Montreal Canadiens 2013–2014

  • 100 642
  • 307

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Alla Montreal Gazetten mielenkiintoinen juttu Habsien nuorista puolustajista. Tuohon kun vielä lisää sen, että leirillä on tryoutilla Matt Lashoff, 74 ottelun NHL-"veteraani".

Tinordi, Nygren make solid pair at Canadiens’ rookie camp

PK, Gorges, Markov, Diaz ja Murray ovat varmaankin aika varmat aloittajat. Emelin sitten myös, kun palaa riveihin. Tietenkin pitää muistaa, että Markovin ura päättyy 1-2 kauden jälkeen, tai seuraavaan polvivammaan. Tuosta kuudennesta paikasta taistelee sitten Drewiske, Bouillon, Tinordi, Nygren, Beaulieu ja Pateryn. Sekä mahdollisesti vielä tämä Lashoff. Bouillonia on kovasti kehuttu siitä, että hän on loistava tutor nuorille pakeille ja se lienee suurin syy hänen jatkopahviin. Tinordi on tosiaan lienee lähimpänä aloittajan paikkaa, mutta hyvä kuulla ettei muut pelaajat anna paikkaa helpolla. Bouillonin, Murrayn ja mahdollisesti Markovin urat Habsissä saattaa päättyä tämän kauden jälkeen, joten hyvä että siellä on useita pelaajia kärkkymässä paikkaa Showsta.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves

Toivottavasti ei ja ilmeisesti tämä on jo Montrealin toimesta vedetty maihin. Mihin rooliin ja miksi? Aivan turha palanen.

Briere saisi puolestani luvan olla ainoa "kotiinpalaaja", jota yllättäen kiinnostaa osallistua talkoisiin vasta kun ura on kääntynyt muualla laskusuuntaan.

Training campilta positiivisia viestejä nuorukaisista Reway, Hudon ja Leblanc, joista viime mainitulla lienee saumoja viime kauden sotkeneen loukkaantumisen jäljiltä taas joukkueeseen. Jos ja kun Gionta on alkukauden ulkona, top-9:ssä olisi tilaa yhdelle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alla Montreal Gazetten mielenkiintoinen juttu Habsien nuorista puolustajista. Tuohon kun vielä lisää sen, että leirillä on tryoutilla Matt Lashoff, 74 ottelun NHL-"veteraani".

Joku aika sitten tuli ihmeteltyä, että miksi helkutissa Matt Lashoff on HockeyDB:n haetuin pelaaja. Mutta siis pelkkä Montreal-huhu selittää tämän asian.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tänään pelasivat Bell Centerissä täydelle yleisölle intra squad Scrimmagen, Team Red vs. Team White. Ryhmien kokoonpanot olivat seuraavanlaiset:

canadiens.nhl.com kirjoitti:
TEAM WHITE:

31 – CAREY PRICE
35 – DUSTIN TOKARSKI

36 – MAGNUS NYGREN
44 – DAVIS DREWISKE
46 – MATT LASHOFF
61 – RAPHAEL DIAZ
79 – ANDREI MARKOV
84 – DARREN DIETZ

8 – BRANDON PRUST
32 – TRAVIS MOEN
38 – SEBASTIAN COLLBERG
45 – MIKE BLUNDEN
47 – JÉRÉMY GRÉGOIRE
48 – DANIEL BRIÈRE
51 – DAVID DESHARNAIS
53 – RYAN WHITE
67 – MAX PACIORETTY
75 – CHARLES HUDON
86 – STEFAN FOURNIER
89 – MARTIN REWAY

TEAM RED:

30 – PETER BUDAJ
70 – ZACHARY FUCALE

6 – DOUGLAS MURRAY
24 – JARRED TINORDI
26 – JOSH GORGES
55 – FRANCIS BOUILLON
64 – GREG PATERYN
76 – P.K. SUBBAN

11 – BRENDAN GALLAGHER
14 – TOMAS PLEKANEC
17 – RENE BOURQUE
25 – MICHAEL McCARRON
27 – ALEX GALCHENYUK
37 – GABRIEL DUMONT
49 – MICHAËL BOURNIVAL
57 – MARTIN ST-PIERRE
60 – CHRISTIAN THOMAS
71 – LOUIS LEBLANC
72 – NICK TARNASKY
81 – LARS ELLER

Scrimmagen voitti Team White 2-1. Valkoisissa pelannut nuorisotrio Hudon-Reway-Collberg oli esiintynyt edukseen. Paljon muuta tuosta en ole vielä saanut irti. Olihan tuota varten myös stream viritelty joukkueen kotisivuille, mutta ainakin minulla se kaatui jo pelaajien lämmittelyyn. HI/O ei vielä ole mitään recappia saanut aikaiseksi, eikä virallisten sivujen "recap" juuri pelillisiin asioihin kiinnittänyt huomiota. Vaan mitäpä näistä höntsistä vielä liikaa höyryämään..

Preseason alkaa sitten todenteolla huomenna, kun pelataan Sabresia vastaan. Heti maanantaina on sitten peli Bruinsia vastaan. Kolmen välipäivän jälkeen on sitten back-to-back pelit Canesia vastaan, ensin vieraissa ja sitten kotona (tai missä ikinä ne nyt keksivät näitä harjoituspelejä pelata).

Viime draftin 2. kierroksella (36. varaus) napattu maalivahti Zachary Fucale on tehnyt kolmivuotisen tulokassopimuksen Habsiin. Ura tietysti jatkuu vielä Q:n puolella Mooseheads-paidassa, mutta sopimuksen myötä oli mahdollista ottaa veskarilupaus mukaan varsinaiselle harjoitusleirille, ja jospa hän saisi jotain maistiaisa NHL:stä pelaamalla jossain harjoituspelissä. Aika näyttää..

Mitä tulee tuohon Simon Gagneen, niin myös minä sanon että ei kiitos. Ei tuolle oikein löydy paikkaa tästä joukkueesta. Cap spacea on nyt sopivasti n. pari milliä, Gagnen signaamalla sitä ei olisi käytännössä yhtään. Parempi säilyttää tuollainen liikkumavara kauteen lähdettäessä.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Ensimmäinen pre-season peli takana ja rankkareiden jälkeen 5-4 käkättimeen.
Eipä kannata suuria johtopäätöksiä vetää. Nuorella kokoonpanolla oltiin liikkeellä kuten aina tässä vaiheessa kautta.

Bournival 2+0
St. Pierre 1+1
Pateryn 0+3
Maalissa Fucale ja Budaj pelasivat puoliksi.

Rankkareilla ei yhtään onnistumista Habs miehillä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Nostellaas ketjua vähän ylös kun 5 pre-season höntsää on nyt vedetty:

Sekalaisin tuloksin on menty. Ensin 5-4 rankeilla nokkaan Buffalolta, sitten 6-3 takkiin Bostonilta. Canesia vastaan kaksi peliä, ensin voittoisa ryöpytys 6-0 Quebecissa, jonka jälkeen kotiyleisön edessä 3-1 takkiin. Viimeyönä sitten Devilsistä voitto 3-2, joka oli ensimmäinen pre-season kotivoitto sitten vuoden 2010.

Jäljellä olisi vielä kaksi peliä Senatorsia vastaan. Mielenkiintoista nähdä vaikuttaako viime kevät näihin peleihin, hampaankoloon taisi pleijarisanailun jälkeen jäädä puolin ja toisin. Jännitettä on ainakin luvassa.

Näyttäisi siltä, että kauteen lähdetään kokoonpanolla:

Bourque-Plekanec-Gionta / Prust kunnes Gionta toipuu
Pacioretty-Desharnais-Briere
Gallagher-Eller-Galchenyuk
Prust-White-Moen
Parros

Gorges-Subban
Markov-Diaz
Murray-Tinordi/Bouilllon

Price
Budaj

Eipä tuossa sinänsä mitään yllätyksiä. Ihan hyvältä näyttää. Parros vielä kun saadaan kuntoon ottanee nelosen laidassa paikan tarvittaessa. Katsotaan sitten miten rotaatio pyörii.

Emelin palaa vasta Joulukuussa ja siihen asti Tinordi/Bouillon/Bealieu taistelevat paikasta auringossa. Drewiske meni rikki ja missaa kauden alusta pari viikkoa. Uskoisin, että tämän hetkisillä näytöillä Tinordi pelaa ylhäällä.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Training camp on sitten ilmeisesti virallisesti ohi ja viimeiset kymmnen kaveria lähetettiin farmiin eilen. Leirillä positiivisimmin yllättäneet Jarred Tinordi ja Michael Bournival jätettiin vahvuuteen toistaiseksi. Ensiksi mainitulla on hyvät saumat olla avauskokoonpanossa Torontoa vastaan, mutta Bournival lienee poppariosastolla ellei top-9:ssä tapahdu loukkaantumisia. Nelosketjuun varattaneen ainakin Torontoa vastaan maksimimäärä lihaa, eikä Bournival pelityyliltään oikein muutenkaan nelosketjun kaveri ole.

Hienon alkuleirin pelannut Leblanc lähetettiin siis jo hyvissä ajoin Hamiltoniin. Mielenkiintoista myös nähdä, miten nuorukainen ottaa "viestin" vastaan.

Myös viime kaudella pirteästi esiintynyt Gabriel Dumont sai käskyn alas, jonne matka käy waiversien kautta. Toivottavasti ja todennäköisesti kukaan ei junnua nappaa, kaverissa voisi olla etenkin aloitustaitojensa puolesta aineksia kolmosketjuun joskus hamassa tulevaisuudessa, kunhan kärki joskus muokkautuu uusiksi.

Jännä nähdä millaiseksi kokoonpano alkukaudesta lopulta muokkaantuu, kunhan loukkaantuneet palaavat. Tällä hetkellä sivussa ovat vielä Parros, Drewiske, Murray ja Emelin, joka on poissa noin jouluun asti. Parros ja Murray lienevät pelikuntoisia avauspeliin. Drewiske saattaa hyvinkin saada kuntouduttuaan menolipun alas, jos Tinordi jatkaa samassa tahdissa runkosarjassakin. Terveessä rosterissa, pl. Emelin on nyt nähdäkseni 22 kenttäpelaajaa.

Puolustuspäässä on kivasti tarjontaa loukkaantumisten varalta. Koko kirjo yhteenlaskettuna 11 isoa liigaa nähnyttä pakkia, joista Beaulieu ja Pateryn siivottiin eilen Hamiltoniin, vaikka esittivätkin raporttien mukaan harjoituskaudella vallan kelvollisia otteita. Onpahan ainakin reserviä, jahka sumaa aletaan joskus toisesta päästä purkaa. Vaikea uskoa, että Bouillon, Murray, Drewiske ovat kovin pitkän tähtäimen suunnitelmissa mukana. Diazin suoritustaso on myös ilmeisesti heitellyt harjoituskaudella pahasti, ja ellei korjaa kurssiaan alkukaudella, voisi kuvitella astetta räväkämmin pelaavan kiekollisen Beaulieun saavan mahdollisuuden jossain vaiheessa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Hauskaa, että Bournival saa mahdollisesti mahdollisuuden ylhäällä. Kaverihan taisi tehdä neljä maalia harjoitusotteluissa, vaikka ei ole tosiaan mikään maalitykki. Enemmänkin rouhijaosaston pelaajia. Tinordin jääminen ylös yllätti tuskin ketään. Parrosin toivotaan olevan kunnossa Torontoa vastaan ja sain sellaisen käsityksen, että hän on kokoonpanossa kauden avauksessa, jos on vaan pelikunnossa.

Leblanc tosiaan lähti hyvissä ajoin alas ja oli käsittääkseni hyvin pettynyt. Toisaalta sanoi sen olevan ihan sama missä vaiheessa lähtee alas, jos farmiin joutuu kuitenkin. Leblanc oli vetänyt hyvällä asenteella, mutta Habs-johto haluaa hänen varmaan saavan ison roolin Hamiltonissa. Sain sellaisen käsityksen, että Lablancin kohdalla on vielä toivoa, jos asenne pysyy kunnossa ja tehoja tulee. Riippuu tietenkin miten paljon loukkaantumisia tulee.

Mielenkiintoista nähdä miten kausi lähtee käyntiin...
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Hyviä uutisia! Kausi alkaa aivan kohta!

Ja sitten paluu arkeen. Douglas Murray sivussa 4-6 viikkoa. Sunnuntain harjotuksissa saanut vamman (upper body)
Tinordi ottaa Murrayn paikan kokoonpanossa
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Hyviä uutisia!

Ja sen kauden alkamisen johdosta heti huonoja uutisia. Ei nimittäin ollut kovin kaukana todella suuri onnettomuus George Parrosin kohdalla. Tai sitähän emme vieläkään tiedä kuinka suuri vamma lopulta tulee olemaan, mutta tuollaisissa voi käydä todella pahasti. Nyt on kahdessa lähes "peräkkäisessä" Canadiensin ottelussa loukkaantunut pään seudun vammoihin sekä Lars Eller että Parros. Niin paljon kuin tätä liigaa ja fyysistä peliä rakastankin, niin jotain pitäisi tehdä ennen kuin joku kuolee tai halvaantuu. Nuo pään alueen vammat ovat melko arvaamattomia, näin kukkahattutäteilynä. Hyi olkoon.

Jos jotain positiivista, niin koko tenavaketju pelasi hyvin, kuninkaana tietysti 2+1 iskenyt Eller. Juuri muuta hyvää ottelussa ei sitten ollutkaan, tappio kauden avausottelussa vituttaa aina, saati kun se tulee kuusseiskaa vastaan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Oikein mukava debyytti Parrosilta tuohon kaatumiseen saakka, nelonen oli ihan toimivanoloinen ketju siihen saakka kun Pacioretty loukkaantui ja Prust siirrettiin ykköseen. Karmivan huonoa onnea Parrosilla, Orr kaatuu edellä ja Parros Orrin yli naamalleen jäähän. Toivottavasti ei jää mitään pysyvää tuosta.

Ellerin näyttää toipuneen omasta pudotuspelien vammastaan oikein hyvin.

Leafs teki vähemmän virheitä ja rankaisi kovemmalla prosentilla Canadiensin virheistä. Ja virheitä tuo puolustus näköjään osaa tehdä oikein liukuhihnalta... Old man river Markov unohtaa kuinka kiekkoa käsitellään, 2-3. Diaz lähtee kulmakiekkoon jättäen paikkansa ja sen sijaan että pelaisia varmasti kiekkoa laitaa pitkin päätyyn yrittää laukoa miesmuurin läpi maalille... Markov-Diaz oli muutenkin jokseenkin epävarma kaksikko.

Pacioretty - Desharnais - Briere oli surkea, ennen ja jälkeen Paciorettyn loukkaantumisen.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Joo pitihän sitä heräillä kauden avaukseen ja vähän kaksijakoiset fiilikset jäi, nopeat viivat:

-Peli oli täysin voitettavissa, mutta annettiin avaimet Torontolle.

-Junnukenttä liekeissä. Ylivoimaisesti paras esitys kentistä ja erityisesti Eller erottui suvereenisti edukseen. Hienoa että jatkaa siitä mihin jäi.

-Pacioretty tosiaan sai osumaa kylkeen ja huomasi ettei ole täysin kunnossa. Pelasi kyllä lopussa vielä, mutta vähennetyllä peliajalla. Briere ja DD pörräsivät siellä täällä. Tehotonta kakkaa.

-Näköjään pakiston koomailu jatkuu. Edukseen erottui lähinnä Tinordi, joka jatkaa hyvätasoista suorittamista sekä Gorges joka pelasi perusvarman pelin jääden plussalle.

-Priceä ei voi häviöstä syyttää. Muutama gamesaver piti lukemat siisteinä. Toisaalta toisessa päässä olisi voinut pomppia yhtälailla.

-Toivottavasti Parros on kunnossa. Ainakin tiedotettiin pikaisesti että on tajuissaan ja reagoi ympäristöön. Roppakaupalla huonoa säkää tilanteessa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Aika paska aloitus kaikin puolin. Toivottavasti Parrosista ei tule uutta Brashearia. Siinä taisi mennä komeasti taju kun sattui Ykää leukaan. Nyt taitaa saada Bournival mahdollisuuden nelosessa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
-Pacioretty tosiaan sai osumaa kylkeen ja huomasi ettei ole täysin kunnossa. Pelasi kyllä lopussa vielä, mutta vähennetyllä peliajalla. Briere ja DD pörräsivät siellä täällä. Tehotonta kakkaa.

Saattoi myös sattua ranteeseen? Äskeisessä NHL Tonight - ohjelmassa näytettiin, kun Pacman palaili kopista ison ja tukevan rannetuen kanssa myöhemmin vaihtoaitioon. Toki, jos tämä on joku vanha vamma jo niin sitten ei mitään.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ja sen kauden alkamisen johdosta heti huonoja uutisia. Ei nimittäin ollut kovin kaukana todella suuri onnettomuus George Parrosin kohdalla. Tai sitähän emme vieläkään tiedä kuinka suuri vamma lopulta tulee olemaan, mutta tuollaisissa voi käydä todella pahasti. Nyt on kahdessa lähes "peräkkäisessä" Canadiensin ottelussa loukkaantunut pään seudun vammoihin sekä Lars Eller että Parros. Niin paljon kuin tätä liigaa ja fyysistä peliä rakastankin, niin jotain pitäisi tehdä ennen kuin joku kuolee tai halvaantuu. Nuo pään alueen vammat ovat melko arvaamattomia, näin kukkahattutäteilynä. Hyi olkoon.
Oli kyllä todella pahan näköinen Parrosin tilanne. Tilanteessa oli todella paljon paskaa säkää. Onko herran tilanteesta kuulunut mitään uutta? Näihin päävammoihin liittyen aikaisemmin on jo tullut paasattua, että pelistä pitäisi saada vauhtia pois. Tämä Parroksen tilanne varmaankin ei tässä suhteessa auta yhtään, tilanteen ollessa vain "hyvä" lyömäase tappeluiden ärhäköille vastustajille. Ihan perstuntumalla suurin osa aivotärähdyksitä syntyy ihan sääntöjen mukaisesta pelistä oli kyseessä tahaton törmäys tai puhdas taklaus. Yhtenäisenä syynä molemmissa on yleensä "tilanne tuli vaan niin nopeasti" selitys.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Parros laittanut Twitteriinsä tälläistä:

"George Parros ‏@GeorgeParros
Thanks for all the well wishes everyone #classyfollowers"

Aivotärähdys miehellä ainakin on, se on virallisesti ilmoitettu mutta tämän enempään en ole vielä törmännyt. Eiköhän sieltä jotain kasvovammaa, hampaiden lähtöä tai vastaavaa vielä tule. Enkä usko että Parros ihan heti on takaisin tulossa vaikkakaan miehellä ei onneksi ole paljon historiaan noiden päävammojen suhteen. Siltikin ikävä tilanne.

Jos Gorges kommentoi asiaa:

Parros' injury could reignite the debate about whether fighting has a place in hockey. But Josh Gorges doesn't think it should.

"I see more players get hurt from hits, collisions, from pucks, than I do from fights," said Gorges.

"I don't think saying because a player got hurt in a fight that now we have to talk about taking fighting away. And I bet that if you ask George (Parros), he'll be the first to agree with me on that one too."
 

JohnstownJet

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja HIFK
Varmasti on Parros pitkään sivussa. En ihmettelisi jos kausi tai jopa ura olisi tässä. Toivottavasti kuitenkin pelaa vielä tällä kaudella.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
En ole mikään tappeluiden kannattaja, mutta Parrosin loukkaantumisessa oli kyse enemmän huonosta tuurista kuin mistään muusta. Kyllähän jostain kotoisen Liigan Ramzin tilanteesta näkee mitä tapahtuu kun pelaajan ei tarvitse pelätä sikailunsa maksamisesta. Showtappelut ovat sitten ihan erikseen ja sellaiset pelaajat, joista ei ole muuhun käyttöä kuin tappelemiseen. (Tyyliin: pelaaja työnnetään vaihtoaitiosta kentälle ja haetaan katkon aikana pois, kun ei osaa itse luistella.)
 
Showtappelut ovat sitten ihan erikseen ja sellaiset pelaajat, joista ei ole muuhun käyttöä kuin tappelemiseen.

Kyllä tuo Parrosin ja Orrin mylly oli mielestäni nimenomaan show-tappelu. Piti kauden avauksen kunniaksi saada vähän menoa ja meininkiä. Ei siinä käsittääkseni ainakaan mitään koiruuksia oltu kuittaamassa.
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Kyllä tuo Parrosin ja Orrin mylly oli mielestäni nimenomaan show-tappelu. Piti kauden avauksen kunniaksi saada vähän menoa ja meininkiä. Ei siinä käsittääkseni ainakaan mitään koiruuksia oltu kuittaamassa.

Subban meni halailemaan Orria kun tämä hakkasi vihellyksen "jälkeen" Pricea, jonka jälkeen Parros tuli ja haastoi Orrin joka oli P.K:n kimpussa. Joten ei aivan puhdasta showta ollut, koska Orr teki mitä hänen kuuluukin tehdä eli aiheuttaa hämmnikiä. Tietenkin tilanteesta olisi voinut ilmankin tappelua lähteä, tuomareiden avustuksella. Ja tietenkin koska herrat sattuivat olemaan samaan aikaan kentällä niin aina show-tappelua voi olla odotettavissa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Sitä on kuulkaa kautta pelattu tuon surullisen avausottelunkin jälkeen. Sen jälkeen Canadiens onkin pelannut ihan mukavasti, viidestä ottelusta neljä voittoa. Kaiken kaikkiaan kauden kuudessa ottelussa omissa on kolissut vain kymmenen kertaa, joten jotain on tehty oikein. Carey Price on pelannut vahvan alkukauden maalillaan, kahdessa viime ottelussa erittäin hyvää maalivahtipeliä ja muutenkin vähintään hyvää peliä joka ottelussa. Budaj tuurasi yhden matsin ja veti sen hyvin. Voisi siis kuvitella, että joukkuepuolustaminen on hyvällä mallilla tässä vaiheessa kautta.

Vieraskiertue lännessä meni jopa odotuksia paremmin, kun neljästä ottelusta tuli kolme voittoa. Nyt sitten edessä viisi kotiottelua ja aika kovia joukkueita tulossa kylään. Ensimmäisenä Kekäläisen Blue Jackets, sitten Predators, Oilers, Sakun Ducks ja San Jose Sharks. Erityisesti tuo viimeinen ottelu pelottaa näin etukäteen ajateltuna, mutta jokainen näistähän on potentiaalinen pistemenetys, onneksi myös potentiaaliset kaksi pistettä.

Hyvin on kuitenkin odotuksiin nähden kausi startannut.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Grainger ehti ensin. Pitikin tulla kirjoittamaan, koska koska kolme pelaajaa avasi tilin tässä Jets-voitossa. Price pelasi kauden ekan nollapelin, Briere teki ekan maalin Habs-nutussa ja Desharnais sai kauden ekan pisteen. Nyt sitten vaan jännitetään, että pelaako Price toisen nollan ennen kuin DD saa toisen tehopisteen. DD, jonka pitäisi olla joukkueen kakkossentteri, on nyt jättänyt tehoissa taakseen Parrosin, Tinordin, Beaulieun, Whiten ja Bournivalin. Huh heijaa! PK muuten johtaa puolustajien pistepörssiä.

Pelit ovat tosiaan lähteneet kulkemaan ihan hyvin. Parissa ekassa ottelussa Price pelasi hieman epävarmasti, mutta nyt näyttää ainakin tilastojen mukaan päässeen huippuvireeseen. PacMan loukkasi polveaa, joten nyt sitten vaan jännitetään miten pahasti meni. Olisi paha isku, jos Pac olisi pidempään sivussa. Ehkäpa Bourque pystyisi jollakin tavalla tuuraamaan, mutta eihän hän ole samaa tasoa kuin Pacioretty.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Vieraskiertue oli selvästi plus merkkinen. Ikävä uutinen Paciorettyn loukkaantuminen. Tärkeä ellei tärkein hyökkääjä sivuun ja pahoin pelkää että puhutaan vähintää 1-2 kuukauden huilista. Toivottavasti olen väärässä!

Price näyttää palanneen omalle hyvälle tasolleen. Aika näyttää jatkaako mies kelpo esityksiään.
Subban on mielestäni pelannut aika ristiriitaisen kauden alun. Tehoja tullut hyvin, mutta esim Calgary pelissä mies otti todella turhan jäähyn ja surffaili välillä missä sattui.

Tuleva kotiputki hieman pelottaa, koska vastustajat ovat kovia kuten Grainger ylempänä manitsi.

Toivotaan parasta. Pelätään pahinta!
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Paciorettyn tilanteesta ei ole vielä tietoa. Drewisken olkapää leikattiin ja hän on sivussa 5-6 kuukautta. Nyt on Tinordilla ja Beaulieulla (aina pitää tarkistaa miten kaikki vokaalit menevät) todellinen paikka näyttää taitonsa ja saada peliaikaa. Molemmat ovat lupaavia, mutta toinen lähtee ehkä farmiin jossain vaiheessa kautta, kun Emelin ja Murray palaavat riveihin.

Paciorettyn tilalle saattaa joutua Habsin hankkimaan taitoa, jos loukkaantuminen on kuukausia. Nyt laajuutta on enemmänkin tuolla rouhijaosastolla. Olisiko tässä paikka Leblancille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös