MTV3 lopettaa Jyrki-ohjelman

  • 3 372
  • 31

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Aika erikoinen juttu. Itse en kuulu ko. ohjelman vakituiseen katsojakuntaan, mutta ihmettelen silti. Oli kuulemma liian kallis ohjelma.

Se mikä tässä asiassa surettaa on se, että miten nyt käy suomalaisen musiikkivideoteollisuuden? Tottakai HIMit ja Bomfunkit saavat ne videonsa tehtyä jatkossakin, mutta miten on vähän pienempien bändien laita? Ja mitä mieltä on ylipäätään enää tehdä musiikkivideoita Suomen markkinoille, jos mikään media ei kunnolla näytä niitä? Toinen asia on sitten tuntemattomat bändit, jotka saivat "näytön paikan" päästessään soittamaan Jyrkiin ja vähän jutustelemaan.

Suomi tarvitsee ohjelman, jossa kotimaiset musiikkivideot saavat julkisuutta!

No, kai edes joku digikanava älyää tarttua toimeen... joskus... jossain... ehkä...
 
Viimeksi muokattu:

Vesku

Jäsen
Johan sitä olikin jo yli kuusi vuotta. Alkamispäivänkin muistan, 16.9.1995. Sinä päivänä vietin taas syntymäpäiviä ja Jyrkistä odoteltiin parempaakin kuin mitä se on. Ei oikein ole tullut ikinä katsottua.
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Hieno homma, päästään siitäkin sonnasta. Varmaan ei saanut enää ESR:n tukirahaa. Kaikkeen turhaan sitä onkin jaettu.

Jos asia on näin lupaanottaa tänään tuopin juhlistaakseni tilannetta, niin otan sen tuopin kumminkin...

Cheers,
St. Pat
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja tilalle saadaan varmaan taas

näitä tosi kehittäviä 10 tunnin chat-show maratoneja. :mad:

Halpaa tehdä ja rahaa tulee kun tyhmät katsojat lähettelee 5 mk viestejä tyyliin "olinhan eka" tai "Mun Bemarissa on uudet karvanopat nyt se kiihtyy 0-100 nolla pilkku kax sekuntia nopeammin" tai "Onks Inarissa Tyttöjä, M30v?" :rolleyes:

Suomessa musavideoiden teko tulee kuolemaan, ja vain mainstream kamalla on mahdollisuus päästä läpi MTV:llä tai VIVA:lla, ei hyvä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
eiköhän tilalle joku vastaava tule jollekkin kanavalle. popkomissiossahan ne videot saa julkisuutta.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti mikkoz
eiköhän tilalle joku vastaava tule jollekkin kanavalle. popkomissiossahan ne videot saa julkisuutta.
Kovin harvassa ne videot tuntuu olevan Pop-komissiossa.

R.I.P. - suomalaiset musiikkivideot
 

Wolves

Jäsen
Luojan kiitos. Rukouksiini on vastattu. Vielä kun se osa rukouksesta olisi totetunut, että SaiPa olisi voittanut TPS:n. Damn...
 

HIFK-mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Suomen maajoukkueet,McLaren
Muistan ne Jyrki-mainokset mitä tuli joskus 95 ennenku se alko ja pakko sanoa,etku näki mimmonen se sit oli,ni pettymys on lievä sana kuvailemaan niitä tunteita.
 

D mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Diskos, PiTa...
Kyllähän Jyrkiä haukkua saa, mutta täytyy muistaa sen olevan tosiaankin oikeastaan ainut ohjelma, joka kotimaisia videoita näyttää. Tässä suhteessa Jyrki on ollut kotimaisen videotuotannon ja rockin kantava voima.

Jyrki on pitänyt ilahduttavan korkeaa ja riippumatonta linjaa musiikkivalinnoissaan. Ne olisivat aivan hyvin voineet lähteä soittamaan sitä formaattituubaa, jota Kiss, Nova ja Energykin, mutta pitivät kuitenkin tyylinsä. Muistelenpa vain kavereideni bändin päässeen Jyrkiin esiintymään livenä, ennekuin niillä oli edes minkäänlaista levytyssopimusta!

MTV3 menee kohti pohjaa. Hesarissa vittuiltiinkin taannoin osuvasti, että "MTV:n työvoiman vähennykset eivät tule vaikuttamaan tekstiviesti-chatin tasoon". Näin on tosiaan käymässä. Kaikkein halvimmaksi tietysti tulisi jos lakkauttaisi koko kanavan.
 

Maestro

Jäsen
Eläköön, MTV3!

Vihdoinkin hyviä uutisia. Parempaa päätöstä ohjelmavalikoiman suhteen ei olisi voitu tehdä. Kerrankin sellainen päätös "Maikkarilta", josta ei ole mitään syytä valittaa.
 

JanJ

Jäsen
Yle lopetti aikanaan Listan ja se oli jo todella paha isku.
Ei siis henkilökohtaisesti vaan musiikkitarjonnalle yleensä.
Nyt jos Jyrki loppuu, on enää kännijournalismin kehto MoonTV joka edes jotenkin tarjoaa musavideoita. Se ei kuitenkaan ole valtakunnallinen...
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Allah on suuri!

Viikon paras uutinen. Kahden, tosin jo jyrki-iän ohittaneen, pojan isänä, ko. ohjelmaa satunnaisen vahingossa pätkiä nähneenä: onneksi se suomen kielen raiskaus loppuu, ja toivottavasti sitä ei jatketa jollain toisella nimellä.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Selvähän se sitten on, että tilalle tulee chat-show, jotta vaadittu kotimaisuusaste MTV3:lla säilytetään. Onko se sitten parempi? Ei ole, vaan selkeä menetys suomalaiselle pop- ja musiikkikulttuurille monella rintamalla. Jos joku Jyrkiä sheebaksi haukkuu, niin voisi katsoa peiliin. Kuka pakottaa katsomaan töllöä klo 15.00-16.30? Sitä paitsi kysehän on ensisijaisesti hyvin nuorille, suhteellisen nuorille tai nuorenmielisille suunnatusta ohjelmasta.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti hanu
Allah on suuri!

Viikon paras uutinen. Kahden, tosin jo jyrki-iän ohittaneen, pojan isänä, ko. ohjelmaa satunnaisen vahingossa pätkiä nähneenä: onneksi se suomen kielen raiskaus loppuu, ja toivottavasti sitä ei jatketa jollain toisella nimellä.

Tulitko hanu ajatelleeksi, että et ehkä ollut sitä kohderyhmää, jolle jyrki oli tarkoitettu? Tätä Suomen kielen raiskausta (jota harrastavat ilmeisesti mielestäsi kaikki 7-20v suomalaisnuoret)joudut varmasti kuulemaan kaduilla ja pihoillakin, joten ihmettelen miten pysyt järjissäsi?

Kiitä allahiasi toki jyrkin lopettamisesta. Minäkin voisin kiittää, jos joku Kauniit ja Rohkeat lopetettaisiin. Enhän minä sitä katso mutta se vaan on niin perseestä että pitäisi lopettaa. Sillähän ei ole mitään väliä kenelle se on tarkoitettu, vain sillä, että minä en siitä pidä.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti hanu
Kahden, tosin jo jyrki-iän ohittaneen, pojan isänä, ko. ohjelmaa satunnaisen vahingossa pätkiä nähneenä: onneksi se suomen kielen raiskaus loppuu, ja toivottavasti sitä ei jatketa jollain toisella nimellä.

Moisella logiikalla pitäisi kai sitten tämä Jatkoaikakin lopettaa. Täällä sitä vasta onkin melkoista suomen kielen raiskausta yhtenään.

Hienoa muuten, että ihmiset pystyvät tekemään nerokkaita päätelmiä muutaman vahingossa nähdyn satunnaisen pätkän jälkeen. Se on sitä johdonmukaisuutta se.
 

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomalaisen musiikin kannalta on kyllä hirveä päätös. Tuskinpa näiden Apulantojen sun muiden suomibändien kannattaa enää panostaa samalla rahalla musavideoihin, jos videoille ei ole enää ohjelmia missä niitä näytettäisiin. Uusien bändien pinnalle tuominen on tulevaisuudessa vaikeampaa. Toivottavasti Nelonen tai Yle ottaisivat ohjelmistoonsa JYRKIn tai sen tyylisen ohjelman, jotta suomalaiset bändit voisivat esiintyä valtakunnan verkossa ja tuoda omaa musikkiaan näin paremmin esiin.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Voi voi

Uutinen ei ole ikävä ainoastaan suomalaisten musiikkivideoiden kannalta vaan ylipäätään suomalaisen rockmusiikin. Onhan Jyrki haastatteluilla ja muulla promootiolla nostanut pinnalle monta vallan mainiota suomalaisyhtyettä. Suomessa ostetaan ilahduttavan paljon suomalaista musiikkia verrattuna moniin muihin Euroopan maihin, toivottavasti tämä päätös ei pahenna tilannetta ja nosta ylikansallista viihdesoopaa suomalaisteinienkin ostoslistoille.

Enhän minä itse ole Jyrkiä jaksanut katsoa enää lukion jälkeen, paitsi jos omia suosikkeja tai tuttujen bändejä on siellä haastateltu. Silti tämä on surullista - ellei Yle pelasta tilannetta jotenkin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaikkein hassuinta asiassa on, että ohjelmaformaatin paskimmista paskin osuus Jyrki Countdown on ainoa joka jatkunee... Ainakaan minulle kyseisen "listaohjelman" idea ei ole koskaan auennut, mutta kaipa kanavalla joku promoamis ohjelma Suomeen keikalle tuleville bändeille pitää olla. Welldonen nimi kyllä pitäisi esiintyä sponsorina...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Hm. Mistäs tavallinen pulliainen, jolla ei kaapelikanavat näy, niin nyt näkee musiikkivideoita? Popkomission tarjonta ei ole niin laajaa, että se musiikkinälkäistä paljoa tyydytä. Toivottavasti MTV3 korvaa tämän jutun toisella vastaavalla tai mieluummin paremmallakin ohjelmalla.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Hyvä päätös, tulipahan seitsemän ja puoli tuntia lähetysaikaa viikossa vapaaksi, tosin jos tilalle tulee chat niin jatkakoon vaikka Jyrki mieluummin. Saisikohan maikkarille jotain asiallistakin ohjelmaa tuolle lähetysajalle? Pistäisivät vaikka dokumentteja ja ajankohtaisohjelmia ruutuun, nehän sieltä täysin puuttuvat. Kunhan ei kolmea ulkomaista tusinasarjan uusintaa, niinkuin pahoin pelkään.

Eivätköhän ne lahjakkaat bändit pääse pinnalle ilman Jyrkiäkin, tähdenlennot vain karsiutuvat pois.
 

toskala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
muistanet väärin vesku

Kyllä se alkamispäivä oli 1.9 1995 klo 15.00. Ensimmäisessä ohjelmassa live-vieraana oli Alanis Morrisette. Muistan että odotin intoisasti 11 vuotissyntymäpäivääni, joka oli kahden viikon päästä. On vain outo olo, Jyrkin mukana katoaa jotain suomlaisesta kulttuurista. Ei Jyrki aina ole ollut hirvittävän hyvä, mutta on siinä ollut joskus hyviäkin kohtia. Jo pelkkä nimikin ilmensi omaperäisyyttä.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisivat ennemmin vaihtaneet juontajat ja remontoineet ulosantia ennemmin kuin lopettaneet koko ohjelman. Ideahan ohjelmassa on hyvä, toteutus ja juontajat vaan pilaavat sen. Tilalle voisi ihan hyvin tulla paremmalla maulla toteutettu musiikkiohjelma.

Parasta tässä asiassa on kyllä jyrki video awardsien loppuminen. Sitä mtv:n apinointia idioottimaisine nominaatteineen ja huutavine juontajineen ei voi katsoa, ei sitten millään!
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti vision
Parasta tässä asiassa on kyllä jyrki video awardsien loppuminen. Sitä mtv:n apinointia idioottimaisine nominaatteineen ja huutavine juontajineen ei voi katsoa, ei sitten millään!

Eli suomessa ei siis kannata tehdä enää videoita koska kukaan ei niitä näytä eikä yleisö äänestä niistä suosikkejaan eikä asiantuntijat anna tunnustusta...
Miksi ihmeessä katsot jos noin kovasti risoo?

Oli humpuukia mielestäsi tai ei, on se kuitenkin erittäin tärkeä osa suomen musiikkielämää.
no onneksi tilalle tulee saman aihepiirin ohjelma.
Ehkä tällä kertaa sellainen jossa puhutaan hiljaa jotta jaksat katsoa :)
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se nyt olikin meikäläisen oma mielipide ja en ole sitä kattonutkaan sen ensimmäisen kerran jälkeen. Missä vaiheessa sanoin sitä katsovani?

Pointti oli siinä tavassa jolla se on tehty, tuossa jo mainitsinkin emojyrkin kohdalla, että idea on hyvä toteutus taas ei. Minkä takia pitää aina ottaa mallia rapakon takaa ja matkia kaikki? Vaikka Jyrki onkin muchmusikin lanseeraama ohjelma, ei kai omilla aivoilla ajattelu ole kielletty?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös