Musavisa 7 - Mitalikaffeet

  • 1 185
  • 12

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Visa saatiin sitten viimein lopuksiin. Nyt on lopullisten tulosten julkistamisen ja juhlien aika. Ja ilmiantakaa ehdottomasti ne kunnanisät, jotka eivät kilpaa arvosta. Katsotaan sitten joko tonttia alkaa löytymään, kun asiaa on reposteltu Hesarin yleisönosastolla. Niih.

Mutta sitten tuloksiin:


Joukkuskaba:

1. HIFK 760,7
2. HPK 484,4
3. JYP 437,4
-------------------------------------
4. Ässät 250,3
5. SaiPa 219,2
6. Red Wings 218,0
7. Jokerit 201,9
8. Kärpät 196,5
9. Diskos 194,5
10. Blues 173,0
--------------------------------------
11. Pelicans 134,6
12. Tappara 88,3
13. Haukat 69,5
14. Sharks 63,8
15. Capitals 50,8
16. Jääkotkat 48,8
17. Ilves 22,3
18. Maple Leafs 5,8
19. TPS 3,3


Jokseenkin tuttu järjestys siis. Entäs sitten se enempi kiinnostava henk.koh.-puoli?

No, tapahtui viimeisessä osassa: kovimmat pinnat kerännyt Moto
nousi mitaleille. Onnittelut. Sen sijaan Viikatteen loppurutistuskaan ei aivan riittänyt, sillä keskivaihe oli niin heikko. Parempaa neste- tai tietotankkausta ensikerraksi. Muuten kymmenen sakissa ei sitten pahemmin muutoksia enää tapahtunutkaan. Vain cosmic_rodeo ja heavy vaihtoivat sijojaan. Näin siis Voittajasta tuli voittaja. Onnittelut sinne toiselle puolelle Suomea.

Myös alempana tapahtui pientä hienosäätöä: mikkoz nousi lopussa pari sijaa ylöspäin, ja Annuli kiilasi kahdenkymmenen parhaan sakkiin. M@rko77 puolestaan kiri Päijä-Hämeen aluemestaruustaistossa Miguelia loppumetreilä vielä viidellä pisteellä, mutta matka loppui kesken.

Yhteensä osallistujia oli 47. Kiitos kaikille. Tässä kuitenkin 30 aktiivisinta ja parasta:


1. Voittaja Red Wings 218,0

2. Maple Leaf HIFK 204,7

3. Moto HIFK 202,0

4. Stone Cold Kärpät 195,5
5. Viikate Diskos 194,5
6. Anton joukkue? 192,3
7. cosmic_rodeo JYP 169,2
8. heavy HIFK 168,1
9. Spencer joukkue? 160,7
10. Takapassi JYP 160,2
11. PV HPK 157,7
12. bystander HIFK 144,9
13. Nikke Blues 135,7
14. Mike Jokerit 127,8
15. Hank HPK 105,5
16. mikkoz HPK 103,1
17. el pebe SaiPa 92,4
18. Larba Tappara 88,3
19. Sistis HPK 84,9
20. Annuli Ässät 84,3
21. Xtrmntr JYP 82,5
22. Arnold Ässät 79,3
23. Miguel Pelicans 70,7
24. Rok Haukat 69,5
25. M@rko77 Pelicans 63,9
26. JsL Sharks 63,8
27. Manic Jokerit 63,6
28. porin_karhu Ässät 63,3
29. Cube Capitals 50,8
30. Kotkafani Jääkotkat 48,8



Kuten edelläkin olevista numeroista voi päätellä, oli visa harvinaisen tiukka. Tietoa löytyi monelta, minkä todistaa myös osakilpavoittajien määrä. Kymmenestä osasta löytyi peräti yhdeksän eri voittajaa. Mäkelä-pyttyhän jaetaan eniten osakilpailuja voittaneelle. Tällä kertaa despoottisen tuomarinne yksinäinen aivosolu joutui totuttua kovempaan testiin palkinnonsaajan kanssa. Lopputuloksena se, että virtuaalikannun toisesta hantaakista saa pidellä ekan ja kahdeksannen osan voittanut Viikate ja toisesta yhden kokonaisen ja kaksi jaettua ykkössijaa ottanut Voittaja. Toivottavasti juhlajuoman lajista ei synny suurta riitaa.

Muut osakisavoittajat olivat Maple Leaf, Moto, cosmic-rodeo, Takapassi ja Mike yksillä onnistumisillaan. Stone Cold ja Anton jakoivat kertaalleen kunnian.

Moto-trophy taas myönnetään seuraaville visaajille, jota eivät missanneet yhtäkään osaa:
Voittaja, Maple Leaf, Moto, Stone Cold, Viikate, Anton, cosmic_rodeo, heavy, Spencer, Takapassi, Nikke, Mike, Sistis, Arnold, Miguel ja M@rko77.


Erityiskiitokset vielä heille.

Mototut saavat vielä palkkioksi(?) vaikuttaa seuraavaan Musavisaan, joka ilmestynee arvaukselta joskus helmi-maaliskuun tienoilla. Eli pankaapa vastaten seuraaviin kysymyksiin:

Kuvatehtävät?
-Kyllä
-Ei

Käännöstehtävät?
-Kyllä
-Ei

Yhdistelytehtävät?
-Niitä on liikaa. Pomo uhkailee jo potkuilla tuhlatun työajan takia.
-Kaksi/osa on ihan jees.
-Kaikki vaan arvailtavaksi, jotta määkin voisin pärjätä.


EDIT: Pakko se kai on toivottaa jouluja. Toivottavasti pukki tuo kaikille paljon preppausmateriaalia tulevia visoja varten. Kaikenlaiset kirjat voisivat olla kova sana...

Meikkikselle pukki voisi tuoda muutaman uuden musiikkiaiheisen lähdeteoksen. Taisi tuo Moto hoksata opettelemaan Aution saaren levyt -kirjan ulkoa.
 
Viimeksi muokattu:
Vuodatus

Kiitokset vain Evertonille hauskasta ja mielenkiintoisesta kisasta!

Hienoa, että joku viitsii haaskata arvokasta aikaansa tällaisten järjestämiseen. Vastaaminen ainakin oli oikein mukavaa, usein avasin nettiyhteyden (kyllä, elän vielä modeemi-aikaa) ihan vain tarkistaakseni, onko Musavisan tuorein osakilpailu jo ilmestynyt tarjolle. Joulut Evertonille!

Onnitteluihin.

Onnittelut Voittajalle kisan voitosta! Kyllä tuo kannattaa jo CV:hen lisätä. Ja ei kai tuollaisella nimimerkillä kehtaa hävitäkään.

Onnittelut myös HIFK:n porukalle! Vakuuttavaa toimintaa.

Ja me Jyppiläiset päästiin mitaleille! Hyvä me!

Omaan sijoitukseen pitää olla tyytyväinen näin kovassa seurassa, jatkoaikalaiset ovat musiikin suhteen kuitenkin hyvinkin asiantuntevaa porukkaa.

Ja vastaukset Evertonin kyselyyn:

Kuvatehtävät: Kyllä

Käännöstehtävät: Kyllä

Yhdistelytehtävät: Nykymalli sopii ainakin minulle
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Urani ensimmäinen osakilpailuvoitto on sitten vihdoin tosi. Todellakin, syy tässä Musavisassa saavuttamaani menestykseen taitaa olla juuri tuo Autionsaaren levyt. Yleisintä vessalukemistoani Aku Ankkojen ja Nymanin Onnenpäivät-kirjojen ohella ja usein tulee sitä selailtua ennen nukkumaanmenoakin. Aika moni tärppi on tarttunut sieltä selkäytimeen...

Vihdoin sain palkintokaappiini muutakin kuin jaetun Moto-palkinnon. Kiitoksen järjestäjälle jälleen kerran.

------------------

Kuvatehtävät?
-Kyllä. Vähän petyin, kun niitä oli vain yhdessä osiossa.

Käännöstehtävät?
-Kyllä. Oma menestys oli huonoa, mutta ideana loistava. En sitten tiedä, olisiko kuitenkin parempi jakaa niistäkin kiinteä määrä pisteitä. Onnekkaalla knopilla voi saada ehkä turhan kovat pisteet.


Yhdistelytehtävät?
-Kaksi/osa on ihan jees.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti Everton
Kuvatehtävät?
-Kyllä
-Ei

Käännöstehtävät?
-Kyllä
-Ei

Yhdistelytehtävät?
-Niitä on liikaa. Pomo uhkailee jo potkuilla tuhlatun työajan takia.
-Kaksi/osa on ihan jees.
-Kaikki vaan arvailtavaksi, jotta määkin voisin pärjätä.


EDIT: Pakko se kai on toivottaa jouluja. Toivottavasti pukki tuo kaikille paljon preppausmateriaalia tulevia visoja varten. Kaikenlaiset kirjat voisivat olla kova sana...

Meikkikselle pukki voisi tuoda muutaman uuden musiikkiaiheisen lähdeteoksen. Taisi tuo Moto hoksata opettelemaan Aution saaren levyt -kirjan ulkoa.

1. Kuvatehtävät olivat ihan hauskoja.

2. Käännökset on kivoja, vaikka lyriikat sinänsä olisivat minulle vahvaa alaa. Kääntäminen ei..

3. Yhdistely on kivaa. Varsinkin kun oma tietämykseni satunnaisia harhalaukauksia lukuunottamatta keskittyy metalliin ja raskaaseen rockiin. Poissulkemalla, poissulkemalla..

3. Oikein hyviä jouluja sinnekin. Muistakoon pukki avokätisesti!
 

Voittaja

Jäsen
Katos perkele, muilla kilpailijoilla näytti olevan vähän heikompi kausi menossa näissä karkeloissa, koska meikäläinen vei koko potin. No ei siinä mitään, ylpeydellä kierrän pitkin Pohjois-Suomea mainostamassa menestystäni. Mutta kuten aiemminkin, eniten lämmittää tuo Moto-pysti, se näissä skaboissa on ainakin minulle kuitenkin se tärkein palkinto. Red Wingsien johdattaminen pisteille on myös hieno juttu, harmi vaan kun muut(mm. Henkka, dana, vlad) eivät osallistu näihin karkeloihin, saatettaisiin taistella jopa mitaleista.

Kiitokset veli Siniselle hienon kisan järjestämisestä, jälleen kerran. Toivottavasti pääsemme kohta arvailemaan taas jonkun uuden aiheen parissa?

Ja tietenkin kiitokset ja onnittelut muille kisaan osallistuneille, nähdään seuraavassa skabassa.

Ja sitten sinisen kysymyksiin...

Kuvatehtävät?
-Kyllä (vaikka ne menivätkin aika pahasti reisille)


Käännöstehtävät?
-Kyllä (nämä oli hauskoja, vaikken niistä juuri pojoja saanutkaan)


Yhdistelytehtävät?
-Kaksi/osa on ihan jees. (voitto ratkesi pitkälti näiden ansiosta, tai ainakin siltä tuntuu. Oliko näin bitter blue?)


Ai niin, Hjuvaa Jolua kaikille visailijoille!
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Eipä ollut kaksinen suoritus. Pronssimitali himmeni pistesijaksi. Visan puolivälissä iski kriisi, joka laukesi vasta valmentajaa vaihtamalla. Uusi valmennusjohto on jo analysoinut tappion syyt katsottuaan videolta useaan kertaan hidastettuna kaikki suoritukset.

Analyysin mukaan huonoon lopputulokseen vaikuttivat erityisesti seuraavat tekijät:

1) Harjoittelun painopiste

- Auditiivinen valmistautuminen visoihin tapahtui lähinnä kuuntelemalla dark ambientia, neofolkia, darkwavea ja heavenly voices -poppia, eikä niistä kysytty koko visassa yhtään mitään. Valmennusjohdon ohje kuunnella yleäksää ja rock-klasikkoja kaikui kuuroille korville.

- Kirjallinen valmistautuminen puolestaan sisälsi lähinnä Veikkaajan ja tenttikirjojen lukemista. Valmennusjohdon ohjeet musiikkilehtien ja rock-kirjojen lukemisesta kaikuivat kuuroille korville.

2) Omien vahvuuksien hyödyntäminen

- Pärjääminen tässä sarjassa vaati paljon ei-musiikillista knoppitietoa, mikä ei ole vahvuutemme. Tämä näkyi erityisesti visan keskiosaan ajoittuneen lamakauden aikana. Vahvuutemme pääsivät esille lähinnä viimeisen osan vuosiluku- ja levytehtävässä, jossa keskityttiin ns. olennaiseen.

3) Kiekko ei pomppinut meille

- Viimeistä edellisen osan avaustehtävässä tuli kolmen pisteen menetys, kun päätimme viime hetkellä tehdä vastaukseen kohtalokkaan muutoksen. Epäonni maksoi neljännen sijan. Tolppa sisään, tolppa ulos, sanoisi Sakari Pietilä.

4) Kotiyleisön tuki

- Yksihenkinen kotiyleisömme keskittyi lähinnä kyselemään, milloin poistumme tietokoneelta ja teemme kotitöitä. Tämä vaikutti suoritukseen lannistavalla tavalla. Kuudetta kenttäpelaajaa olisi tarvittu tiukoilla hetkillä.

5) Yhteistyökumppanien puute

- Vaikka kilpaileminen tapahtuu näinkin korkealla tasolla, olemme joutuneet itse maksamaan jopa Rumban vuosikerran. Tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa kilpailu sponsorieuroista on tietenkin kovaa, mutta on käsittämätöntä, etteivät yritykset arvosta näin jaloa urheilua nykyistä enempää.

Kysymyksiin vastaamme seuraavalla tavalla:

Kuvatehtävät?
- Kyllä kiitos. Enemmänkin saisi olla.

Käännöstehtävät?
- Kyllä kiitos. Tai ainakin lyriikkatunnistusta muodossa tai toisessa saa olla, kunhan pistemäärät pysyvät järkevinä.

Yhdistelytehtävät?
- Nykyinen määrä on hyvä.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitoksia taas mukavasta ajanvietteestä Evertonille ja kilpakumppaneille....

Kuvatehtävät?
-Kyllä nämä ovat hauskuutensa vuoksi myös siitä hyviä että netistä lunttaaminen on käytännössä mahdotonta...

Käännöstehtävät?
-Ei tai sitten tuomari voisi tehdä "vapaampia" käännöksiä jotta olisivat vielä vaikeampia...

Yhdistelytehtävät?
-Kaksi/osa on ihan jees. tosin vuosiluvut voisi jättää väliin

Ja sellainen toivomus seuraavia kisoja varten että osakilpailujen rytmi voisi olla hieman tiheämpi kuin tällä kertaa...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Moto-palkittu kiittää

Kuvatehtävät?
-Kyllä (näistä mää tykkään, saisi olla melkein enemmänkin)


Käännöstehtävät?
-Kyllä (juu, mutta jos vähän helpommiksi, vai pitäskö mun ottaa enkun kirja nokan eteen enemmän)


Yhdistelytehtävät?
-Kaksi/osa on ihan jees. (näissäkin on kiva arvailla vaikka mitä)
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaffe maistui hyvälle ja pullakin oli tuoretta, kiitos! Onnittelut mitalisteille ja tietysti voittaja Voittajalle. Viimemetreillä meinasi Viikatteenkin heilahdus nirhata niskan poikki, nyt säästyin viuhuvalta terän sivallukselta...itse kisaisännälle kumarrus ja kunniaa; laadukkaan visan värkkääminen ja uuttera tarkistelu vaatii jonkinlaista sisäistä otilaa, Evertonilta sellainen todellakin löytyy.

Kuvathan ovat aina kivoja, joten puolto niille. Käännöstehtävät ovat osastolta enemmän onnea kuin ymmärrystä, mutta niitäkin tarvitaan. Yhdistelytehtävät...pomoa potkitaan perseelle, jos erehtyy häiritsemään kriittisellä hetkellä! Vaikkakin ovat visaisia ja joka ikinen kerta meinaa usko loppua jo alkumetreillä...eli nekin ovat paikallaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Nikke, tutusti sijoilla 10-15 sanoo näin:

Kuvatehtävät?
-Kyllä

Käännöstehtävät?
-Kyllä

Yhdistelytehtävät?
-Niitä on liikaa. Pomo uhkailee jo potkuilla tuhlatun työajan takia.

Eipä uhkaile potkuilla (vielä). Mutta noi käännösbiisit eli kuka suomalainen on tehnyt version jostain klassikosta voisi jättää pois. Menee aina niihin hermo aivan totaalisesti ;-)

Kiitos kuitenkin hienosta visasta jälleen kerran.

T: Veli Sininen
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Evertonille iso käsi jälleen visailusta! :) Loppukiri ei sitten tuottanut sitten minkäänlaista tulosta, mutta koskaan ei voi voittaa! Kiitokset jälleen kerran Moto-pystistä (joita jo onkin tuolla takan reunalla ihan kiitettävissä määrin)!

Kuvatehtävät?
-Ehdottomasti kyllä! :)

Käännöstehtävät?
-Pari kertaa visojen aikana riittää, ei siis joka kerta, kiitos.

Yhdistelytehtävät?
-Kaksi/osa on ihan jees..

Kiitokset vielä kerran ja nähdään visojen merkeissä!
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
Kuvatehtävät?
Valtavan iso kyllä. Toimii.

Käännöstehtävät?
Toinen iso kyllä.

Yhdistelytehtävät?
Oon näissä tosi paska. Eli lisää vaan, opin ehkä jotain. Okei, ehkä yks per kisa.

Hieno kisa. Tipauttaa mukavasti maan pinnalle, näin ensimmäistä kertaa osallistuneelle. Kiitos vaivannäöstä, Eve!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Muilla mailla kotoisilla vietetyn joululoman jälkeen palaan areenoille. Kiitokset tosiaan Evertonille näistä loistavista visailuista, menihän näiden parissa hetki jos toinenkin.

Noihin tehtävien laatuun liityviin kysymyksiin, kuvatehtäviä ehdottomasti, mikäli niiden toteuttaminen ei vaadi hirvittävää ylimääräistä työtä.

Käännösbiisit ovatkin jo vähintäänkin semilegendaarisia, eli mukaan vaan.

Yhdistelytehtäviäkin mahtuu minusta ainakin se yksi joukkoon, mikäli yhdistämisen aiheita löytyy niin kaksikin käy, yhdistystehtäväthän olivat hieman eriluonteisia, toinen erittäin mukava yhdistä artisti/levy/muusikko-luonteinen ja toinen hiukan enempi vapaampi, erittäin hyvä systeemi.

Eipä näistä hirveästi valittamista löytynyt, tosiaan ne kuvatehtävät oli hyviä ja haastavia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös