NBA 2013–2014

  • 37 714
  • 205

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
...Kaman...

Eli ei nyt mikaan lottovoitto (lahinna loukkaantumisherkkyyden takia), mutta mita mainioin veteraani-sentteri, joka kylla hoitaa terveena ollessaan ruutunsa. Ehka tommosen B+san voi antaa tasta diilista. Auttaa kuitenkin tiimia juuri niilta osin mita haettiinkin: penkilta voimaa.

Joo, siis oikein hieno iso mies. Chris on sympaattinen hahmo kentän ulkopuolella, vähän sellainen valkoinen Karl Malone kaikkine hillbilly-setteineen.

Koripallokentällä ei tiedä omia rajojaan pelaajana, häviää levytaistelut ihan kaikille, ei pysty puolustamaan pääasiassa ketään ja ottaa naurettavan p*skoja, pakotettuja midrange-feidareita koko maailman naamalle.

Tai oikeastaan, mä olen päätynyt nyt muutaman viime vuoden aikana siihen tulokseen, että Kaman tietää tasan tarkkaan ettei ole millään tavalla luotettava, tasainen tai edes epätasaisen epäluotettava skoraaja, mutta ottaa tietoisesti huonoja ratkaisuja, koska, v*ttu, pystyy siihen.

A heartfelt "fuck you" to everybody watching in the stands and inside your living rooms.

Chris...goddamn.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mita olette mielta? Miten Cavs tulee parjaamaan?

Liigan TOP-5 (ehkä TOP-3) valmentaja tekisi jo tällä rosterilla ihan törkeän kovaa jälkeä. Kunhan saa valmennustyylinsä (harjoittelun osalta) mukautettua NBA:n aikatauluihin.

Jättäisivät vaan sen Loven hankkimatta, myyvät ison palan pitkäjänteistä kehitystä jos siihen leikkiin lähtevät.

edit. Ja Parsonsin mahdollinen Dallas-diili on loistava. Todella hyvä pelaaja, jolla on vielä potentiaalia parantaa tosi kovan luokan laituriksi. Sopisi tähän Mavsin rosteriin tosi hyvin. Vielä kun Felton vaihtuisi vaikka Koposeen niin mä olisin valmis lyömään rahoja pudotuspelipaikan puolesta mielettömän kovassa lännessä. Ilman isompia loukkaantumisia, siis.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Cavsit on tietysti heti kova. Itse olisin tuon Love-treidin kannalla. Vaikka menisi Wiggins. Toki jos pystyy pitämään Wigginsin niin parempi, mutta Love on 25-vuotias kaveri jolla on 20pts/10rb keskiarvot uralta ja potentiaalia parempaan.

Veikkaisin että ensikaudella Idän kaksi kovinta jengiä on Cavs ja Wizards. Jared Sullinger ei kuulemma halua laihduttaa kesällä joten Celtics on vielä toistaiseksi kuvioista pois.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
No niin. Clevelandin true-LeBron-fanit voivat kaivaa nyt paikallisista UFFin laatikoista ja muista roskiksista vanhat pelipaidat esiin ja kertoa, kuinka he ovat aina rakastaneet LeBronia. Tai ainakin teettää paidat numerolla 23, kuka nyt kehtaisi olla joku 00-newbie. Ja seuran omistaja voi kertoa, kuinka se avoin tilityskirje, jossa LeBron haukuttiin mm. pelkuriksi jne., oli ihan vitsiä koko homma.

No niin, se oli yhden aikakauden loppu Miamissa. Ei ole yhtään katkera fiilis, olen kiitollinen, että LeBron antoi joukkueelle parhaat vuotensa ja 2 mestaruutta Miamille. Jännä nähdä, mihin Miami menee tästä. Arison, Riley ja Coach Spo kun eivät kuitenkaan ole mitään eilisen teeren poikia.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Jaahas.....

......."hevosmiesten tietotoimisto" kertoo New York Timesin mukaan as follows (kirjoittajana Scott Cacciola).

LAS VEGAS — Nine months of nearly daily speculation about Carmelo Anthony’s future came to an end Saturday when Anthony agreed to re-sign with the Knicks, according to a person with firsthand knowledge of the negotiations.

Eli Melo varmistaa yksinpeluullaan Knicksien menestymättömyyden ensi kaudellakin. Onneksi Sonneja silmällä pitäen. Jutun kommenteista löytyy mielenkiintoisia helmiä, tässä kursivoituna lainaus Newbieltä.

It's funny how much re-sign looks like resign.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Ei ole yhtään katkera fiilis, olen kiitollinen, että LeBron antoi joukkueelle parhaat vuotensa ja 2 mestaruutta Miamille. Jännä nähdä, mihin Miami menee tästä. Arison, Riley ja Coach Spo kun eivät kuitenkaan ole mitään eilisen teeren poikia.

Korostaisin itsekin, että Heatin paidassa nähty LeBron lienee paras painos Jamesista kokonaisuutena koripalloilijana. Samoin kuin ennen ensimmäistä lopettamista 90-luvun alussa nähty versio Jordanista oli paras versio MJ:stä.

Se, mikä LeBronista tekee niin käsittämättömän poikkeuksellisen koripalloilijan, on urheilullisuus. Käsittämätön yhdistelmä kokoa, ketteryyttä, nopeutta ja räjähtäyyttä sekä kestävyyttä. Eipä LeBron ole juuri loukkaantumisistakaan kärsinyt tähän mennessä.

LeBron mitä luultavimmin kehittää heitto- ja post-peliään sekä muita taito-ominaisuuksia vielä, mutta urheilullisuus saattaa kääntyä jyrkkäänkin laskuun jo muutaman seuraavan kauden aikana. LeBron pelasi aivan tajuttoman määrän korista Heat vuosiensa aikana, ja se vain tulee ottamaan veronsa jossain vaiheessa.

Sehän tässä mielenkiintoista onkin, miten LeBron onnistuu kehittämään ja muokkaamaan peliään, kun atleettisuus rapistuu. Tuohan omasta mielestäni oli MJ:n ja Koben suurin saavutus: molemmat löysivät keinot pysyä maailman huipulla, vaikka kilometrimittarissa oli aivan käsittämättömät luvut. Duncanin ja Dirkin kaltaisia pelureita en laske joukkoon, koska kumpikaan ei ikinä dominoinut samalla tavalla urheilullisuuden avulla. Sen sijaan sekä MJ että Kobe olivat aikanaan myös liigan parhaita atleettisilta ominaisuuksiltaan kuten myös LeBron.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös