Musavisa 20 - osa 8

  • 3 027
  • 29

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä olisi varmaan protestoinut, vaikka tuosta Joulumanteli-jutusta ei olisi tullut täysiä pisteitä. Eeva Koivusalo ja Heikki Tikka nyt muutenkin soittavat joka toisella suomalaisella levyllä, jolla käytetään sessiomuusikoita. Jostain Nyt-liitteen jutustahan tuo biisi alunperin tuli ja verkkokalvolla oli mielessä kuva, jossa Koivusalo oli melkein etualalla, niin siitä se kai jäi "virallisena jäsenenä" mieleen. Singlen takakannessa ei tosin näemmä ole tehty eroa "varsinaisille" ja sessiomuusikoille.

Ja tuon hemmetin psykokana välähti mieleen aika nopeasti vastaamisen jälkeen - olisi pitänyt jättää muhimaan pidemmäksi aikaa, mutta taisin innostua liikaa tästä osasta.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2. CCR, Fine Young Cannibals, Helion, Souls ja Supergrass. Mikä näistä ei kuulu joukkoon ja miksi? (2p.) - Fine Young Cannibals, kaikissa muissa veljekset.
Anteeksi, mutta mitkä ihmeen Helion ja Souls?
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Miguel

Jäsen
Hassua, miten vääränlaisiin mielikuviin jotkut sävelmät yhdistyvät. Bittersweet Symphonyssä mieli taisi kelata sen musiikkivideota, sillä tuo Niken mainos ei tuntunut yhtään tutulta. Start Me Up sen sijaan on varmasti ollut tuoreemmassakin mainoksessa ihan hiljattain. Vaatteita, farkkuja siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös