Montreal Canadiens 2011-2012

  • 134 168
  • 489

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mutta silti pidän kiinni kannastani, että Price oli torjuessaan epävarman oloinen.

Sitä en kiistä, etenkin, jos vertaa viime kauden otteisiin tai tuon marras-joulukuun väliseen aikaan, jolloin Price oli huikaisevalla tasolla koko ajan.

Kuitenkin, kun aletaan laskea helppoja maaleja, niin harvinaisen vähän niitä on mennyt. Varmaan yhden käden sormilla laskettavissa kaikki tämän kauden helpohkot maalit, joita on ollut muun muassa pari helppoa viivavetoa ilman maskia. Näkisin, että maalivahti tässä joukkueessa edelleen on pienin ongelma.

Kielikysymykseen täsmälleen samaa mieltä, mitä helvetin väliä sillä on, että mitä kieltä valmentaja puhuu? Samalla perusteella voidaan heittää se Price pois, pitäähän joukkueen MVP:n puhua ranskaa! Ja kapteenin myös, Gionta helvettiin sieltä.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Hieno peli tosiaan Elleriltä ja toivottavasti onnistuu pisteiden valoissa myös jatkossa. On toki loistava av mies ja muuten, mutta suo kyllä pinnoja tällekkin juutille. Ketjun peliä oli kyllä ihan mukava katsella. Täältä muutenkin sympatiat Montrealin nousulle pleijari viivaa kohti, mihin näyttää olevan jo seitsemän pinnaa.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Habs 3 - Bolts 1

Nyt oli joukkueelta sellaista peliä, että tätä haluan nähdä lisää. Ottelussa onnistuttiin käytännössä joka osa-alueella ja ainoastaan Tampa Bayn ainokainen jäi hienoiseksi kauneusvirheeksi pelistä. Taklauspeli oli avain asemassa ottelun aikana, sillä saatiin nähtävästi järkytettyä Tampan peliä ja tietenkin kaksi nopeaa maalia Blundenilta ja PacMaxiltä. Niin ja Priceltä mahtava peli 23/24 torjuntaa, nähtävästi Carey oli levittänyt räpyläänsä pihkaa, senverran hyvin kiekot takertuivat hanskaan. :)

Ottelun ykköstähdeksi valitulle Paciorettylle ensimmäinen maali kymmeneen otteluun ja oikein pystyi itsekin eläytymään Maxin tuuletukseen maalin jälkeen, iso helpotus varmasti hänelle itselleenkin. Muutenkin ketjun peli tuntui toimivan taas entiseen malliin, tästä osoituksena ylivoimamaali ottelun lopussa, joka oli Colelle jo kauden 17.

Ellerin ketjulla oli taas vauhti päällä ja vaikka heiltä vietiinkin maali Larsin potkaistessa kiekkoa, oli tilanne hyvin rakennettu ja he olisivat ansainneet maalin. Tätä ketjua ei saa hajoittaa.

Nelosketjulle tosiaan maali ja koska Habseilla ei ollut kuin 11 hyökkääjää ottelussa, viiletti keskellä vuorotellen Pleka ja DD. Plusmerkintä siis tällekin ketjulle.

Sitten Plekan oma ketju. Paljon on yritystä, hyörintää ja pyörintää vaan kun ei onnistu, niin ei onnistu, en osaa muuta sanoa. Plekalle taas ja vieläpä ainoana -1 merkintä tehosarakkeeseen. :/

En kyllä vieläkään ymmärrä tätä Kaberle kauppaa.. Äijä on niin turha pelaaja tällähetkellä, että ihan hävettää.

Eli pähkinänkuoressa, joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään mutta nostetaan nyt yksilöistö esiin ykkötähdeksi valittu PacMax 1+1 tehoilla ja kakkostähdeksi valittu Price torjuntaprosentilla 95,8 he olkoot ottulussa parhaiten onnistuneita. Habsit veivät laukaukset 28-24 ja taklaukset 27-15.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Pakko raapustaa tänne jotain pienen tauon jälkeen. Ensiksikin Josh Gorges, 6 vuotta ja rapiat $23 milliä. Kaiken kurjuuden keskellä tuo kuulostaa erittäin hyvältä! Tällä hetkellä puolustuksen tulevaisuus näyttää erityisen hyvältä kunhan vain Subbanille ja Emelinille (ja Pricelle) saadaan asian mukaiset sopparit kouraan.

Melkeimpä pelottaa sanoa se, että hyökkäyksen osalta muutama isohko treidi ei olisi pahitteeksi. Pelko astelee tässä skenaariossa esiin väkisinkin kun muistelee noita lähihistorian isompia treidejä. Henkilökohtaisesti en ole vielä päättänyt, että kumpaa toivon tämän kauden osalta enemmän, romahdusta vaiko pleijaripaikkaa. Ei haittaisi, vaikka romahdus tulisi ja GM Roy lausuisi ensi kesän draftissa ensimmäisten joukossa meidän tulevan ykkössentterin nimen. Ei hassumpi skenaario ollenkaan, mutta edessä on vielä "muutama" muuttuja ennen kuin tuollaista tapahtuu. Suurin toive kuitenkin on se, että kesällä toivottavasti saapuva uusi GM alkaa työstämään hommaa pitkäjänteisesti. Ensi kausikaan ei ole vielä se mihin tulisi tähdätä, vaan pitäisi keskittyä porukan kehittämiseen aivan sataprosenttisesti menestyksen kustannuksella. Tosin tuon idean myyminen paikallisille faneille lienee suhteellisen hankalaa...
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Ei ollut Habseista Bluesin kaatajaksi, 3-0 turpaan, Halakille nollapeli ja standing ovationit kotiyleisöltä. Itse maaleja ei varmaankaan olis pystytty estämään, mutta olisiko 1-0 maali mennyt toisella tapaa, jos Kaberlen tilalla olisi ollut toinen puolustaja? Entäpä jos Emelin ei olisi menettänyt kiekkoa 3-0 maalia edeltäneessä tilanteessa? no joo ja jos ja jos..

Plekan kenttä, sekä Emelin ja Gill ottivat jokainen -2 merkinnät kontolleen.

Price 22/25 torjuntaa.

Ylihuomenna olis Boston vieraissa ja odotan kauhulla tuota ottelua, miten pahasti siinä tulee turpaan. Tällä kaudellahan edelliset 4 ottelut ovat olleet aika tasaisia ja voitot ovat tasan 2-2, mutta onhan Bruins semmoisessa lennossa tällä hetkellä, että ei tule helppo ottelu.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Hyvästi luuseri-Cammalleri. Playoffeissa kelpo tehoja, mutta muutoin lähinnä säälittävää ämmämäistä surffailua. Ei haittaa yhtään, että joku muu joukkue joutuu maksamaan hänelle 7 miljoonaa dollaria kaudessa seuraavat 2 vuotta tämän kauden jälkeen.

Treidi oli siis [MTL/CGY] Cammalleri, Rämö, 5th Round. for Bourque, Holland, 2nd round (2013).

Rene Bourquesta on vain hyviä muistikuvia, joten tervetuloa vain jengiin. Miehen kokoinen ja maalejakin tehnyt siinä missä Cammallerikin ja puolta pienemmällä cap hitillä. Prospekti Patrick Holland on itselleni täysin tuntematon sankari, mutta junnusarjoista ainakin löytyy kelpo tehoja. Rämön oikeuksien menetys harmittaa suomalaisena hieman, mutta todellisuudessa häntä tuskin koskaan olisi saatu Habs-paitaan, niin kauan kuin Price on kiistaton ykkönen. 2. kierroksen varaus on myös ihan kiva lisä.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän treidiin. Suunta on vahvasti eteenpäin, kunhan vain saataisiin vihdoin paikattua nämä edellisten GM:ien virheet (lähinnä Gaineyn).
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ihan ok treidi. Säästettiin 2,7 capissa, saatiin isompi kaveri joka kykenee myös maalintekoon ja kakkosrounderi plussaa sekin.

Hollandilta en hirveästi odottele ja pickikin olisi tietty parempi ollut 2012 mutta kokonaisuudessaan ihan hyvä maku jäi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Mielestäni aika kova treidi, jolla selvästi halutaan herättää muita alisuorittaneita pelaajia. Cammy oli henk. koht. yksi suosikkipelaajista nykyrosterissa, joten hieman kirpaisee. Cammysta tuntui pitävän ainakin media. Toisaalta koko joukkueen esiintyminen on tällä hetkellä niin heikkoa, että kenet vaan voi oikeastaan potkia pois. Heikostihan Cammy on pelannut ja capiin piti saada tilaa, vaikka ihan tapissa ei ollakaan.

Turpaan tuli Bostonia vastaan, mutta tappiohan ei ole mikään uutinen tällä kaudella. Onneksi saatiin sentään maali tehtyä.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Gauthierin standardeilla mitattuna ihan hyvä treidi. Cammalleri oli tällä kaudella täydellinen floppi, hävettävä esitys kun katselee miehen liksaa. Seuraavaksi Gomez Hamiltoniin, kiitos...
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ihanko oikeasti kesken pelin tuo kauppa saatiin sorvattua valmiiksi? Luulisi vaikuttavan muun joukkueen keskittymiseen jos yksi pelaaja lähetetään kahden erän jälkeen hotellille. Eihän se tietysti ole kuin yksi peli ja ei välttämättä vaikuta lopputulokseen mitenkään, mutta kuulosti omaan korvaan aika erikoiselta kuviolta.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Nyt pääs kyllä Gauthier yllättämään, loistava vaihtokauppa. Kaikkea hyvää Cammallerille Calgaryyn! Hyvä että saatiin pienemmällä caphitillä oleva, maalintekoon pystyvä pelaaja takaisin. Käsittääkseni Bourque on vielä yhden vai peräti kaksi peliä poissa pelikiellon takia, joten vielä seuraavassa ottelussa ei Reneä nähdä. Vielä kun saatais kolmikko Gionta, Gomez, Kaberle vittuun rosterista, niin silloin tilanne näytäis jo liiankin hyvältä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Loistava pudotuspelipelaaja, jolle ei ole mitään käyttöä joukkueessa, joka ei ole pääsemässä lähellekään pudotuspelejä. Kahtena edellisenä keväänä joukkueen paras kenttäpelaaja, mutta eipä siitä ole mitään iloa tänä hetkenä, kun mieheltä ei onnistu mikään. Aika hyvin yllä kuvailtu: löysä surffaaja, jolle ei ole nykyrosterissa mitään käyttöä.

Eipä juuri tule ikävä, vaikka ihan hyviä muistoja miehen Habs-uralta jäikin.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Cammy on lempparipelaajia jo Los Angelesin ajoilta, joten toivon että kauppa herättelisi taas niitä maalihanoja ja pistesaldoja noin yleisestikin.

Win-win mielestäni. Nyt onkin Flamesilla kivasti Suomalaisia mokkeja siellä listoilla.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Cammy on lempparipelaajia jo Los Angelesin ajoilta, joten toivon että kauppa herättelisi taas niitä maalihanoja ja pistesaldoja noin yleisestikin.

Tähän on pakko yhtyä ja näin ollen tuo treidi kirpaisi hitusen. Uskon vilpittömästi, että Cammy saa pelijuonesta taas paremmin kiinni Flamesissa ja nakuttelee pisteitä kelpo tahtiin.

Kuitenkin tuosta treidistä on oltava iloinen, sillä ei tossa saa mitenkään Habsia häviäjäksi. Tosin en menisi tuota tiettiliä antamaan Flamesillekaan, joten varmasti molemmille hyvä kauppa.

Erittäin mielenkiintoista nähdä, että mitä Bourque tuo Habsiin. Paljon kaivattua fyysisyyttä sieltä ainakin näyttäisi tulevan ja muutama häkki silloin tällöin, niin kaikki ovat varmasti tyytyväisiä. Vaikka pääosin on hyvät fiilikset tästä kaverista, niin pikkaisen huolettaa se, että aina eile ole ns. Renen päivä. Ainakin sellainen kuva on itselle jäänyt, että välillä kyseinen kaveri saattaa ajautua surfailemaan muutaman pelin ajaksi, mutta kukapa tätä ei tämän päivän liigassa harrastaisi.

Yhteenvetona on sanottava, että ainakaan henkilökohtaisesti ei kiinnosta paskaakaan se, että kumpi on näistä kahdesta parempi pelaaja. Totuus lienee kuitenkin se, että saatiin Cammyn tilalle kaveri, joka sopii meidän rosteriin paljon paremmin ja caphit on mieluisa. Eipä ole myöskään valittamista noista muista jutuista, mitkä treidin yhteydessä omistajiaan vaihtoi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Jouni Nieminen kirjoittaa blogissaan hyvin tästä Cammy-Rene kaupasta. Jouni tietenkin perinteisenä Habs-vihaajana näkee Flamesin voittaneen kaupassa, koska sai paremman pelaajan. Bourquen suurin ongelma on kuulemma tuo itsensä likoonlaittaminen. Saa nähdä miten pelaajat ottavat tämän siirron. Jouni käsittelee jutussaan myös GM PG:n toimintaa, joka ei todellakaan saa positiivista palautettaa toiminnastaan. Eikä siihen tietenkään ole aihettakaan. Jos Gaineyn toiminta oli aikanaan erittäin heikkoa, niin Gauthierin toiminta kaivaa riman niin syvälle maahan, että sen alittaminen vaatii jo yrittämistä. Omissa papereissani Gauthier taistelee kohta Milburyn kanssa historian huonoimman managerin tittelistä.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Artomuna kävi Bourquesta kyselemässä. alwahla vastasikin jo hyvin ja mielestäni oikein, mutta alivoimapeli jäi auki. Bourque pelasi aikalailla joka peli alivoimaa, noin keskimäärin voisi sanoa että ainakin sen minuutin per peli. Kaverihan on PARHAIMMILLAAN oikein hyvä kahden suunnan hyökkääjä jota voi käyttää missä tilanteessa vaan, jos vaan mielenkiinto työntekoon säilyy.

Siitä kaveri onkin vähän jännä pelaaja, että jo yhden vaihdon sisällä työmoraali voi vaihdella. Voi yhtäkkiä polkea täysiä päätyyn taistelemaan kiekosta, vääntää, ja jos häviää kaksinkamppailun, voi periaatteessa luovuttaa vaihdon suhteen eikä yritä edes polkea takaisin. Mutta kuten alwahlan toimestakin jo sanottu, tekee maalit ryppäissä, eli kovin tasaista pistelinkoamista ei ehkä kannata odottaa.

Tietenkin toivon että MTL:ssa kaverista tulisi tasaisempi ja työteliäämpi kaveri, sillä kuten sanottu, parhaimmillaan Rene on tosi kova äijä. Toivottavasti pärjää teillä, kyllä edellytyksiä on isoihin asioihin.

Itse pidän kauppaa toistaiseksi vielä win-win - tilanteena. Saa nähdä muuttuuko mieli.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Habs 4 - Rangers 1

Olipahan vakuuttava peli joukkueelta ei voi muuta sanoa! Rangersin ainokainen maali meni oikeastaan löysän puolustamisen piikkin vaihdon aikana, irtokiekko maalin edessä, jonka Mitchell nakkaa verkonperukoille Ellerin katsellessa vierestä. Pacioretty-DD-Cole kenttä oli HOT ja viimeisteli Habsien maaleista kolme. Blunden teki neljännen maalin Subbanin ja Gomezin syötöstä. Muuten aika tasainen ottelu, laukaukset tasan 29-29 ja taklaukset Rangersille 26-25.

Tästä on hyvä jatkaa tämän viikon kolmeen pudotuspelien kannalta elintärkeään otteluun, joissa vastaan asettuvat Caps, Pens ja Leafs. Jäljessä ollaan pudotuspeliviivaa 10 pistettä, joka on paljon, mutta jos luoja suo ja onni potkii perseelle, niin ei tuo mikään mahdoton kaula ole. Pakko tässä on johonkin uskoa, ei näitä pelejä muuten jaksais kytätä. :D


- Max 2+1, DD 1+2 ja Cole 0+3. Tässä järjestyksessä menivät myös ottelun kolme tähteä.

- Budaj:lle kauden paras peli, torjuntoja 28.

- Rene Bourque pelasi ensimmäisen pelinsä ja oli ihan ok ilmestys. Peliaika 20:59, 3 laukausta, 4 taklausta. Pelasi kaksi erää Plekan kanssa, kolmannen Ellerin ja AK46 kanssa.

- Pakko kehaista vähän Gomezia, ollut pirteän oloinen näissä kahdessa pelissä ja antoin tässä ottelussa hyvän syötän Blundenille. Oli ottelussa Subbanin kanssa joukkueen ahkerin laukoja, kummankin laukoessa 4 kertaa.

- Kaberle peliaika 8:33, hmm.........
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Montreal Canadiens's playoff chances are slim. Tuossapa olis vähän lueskeltavaa montrealgazette.com sivuilta ja tässä juttua Rangersia vastaan käydystä ottelusta.

Kyllähän tuo tosiaan aika laihalta näyttää: päästäkseen 94 pisteeseen, jolla on päässyt playoffeihin jokaisena työsulun jälkeisenä kautena, pitäisi kerätä 52 pistettä 37 ottelussa - eli 1,405 pistekeskiarvo loppukauden otteluista. Tuo pistekeskiarvo on parempi kuin millään joukkueella tässä vaiheessa kautta. Suurinpiirtein tuota luokkaa on kyllä Bostonin keskiarvo, joka pyöristyy samaan lukemaan, mutta alhaalta päin. Loppukauden ajan Habsin pitäisi siis olla ihan liigan eliittiä.

Canadiensin taaperrus ei ole hirveästi masentanut tällä kaudella. Menoa on tullut seurattua vähän sivumpaa, ja joukkueesta löytyy positiivisia yllättäjiä - tai ainakin odotuksien täyttäjiä. Puhun lähinnä herroista Pacioretty, Cole ja Desharnais. Kaksi ensimmäistä ovat onnistuneet mukavasti maalinteossa ja ovat tällä hetkellä 60 pisteen vauhdissa. Cole on jopa 30 maalin vauhdissa, mikä kyllä ylittäisi odotukseni. Desharnais on vauhdissa miltei samoihin pistelukuihin, vaikka ei siitä ei ole pitkä kun kukaan ei odottanut miehen yltävän edes NHL:ään asti. On mielenkiintoista mihin asti Paciorettyn potentiaali yltää. Jos Pacioretty pysyy n. 60 pisteen fyysisenä laiturina niin sekin on ihan ok, ja kaikki siitä eteenpäin pelkkää plussaa. Potentiaalia ihan säännölliseksi piste/peli-pelaajaksikin saattaisi olla, mutta katsotaan rauhassa. Kunhan nyt ei taantuisi.

Joukkue näyttää minusta paperilla ihan hyvältä, mutta mistä sitten kiikastaa? Petteri Nokelainen oli ainakin maininnut Veikkaajan haastattelussa sitoutumisongelmat ja yksinyrittämisen... Toki joukkueesta puuttuu kunnon haalariketju ja ykkössentteri, sekä ykköspakki on jatkuvasti paskana, mikä ei tosin yllätä enää ketään. Toivottavasti Gomez jatkaa vähän pirteämpiä otteitaan, jos herra pelaisi entisellä tasollaan niin sentterikolmikko näyttäisi ihan hyvältä vaikka supertähti puuttuukin.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Pens 5- Habs 4 SO

Eihän se peli nyt mennyt ihan putkeen, 3-4 johdossa oltiin vielä 3 minuuttia ennen pelin loppua, mutta niin vain Malkin vielä tasoitti ottelun ja näissä lukemissa mentiin rankkareille asti jo 8 kerran! Kun rankkareiden ainoa onnistuja oli Malkin, niin kaksi pistettä jäi Pittsburghiin. Habsien vetäjät oli: 1. Desharnaisin hyvä lirutus yritys längeistä > torjunta 2. AK46 vetohetkellä maila poikki > kiekko ohi maalin 3. Gomez hyvä ranneveto oikeaa yläkulmaa kohti, mutta Fleury torjuu olkapäällä.

Ottelulle saatiin oikein salama alku kun Eller teki maalin jo 34 sekunnin pelin jälkeen. Kaksi erää peli oli jotenkin "hallinnassa" ja ottelua johdettiin jo parhaimmillaan kahteen otteeseen 3-1 ja 4-2, mutta kuten alla oleva tilasto osoittaa ainakaan ottelun ensimmäistä ei kannata tehdä. :D

Winning % - Scoring First = .429
Winning % - Leading After Period 1 = .643
Winning % - Leading After Period 2 = .737

Pitkästä aikaa myös onnistuminen ylivoimalla vaikka enempäänkin olisi ollut mahdollisuuksia (yht. 6 kertaa), kuten Caps pelissä ylivoimalla annetaan nyt liikaa tasoitusta + 6 alivoimamaalia vastustajalle.

Pittsburghin ensimmäinen maali meni Budaj:n piikkiin, kyllä maalivahdin pitää mielestäni etukulma pitää tiukasti kiinni eikä antaa näitä helppoja ilmaiseksi. Toinen maali, vieläpä alivoimamaali läksi siitä että Subban antoi oman maalin takana sokkosyötön taaksepäin ränniä pitkin viivalla vastassa olleelle Michalek, syöttö Jeffreylle ja maali. Tämän maalin jälkeen PK saikin istua viisi minuuttisen penkillä miettin tekosiaan Randy Ladouceurin ripittäessä vierestä.

- Laukaukset (38-29), taklaukset (26-20) ja aloitukset (37-27) ottelussa meni Pittsburghille.

- Montrealin maalintekijät ottelussa Eller, Cole(1+1), Pacioretty ja Kostitsyn(1yv+1).

Ensi yönä sitten vierailulle Torontoon. Uhkaavasti lähenee Konferensin viimeinen sija...
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Miten niin uhkaavasti? Kun kerran playoff-saumat ovat jo menneet, niin sitä parempi, mitä paskemmin loppukausi menee.

Tottakai, mutta koska en halua ääneen sanoa sitä ja aina pitää toivoa pitää yllä, eiköhän joukkue tällä pelaamisella tuo muutenkin sen viimeisen paikan ilman että minun tai sinun toiveilla/haluilla olisi siihen paljon vaikutusta. (tämä ei ollut sitten mitään vittuilua sinua kohtaan)

Onko joku seurannut tarkemmin tulevan Draftin pelaajia, minkälaisia pelimiehiä on tarjolla? Meinaan vain kun tässä nyt on vain 5 pistettä Edmontoniin enää, Columbus nyt tuskin ohi tulee enää. Tarjottimella olisi #2 pick.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Höntsät höntsäilty ja Habs jatkaa tasollaan. Ihan tuuliajolla koko joukkue, Sabres tuli ja tykitti itselleen voiton. Laukaukset jotain 40-28 (muistaakseni) ja pelin hallinta täysin vierasjoukkueella. Pacioretty tosin läpiajosta teki avausmaalin, mutta ei paljon lohduta. Price sen sijaan pelasi loistavan ottelun ja olikin ottelun ykköstähti.

Joo, eiköhän tämä kausi ole aika lailla paketissa viimeistään nyt. Ei vain taso riitä. Kumma juttu, kun toissa kaudella lähes samalla rungolla menivät neljän sakkiin ja viime kaudellakin laittoivat tulevan mestarin kaikista tiukimmalle. No, tällaista tämä on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös