Muu urheilu - liveseuranta

  • 1 970 501
  • 21 210
Tila
Viestiketju on suljettu.

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos, rankkukisa juuri alkamassa TV2:lla :-)

no oisitte sanonu, että olette matti myöhäsiä! :)

edit. Ja kohta brasilia-paraguay rankkarit! aika paska peli ollut tähän mennessä.

Brasilia: elano ei maalia
Paraguay: arcero ei maalia
B: silva ei maalia
P: estigarribia maali
B: andre santos ei maalia
P: riveros maali
B: fred ei maalia

Paraguay jatkoon!
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hienoa suorituksia Sawan tasoitus ja varsinkin viimeinen rankkari. Loput rankkareista olivatkin suorastaan surkeita, pl. yksi kohtalainen molemmilta ja yksi tuuri Japanilta.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Täytyy sanoa, että sääliksi kävisi. Onneksi tuossa oli kuitenkin Brasilia, joten ei voi kuin todeta että uskomatonta. Mikäli olisi Argoille käynyt noin, niin kenttämestari saisi loppuelämänsä etsiä uutta työpaikkaa.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Huutonaurua brasseille. He tekivät sen ihan itse.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Huvittavaa kun jokainen pelaaja katsoo ensimmäisenä nurmea kun sössivät vetonsa. Ei se nurmi siitä katsomalla parane.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koitin katsoa lomittain naisten finaalia ja Brasilia-Paraguayta, mutta loppuhetkillä piti ottaa digiboksi avuksi. Kylläpä oli järkyttävät rankkuskabat molemmissa, little boys in the park vetäisivät paremmin. Ja kyllähän tuo La Platan nurmi näytti olevan lähikuvien perusteella ihan karmeassa kunnossa, mutta tuskin sinne nyt silti mitään katapulttia oli jemmattu. Käsittämätöntä, että pystyy kaksikin pelaajaa potkaisemaan maalin korkeuden verran yli. Ei taida olla kovin yleistä, ettei joltain joukkueelta onnistu yksikään rankkari. Hyvin tehty.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Paraguay puolusti kurinalaisesti 120 minuuttia ja se toi ansaitun palkinnon. Saadaan Copaan 100% varmasti aikamoinen yllätysmestari, veikkaan että Uruguay korvaa lopulta koko potin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
On tää 3-4-3 kyllä vaan veikeä systeemi. Bielsalle ja sen(3-4-3) jatkamiselle isoa peukkuja.

edit:Arangolta perusvapari ja hieno jatko vielä hienosti aivan etukulmaan. Vega torjui hyvin vielä puoliajan loppuun. Chile kyllä yrittää ihan hyvin ylöspäin, mutta prässi ei toimi läheskään samalla aktiivisuudella kuin Bielsan aikana.

edit2:Toisen jakson 25minuuttia mm. 2 ylärimaa, kaksi kertaa tyhjä maali lähes puskupaikassa, jne. Noh lopulta meni yläriman kautta maaliin ja Chilelle se tasoitus.

edit3:Arango 2 - Chile 1. Melkoista kyllä jos Arango, siis Venezuela menee jatkoon. Chilellä paikkoja 10 maaliin, mutta ei mene. Ylärimaa, muuten tuhrittua tyhjää maalia, jne.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Jaahas, Jymy perseilee taas. Taitaa olla aika tiukka treeniaikataulu, kun meno on noin totaalisesti parissa viikossa hyytynyt täydellisen alkukauden jälkeen. Pakkohan se runkosarjan voitto ja näin ollen kotietu on saavuttaa.

Noh, läpilyönnillä ratkesi jakso kuitenkin. 6-3 loppujen lopuksi ensimmäisen jakson voittolukemat Jymylle. Komulainen niittaa läpi ja kiertää kunnarin. Lisäksi pari tavallista.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Jaahas KaMa jakso voittoon lukemin 3-2. Erittäin tärkeä jaksovoitto niin sanotusta 6 pisteen ottelusta. Heinikainen pelannut loistavaa lukkari peliä. Hienoa puolimatalaa, tolppaa, taktista väärää. Hylkilätä loistavaa sisäpeliä, mutta ulkopelissä saisi vähän parantaa tuota heittokättä, paremalla heitolla olisi pari kertaa polttanut kakkospesältä etenijän.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
HJK johtaa sitten vaatimattomasti 5-0 Bangor Cityä vastaan, kun 55 minuuttia on pelattu :)

edit. 8-0
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tyypillistä suomipotkista taas jos ei pubiläskejä vastaan saa edes kymmentä täyteen.

Kaverin kanssa oli tarkoitus lähteä matsiin, mutta ajateltiin sunnuntaina että lienee sen verran selvä peli ettei jaksa vaivautua tällä kertaa. Aika oikeaan osui, vaikka toki tuollaista maali-iloittelua olisi ollut kiva seurata hienossa kesäillassa. Seuraavalla kierroksella paikan päälle, se on vama.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Eurosportin sinänsä asiantunteva Tour-selostaja käyttää etappien suvantohetket sekalaisella tarinoinnilla, välillä myös pyöräilyyn liittymättömilla asioilla. Tosin juuri äsken tuli arkkimoka, kun Sergei Bubkaa nimiteltiin venäläiseksi. Sattuhan tuota. Kuinkahan montaa suomalaista NHL-pelaajaa on tituleerattu ruotsalaisiksi sikäläisissä medioissa, voi vain arvailla.
 

Saarinen#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid C.F, Helsingin Jokerit
Real Madrid siirtyy treenihöntsässä Guadalarajaa vastaan 1-0 johtoon Cristiano Ronaldon maalilla.

Edit: 2-0, Ronaldo.

Edit: 3-0, Ronaldo.

Madrid voitti 3-0.
 
Viimeksi muokattu:

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Kups pelaa ihan tasaväkisesti Metania vastaan. Toki Metanin kaverit ovat aavistuksen taitavampia, ja pitävät palloa enemmän. Kupsilla ollut ekan puolen tunnin aikana paras maalintekopaikka: Williams nosti pallon hienosti vastaantulleen veskarin yli, mutta harmittavasti pallon pomppi ihan tolppaa hipoen ohi. Metanilla ollut kaksi hyvää paikkaa, mutta Kups -puolustus peittänyt tilanteet hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös