Musavisa 21 - todistustenjako

  • 974
  • 11

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Musavisa-koulupäivä on ohi. Viimeisessä osassa saatiin vielä aikaiseksi koko kisan kovin pistekeskiarvo: 19,1. Muutokset jäivät muutren pieniksi, mutta Anselm Raato repi ihan omilla kymmenluvuillaan olleet pisteet (41) ja kiri itsensä yllätysmitalille.

Osallistujia oli tämänkertaisessa skabassa sen verran vähän, että en viitsinyt laskeskella joukkuekisan pisteitä kesken visan. Ehkäpä jopa luovun niistä kokonaan jatkossa? Mutta tässä kuitenkin joukkuekisan lopputulokset:

1. HIFK 438,5
2. Pelicans 244,5
3. JYP 222,0

4. KooKoo 218,0
5. TuTo 186,0
6. Ässät 161,0
7. SaiPa 138,5
8. Blues 133,0
9. Flyers 114,0
10. Jokerit 113,5
11. Tappara 102,5
12. Ilves 93,5
13. Lukko 87,0
14. TPS 64,5
15. Red Wings 37,0
16. Tuomarit 36,5
17. Saksa 13,5


Henkilökohtaisessa kilpailussa päädyttiin puolestaan tämmöiseen järjestykseen:

1. heavy HIFK 227,5
2. Anselm Raato JYP 214,5
3. Moto HIFK 211,0

4. kimbe66 KooKoo 197,5
5. Musta Nuoli TuTo 186,0
6. Miguel Pelicans 181,0
7. Ted Raikas SaiPa 131,5
8. Kulminaatiopistelijä ? 115,5
9. Knox Flyers 114,0
10. motamoro Ässät 104,5
11. mice Tappara 102,5
12. V-G- Jokerit 94,0
13. Bronco Ilves 93,5
14. Roku Lukko 87,0
15. Nikke Blues 78,0
16. NDT665 TPS 64,5
17. M@rko77 Pelicans 63,5
18. CuChulainn Blues 55,0
19. Vellihousu Ässät 46,0
20. Ollakseni Red Wings 37,0
21. MacRef Tuomarit 36,5
22. cottonmouth KooKoo 20,5
23. DTremens Jokerit 19,5
24. Klose16 Saksa 13,5
25. Molkke ??? 11,5
26. Fernando Ässät 10,5
27. Linjatuomari JYP 7,5
28. adolf SaiPa 7,0


Muista jokavisaisista palkinnoista Mäkelä-trophy menee tällä kertaa jakoon nimimerkeille Anselm Raato ja kimbe66. Kumpikin voitti kolme osakisaa. Muita etappiykkösiä olivat Musta Nuoli (2), Moto (1) ja knox (1). Huomioitavaa, että koko kisan voittaja heavy ei siis vetänyt yhdessäkään osiossa kärkipinnoja, vaan jyräsi voittoon luotettavan dieselin taktiikalla.

Toinen perinteinen pytty on Moto-kiertopalkinto, joka jaetaan ahkerimmille osallistujille. Eli siis kaikkiin osakisoihin osallistuneille nimimerkeille heavy, Bronco, M@rko77, mice, Miguel, motamoro, Moto, Musta Nuoli, Roku ja Ted Raikas!

Onnittelut voittajille ja iso kiitos kaikille osallistujille! Mukava huomata, että ainakin luottopelurit jaksavat vielä huomioida visani. Niinpä uskallan luvata, että syksyllä jatketaan musavisailua - yritän vaan malttaa tehdä helpomman ja simppelimmän skaban. Kesän aikana pitäisi kuitenkin olla jotain ihan muuta luvassa, että odottakaapahan vaan mitä visailujen rintamalla next happens now...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En muista olenko jokaiseen aiempaan 20 musavisaan edes osallistunut, en varmaankaan mutta siitä huolimatta sanon että nyt oli kinkkisempiä kysymyksiä kuin kertaakaan aiemmin minun muistikuvieni perusteella.

Kiitos paljon taas kerran. Ja mielenkiinnolla odotan kesää, ja sitä että kun "next happens now..." niin onkohan vuorossa peräti 10-osainen Jari Porttila-visa?
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Tälläkertaa jäi torsoksi oma homma. Ekan osan jälkeen olin parin etapin verran reissussa eikä sit jaksanut enää innostua kun kärki oli kovasti karussa. Jälkiviisaana olisi pitänyt jaksaa kun meni näköjään tuo Jokereiden joukkueranking nyt ihan vituilleen. Ensikerralla sitten taas!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jesh, nyt taisi tulla ensimmäinen voitto koko Musavisa uralla vaikka kaikkiin palstalle kuulumisen aikaisiin olen osallistunut tähän asti. En tosin muista monesko visa oli ensimmäiseni..
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kiitos hyvästä ja kovasta visasta, tämä oli mukavaa ajanvietettä ja pähkäilyä, jonka uusia osioita oikein odotti. Ihan kelpo lopputulema minullekin, alun perin tähtäsin lähinnä osallistujalistan puolivälin paremmalle puolelle. Pari erityisen hyvin mennyttä yksittäisvisaa nosti sitten vähän ylöspäin ja olen oikein tyytyväinen viidenteen sijaani.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Kausi" lähti aika hyvin liikkeelle ja sijoituksetkin oli parempia, mutta rupesi moottori hyytymään sittemmin. Sen verran vaikeita osakilpailuja oli, tai ainakin omasta mielestäni. Jotkut vastaukset harmittaa, koska vähän pidemmällä mietinnällä olisi ehkä saattanut tajuta jutun tai osata jopa päätellä vaikkei varmaa tietoa olekaan. Se mikä on varmaa on se, että meikäläisellä on musiikillisessa yleissivistyksessä pahoja puutteita, mikä nyt sinänsä ei ole yllätys. Toisaalta jotkut asiat ei niin jää mieleen, vaikka olisikin suht tutusta aihepiiristä kyse.

No tällästä tällä kertaa.

Kiitos visailusta everton, jospa jotain nippelitietoa jäisi mieleen taas. Voi sitten muualla päteä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keskiarvopisteistä päätellen loppua kohden ei ainakaan vaikeutunut, mutta taisi itselle sopivat kysymykset osua silti alkuosiin, etenkin se Bowie-spesiaali. Pitkään mietin sen jälkeen, että pitäisikö "ennakkoluntata"pänttäämällä nippelitietoa Lemmystä. En sitä saanut aikaiseksi, mutta ei tainnut juuri olla merkitystä. Hyvä kisa jälleen, toivottavasti tulee lisää pian.

Onnittelut edelle sijoittuneille. Oli tämä varmaan kuitenkin ainakin jaettu paras sijoitukseni Musavisassa, niin positiiviselle puolelle jää hyytymisestä huolimatta.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kiitos Evertonille ja kanssakilpailijoille! Tuttuun tapaan sijoitus "ynnä muut", mutta tärkeintä on itsensä voittaminen ja Moto-kiertopalkinnon saaminen. Kysymykset olivat osin vaikeita, mutta ihan visailuihin sopivia. Pidin etenkin yhdistelytehtävistä - siinä voi hyvällä säkällä saada pisteitäkin! :) Kiitos ja visailuita odotellessa..
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Kiitokset täältäkin @Everton in suuntaan. Harmillisesti jäi kolme kierrosta väliin, voitosta ei kyllä olisi siltikään taisteltu. Bowie osio osui kuin nyrkki silmään. Tuli tuossa Maestron kuoltua luettua kaikki ja vähän päälle mitä miehestä oli kirjoitettu.

Ehdottomasti yksi palstan parhaimpia juttuja tämä visa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kiitos Evertonille visasta! Oli varsin visainen, mutta itse en ole aivan parhaita indikaattoreita, sillä edellisetkin, joihin olen osallistunut, olivat kinkkisiä. Odotan innolla seuraavaa!
 

Miguel

Jäsen
Suuret kiitokset Kouvolaan jälleen kerran. Pikkuisen tavallista vaikeampaa oli, mutta osien jakaminen vähän hulluihin teemoihin oli hauska keksintö ja helpotti arvailuja. Ja sitäkin makeampia olivat onnistumisen tunteet. Monta meni oikein aivan hirveällä munkilla. Monta onnen ja päättelyn yhteistyöllä, niin kuin vaikka Haddawayn hoksaaminen pienten vinkinmurusten perusteella. Minä saan näistä visoista iloa ja älyjumppaa. Älä kuvittelekaan jääväsi eläkkeelle.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Iso kiitos @Everton ! Yksi visa taisi jäärä allekirjoittaneelta välistä, kun ei vain päässyt koneen ääreen... Mutta äärettömän kova sijoitus tuli, pitää itsekin oikein ihmettellä. Muistaakseni pronssi on ollut paras tähän astisista... Ehkä seuraavaan musavisaan sitten haetaan vielä yksi pykälä parannusta ja otetaan kultainen tähkä.
Kiitos vielä, mukavia nämä visat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös