Muu urheilu - liveseuranta

  • 1 972 543
  • 21 210
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ja Osvaldo vie kahteen nollaan. SerieA on niin tasainen, että Roma ei ole ulkona yhtään mistään, vaikka alku ei mitään riemumarssia ole ollutkaan. Nihkeää on ollut muuallakin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oli aika eeppinen vastahyökkäys tuossa Interiltä n.10minsaa sitten. Joukkue ensinnäkin hyökkäsi 7 pelaajan voimin ja tämän lisäksi kun vasen laituri antoi keskityksen niin maalilla yritti puskua/jatkaa keskitystä Interin vasen pakki, toppari ja oikea pakki. Pakko myöntää että eipä ihan heti tuli mieleen vastaavaa tilannetta(pl. joku kulman/vaparin jälkitilanne).
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli aika eeppinen vastahyökkäys tuossa Interiltä n.10minsaa sitten.

Ja puoliajan loppu myös, sanoisiko erittäin tunteikas. Voipi olla aika mielenkiintoinen toinen puoliaika tulossa. Jos pikku veikkauksen heittäis ni ei varmaankaan tuolla yhdellä punaisella päästä tätä matsia loppuun.

Hei hulinaa!

E. Lisätään vielä, että oli aika paska rankkari Hamsikilta, mutta hyvin Campagnaro seurasi tilanteen ja Interin pakit ei. Rankkariin johtaneesta tilanteesta itsestään sitten taas...
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
E. Lisätään vielä, että oli aika paska rankkari Hamsikilta, mutta hyvin Campagnaro seurasi tilanteen ja Interin pakit ei. Rankkariin johtaneesta tilanteesta itsestään sitten taas...

Jooh, ensin tuohon reagointiin. Huvittavaa sinänsä että Interin pakit lähti ennemmin ja oli pidemmällä, mutta eivät menneet samalla terävyydellä. Hamsikin rankkari oli juuri sen korkuinen kuin on helpoin torjua. En tajua miksei sitä vedetä joko ihan maata pitkin tai sitten reippaasti ylemmäs. Itse toki valitsisin maatapitkin aina.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Bolton on ihan surkea ja Chelski takoo tänään kyllä karut lukemat taululle.

Ei kait se auta. Vetäistä jotain evästä naamaan ja lähteä "valioliigastudioon" kattomaan North London Derbyä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea johtaa 4-0, kun peliä pelattu 27min., Sturridge ja Lampard kaksi maalia mieheen. Bolton kassari on ihan pikku riikkisen kassalla ja eipä tuo puolustuskaan kovin paljon kehuja kerää...
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mike Dean aloittanut ainakin vahvasti.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Mertesacker ei ole kyllä kovinkaan vakuuttava... Tosin olen nähnyt vasta 10min miehen peliä Arsun paidassa. Ehkä nyt sattui surkea 10minuuttinen.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ramseyn syötöt omille 1.
Ramseyn harhasyötöt 4.
e: Ramseyn totaalijäätymiset 1.

Hyvin menee.
 

TML

Jäsen
Aika vaisu eka jakso derbyssä. Spurs aloitti ihan hyvin, sitten palloa piti paremmin Arse ja lopulta Van der Vaart nakkasi pallon maaliin. Ei kummallakaan juuri hyviä maalipaikkoja ja enemmän tuollaista keskialueen pallotteluahan tuo oli.
 

HemmoP

Jäsen
Mertesacker-Sagna kaksikko on kyllä aika pihalla toistensa tekemisistä, välit luokkaa 20 metriä ja jatkuvasti keskeltä läpi. Joku parempi jengi olisi laittanut jo 4-0 lukemat.
 
Oli siellä kuitenkin paikkoja VdV.llä ja Parkerilla Spursista ja Gervinhon täysin avopaikka ja Theokin pääsi pariin kertaan vetämään paikasta josta maalintekijä tekisi ainakin toisen.

Ramsey oli oma tämän kauden itsensä, paska.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ihan mukavaa katsottavaa tuo Pohjois-Lontoon paikallinen on tähän mennessä ollut. Näytti että Arsenalin veskari teki pienen virheen ja ryntäsi hieman liikaa etutolpalle VdV:n maalissa.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Pelaako tuo Ramsey väärää paikkaa kun ei näytä mikään taas onnistuvan? Ei ainakaan peliä tarvis sen kautta rakentaa. Samoin Sagnan ja Walcottin laidalta tuntuu olevan aina sama kuvio. Ja tilanne päättyy kaukolaukaukseen. Van Persien yksilötaidon ansiosta Arsenalin olis pitänyt johtaa mut ei maistunut Gervinholle. Toivotaan nyt et joku räkänen menis sisään tokalla puolikkaalla.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Norsunpesijän poika on kyllä vaarallinen aina kun saa pallon.

Wengeriä alkaa jo melkeen käymään sääliksi, huvittavan näköistä kun vanha herra paiskoo vesipulloa vitutuspäissään. Arsen puolustamisella tulee tuota menoa pitkä kausi, lähes yhtä surkeaa kuin ManU:lla, mutta Utd osuu onneksi riittävästi myös toiseen päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös