Näkemättä paskaa ja muita perehtymättömiä, mutta vahvoja mielipiteitä

  • 455 133
  • 2 338
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Jouko Turkan kuuluisa Kiimaiset poliisit herätti sen suuntaisia reaktioita, että moni ohjelmaa (tai edes lehteen painettuja arvosteluja) vilkaissut ei ole vieläkään saanut kaivettua kaikkia herneitä ulos sieraimistaan.
Tämä oli sen luokan tuotos, mikä on jäänyt yhdeksi lapsuusmuistoksi. Wikipedian mukaan sarjaa esitettii keväällä 1993, joten olin tuolloin rahtua vailla 7-vuotias. Kovin tarkkaa kuvaa sarjasta ei ole jäänyt mieleen, paitsi uskomaton hämmennys, kun vanhemmat ovat sarjaa ihmetelleet. Näin reilut kaksikymmentä vuotta myöhemmin osaan yhdistää sarjan ja tuon muiston toisiinsa, vaikka en ole todennäköisesti siitä edes pätkiä nähnyt myöhemmin. Joku toisen päälle kuseminen -kohtaus tuosta tulee mieleen, mutta joku paremmin asiaa muistava kertokoon oliko siinä sellaista vai ei.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Maikkari se jaksaa yllättää. Putoukset ja Kingit kun loppuu, niin mitä tulee tilalle primetimeen? No sieltähän tulee perjantai-iltaan Luojan kiitos ja lauantaille Pop'n'Roll.
Ensimmäistä juontaa yllättäen Heikki Paasonen ja ideana ohjelmassa on laittaa julkkikset näyttelemään outoja tilanteita/kohtauksia. Uutta ja mullistavaa!
Toisessa ohjelmassa keskitytään musiikkiin. Ideana ilmeisesti heittää huumoria ja laulaa välillä kappaleita, jotka ollaan selvitetty tehtävien avulla. Joka viikko uudet vieraat ja vakiovieraina eli kapteeneina on Mikko Kuustonen ja Jaakko Saariluoma. Kyllä, Jaakko Saariluoma ja lauantain primetime eivät erkana sitten millään, vaikka ohjelmat vaihtuu.
Näihin ohjelmiinhan voit tottakai osallistua twitterissä hashtagilla #VMP#kusetus#kylläjunttejanaurattaa ja se erittäin tärkeä "Jee ihan paras!3gdfg en kestä"-kommenttisi pääsee ruudun alalaitaan. Voit myös varmasti äänestää suosikkiasi ohjelman nettisivuilla. Vain 1euro per ääni. Tai sitten voit ostaa 50 ääntä hintaan 39,90e!
 
Kappale oli Sorjasen ja varmaan kenen tahansa mielestä täyttä paskaa. Liekö ollut kyse vedonlyönnistä, mutta Sorjanen päätti kenties vedonlyönnin vauhdittamana kokeilla, uppoaisiko sysipaska bussipysäkkibiisi suureen yleisöön, jos se otettaisiin Cityn taajuudella voimasoittoon. No sehän upposi.

No nyt on kyllä melkoista panettelua. Bussipysäkillähän on ihan loistava kappale, joten en yhtään ihmettele, miksi se uppoaa kansaan. Minä ainakin tykkään ko. kipaleesta kovasti, samoin kuin esim. näistä klassikoista:

Rebecca Black: Friday
Friday - Rebecca Black - Official Music Video - YouTube

Speak the Hungarian Rapper:
Speak the Hungarian Rapper - YouTube

Näitä kuuntelee oikein mielellään.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kanava nimeltä Liv näyttää hyvin paljon elokuvia ja sarjoja, jotka ovat silkkaa paskaa. Kuulen kanavan mainoksia radiosta aina välillä. Jo se mainosten kertojan ääni todistaa, että paskaa on koko kanava.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Master Chef VIP on sarja, jonka paikka löytyy hyvin luonnollisesti tästä ketjusta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Toiseen ketjuun jo vitutuksissani tästä kirjoittelinkin, mutta laitetaan nyt tännekkin minne paremmin kuuluu. Eli siis Suomen Huutokauppakeisarin 3. tuotantokausi. Tähän asti ollut sellaista rennon letkeää ja maanläheistä, aitoa meininkiä. Sitten ohjelmalle annetaan joku pysti, ja avot, kuin taikaiskusta tästäkin kelpo kakusta tuleekin veristä ripulipaskaa. Seuraavalla kaudella kuulemma jostain julkkisten rojuista väännetään kauppaa jne. Idioottikin tietää jo etukäteen että täyttä hevonpaskaahan tuo tulee olemaan ja "julkkisten" kauppaamat rojut eivät ole ikinään varmaan sitä mukaomistajaansa nähnytkään, ja "kaupanteko"tilanteet ovat kaikki skriptattu pilkun tarkkuudella. Kirsikkana tämän paskamuhennoksen päällä sielä näyttää heiluvan koko suomen tv-historian turhin, ärsyttävin ja teennäisin perseelleen kasvanut siittiö, Janne Kataja. Toivottavasti katsojaluvut romahtavat ja ymmärtäisivät antaa meklarin heilutella nuijaansa niinkuin tähänkin asti. Turha toivo, kaiketi.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Suomen Huutokauppakeisarin 3. tuotantokausi.
Tälle kirjoitukselle +1. Minä olen sitä mieltä että Palsanmäki on siksi ollut niin suosittu ohjelma, koska sitä ei oltu sen suuremmin käsikirjoiteltu. Ainakaan ykköskautta. Kakkoskaudelle piti sitten väkisin tunkea se Kirsi, jolla ei kovin suurta käyttistä sarjalle ollut. Nyt kolmoskaudelle aletaan tunkemaan jo julkkis-vieraita. Jos jotain plussaa täytyy hakea, niin siellä ei ole mitään sarasieppejä tai muita turhia julkkiksia. Tai noh, Noora Karma vähän rajoilla. Mutta en ymmärrä sitä, että miksi jo nyt sarjalle täytyy väkisin hakea tuollaisia "kasvojenkohotuksia". Tuollaiset julkkis-extra-hötöt tulevat yleensä vasta sen jälkeen kun katsojaluvut ovat kääntyneet alamäkeen. Miksi korjata sitä, jos se ei ole rikki?

Eipä sillä, tulee kolmoskausi kuitenkin varmasti katsottua. Niitä harvoja ohjelmia mitä oikeasti jaksaa katsella. Ainakin vielä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Täytyy kanssa todeta, että yksi valonpilkahdus kesällä Suomeen palatessa oli huomata tuollainen ohjelma ihan tv:n puolella. Aidosti elämänmakuista menoa ja persoonaa. Sellaista lapsuuden aikojen Suomea.

Kaikki vaan pitää muuttaa. Kunnes siitä ei enää erota, mikä se oikein on. Se kai on tarkoituskin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen Huutokauppakeisarin 3. tuotantokausi.

Vahva nyökyttely tälle kirjoitukselle. Olen nuo aiemmat tuotantokaudet katsonut, toki lähinnä sen takia, että mua nyt vaan jostain syystä kiinnostaa nuo kaiken maailman romut joita tuossa kaupataan. Kuitenkin olen ilokseni huomannut ohjelman meiningin olevan aitoa ja rehellistä. Toiselle kaudelle tuotiin sitten tosiaan se Kirsi, joka ainakin mun mielestä oli paitsi ihan helvetin ärsyttävä ja teennäinen, niin aivan täysi turisti, joka ei ymmärtänyt ostamistaan tavaroista mitään ja maksoi niistä lähes poikkeuksetta liikaa.

No kuitenkin, ajattelin kyllä tuon kolmannen kauden avausjakson katsella, että mikä siinä on meininki. Pahaa pelkään, että jannekatajien ja muiden julkkispallinaamojen myötä ohjelmasta katoaa iso osa sen viehätyksestä. Loppuviehätys viedään sitten tarkalla käsikirjoittamisella.

Pakko vielä sanoa, että kunnioitan sen Markun tapaisia jannuja, joilta onnistuu käytännössä homma kuin homma tai jos ei suoriltaan onnistu, niin onnistuu kunhan on opeteltu.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Harmi homma, jos(kun) elämänmakuinen Huutokauppakeisari nyt sitten muuttuu tusinaviihteeksi. Nelonen tappaa ohjelman noilla julkkiksilla ja sun muilla kässäreillä. Edes Markku ei tätä pelasta, vaadinkin Markulle omaa ohjelmaa, jotta Mersumies pääsisi tuosta kauheudesta pois.

Tuon ohjelman ehdoton helmi on huutokaupan vakioasiakkaat, lähes joka jaksossa silmäni löytävät komean West McLaren -takin "yleisömeren" seasta. Kävin kattomassa yhden huutokaupan Palsanmäen tyypeiltä, kun olivat tänne itään päin ajelleet, vittu mikä floppi, yliyrittäminen paistoi läpi. Samaa pelkään näkeväni uudella tuotantokaudella.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edes Markku ei tätä pelasta, vaadinkin Markulle omaa ohjelmaa, jotta Mersumies pääsisi tuosta kauheudesta pois.

Tässä on ideaa vähintään saman verran kuin Suomen Huutokauppakeisarissa. Markku voisi pistää pystyyn yhden miehen yrityksen, joka soitettaisiin paikalle kun omat kyvyt loppuvat. Ihan sama mikä on homman nimi, Markulta onnistuu kaikki mekon ompelusta moottorisahan korjaamiseen.

Eikö perämoottori lähde käymään? Kaipaavatko sähköurut huoltoa?
Pitäisikö housujen polvet paikata? Tarvitsetko apua veroilmoituksen täyttämisessä? Soita Markulle. Markku jeesaa asiassa kuin asiassa ja rupattelee samalla kanssasi mukavia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Minulle tuli myös mieleen se, että huutokauppakeisarin nykymuotoinen maanläheisyys hävisi samantien, kun kehiin otettiin kaiken maailman jannekatajat eikä siitä ole kovin pitkä matka sarasieppeihin valitettavasti. Ihmeen kauan ohjelma tavallaan oli piilossa isolta median mielenkiinnolta ennen kuin joku perkeleen pysti lyötiin käteen ja nelosella iski ahneus. Jossain vaiheessahan olisi tämänkin ohjelman elämänkaari olisi kuitenkin alkanut laskea rajusti Akin vitseistä huolimatta, mutta jotenkin tuntuu että viihteellistämisellä vauhditetaan tuota käyrää entisestään.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Maikkari tarjoaa meille Luojan kiitos! -ohjelman ensi perjantaista alkaen. Tämä "koko perheen viihdeohjelma" menee hyvin tähän ketjuun.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Maikkari tarjoaa meille Luojan kiitos! -ohjelman ensi perjantaista alkaen. Tämä "koko perheen viihdeohjelma" menee hyvin tähän ketjuun.
Ja samaan kategoriaan menee tuleva Pop and roll, jossa julkkikset(huoh) kisailevat musiikin maailmassa eli mitä ilmeisimmin pyrkivät vain ja ainoastaan olemaan mukahauskoja.

Nelosella alkaa huomenna Temptation Island Suomi, sekin sopinee tähän ketjuun.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Maikkari tarjoaa meille Luojan kiitos! -ohjelman ensi perjantaista alkaen. Tämä "koko perheen viihdeohjelma" menee hyvin tähän ketjuun.

Kyllä! Lisäksi eilen näin tuskallisia otteita ohjelmista Pop n' roll, Tuubi, Tähdet Tähdet ja....oli vielä joku muukin. Oksensin niin rajusti, että joku unohtui.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Ja samaan kategoriaan menee tuleva Pop and roll, jossa julkkikset(huoh) kisailevat musiikin maailmassa eli mitä ilmeisimmin pyrkivät vain ja ainoastaan olemaan mukahauskoja.

Nelosella alkaa huomenna Temptation Island Suomi, sekin sopinee tähän ketjuun.

Kas, samaan aikaan liikenteessä.

Tuo Temptation Island Suomi saa oksentamaan vielä vähän lisää, örp.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Kaikki suomalainen televisio"viihde" lähes järjestään kuuluu tämän otsikon alle. Samoin elokuvat. Onneksi Suomessa on tilaa noin 10 televisiokasvolle, siistiä että joka ohjelmassa on vähintään kolme putoustyyppiä. Ihan joka ikisessä.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
YLEn vastaisku näille putous paskoille, eli tämä Sohvaperunat. Meininki on mainoksesta päätellen niin white trashia kun vaan voi olla, voisi mennä katsottuna myös JMT-ketjuun, mutta en vaivaudu katsomaan.
Siellä on pissistä, tatuoitua amista, ikääntynyttä pissistä, amista, post-it lappuja kansankielisten tekstien kanssa, odotettavissa on siis oikein kunnon paskaa.
Tokikaan en usko, että vetävät vertoja tämän putouspossen paskalle, mutta YLEkin haluaa iskeä tähän segmenttiin näemmä.

Mitähän tapahtuisi, jos nämä Hirviniemet ja Saariluomat lähtisivät ehdolle eduskuntaan? Tai oikeastaan en halua tietää.
Saariluomasta tuli vielä mieleen, että tämä hänen stand up -kiertue "Maamme nauru" on myös näkemättä paskaa, todennäköisesti tuollaiselle keikalle joutuminen olisi mielenterveydelle hyvin vaarallista.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Mitähän tapahtuisi, jos nämä Hirviniemet ja Saariluomat lähtisivät ehdolle eduskuntaan? Tai oikeastaan en halua tietää.
Saariluomasta tuli vielä mieleen, että tämä hänen stand up -kiertue "Maamme nauru" on myös näkemättä paskaa, todennäköisesti tuollaiselle keikalle joutuminen olisi mielenterveydelle hyvin vaarallista.

Varmaan pääsisivätkin sinne.

Hirviniemi vituttaa ja vältän kaikkea, mihin tämä janari liittyy jollain tapaa. Mutta, Saariluoma se vasta paskiainen on. Joka kerta, kun heppu tulee se tuttu tyhmä virne naamallaan ruutuun mukahauskuttamaan, tekee mieli leipoa lättyyn ja kovaa.

Putoukset, kingit ja maamme naurut ovat näkemättä ja myös suurelta osin kuulematta paskaa. Valitettavasti, jotkut ameebat toistelevat noita putousläppiä edelleen, niin myönnän kuulleeni ohjelmasta jotain.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n joukkueenrakennus Liigan siirtohuhut-ketjussa. Vaikka tiedossa on vasta pari nimeä, joita ei edes vielä ole vahvistettu.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Subilla alkaa huhtikuussa ohjelma nimeltä Tuulitunneli. Siinä esiintyy joku blondi ja kaksi suurta inhokkiani, Niko Saarinen ja Aki Linnanahde. En tule katsomaan sekuntiakaan moista paskaa, olen siitä ihan varma.

MTV Media on todellinen roskansuoltaja suomalaisessa mediakentässä. Vai onko ihan oikeasti niin, että tämä kansa kyllä katsoo suurella mielenkiinnolla Maikkarin suursatsaukset? Siltähän tämä nyt pahasti näyttää.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
MTV Media on todellinen roskansuoltaja suomalaisessa mediakentässä. Vai onko ihan oikeasti niin, että tämä kansa kyllä katsoo suurella mielenkiinnolla Maikkarin suursatsaukset? Siltähän tämä nyt pahasti näyttää.

Pieneksi, lähes olemattomaksi, hämmästyksekseni huomasin, että siellä on taas vaihteeksi menossa Uuno Turhapuro armeijan leivissä, lauantai-illan prime timessa. Ja se herkku on vielä näemmä pilkottu seitsemään osaan. Oi aikoja...
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Pieneksi, lähes olemattomaksi, hämmästyksekseni huomasin, että siellä on taas vaihteeksi menossa Uuno Turhapuro armeijan leivissä, lauantai-illan prime timessa. Ja se herkku on vielä näemmä pilkottu seitsemään osaan. Oi aikoja...
HAH! Ollaankohan jo yli kymmenettä kertaa näyttämässä kyseistä elokuvaa seitsenosaisena TV-sarjana? Mutta katsojiaa löytyy joka kerta, onhan se sentään Spede-leffa eli kansa nauraa, ei väliä katsookoo kyseistä mestariteosta ensimmäistä vai viidettätoista kertaa.

Se täytyy kuitenkin todeta, että Uuno-leffat eivät ole näkemättä paskaa, ne ovat kelpo teoksia.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Se täytyy kuitenkin todeta, että Uuno-leffat eivät ole näkemättä paskaa, ne ovat kelpo teoksia.

Aivan niin, ja nyt vasta huomasin, mihin ketjuun tuli kirjoiteltua. Uuno-leffat eivät ole näkemättömiä eivätkä paskaa, muttei niitä nyt enää katso edes pakotettuna. Ainakaan tätä kyseistä leffaa, josta ei näemmä osata päästää irti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös