Musavisa 17 - voitonparaati!

  • 1 780
  • 12

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niinhän se sitten sujahti loppuun tämäkin kisa. Palkintogaala voitaisiin aloittaa tylsällä tavalla, eli kerraten vielä vikan osan tilastot: 24 kisaajaa, pistekeskiarvo 22,6 ja kaikista kovin Evil (47p.).

Mitään kovin dramaattisia muutoksia ei viimeinen rypistys kokonaiskisan tilanteeseen tuonnut tullessaan. Kuusumu taisi olla ainoa, joka pystyi nostamaan sijoitustaan kahdella pykälällä, muilla muutoksia oli korkeintaan yhden etu- tai taka-askeleen verran.

Mutta palatkaamme noihin edellä mainittuihin sijoituksiin tarkemmin hetken päästä. Tulosten perkaaminen alkaa totuttuun tapaan joukkuekisasta, jossa HIFK oli totutun ylivoimainen:

1. HIFK 2132,0
2. JYP 1209,5
3. Ässät 837,5
4. KalPa 521,0
5. Lukko 505,5

6. Blues 381,0
7. Kärpät 305,0
8. TPS 240,0
9. Red Wings 234,5
10. Pelicans 227,0
11. Tappara 179,5
12. SaiPa 172,0
13. Ilves 110,5
14. Jokerit 53,0
15. HPK 32,0

16. Jokipojat 9,0
17. KooKoo 5,0



Edellisessä homosteluvisassa panostin palkintogaalaan sen verran hurjasti, että väsäilin diplomeita. Nyt vetäistään vaan satunnaiset nimikkoserenadit mitalisteille, eli...

Kolmossija, eli pronssia: Evil
Hopeaa ja karvas kakkostila: baddinki
...ja kultaa sekä rakkautta: cheesus

Tässä vielä täydellinen tulosluettelo:

1. cheesus KalPa 465,5
2. baddinki HIFK 445,0
3. Evil HIFK 439,0
4. obi-wan HIFK 424,0
5. Erämaan kettu Lukko 358,5

6. korkki Ässät 354,5
7. Anselm Raato JYP 310,5
8. Köpi JYP 298,0
9. Kuusumu Ässät 297,0
10. MarkusMaggot JYP 290,0
11. heavy HIFK 276,0
12. Mwandishi Kärpät 261,5
13. Nikke Blues 241,0
14. Jeepeli TPS 240,0
15. Voittaja Red Wings 234,5

16. Koirapoika JYP 226,0
17. Moto HIFK 221,0
18. Sledge Hammer! HIFK 218,0
19. U2 Tappara 179,5
20. Miguel Pelicans 151,0
21. Roku Lukko 147,0
22. costi Blues 140,0
23. Arnold Ässät 134,5
24. Ted Raikas SaiPa 131,5
25. Jude HIFK 109,0

26. Kapteeni Koivu Ilves 94,5
27. M@rko77 Pelicans 76,0
28. Linjatuomari JYP 66,0
29. Niemisen Veikko KalPa 55,5
30. motamoro Ässät 51,5
31. oiler99 Kärpät 43,5
32. mikkoz HPK 32,0
33. Jokru Jokerit 26,5
34. Stormy SaiPa 24,5
35. J.Shelley#45 JYP 19,0

36. Manic Jokerit 18,5
37. Bobcat Ilves 16,0
38. Bon SaiPa 16,0
39. Ierikka Jokipojat 9,0
40. Huuru_Sauhunen Jokerit 8,0
41. cottonmouth KooKoo 5,0



Onnittelut voittajille ja iso kiitos kaikille osallistujille! Erityismaininnan ja Moto-kiertopalkinnon ansaitsevat jälleen visailijoista aktiivisimmat, eli kaikkiin osakisoihin osallistuneet Anselm Raato, Arnold, baddinki, cheesus, costi, Erämaan kettu, Evil, heavy, Jeepeli, Koirapoika, korkki, Kuusumu, Köpi, M@rko77, MarkusMaggot, Miguel, Moto, Nikke, obi-wan, Roku, Sledge Hammer!, U2 ja Voittaja.

Myös toinen perinteinen palkinto, eli eniten osakisavoittoja napanneelle ojennettava Mäkelä-trophy menee tällä kertaa jakoon. Niin cheesus kuin baddinki keräsivät kumpainenkin kolme paalupaikkaa. Evilille ja obi-wanille kummallekin kaksi.


Visailut on visailtu nyt taas vähäksi aikaa, mutta kyllä tähän puuhaan edelleen palataan. Seuraavan kisan aihekin on jo keksitty, vaikka homoilun jälkeen tuntuikin jo siltä, että melkein kaikki mahdollinen on koluttu ja kaluttu. Pitää vaan koittaa keretä jossain vaiheessa ennen kesähelteitä saamaan kisa käyntiin.

Palautetta kaipaisin ainakin siitä, että kuinka tarkkaan tykkäsitte oikeita vastauksia lukea? Nythän laittelin sinne linkkivinkkejäkin, mutta tapasiko kukaan katsella niitä, vai olivatko ne turhaa ajanhukkaa ja tilkettä?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Palautetta kaipaisin ainakin siitä, että kuinka tarkkaan tykkäsitte oikeita vastauksia lukea? Nythän laittelin sinne linkkivinkkejäkin, mutta tapasiko kukaan katsella niitä, vai olivatko ne turhaa ajanhukkaa ja tilkettä?
Kyllä minä ainakin niitä katselin, eli eivät ihan turhaan mukana olleet.

Kiitokset Evertonille, hieno ja viihdyttävä visa jälleen.

Onnittelut cheesukselle voitosta ja baddinkille hopeasta. Hieman kirpaisee kun joutuu vanha mestari nöyrtymään, mutta tulokset eivät valehtele. Ensi kerralla sitten mitalia kirkastamaan.

Onni Wariksen sanoin: Ei harmita yhtään. Mitali on aina mitali!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos ja kunnia taas kerran Evertonille. Oli kinkkisiä kysymyksiä taas kerran, ja pari kertaa meinasin jo jättää koko kisan kesken mutta sitten sieltä joukosta löytyi aina yksi sellainenkin kysymys jonka vastauksen tiesin melko varmasti ja se innosti sitten aina mukaan.

Mua ei nuo vastauksissa mukana olleet linkit kiinnostaneet. Vastaukset katselen yleensäkin melko ylimalkaisesti läpi, ne kysymykset joihin itse vastasin ja tiesin ainakin suurinpiirtein oikein, katson tarkemmin mutta muuten en juuri niitä lueskele.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitää olla omiin pisteisiin ihan tyytyväinen, etenkin kun ei paljoa taaskaan tullut tiedettyä. Silkalla arvailullakin taisi jonkun verran potti kasvaa. Kisoja jäi välistä 1-2. Jos niihin olisin osallistunut, niin n. 150 pisteessä ehkä hyvässä lykyssä oltaisiin oltu, mutta nyt kävi näin.

Kiitos visasta. Taitaa seuraava musavisa jäädä välistä jahka sellainen tulee, mutta jos joku mielenkiintoinen aihe muuten visailuissa tulee, niin voisi sitä osallistua jo ensikerralla.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Jep kiitos Evertonille taasen! Jätkä jaksaa kyl hyvi vetää näitä!

Meikäläisen päätavoite oli päihittää Köpi ja siinä komeasti onnistuttiinkin, jes!
Meikäläisellä on ollut tässä yksi lärvivisa jo jonkin aikaa valmiina, mutta katsellaan josko sitä A) jaksaa järjestää, B) on tarvetta järjestää=onko visailijoita tulossa...

KIITOS VIELÄ!
 

Voittaja

Jäsen
Kiitokset katkerolle että jaksoi järjestää jälleen kerran hyvän ja monipuolisen, sekä vaikean visan. Tuntuu että allekirjoittanut vetää huonommin visasta toiseen, mutta yhtä mukava näihin on aina osallistua. Pitäis varmaan lueskella enemmän noita musajuttuja, mutta se on huomannut kun on muuttanut Suomesta pois että aika menee ihan muihin asioihin. No näissä visoissa tuo totuus tulee sitten esille. Onneksi arvaamallakin ja vähän logiikkaa käyttämällä näissä tulee aina sen verran pisteitä että voi olla tyytyväinen. Moto-pysti tuli onneksi jälleen palkinnoksi, alkaa olla takanreunalla ahdasta noiden suhteen. Ja tuo kärkiporukka on kyllä käsittämättömästi musiikin tietokirjallisuutta täynnä, pakko arvostaa.
 

cheesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, KK-81, IPK, Petroskoi Puls
Kiitoksia vaan, kovasti tämä lämmittää (vai lieneekö sitten
kuperkeikkajuoma)...
Tähän voidaan päästä aktiivisella rokkiaviisien lukemisella sekä hyvällä
muistilla; tietäjän vikaa en tunnusta omaavani, vaikka visailuja harrastankin. Aikaisempiin visoihin en ole osallistunut, mutta seuraavissa ollaan mukana. Mielenkiintoisista ja kieroista kysymyksistä kiitos Evertonille! Muille Kalpan kannattajille voisi heittää pikku haasteen osallistua seuraaviin visailuihin Niemisen Veikon ja Cheesuksen seuraksi...Mosh!
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Linkkien availu jäi kertaan kahteen, oikeat vastaukset tuli tarkastettua aina ja suurella mielenkiinnolla muiden visailijoiden vastaukset, etenkin kärkipään ja omien kilpakumppaneiden. Kyllä nämä hienoja visailuja on, sitä riemun tunnetta kun pähkäilyn jälkeen keksii omasta mielestään oikean vastauksen mikä osoittautuukin olevan ihan päin hanuria.

Evertonille joku kruunu päähän kuningasvisauttelijan merkiksi.
 

Miguel

Jäsen
Kiitokset sinne metropoliksi laajentuneen Kouvolan suuntaan, jälleen kerran.

Parissa osassa valahti pistesaldo hyvinkin lähelle nollaa, mutta moni nokkela tai vähemmän nokkela arvaus tuotti ihan meheviä paikkauksia. Niukasti top20:een, veteraanit Roku ja Arnold takana - kyllä näissä edelleen kannattaa kilpailla!

Linkkejä en tainnut avata kertaakaan, mutta mä nyt olen muutenkin laiska tsekkailemaan videopätkiä nopeasti ohi mennen. Silloinhan pitää hiljentää taustalla oleva musiikki ja keskittyä yhteen ikkunaan kerrallaan.
 

Bronco

Jäsen
Lopetin kesken, kunto ei riittänyt. Toisin kuin edellisessä musavisassa.

Silti suurkiitos jälleen Evertonille. Mielelläni mä niitä linkkejä kävin tuijottelemassa varsinkin siinä osiossa, jossa piti yhdistellä mainokset ja artistit toisiinsa. Jos vaan itse jaksat linkkejä laitella, niin en näe niistä olevan minkäänlaista haittaa. Päinvastoin.

Tulevissa musavisoissa toivoisin suurempaa osallistumista Ilves-faneilta. Jumalauta, teitä on kuitenkin kymmeniä täällä jauhamassa.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Lopetin kesken, kunto ei riittänyt. Toisin kuin edellisessä musavisassa.

No höh. Olisit jatkanut vaan! Mut sait ainakin yhden osakilpailun jälkikommenteilla osallistumaan joka osioon vaikka väkisin;-)

Tulevissa musavisoissa toivoisin suurempaa osallistumista Ilves-faneilta. Jumalauta, teitä on kuitenkin kymmeniä täällä jauhamassa.

Samaa toivoisin Tappara-faneilta. Yksinkö tässä pitää yrittää pistää Ilvekselle päihin?!

Pitäisi vaan itse enemmän lueskella alan lehdistöä knoppitietouden lisäämiseksi. No, ajankäytön priorisointiahan se vain on.

Lopuksi kiitokset Evertonille loistavasta työstä kilpailun järjestämisessä! Ihailtavaa, että joku jaksaa ja viitsii nähdä näin paljon vaivaa kanssapalstalaisten viihdyttämiseksi.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kiitos Everton ja kanssaveljet/-sisaret! Oli taas mielenkiintoinen ja vaikeahko musavisa. Sataa ei mennyt rikki, mutta ehkä ensi kerralla. Kuva-arvoitukset ja laulujen sanat olivat visan parasta antia. Enemmän soisi myös klassista/elokuvamusiikkia. Mutta näin tällä kertaa, tattista vielä kerran.. *halaa Moto-pystiään*
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös