Näkemättä paskaa ja muita perehtymättömiä, mutta vahvoja mielipiteitä

  • 455 113
  • 2 338

Höylis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Subilla alkaa huhtikuussa ohjelma nimeltä Tuulitunneli. Siinä esiintyy joku blondi ja kaksi suurta inhokkiani, Niko Saarinen ja Aki Linnanahde. En tule katsomaan sekuntiakaan moista paskaa, olen siitä ihan varma.
Ei saatana näin mainoksen tästä. Blondi oli Maisa Torppa eli joku missi varmaan? Siellä kerätty kasa sellasta paskaa että kyllä tuo huomiota tulee keräämään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Piti Höyliksen viestin vuoksi tarkistaa, että onko tuo ym. blondi joku missi tms. Ei ollut edes niin matalaa tasoa.

Maikkarin "tuotannot" ovat kyllä järjestäen ketjun kamaa.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
En jaksanut lukea ketjua yhtään, mutta veikkaan että on jo muutamaan kertaan mainittu: Temptation Island ja Aatami etsii Eevaa ym. tv-ohjelmat. Näitäkö suomalaiset katsovat? Rupeaa vakavan aivovamman oireita esiintymään kun lukee uutisia kyseisten ohjelmien tapahtumista. Huhhuh.
 

A Siente

Jäsen
Game of Thrones. Keksitään vähä uusia kieliä ja hassuja nimiä niin ettei kukaan ymmärrä mitä tapahtuu. Kerran katoin kaks ekaa jaksoa ja olihan tuo ihan hirveetä paskaa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuleva Ihmeneloset leffa. En jaksanut katsoa edes treileria loppuun.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Magneettimedian julkaisut. Toisaalta huumorimielessä voisi Aatun synttäreiden kunniaksi julkaistua läpyskää vilkaista, mutta en harmittele vaikkei ole näkynytkään.

Tuossa lisää syitä välttää J. Kärkkäisen putiikkeja (kieltolakimeiningin lisäksi).
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä olisi sinun feiförittisi:
- Tuubi
- Vino
- Putous
- Tuulitunneli
- Big Bang
- Silmäleikkaus ilman puudutusta
- Koomikot
- Luojan kiitos
- Lemmikkikoirasi verinen ripuli
- Kingi
- Jokin muu, mikä

Itse taipuisin tuon viimeisimmän suuntaan...
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ajankohtaisen Kakkosen tämäniltainen teemailta. Ei näistä nuorisolaisista vain ole hyvään keskusteluohjelmaan.
Ei nyt tyrmätä vielä. Aloitus ainakin oli äärimmäisen pysäyttävä kahden raiskatun kertoessa kokemuksiaan. Kati Leskinenkin on parantanut toimittajana todella paljon uransa alkuajoista.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Alkaa näyttää siltä, että tuleva hallitusohjelma voidaan kirjata tämän ketjun alle.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Anna Perhon ohjelmat. En ole kuullut tai nähnyt kyseisen rouvan tuotoksia, mutta äärimmäisen vastenmielinen habitus ja muistaakseni jonkun haastattelun nähnyt, missä vaikutti ettei vastenmielisyys lopu habitukseen.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Katsoin sitä Pethon tuoreinta keskusteluohjelmaa hetken ja tiukkaa teki, vaikka olin tuolloin jurrissa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Olen joskus kuunnellut Perhon radio-ohjelmaa muutamisen minuuttia ja olihan se aivan järkyttävää. Jostain syystä Perholle annetaan näitä omia ohjelmia, ja käsittääkseni tässä YLE TV2:lla esitettävässä Anna Perhon kyselytunti -ohjelmassa esiintyy myöskin Jenni Kokander, siinäkin erittäin hyvä syy jättää ohjelma katsomatta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
MTV3:n uusi hulvattoman hauska Kesäkuski-ohjelma, jossa on mukana kukapa muukaan kuin Mikko Kuustonen. Pelkästää se, että kyseessä on mauton kopio Seinfeldin Comedians in cars getting coffee -ohjelmalta saa minut vakuuttuneeksi, ettei se voi olla hauska. Comedians in cars getting coffee oli hauska, Seinfeld on hauska, mutta Kuustosen ohjelmat eivät ole hauskoja.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Cheekin comeback. Kaveri kyykytti koko kotimaista musiikkiskeneä stadionseteillä ja vetäytyi dramaattisesti tauolle kuumien teinitirpusten itkiessä vesisateessa.

Sitten tullaan vajaa vuosi myöhemmin takaisin jollain vitun sä huudat -biisillä. Onneksi ei tarvitse nähdä sitä paskaa kun liisat itkevät ja heiluttavat "oli kauhee ikävä" -kylttejä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Tosta Jaresta tulee aina mieleen se Rumban ajojahti sillon kun nousu oli todella startannut. Se levyarvostelukin oli vissiin liuskan pituinen, kun piti saada kaikki vittuilu mahdutettua mukaan. Sitten oli vielä myöhemmin se stadion-konsertin lehdistötilaisuus-juttu, kun sen levyarvostelun kirjoittanut tyyppi piti vaihtaa toiseen ja sen sitten piti väkisin saada väännettyä siitä tilaisuudesta ironisesti vittuileva gonzo-raportti.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Cheek on lehdistön suojaama, ei enää kirjoitella mistään kolareista tai kännäämisestä, vaan kaikki julkisuus on positiivista. Edes Seiska ei julkaise negatiivisia shokkisexiwau-otsikoita Cheekistä. Mikä tässä on taustalla? Kun miettii että joistakin oikeasti tärkeistä henkilöistä ei välttämättä lähdetä julkaisemaan kohuja, niin tuntuu oudolta että Cheek luetaan samaan joukkioon näiden henkilöiden kanssa. Eihän Cheek ole mikään James Bond, mutta lehdistöimmuniteettinsa ansiosta jotain samaa heillä on.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Vaikeeta siitä on kyllä mitään dokausjuttuja tehdä, kun se on ihmisten ilmoilla lähes kuppiin sylkijä. Kyllä siinä on minun mielestä jo tarpeeksi rosoisuutta, kun Jare kertoo nuoruusvuosien jengielämästä. Thug life.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Eikö siellä Jaren Stadikan keikalla ollut guestina about kaikki paitsi Frederik. Oon sillä kannalla että Jare on oikeesti Reetu.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
No nyt kun tässä miettii, niin ei ne kyllä ikinä ole missään olleet samaan aikaan paikalla. Jotain feelua tässä Jaren jutussa on ja se voi hyvinkin olla toi esiin tuotu Reetu-aspekti.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Reetulla ja Jarella on kallonmuoto hyvin yhtenevä, vähän on eroavaisuuksia tehty kansaa harhauttamaan.

Ilmeisesti tämä on kotoinen versiomme kansainvälisesti Nirvana-meemistä, joka pyöri ympäri internetiä 15 vuotta sitten ja näkeehän sitä vieläkin. "Mihin kuoli kasari ja kasarin rehvakka meno? No vittu 'grungeen' jostain hevonkuusen Seattlesta."
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Oliko Jari Sillanpäästä kohuotsikoita, ennen kuin julkisesti kertoi olevansa homo? Niin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös