta jostain syystä pärjää auttavasti isojen kanssa. Mutta ei todellakaan ole mikään isojen pelaajien puolustaja oikeasti.

Tämän lisäksi vaihdosta tuli Jackson ja Holiday takakentälle ja siinä se. Olisiko Malone voinut peluuttaa edes hieman DeAndre Jordania joka olisi voinut edes hieman väsyttää Gobertia, Townsia ja Reidiä. No ehkä ei, mutta kyllä tuo joukkue jonkun lisäpelaajan tarvitsee. Mikke Jantunen try outille, ja hymiö perään. Kaikki kunnia kuitenkin Minnesotalle, pelasivat aktiivisesti ja aggressiivisesti 1.stä pelistä alkaen.
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Töiden jälkeen katsoin Minnesota - Denver -pelin. Kolmannelle neljännekselle asti ihmettelin, että ovatpa Minnesota ja Edwards surkeita seiskaottelussa. Ei Denverkään koko aikaa ihmeitä esittänyt, mutta puolusti hyvin. Ei ollut ottelun alku todellakaan samanlaista heittojuhlaa kuin Pacersilla, eikä se johtunut etenkään alkuun pelkästään kovasta (= paremmasta) puolustuksesta. Näkyi että etenkin Timberwolvesin ukkelit olivat heittopelin suhteen ihan kipsissä.

No, kolmannella neljänneksellä osat vaihtuivat. Minnesota puolusti todella hyvin, eikä Denver saanut mitään aikaan. Jokickin vaikutti ihan kuolevaiselta, vaikka taululla oli lopulta ihan kelpo tilastorivi.

Reidin tulo Townsin tilalle, kun tämä sai viidennen virheen, viimeistään ratkaisi pelin. Aikamoinen sisääntulo siinä vaiheessa matsiin, eikä ihme, että Naz Reid on ollut tämän kevään muotihokema. Edwardsilta kehno eka puoliaika, mutta tokalla (etenkin kolmannen neljänneksen lopussa) heräsi pelaamaan.

Jos löisin vetoa, laittaisin rahat Minnesota - Dallas -sarjassa ensin mainitulle. Toki The Ringerissä tai jossain muussa podcastissa on muutenkin heitetty ilmoille ajatusta, että Minnesotan ja Denverin ottelupari saattoi olla lopulta kevään moraalinen finaali. Tai ainakin, että sarjassa olivat vastakkain kauden kaksi kovinta joukkuetta.

Toisessa parissa Celtics on selvä suosikki. Pacersin kannattajana haluan kuitenkin uskoa, että tästä tulee lopulta tasainen sarja. Plus Celtics ei ole edelliskeväinäkään vakuuttanut itseäni silloin kun on pelattu otteluiden/sarjojen ratkaisuhetkiä. Sen lisäksi kahdessa ekassa matsissa Portzingis on poissa, mikä saattaa vaikuttaa kanssa asetelmiin. Yllätyn silti, jos Celtics ei hallitse sarjaa.
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
No, nyt oli kyllä itse aiheutettu tappio Pacersilta. Viiden pisteen johto vähän ennen loppua. Ja senkin jälkeen, kahden vai kolmen pinnan johdossa, Haliburton kämmäilee pallon kanssa jotenkin tosi helpolla huolimattomuusvirheellä pallon sivurajasta ulos. Ja sitten Carlisle ei ota aikalisää sivurajaheiton yhteydessä, kun Nembhard (vai kuka sen siitä antoikaan) ei saa annettua helppoa syöttöä siitä. Pallo Celticsille ja peli tasoihin. Jatkoajalla sitten turpaan.

Celticsiltä ei mikään loistelias peli. Tuntui että puolustuksen intensiteetti ei ollut sitä parasta A-luokkaa, ja aika paljon Pacers pystyi hyödyntämään Halfordin, Kornetin jne. heikkouksia. Mutta silti sitä taitoa ja kokemusta on siellä sen verran, että joukkue onnistui kääntämään voiton itselleen. Etenkin Jaylen Brown oli siellä voiton takuumiehenä.

Kirvelevä tappio, mutta minkäs teet. Ehkä matsi antoi silti Pacersille uskoa ottelusarjaa varten, että voitoista voidaan kamppailla tasaväkisesti.

Edit: Pitää lisätä loppuun vielä Jrue Holidayn merkitys Celticsille sekä Pacersin loputtomat pallonmenetykset, joita jo sivusin lopuuhetkien osalta.
 
Viimeksi muokattu:

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Ja eka peli Dallasille, vaikka eivät vielä edes kovin hyvin pelanneet. Doncic viimeisellä neljänneksellä teki tarvittavan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja eka peli Dallasille, vaikka eivät vielä edes kovin hyvin pelanneet. Doncic viimeisellä neljänneksellä teki tarvittavan.

Oli jotenki kummallinen peli Kyrie Erving piti Dallasin ensimmäisen puoliajan mukana pelissä, mutta kukaan muu Dallasissa ei mitenkään erityisen hyvin pelannut ensimmäisellä puolikkaalla. McDaniels taas heitti 5/5 3FG puoliakaan mennessä. Eikä Andersenkaan tainnut missata yhtään heitto, mutta kukaan muu ei mitenkään erityisen hyvin pelannut.

Lopussa Towns ja Doncic sai koreja ja vähemmän yllättäen Doncic pystyi pelin ratkaisemaan. Jostain syystä Minnesota ei saanut samanlaista painetta pallolle kuin Nuggetsia vastaan. En tiedä olisiko se ollut yksinkertaisesti vaan se että Doncic on niin iso ja taitava hidastaa, ja kun vielä haluaa muutenkin pelata hitaasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös