Narriradio

  • 165 108
  • 531

Nupe#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää settiä jälleen kerran! Rane Raitsikka toisenkin kerran vieraaksi, siinä on tosi värikäs ja persoonallinen tapaus. Oli mielenkiintosta kuunnella äijän tarinoita.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Loistava jakso jälleen kerran. Ranea on mukava kuunnella, tietsä. Ja Rotenbergin haastattelu avasi taas vähän lisää ensi kauden kuvioista.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa pelin jälkeen tossut viedä kohti West Corneria pelin jälkeen, joten oivasti mainostettu.

Jälleen hyvä jakso ja iloisin uutinen oli aikataulusta luopuminen. Saadaanko me nyt näitä 2 per viikko? ;)

E: Ranella on persoonallinen ja toimiva ulosanti sekä näkemystä. Toivottavasti vierailee jatkossa eikä haitaa vaikka useamminkin.
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Taisin ensimmäisten Narriradiojaksojen jälkeen toivoa Ranea vieraaksi ja nyt se sitten saatiin toteutettua. Helvetin hieno homma ja kiitoksia kaikille asianosaisille. Nuoremman Rotenbergin jutut ja ulosanti miellyttävät myös, joten sanoisin parhaaksi jaksoksi tähän asti. Hyvää kannatti odottaa.

Aikataulu ei mulle ainakaan ole tärkein juttu. Silloin pukataan jaksoa ulos kun on jotain sanottavaa ja hyvä vieras hankittuna. Jos kahdesta neljään jaksoa kuukauteen saadaan aikaiseksi, niin hyvä. Deadlineja vastaan suorittamiseksi homman ei pidäkään mennä.
 
Narriradio on Kekäläisen ohella näin ei-aktiivifaninäkökulmasta katsottuna ylivoimaisesti parasta mitä Jokereille on tapahtunut pitkiin aikoihin, ohjelmahan on rehellisesti sanoen ihan ammattilaistasoinen kiitos omistautuneen vetäjänsä. Heti kärkeen pohditutti tuo asetettu viikoittaisaikataulu joka mielestäni kuulosti harrastustoimintana vedetylle ohjelmalle helvetin rankalta, ihan hyvä kaikille osapuolille että vastedes tehdään vapaammalla aikataululla, eihän tästä kukaan halua pakkopullaa tehdä etenkään tekijöille. Jos nyt vähintään kuukausittaisessa jaksossa pysyttäisiin jatkossa niin ei pääse hieno konsepti lässähtämään, onhan se nähty että tälle todellakin on tilausta!

Viimeisimmän jakson alkuspiikin kuitti olisi muuten myös voitu heittää naapurin ohella varmaan vähintään puolelle maailman ammattilaisjoukkueista, tää on jotain ihan uskomattoman hienoa ja harvinaislaatuista että saadaan nauttia näin hyvin tehdystä faniohjelmasta Suomessa. Käsittämätöntä on myös se että Narriradiota ei ole millään lailla noteerattu missään valtamediassa puolikkaalla sanallakaan. Radiossa ei vissiin nyrkit heilu tarpeeksi että ketään toimittajaa kiinnostaisi mainita edes ohimennen.
 

Backhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa , HCK , Haukat , Jokerit
Kyllä 1-2 jaksoa kuukaudessa olisi ihan riittävästi.Ei viikon aikana kuitenkaan niin paljoa ehdi tapahtua, että vatvottavaa riittäisi tunniksi.Rane vois kyllä käydä jatkossakin vierailemassa jos ehtii.Hauska kuulla miehen värikkäitä kommentteja kunnon slangilla.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Tarkoitus on kyllä jatkossakin saada lähes viikoittain jakso ulos, mutta mennään töiden ja muiden aikataulujen ehdoilla. Eli jos ei vain ehdi, ja ei saada omia sekä vieraiden aikatauluja sopimaan, niin siirretään suosiolla nauhoitusta myöhemmäksi. Tähän asti kun ollaan raavittu ohjelma näissäkin tapauksissa jollain keinolla kasaan. Tästä johtuen jatkossa ei ole mitään vakioaikataulua.

Mutta hienoa että porukka diggaa! Laittakaa paneeli- ja haastatteluehdotuksia edelleen tulemaan, yritetään niistä poimia ideoita. Kurri ja Vuorinenkin on tulossa jossain vaiheessa. Myös Ranen kanssa juteltiin, että joskus tulossa uudestaan mukaan.

Ja tärkeimpänä se, että jos pidätte jaksosta niin jakakaa linkkiä somessa ja muualla eteenpäin niin kuuntelijamäärät nousevat. Auttaa aina saamaan parempia vieraita ja antaa ohjelmalle merkitystä.

Negatiivinen kirjoitti:
Käsittämätöntä on myös se että Narriradiota ei ole millään lailla noteerattu missään valtamediassa puolikkaalla sanallakaan. Radiossa ei vissiin nyrkit heilu tarpeeksi että ketään toimittajaa kiinnostaisi mainita edes ohimennen.
Kerran tainnut olla lehdissä jotain, eli ensimmäisissä jaksoissa pahimman Karalahti-hässäkän aikaan kun Virmanen kertoi haastattelussa yrittäneensä tehdä Jeren kanssa diilin jo 2007. Mutta sinänsä samaa mieltä Negatiivisen kanssa. Käytännössä lähes jokaisessa jaksossa kuitenkin ollut jotain nykypäivänä uutiskynnyksen ylittäviä uutisia tai aiemmin vain pienen piirin tiedossa olevia juttuja. Helposti noista repisi artikkeleita nykypäivän klikkausmediaan.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juuso voisi yrittää saada Pulua langan päähän kertomaan kuulumisia siltä puolelta rapakkoa. Haastattelukin hoituisi varmaan helpommin, kun ovat samalla aikavyöhykkeellä.

Muita ideoita: I.Filppulan mietteitä KHL:stä, jotain juttua junnupuolesta ja miksei myös KiVassa pelaavista jannuista.

Iso kiitos porukalle myös täältä, huikeeta duunia teette!
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Panelistivieraiksi Ville Peltonen ja Raimo Summanen, yhdessä tai erikseen, kiitos. Myös Vesa Rantaselta voisi kysyä hänen tekemiensä positiivissävytteisten juttujen määrää Jokereista tai jääkiekosta yleensä. Petteri Sihvonen ja Hjallis kans mukaan.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Helposti noista repisi artikkeleita nykypäivän klikkausmediaan.

Jokereista positiivinen uutisointi ei ole esim. klikkaushuoraamista ajatellen kannattavaa, mutta sen sijaan negatiivisten juttujen käsittely on. Ja jos vesa rantasista ja monista muistakin toimittajista riippuu, niin myöskään henkilökohtaisista syistä Jokereista ei hyviä asioita juuri haluta kaivella. Menee pitkään ennen kuin nämä tietyt "suosikkitoimittajat" toipuvat Jokerien KHL-siirron aiheuttamasta, en nyt sano kateudesta, mutta katkeruudesta.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Panelistivieraiksi Ville Peltonen ja Raimo Summanen, yhdessä tai erikseen, kiitos. Myös Vesa Rantaselta voisi kysyä hänen tekemiensä positiivissävytteisten juttujen määrää Jokereista tai jääkiekosta yleensä. Petteri Sihvonen ja Hjallis kans mukaan.

Tuo setti voisi olla aika mehevä. Laitetaan sekaan vielä Juhani Tamminen ja Jukka Rönkä. Sellainen kahden tunnin speciaalipläjäys. Tulisi varmaan tosi jokerimielistä "keskustelua"!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Radiossa ei vissiin nyrkit heilu tarpeeksi että ketään toimittajaa kiinnostaisi mainita edes ohimennen.

Kuka toimittaja uhraa yunnin työajastaan kuunteluun, jos lööppi ei ole varma?

Minusta on positiivista että media ei ole tarttunut Narriradioon. Syy on, että matala profiili antaa tilaisuuden muullekin kuin tyhjälle kiekkojargonille haastateltavien osalta. Jos joka jaksosta repäistäisiin lööppi, niin voi olla aika ympäripyöreetä. Toki kuunteluja sais olla paljooon enemmän. Pitäisi tekijöiden motivaatiota tehokkaasti yllä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa että kuullaan Juusoa myös julkisen palvelun puolella kun tekee paluun Yle puheen ilmeisesti kiekkoiltoihin, toivottavasti jää kuitenkin aikaa ja halua tehdä tätä narriradiota faneille huolimatta uudesta työstä.

Juuso Myllyrinne palaa radioon! | Yle Puhe | yle.fi

Linkki ylen uutiseen, mun mielestä tuossakin olisi voinut mainita narriradion. ;)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ihan jees on toi viikottainen aikataulu, tosin vieraat voi loppua tuota tahtia kesken. Jäntti oli hyvä vieras, toivottavasti on messissä jatkossakin. Vähän äijällä on historia hakusessa, mutta on selvästi sydämeltään aito Jokeri!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Pulkkinen ilman muuta langan päähän! Myös muut jokeritaustaiset pelaajat, nykyään ulkomailla pelaavat tai jo lopettaneet.

Selänne, Filppulat, Salo, Lehtonen, Metropolit, Stapleton, Lepistö, Lehterä. Myös Kari Martikaisen mietteitä olisi hienoa kuulla, omasta pelaajaurasta ja sen jälkeisestä valmentajaurasta, varsinkin viime ja tästä kaudesta A-junnujen kanssa.

Sekä itseoikeutetusti Kuningas Ottawasta eli #65 langan päähän.
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Podcastiin voisi kutsua kirjailija Mika Wickströmin, joka on kirjoittanut kirjan Jokerien ja HIFK välisestä taistelusta stadin herruudesta. Herralla jos kellä olisi paljon kerrottavaa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kutsukaa Kurri ja/tai Vuorinen kertomaan ensi kauden suunnitelmista. Ja voisihan tämänkin kauden senttereistä kysäistä.
Ei Vuorista. Tulisi tylsä haastattelu: "En kommentoi".

Ainakin Petri Varista olisi mukava kuunnella ennen paidan nostamista kattoon 13.12.
 

autokauppias

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers & Jokerit
NARRIRADIO HAKEE TUOTTAJAA

Tykkäätkö Narriradiosta? Haluaisitko tulla mukaan tekemään sitä? Etsimme innostunutta TUOTTAJAA mukaan tekijätiimiin.

Narriradio on puhetta jokerifaneilta jokerifaneille. Viime kesänä kokeiluna aloitettu podcast on saavuttanut ensimmäisen viidentoista jaksonsa aikana paikkansa fanien sydämessä, liki 40.000 kuuntelua ja valtakunnallista mediahuomiotakin. Toimintaa ja konseptia on hiottu viime muutaman kuukauden ajan ja homma on alkanut toimia mukavasti, mutta aina on varaa parantaa. Siksipä etsimme mukaan ohjelmaan TUOTTAJAA, joka auttaisi ohjelman toteutuksessa ja sisällön suunnittelussa.

Tärkeimpinä hommina olisi:
  • Yhteydenpito Jokerien toimiston suuntaan
  • Ohjelman aiheiden, aikataulujen ja sisällön suunnittelu
  • Vieraiden valinta ja yhteydenotot

Narriradiota pyöritetään vapaaehtoisvoimin, joten palkkaa emme voi maksaa, mutta tässä on hyvä näytönpaikka media-alasta kiinnostuneelle henkilölle saada meriitti itselleen jo toimivassa konseptissa, luoda timanttisia kontakteja jääkiekon saralta sekä päästä näkemään Jokerien toimintaa aitiopaikalta. Yksin ei tietenkään mitään tarvitse tehdä, sillä tukena on nykyinen tekijätiimi ja toimistoltakin ollaan aina saatu apuja, kun niitä on pyydetty. Tule siis mukaan tekemään Suomen parhaasta faniohjelmasta vielä parempi. Asenne on tässä hommassa tärkeämpää kuin kokemus, joten jos intoa riittää, niin mukaan vaan. Aikaa hommaan menee tunti pari viikossa.

Yhteydenotot Juusolle: juuso.myllyrinne (ät) gmail piste com

Näillä mennään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Podcastiin voisi kutsua kirjailija Mika Wickströmin, joka on kirjoittanut kirjan Jokerien ja HIFK välisestä taistelusta stadin herruudesta. Herralla jos kellä olisi paljon kerrottavaa.

Tämä.

Monia ehdotuksia on tälläkin sivulla kerrottu, joita itsekin haluaisin kuulla, mutta lisäisin listaan Erik Karlssonin (aika utopista varmaan, en tiedä kuinka suurena etappina Jokereita oikeasti pitää) sekä olisi kiva kuulla Ben Eavesin kuulumisista.

EDIT: ja kuinka sattumalta sivu vaihtuu juuri tälle viestille, edellisellä sivulla toki oli monia hyviä ehdotuksia.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Taas on hyvä jakso.

Kuuntelijamäärä näkyy kärsivän epäsäännöllisyydestä. Nyt n 621.

Saisi Helsingin Jokerit-facebookosasto puffata Narriradiota enemmän, saataisiin varmasti enemmän kuuntelijoita. Kuitenkin Narriradio on profiloitunut laadukkaana Jokerilätkämediana. Ehdottomasti tukemisen arvoinen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös