Muistutus NHL-osion kirjoittajille viestien sisällöstä ja kirjoitusasusta

  • 143 861
  • 2
Tila
Viestiketju on suljettu.
Otteluseuranta NHL kausi 2012-2013

Uusi NHL-kausi on aivan kulman takana, joten on aika kerrata säännöt otteluseurannan osalta.

Hyvien kokemuksien perusteella olemme päättäneet, että käyttäjät saavat edelleen avata otteluseurantaketjuja NHL-osioon. Otsikointi tapahtuu samalla tavalla kuin viime kaudellakin pääasiassa toimittiin eli yön peleille avataan yksi ketju, jossa käsitellään ko. illan/yön/aamun pelit. Ketjun nimestä tulee ilmetä minkä ajanjakson seuranta on kyseessä, esim. "NHL otteluseuranta pe-la yö 19.-20.10." jolloin kaikki tietävät, mistä on kyse. Selvyyden vuoksi pyydämme, että ns. viikonloppuketjuja ei avata vaan aina joka yölle oma ketju.

Pyydämme että ketjun avaukseen panostetaan edes hieman, minimissään tulee avauksesta ilmetä kaikki kierroksen pelit.

Otteluseurantaketjuun saa laittaa pelien ennakot, otteluseurannat ja jälkipelit. Toivomme kuitenkin että viestien tasoon kiinnitetään huomiota, vaikka hieman normaalisääntöjä vapaampi ns. seurantakeskustelu sallitaankin. Kaikki kännispämmit ja -avautumiset on kielletty ja muiltakin osin noudatetaan JA:n yleistä säännöstöä.

Pidämme tätä ketjua auki jonkin aikaa ja mahdolliset kysymykset otteluseurannan suhteen voi esittää täällä.
 
Ja lisämuistutuksena vielä, että kaikenmaailman tyhjänpäiväiset maalintekijä- ja tulosveikkaukset ilman muuta sisältöä ovat kiellettyjä ja niistä on seurauksena sanktioita.
 
Vaikka NHL-osiossa keskustelu on ollut pääsääntöisesti mallikasta, olemme huomanneet että täälläkin on alkanut keskustelu hieman lipsua varsinkin ns. onelinerien suhteen.

Muistutuksena vielä että viesteiltä odotetaan sisältöä ja moitteetonta kirjoitusasua, ainoastaan seurantaketjuissa sallitaan hieman vapaampi ote viesteille sisällön osalta.

Eli välttäkää ns. one-liner viestejä muissa kuin seurantaketjuissa.

NHL-kauden kiihkeimmät hetket alkavat ja suosittelemme ehdottomasti erillisten seurantaketjujen avaamista otteluille (ja tietyille muille tapahtumille kuten trade deadline ja varaustilaisuus).

Jätämme tämän ketjun toistaiseksi auki jos jollain tekee mieli kysyä jotain nimenomaan NHL-osion suhteen.

Terveisin,
Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös