Naisten MM-kisat 2019 – otteluseuranta

  • 124 071
  • 1 322
Tila
Viestiketju on suljettu.

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eipä Jenkitkään juhli kun saivat lahjalla mestaruutensa. Suomi voisi jättää kättelemättä
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mitä ihmettä toi yritti. On tää kyllä raastavaa, mutta ei voi sanoa, etteikö tähän olisi tottunut. Toinen kysymys on tietenkin se, että oliko tämä turnaus merkki paremmasta, vai kusiko Suomi tuossa juuri vuosisadan sauman mestaruuteen ja seuraavissa kisoissa palataan normaaliin marssijärjestykseen? Uskon kaikesta huolimatta ensimmäiseen vaihtoehtoon.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ei voi olla karumpaa. Hylkymaalin jälkeen vielä pää kasaan, vain että ottaa turpaan lopulta. Mutta aivan huikeat kaksi ottelua, kiitos naiset! En ole hetkeen käynyt näin kovilla kierroksilla lätkän vuoksi.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksei kontaktia Rätyyn pilkussa tarkastettu? Pahempi värilasi voisi huutaa, että Räty kolattiin maaliltaan ja laitettiin kiekko tyhjiin. BUU!!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä ei naiskiekolle kovin hyvää tehnyt. Urheilu voi olla todella raadollista joskus.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Missä ne Suomen mestaruuslippikset nyt on?
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vituttaa ihan armottoman paljon. Suomi pelasi järjettömän hienon turnauksen ja siitä ei olisi pitänyt jäädä tällaista makua suuhun.

Harmittaa etenkin Suomen pelaajien kannalta niin paljon, että ei mitään rajaa. Maalin hylkääminen oli sellainen fiasko, että siinä ammuttiin koko naiskiekkoilun uskottavuutta alaspäin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Tapani yritti pientä kikkaa tuollaisessa paikassa, respect!
Respect aika kaukana kyllä tuosta yrityksestä. Monestikko on palstaveljet nähneet jääkiekossa tuollaista tehtävän? En viitsisi höntsärankkareillakaan kokeilla tuollaista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ilmaveivi mikä menee aivan pieleen, mitä helvettiä? Tais otsikot kiiltää silmissä varmemman ratkaisun eli joukkueen edun sijaan.

Vituttaa lähinnä ton tuomarimokan takia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös