MTV3 Hockey Night

  • 619 588
  • 2 744

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Viestin lähetti Tomppa
Onko joku yllätys, että puolen Suomen joukkue Kärpät voittaa äänestykset? Harmittaako? No kieltämättä vähän.

Harmittaa, ehkä jonkin verran. Toki itsekin olisin halunnut nähdä HPK-TPS -ottelun, kun sille ääneni kerta annoin. Sakun näkemistä tv:ssä saa odottaa vielä parisen viikkoa, kun tammikuun 16. päivä Hockey Night näyttää ottelun Ässät-TPS.

Niin, näemme Koivun tuolloin, ellei loukkaantumisia satu, tai sitten Amerikan mantereella tapahdu jotain mullistavaa..
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Viestin lähetti Tomppa
Onko joku yllätys, että puolen Suomen joukkue Kärpät voittaa äänestykset?

Sikäli se kyllä on yllätys, että vaikka Kärpät onkin "puolen Suomen joukkue" maantieteellisesti ei se sitä väestöllisesti ole, joka kai on ratkaisevampi asia tällaisessa tekstiviestiäänestyksessä. On aika vaikea kuvitella, että kukaan muu kuin Kärppä- tai Blues-fani olisi tässä äänestyksessä kyseistä otteluparia äänestänyt kun taas HPK-TPS-ottelu taas sai varmasti kannatusta ympäri Suomea (ehkä jopa Oulusta ja Espoostakin).

Mitä tästä kaikesta voimme päätellä? Koska on syytä olettaa, että valtaosa Blues-Kärpät-ottelun äänistä tuli Oulusta ja tällaiset normaalia tekstiviestiä selvästi enemmän maksavat tekstiviestiäänestykset ovat erityisesti teinien suosiossa, joten ilmeisesti Oulusta löytyy Suomen suurin teinifanijoukko, jolla on varaa lähettää useampikin tekstiviesti tällaisen höpöhöpöäänestykseen.

Mutta eipähän tarvitse huomenna(kaan) Hockey Nightia katsella. Tuskin olisin Blues(ehkäpä SM-liigan tylsin joukkue)-Kärpät(sen vähäisen värin mikä joukkueessa oli, on MTV jatkuvalla ruudussa näyttämisellä onnistunut karistamaan)-ottelua muutenkaan katsonut, mutta tieto siitä, että Saku Koivu pelaa toista SM-liiga-peliään kymmeneen vuoteen samaan aikaan toisella paikkakunnalla ja kamerat voisivat olla myös siellä saa ainakin allekirjoittaneen välttämään Maikkarin katselua.

Huomisen ottelun jännittävyyttähän lisää myös se, että vastakkain ovat liigan kärjessä porskuttava seura ja seura joka saattaa jäädä jopa säälipleijareiden ulkopuolelle... Tätäkin taustaa vasten olisihan se ollut todella sääli jos ruudussa olisi nähty seurat jotka löytyvät taulukosta peräkkäisiltä sijoilta 3 ja 4.

Minkä ihmeen takia tällainen äänestys pitää edes keskellä kautta yhden tekevällä kierroksella järjestää? Sen ymmärrän täysin, että runkosarjan päätöskierroksella yleisö saa valita ottelun, jossa on panosta, mutta tällä keskellä kautta järjestettävällä äänestyksellä tuskin voi olla muuta funktiota kuin koota jonkinlainen lisätulo Maikkarille. Vituttaisi houmattavasti vähemmän jos kyseinen ottelupari olisi päätetty jo syksyllä eikä sitä sen vuoksi haluttaisi muuttaa (Maikkarilla lienee tavoitteena saada kaikki joukkueet ruutuun mahdollisimman tasapuolisesti vaikka sitä vaikea onkin uskoa)...
 

Kelju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SaiPa, JM Aaltonen
Kyllähän Maikkari olisi kieltämättä voinut näyttää HPK-TPS:n ilman mitään äänestyksiäkin. Toisaalta taas voidaan ajatella, että äänestyksen perusteella Bleg-Kärpät on se matsi, jonka kansa haluaa nähdä. Turkulaisethan tässä varmaankin eniten kärsivät kun eivät näe Sakua TV:ssä. Ei kyllä mahdu minun aivoihin, miten rehellisessä ääänestyksessä Kärpät voitti äänestyksen. Blegiähän tuskin moni haluaa nähdä. Eivätkö turkulaiset äänestäneet lainkaan? "En mää mittä äänestä gon nee näyttä sakuu guiteng." Syyttäkää sitten itseänne, perkele. Itsekin olisin katsonut Tepsin matsin mielelläni, mutta nyt taitaa jäädä väliin. Blues oli niin helvetin huono torstaina.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ah, laatupeli tulossa. Tästä tulevat nauttimaan korkeintaan Kärppä-kannattajat, jotka hekin lopulta nukahtavat sohvallensa Kärppien johtaessa 6-0. Itse peli ei varmaan muita kiinnostakaan, Bluesia käy jo alkuun sääliksi. Kyllä ihmeellisellä tavalla osataan valita nämä parhaat ja mielenkiintoisimmat matsit, jotta saadaan ihmiset sunnuntai-iltapäivällä katsomaan ihanaa Jutia ja loistavaa Saukkosta. Mitä muuta ihminen enää lomallaan tarvitsee..

Ja kyllä, minua harmittaa etteivät näytä Sakun peliä. Ja ei, en äänestänyt koska Maikkarille, saatikkaan Hockey Nightin paskalle en rahojani anna. Olen sitten mielummin katsomatta ja kiroilen yksikseni.

Hyvää kiekkoiltaa sitten vaan niille sinnikkäille jotka tätä ko. peliä pystyvät katsomaan. Itse sitä en taida tehdä, nuorten MM-kisojen puolivälieräottelu on reilusti parempi vaihtoehto, vaikka sekin tulee puoli neljältä yöllä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Mahtava valinta! Kiitos äänestäjille. Toivottavasti pääsemme tulevaisuudessä äänestämään myös MTV3+-paketin otteluita.

Canal+, Nelonen tai Yle: Armahtakaa meidät......
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Itse en epäile hetkeäkään etteikö maikkari olisi halunnut näyttää juuri HPK-TPS -pelin. Äänestys vain oli pantu käyntiin ennenkuin varmistui että Koivu pelaa jo tällä viikolla eikä sitä sitten voitu enää peruuttaa.

Itse äänestystulokseen näen vaikuttaneen erityisesti kahden asian:

1) Harva Kärppien kannattaja näkee montaakaan vieraspeliä kaudessa johtuen siitä että kaikki muut seurat sijaitsevat hevon perseessä eli kaukana kaikesta. Monet ovat siksi valmiita suoltamaan rahojaan vaikka sitten tyhjänpäiväisiin äänestyksiin kun mahdollisuus kerran on.

2) Minut itseni laittoi äänestämään maikkarin yliampuva "liigan ensimmäinen todellinen supertähti" -hehkutus, jota tässä on koko viikko kuunneltu. En varmaankaan ole ainoa joka pitää moista hypeä liioiteltuna.
 

vykoukal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Täällä ollaan vihaisia vain siksi, ettei kukaan halua kuulla Bluesin maalibiisiä.
Kerran sitä jo yritettiin, mutta silloin Kärpät piti (teidän iloksi) Bluesin nollilla, mutta nyt mikään ei enää estä teitä kuulemasta Whooo let the dooogs outia :)
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti oukka
En varmaankaan ole ainoa joka pitää moista hypeä liioiteltuna.

Onneksi kärppähype se vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja.... Se kun on sitä liioittelematonta hypeä. ;)

Sikäli kyllä ei voi itkeä kun kansa on puhunut. Olkoon sitten porokansa tai vaikka koko puoli Suomea mutta äänestyksen tulos kertoo, että ne, joita kiinnosti äänestää, ne valitsivat kyseisen ottelun.

Itseäni ei tämä hetkauta, kun olen kuitenkin jäähallilla katselemassa toista matsia. Äänestyksiin suhtaudun kuitenkin kielteisesti, sillä järkevämpäähän olisi maikkarin valita kierroksen mielenkiintoisin ottelu. Tässä tapauksessa HPK - TPS olisi mielenkiintoisin ilman Koivuakin, sillä kyseessä ovat sijoilla kolme ja neljä olevat joukkueet vaikka piste-ero onkin kahdeksan pistettä. Jokerit - Lukkokin olisi jännittävämpi ja varmasti tasokkaampi ottelu kuin Blues - Kärpät. Jokerit jahtaa kaksi ottelua vähemmän pelanneena Kärppien kolmen pisteen etumatkaa kiinni ja Lukko taistelee kuuden parhaan joukkoon pääsystä vain kaksi pistettä Ässiä (7.) edellä.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti oukka
Minut itseni laittoi äänestämään maikkarin yliampuva "liigan ensimmäinen todellinen supertähti" -hehkutus, jota tässä on koko viikko kuunneltu. En varmaankaan ole ainoa joka pitää moista hypeä liioiteltuna.

Toisin sanoen SM-liigan taso on se, että Saku on ensimmäinen supertähti liigassa tällä kaudella. Kyllähän kaikki Kärppien kannattajat näkevät suosikkinsa pelejä, kun vain sunnuntaisin kyyläävät Hockey Nightia, aina sieltä Kärpät löytää.

Kärppien paidat on niin kauniit, että ne sopii paremmin radioon.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti Murmeli
Onneksi kärppähype se vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja.... Se kun on sitä liioittelematonta hypeä.

Tarkoitatko kärppähypellä sitä että Kärpät on ollut HokiNait -peleissä aika paljon esillä? Mielestäni sellainen ei ole mitään hypeä ainakaan siinä mielessä missä itse otin asian esiin. Hypeä on tuollainen turhanpäiväinen yksittäisten pelaajien tai joukkueiden nostaminen jalustalle, mitä maikkari on aina tehnyt TPS:n ja Helsingin joukkueiden kohdalla.

Viestin lähetti Murmeli
Äänestyksiin suhtaudun kuitenkin kielteisesti, sillä järkevämpäähän olisi maikkarin valita kierroksen mielenkiintoisin ottelu.

Olen täysin samaa mieltä.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eipä tuo olisi suuremmin haitannut, vaikka ruudussa olisikin näytetty Sakun peli. Katson toki mielelläni Kärppien ottelun, mutta ymmärrän samalla, että muiden seurojen kannattajia voi jo Kärppien pelien seuraaminen kyrsiä.
 

MDK

Jäsen
Voi itku. Ei Kärppiä voi näyttää telkkarissa, kun niillä on niin rumat paidat. Ihan tässä herkistyy näiden maailman suurien epäkohtien edessä.

Totuushan on se, että tällä hetkellä Kärpät hallitsee mediapeliä. Niin, ja ovathan Kärpät muiden joukkueiden kannattajien hampaissa jatkuvasti. Milloin Junno kitsastelee hyväntekeväisyysrahojen kanssa; milloin Oulun poromiljonäärit äänestävät Kärpät jatkuvasti televisioon.

Ehkä joskus muillakin liigapaikkakunnilla tajutaan mediaseksikkyyden merkitys.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Viestin lähetti MDK
Voi itku.
Ehkä joskus muillakin liigapaikkakunnilla tajutaan mediaseksikkyyden merkitys.
Kärpistä on mediaseksikkyys yhtä kaukana kuin Uranus on meidän kotiovelta.

Jos Kärpät hallitsee mediapelin, niin eikö se tarkoita sitä, että äänestyksen tulos ei olekaan rehellinen :)

Täysin järjetön äänestys. Kun tarjolla on 3. vastaan 4. ja mukaan lasketaan Kurrin ja Selänteen ohella menestyksekkäimman suomalaisen NHL-pelaajan paluu SM-liigaan, ei luulisi olevan hirvittävän vaikea perustella katsojille, että nyt unohdetaan äänestykset ja katsotaan kiinnostava ottelu.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tilanne on tämä, että pelkästään Kärppä-fanien syytä on tällaiset mainostelevision äänestykset. Samoin myös kunnallis- ja presidentinvaalit. Prrkle.
Turha tuollaisiin äänestyksiin on silti osallistua, ainahan voi purnata ja valittaa jälkikäteen lopputuloksesta. Puhumattakaan siitä, ettei kaikilla persaukisilla ole moiseen edes varaa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Juu, tälläinenhän äänestyksen tulos mahdollistaa sen, että voi tehdä aivan jotain muuta kuin katsoa HN:ia.

Koivuakin on tullut jo aivan riittävästi joka tuutista, joten selkeä ykkösvalinta olisikin ollut Jokerit-Lukko.
 

M@thieu

Jäsen
Typerältähän tämä tuntuu nähdä sama joukkue viikosta toiseen hockey night-matsissa. Kuten vanha sananlaskukin sanoo, vaihtelu virkistää. Täytyy toki myöntää, että itseäni ei varmaankaan haittaisi ollenkaan, jos JYPin otteluita näytettäisiin töllöstä samalla tahdilla. Pakko tätä nyt kuitenkin on surra ja valittaa.

Saas nähdä kuika käy Anun ja Timon ensi viikon sunnuntaina kun otteluna on Ilves-JYP, ja vanhat tutut nimet eivät enää yhtä tutunolista sukunimeä vaille olekaan kaukalossa. Jää arvailujen varaan, kuinka monta kertaa Jussi Pesonen muuttuu selostajakaksikon suussa vanhasta muistista Janneksi.
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Perinteinen krapulasunnuntain kärppä-peli :)

- Rumat paidat?
- Surkea pelityyli?
- Epistä?
- Kärppäfanien vika?
- Muuten vaan käy kateeksi?

Pistäkää etelänmiehet telkku kiinni ja ulostautukaa loskan keskelle...
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Perinteinen krapulasunnuntain kärppä-peli :)

Viestin lähetti SePuree
Pistäkää etelänmiehet telkku kiinni ja ulostautukaa loskan keskelle...

Telkku on silloin kiinni, mutta radio auki. Ei katsotakaan kun ei kiinnostakaan.

Muutenkin tämän sunnuntaimatsiäänestyksestä kerätyt tekstarirahat MTV3 voisi lähettää kokonaisuudessaan Aasiaan.
 

MacTavish

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ManU
su 19.09 Blues-Kärpät
su 17.10 Kärpät-Ilves
su 05.12 Kärpät-TPS
su 12.12 Lukko-Kärpät
su 02.01 Blues-Kärpät (2)
su 06.02 Kärpät-Jokerit
su 06.03 HPK-Kärpät

7/56 = 12.5% (1/8) kärppien runkosarjaotteluista tulee MTV3:lta

su 03.10 Pelicans-HPK

Ainoa pelicaanien MTV3 ottelu... eikä edes ollu vierasottelu...

su 10.10 SaiPa-Blues

Ainoa Saipan MTV3 ottelu... eikä sekään ollu vierasottelu...

Todella oikeudenmukaista ;)
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti -danzku-
Todella oikeudenmukaista ;)

Niin näytettäviä otteluitahan on pyritty valtisemaan aina edellisen kauden järjestyksen perusteella. Eli mestarilla eniten ja heikommalla vähiten näytettäviä pelejä näin karkeasti sanottuna. Se onko tuo reilua vai ei, on asia erikseen.

Se, että Kärpät näkyy nyt 2 "ylimääräistä" kertaa äänestyksen vuoksi telkkarissa, on asia jota ei voi ottaa huomioon matseista päätettäessä ennen kauden alkua.

Hyvä kuitenkin, että Kärppien pelejä näinkin paljon telkusta voi nähdä. Lasku on viimekaudesta kuitenkin melkoinen, jolloin runkosarjassa näki lähemmäs 20 Kärppien ottelua televisiosta. Vierotusoireet ei ole kovin pahat kun näinkin monta matsia näkee.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Re: Re: Perinteinen krapulasunnuntain kärppä-peli :)

Viestin lähetti Andy_McCoy
Muutenkin tämän sunnuntaimatsiäänestyksestä kerätyt tekstarirahat MTV3 voisi lähettää kokonaisuudessaan Aasiaan.
Erinomainen idea muuten.

Itse en laittanut rahojani HN:n kirstuun, enkä nyt välttämättä Kärppien peliä olisi äänestänyt (johtuu vastustajasta). Jokerit-Lukko sen sijaan olisi kiinnostanut, mutta en nyt kuitenkaan ala siitä maksamaan.

Tosin, ei minua vähääkään haittaa, että Kärppien ottelu sieltä tulee. Olisin joka tapauksessa katsonut ottelun huomenna.

Ps - "Happamia" - kettu pihlajanmarjoista...
 

SjV

Jäsen
Viestin lähetti Skeletor
Mahtava valinta! Kiitos äänestäjille. Toivottavasti pääsemme tulevaisuudessä äänestämään myös MTV3+-paketin otteluita.

Kevään kierrosten 03.03.05 ja 09.03.05 MTV3+ ottelut ovat tällä hetkellä avoimena. (Mitäs sanoisitte vaikka tästä ottelusta 03.03. Kärpät - Blues)

Ja jotta Kärppä-putkea ei tule ikävä niin totta kai katsomme vielä ensi pe 7.1 maksullisen JYP-Kärpät ottelun

edit: JYP-KÄR päivämäärä
 
Viimeksi muokattu:

Hack

Jäsen
Viestin lähetti SjV
Ja jotta Kärppä-putkea ei tule ikävä niin totta kai katsomme vielä ensi to maksullisen JYP-Kärpät ottelun

ensi perjantaina, tarkoitit varmaan?

Viestin lähetti dodi
Se, että Kärpät näkyy nyt 2 "ylimääräistä" kertaa äänestyksen vuoksi telkkarissa, on asia jota ei voi ottaa huomioon matseista päätettäessä ennen kauden alkua.

Mutta eikös sen toisen äänestyksen tilalla pitänyt ihan alunperin näyttää Ässät-JYP, vai olenko ihan väärässä?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti SjV
Ja jotta Kärppä-putkea ei tule ikävä niin totta kai katsomme vielä ensi pe 7.1 maksullisen JYP-Kärpät ottelun

Minun Kärppäkiintiöni pysyy vielä kohtuullisissa määrissä, sillä huomenna olen Areenalla ja mainitsemanasi päivämääränä on edessä matka Poriin.

Otan osaa niille, jotka joutuvat "nauttimaan" yliannostuksen Kärppien peleistä.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Korhonen
Sikäli se kyllä on yllätys, että vaikka Kärpät onkin "puolen Suomen joukkue" maantieteellisesti ei se sitä väestöllisesti ole, joka kai on ratkaisevampi asia tällaisessa tekstiviestiäänestyksessä.

Ihan totta. Väestömääräisesti runsain Etelä-Suomi on kuitenkin jakautunut kannattajakuntansa osalta niin monille eri joukkueille, että kyllä Kärpät lähtee tällaisiin äänestyksiin tavallisesti ennakkosuosikkina. Tulokset riippuvat lopulta toki myös vastustajasta.

Viestin lähetti oukka
Itse en epäile hetkeäkään etteikö maikkari olisi halunnut näyttää juuri HPK-TPS -pelin. Äänestys vain oli pantu käyntiin ennenkuin varmistui että Koivu pelaa jo tällä viikolla eikä sitä sitten voitu enää peruuttaa.

Oletko varma tästä? Huomisen ottelu oli kyllä merkitty Hockey Nightin ottelulistaukseen "avoimeksi" jo kauden alussa, mutta en ole ollenkaan varma siitä, koska itse äänestys varsinaisesti alkoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös