MTV3 esittää: Idols

  • 275 524
  • 2 272

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
"Aivan loistavia esityksiä." Juuri näin.

Eihän tässä ole epäselvää siitä kuka on paras. Vaikka Katri jätti tuossa Avrilin biisissä ne korkeimmat kohdat laulamatta niin hän sentään lauloi. Näistä kundeista ei samaa voi sanoa. Veikkaan että Ilkan ja Peten debyyttilevyt myyvät yhteensälaskettunakin alle kultalevyn oikeuttavan määrän.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Katri oli kyllä paras tänään, jälkimmäinen biisi meni ihan kohtalaisesti.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niilo kirjoitti:
Ellen: Aivan loistavia esityksiä tänään, Kerta kaikkiaan! Olenkohan ollut Ellenin kanssa samassa konsertissa.
Heikki: Show jatkuu katkon jälkeen...
Totaalirepeäminen
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HCM kirjoitti:
Katri pelastaa tämän katastrofaalisen lähetyksen, hienot tulkinnat. Ja mikä tärkeintä, näkee että on harjoitellut + osaa lausua englantia! Jos ei kerää näiden esitysten perusteella eniten ääniä, niin ihmettelen ja syvästi. Katri & Pete finaaliin!

Täsmälleen samaa mieltä. Katri on noista kolmesta ainoa, jota voi edes jossain määrin kutsua laulajaksi. Peteä ja Katria minäkin toivon finaaliin, mutta eiköhän Ilkka sinne finaaliin mene lauloi sitten miten huonosti tahansa. Ilkka saanee seuraa Petestä, Katri taitaa ikävä kyllä tippua.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ahhahaha, ei jumalauta. Ei voi alemmas vajota. Ja tästä lähin joka kerta kun kuulen tuon biisin, muistan tämän ihanan tulkinnan...
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Ilkka laittoi sitten huumoriksi.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
HCM kirjoitti:
Katri pelastaa tämän katastrofaalisen lähetyksen, hienot tulkinnat. Ja mikä tärkeintä, näkee että on harjoitellut + osaa lausua englantia!

Miten tuo englannin lausuminen voi olla _tärkeintä_? Tuo Avril Lavignen biisi oli paras tähän mennessä, mutta kauashan sekin jäi alkuperäisen tasosta.

Huhhuh. Petelläkin oli ääni jo pettämässä edellisessä esityksessä, saa nähdä kestääkö murtumatta tämän illan.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Taivas lyö tulta! Hyvä että joku laulaa Suomeks, ärsyttää äärettömästi, kun niin vähän lauletana Suomenki. SUOMIrock jaksossakin puolet esityksistä laulettiin Englanniksi, ei näin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Taivas lyö tulta! Mitähän tulta se lyö? Vähän turhan paljon venytti tuossa alussa.. Turhan kimeästi venyttää noita muutamia kohtia... Muuten ihan kohtuullinen, muutamat kohdat pudottavat laulua muuten..
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Ei oo totta, hakekaa se Ilkka jo pois lavalta. Toi Teräsbetonin raiskaaminen kuullostaa ihan hirveältä. Falsetiksi menee niin että soi.
 
Nyt se vetää teräsbetonia siellä, ei helvetti.

Eikö 5 miljoonan asukkaan valtiosta oikeasti löytynyt kolmen parhaan joukkoon kuin yksi ihminen (Katri), joka osaa laulaa?

EDIT: Tuli muuten jostain syystä tuota kuunnellessani Kummelin Timo Kahilaisen laulutulkinnat mieleen. Koomikko tuo Ilkka, siis.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilkka taitaa pelastaa karvansa tällä Taivas lyö tulta -tulkinnallaan. Sopivasti pilke silmäkulmassa laulaa ja selkeesti parhaimman vetonsa tänään.
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Teräsbetoni on Ilkalle ihan liikaa. Ei helvetti, oikein hävettää. Katri on ainoa jolle voi sanoa että "kohtuullisesti sä vedät", jätkät on sysipaskoja, Pete vähemmän huono.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kaivanto kirjoitti:
Taivas lyö tulta????? Mitähän tästä tulee...

Ainakin vuoden parhaat naurut : ) ei helvetti, nyt tämä laulukilpailu muuttui sitten imitaattorikisaksi... Kamalaa, Ilkka aloitti biisin matkimalla Teräsbetonia ja sitten lopun veti omalla äänellä. Pelle mikä pelle, liian kauan roikkunut mukana.
 

rectum

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Ei voi mitään. Tosta tulee Timo Kahilainen ja Kummelien sketsit mieleen ku Ilkka vetää "Taivas lyö tulta". Uskomatonta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvin vetää Ilkka kyllä! Tietysti välillä vähän menee sivuun, mutta tämän päivän poikien esityksistä ehdottomasti paras, ellei jopa koko illan paras. Hienoa.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ei helvetti. Kun kuuntelee tätä taivaslyötultaa, niin tulee mieleen eräs lause minkä Dirty Harry on joskus todennut:

"A good man knows his limitation".

Ei vittu.
 

Kaivanto

Jäsen
Ei ollut itse asiassa niin paska kuin odotin, vaikkei ääni 'ihan' riittänyt tuohon biisiin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
HN kirjoitti:
Äkkiä samoja sieniä mulle!

Suosittelisin ennemmin jättämään omasi pois. Taivas lyö tulta meni ihan mallikelpoisesti, aikaisemmat vedot oli tosin heikkoja. Peteen verrattuna 100-0 voitto tuon Teräsbetonin jälkeen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Eihän tuo Teräsbetoni niin paha ollut. Selkeästi paras Ilkan vedoista, tosin ei se silti siitä vielä hyvää tee. Sen sijaan tämä Apulannan raiskaus on jo melkein pyhäinhäväistystä. Eihän tolla porkkanalla mene edes sanat oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös