Montreal Canadiens (2.) - Ottawa Senators (7.), idän puolivälierät 2013

  • 13 103
  • 49

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta

Takana korkeassa polviasennossa olevan Therrienin oikealla puolella (koutsista katsottuna) olevalla Bouillonilla on kyllä kohtuuttoman iso maha ammattilaiskiekkoiljaksi. Ei kai sille tosiaan tehty jo jatkosopimusta?

Joopa joo, hävettävä esitys sekä pelillisesti että ennen kaikkea kaikilla muilla tavoin. Tottakai pitää aiheuttaa yleistä hämmennystä ja paheksuntaa, kun on tulossa rumasti turpaan, mutta onko nuo mailaniskut tosiaan oikea tapa? Tunteesta plussaa, vaikka tuo Canadiens ei olekaan näissä nyrkkihipoissa ihan liigan TOP3-joukkue.

Seuraavassa ottelussa tämä sarja voidaan hävitä, mutta sitä ei voida voittaa.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Kun katselin pelin äskön game centteristä, niin huomio kiinnittyi, jo kaiken edellä sanotun lisäksi tuomarointiin. Mielestäni tuomarit veti aika pahasti kotiinpäin ja jokainen epäselvä tilanne kääntyi Ottawan eduksi. Toivottavasti nähdään vastaavia pelejä, mutta paremmilla tuomareilla.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Tuuletukset voisi tosiaan jättää pois mutta se mahtaa olla vähän vaikeaa kun pelataan tuollaisessa tilanteessa. Näissä peleissä tuuletellaan paljon enemmän myllyjen jälkeen kuin runkosarjassa. Momentumia haetaan hinnalla millä hyvänsä ja kaikki tehdään että fanit ja joukkue syttyy.

Täysin samaa mieltä, näissä kinkereissä pitää tehdä kaikki millä pääsee vastustajan ihon alle ja saa oman jengin syttymään. Macleanin aikalisälle iso peukku, Therrienin kilahtaminen oli hauskaa katottavaa.

Olipahan peli tosiaan, menee varmaan top-kolmoseen kaikkien aikojen Sens-matseista. Eka erä todella viihdyttävää kovatempoista ja fyysistä lätkää joka mentiin suht tasaisissa merkeissä. Melko heppoiset jäähyt vähän rikko peliä ja molemmat sai yv-maalit aikaseksi. Toiseen erään tempo laski ja pienoisessa Sens hallinnassa mentiin, Pageau nakkas läpiajosta voittomaalin 5 minuutin paikkeilla.
Kolmanteen Sens tulikin sitten todella voitto mielessä ja Pageau lisäs heti johtoa erän alkuun. Turris lisäs johtoa 7 minuutin kohalla jonka jälkeen alkoi sitten nämä melkoset nyrkkikinkerit. Cowenilta varsinkin kaunis esitys Smithiä huitonutta Whitea vastaan. Näissä merkeissä sitten loppumatsi ja Silfverberg sekä Pageau viimeisteli loppuluvut 6-1. Tyylikästä sikailua kyllä Habseiltä erän loppuun, kruununa Bourquen kyynerpäätaklaus Conacherin päähän(selkeä vahingoittamisyritys josta pitäis seurata pelikieltoa), Subbanin ja Gallagherin hyökkäykset Senaattoreiden kimppuun, sekä Gorgesin kiekon laukominen päin Turrisia keskialueella. Ei kuulu jääkiekkoon nämä, en tykännyt aikanaan Alfienkaan tempusta finaaleissa. Muutama viiva vielä:

-Pageaulta käsittämätön esitys, eka pleijarimaali ja pari lisää heti perään. Ottanut todellakin paikkansa joukkueessa ja esitykset vain paranee. Ei ole huonoja matseja tähän mennessä pelannut ja tilastot 12 matsin jälkeen: 5+2 +7 ja kolme voittomaalia. Huikea äijä.
-Andyltä vahvaa tekemistä taas ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa.
-Zibanejadin kenttä oli hyvä koko illan, paremmalla viimeistelyllä ois maaleja voinut tulla enemmänkin kuin 1.
-Smith,Neil,Kassian teki ensimmäistä kertaa tässä sarjassa sitä duunia mitä kuuluukin.
-Turris oli parempi kuin taas muutamaan matsiin ja Alfien+Conacherin kanssa homma käytti. Kaivoi myös yllättävän hyvin aloituksia.
-Karlssonilta sellainen esitys mitä odotin siinä vaiheessa kun palasi sairastuvalta. Ei dominointia mutta hyvää peruspeliä.
-Ylivoimaan oli selkeästi uhrattu aikaa harjoituksissa, näytti paljon paremmalta ja äijät liikku.

Wiercioch poistui kaukalosta alavartalovamman vuoksi ekassa erässä eikä palannut enään. Toivottavasti ei mitään vakavampaa ollut. Toisaalta Gryba vapautuu pelikiellosta ja ottaa todennäköisesti paikkansa kolmosparista ens matsissa.

E. Lisätään vielä että kotiyleisölle iso plussa, runsaslukuisena ja äänekkäänä olivat liikkeellä alusta asti. Varsinkin ole ole Pageau Pageau chantti oli hienonkuuloista ja sopivaa vittuilua naapurin faneille. Normaalinkaltainen Habs-invaasio ei näyttänyt ja kuulunut toteutuvan.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ottawan valmentaja Maclean on muuten täysi pelle. Toivottavasti tuolla pelleilyllään herätti taas Habsit ja Montrealiin palataan 2-2 tilanteessa.

Aivan loistavaa toimintaa mursulta, ihan oikein patonkitiimille!
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Vastapuoleltakin helppo todeta, että MacLean kuljettaa tosikko-Therrieniä ja tunnekuohuissaan sekoilevaa Montrealin joukkuetta todella tyylikkäästi. Rohkenen väittää, että Ellerin loukkaantumisen jälkeisistä ensikommenteista alkaen täysin tarkoituksella vieläpä.
 
Olipahan hieno matsi ja hienoa, että Ottawan pojat pieksivät Montrealin smurffeista paskat pihalle ihan kaikilla rintamilla. Etenkin Whiten hakkaaminen oli karkkia. Ja samaan aikaan Neil niistää Moenia, Phillips Tinordia ja Smith Bouillonia.

Nyt on momentum niin sanotusti Ottawan puolella, mutta äkkiähän tuokin kääntyy. Seuraavasta pelistä tulee eeppinen. Montreal tulee varmasti todella vittuuntuneena kentälle ja oleellista onkin, että miten saavat kanavoitua kaiken sen energian. Meneekö taas epäolennaisuuksiin kuten mailalla vastustajan hakkaamiseen vai tehdäänkö tällä kertaa maaleja Andersonin taakse. Yhtä oleellista on se, että Price pelaa toisen pelin tasollaan ja että Therrien kokoaa itsensä.

Hienoa sarjaa tässä pelataan kuten odottaa sopikin. Ei tuosta Ottawan jengistä oikein voi olla pitämättäkään. Mursu-MacLean kruunaa vielä kokonaisuuden.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Voisko molemmat tippua? No ei, hieno sarja menossa ja sympatiat vastusteluista huolimatta kääntyivät Sensin puolelle jo runkosarjassa. Hienoa työtä ja lisäksi JA:n Sens-fanit ovat aika hyvää ryhmää. En olisi uskonut että tässä sarjassa moista tullaan näkemään, mutta hienoa nähdä että tunnetta on mukana.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sanoisin, että kohta alkaa ottelu, jossa Canadiensilla on pakkovoiton paikka. 1-3 -tappioasema alkaa olla näin tiukassa sarjassa jo sellainen, että peli on menetetty. En näe yhtään syytä miksi Sens häviäisi kolme ottelua putkeen, jos sille riittää näistä otteluista yksi vaivainen voitto.

Toivon mukaan Habs pääsee sille alkukauden tasolleen ja ottaa kotiedun takaisin. Viime ottelun kaltaisiin hölmöilyihin, huonosta jääkiekosta puhumattakaan, ei ole varaa.

In Price we trust. Näytä nyt meille, näytä koko maailmalle.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täällä yön matsivalinta ehdottomasti ketjun otsikon mukainen. Viime peli oli niin huikeaa viihdettä, että veti vertoja viime kevään Flyers-Pens -sarjalle.

Montreal on käytännössä selkä seinää vasten ja tulee käymään päälle kuin yleinen syyttäjä ja Ottawa tulee antamaan lääkkeeksi fysiikkaa enemmän kuin lääkäri määrää, jos viime pelin merkit pitävät paikkansa. Senaattorien peliä vähemmän katsoneena tuli yllätyksenä, miten fyysiseen peliin joukkue pystyy.

Maalivahdit ovat perinteisen kaavan mukaan avainasemassa, Pricen on pakko petrata. Toivottavasti jäähyt eivät sotke peliä, vaan nähdään kova ja tasainen, äärimmäisen fyysinen vääntö.

Siinä vaan on jotain taikaa kun kaksi toinen toistaan vihaisempaa porukkaa luistelee kentälle taistelemaan kynsin hampain jok'ikisestä neliösentistä jäänpinnassa. NHL:n playoffit ovat maailman parasta viihdettä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Meneepäs vaikeaksi. Ottawa pompuilla tasoihin ja jatkoajalla sinnepäin sutaisu Budaj:n kainalosta sisään, oisko vielä menny Diazin kautta.

Price ja Prust liittyivät loukkaantumisosastolle joten vaikeaa tämä tulee olemaan. Pitää kuitenkin uskoa, että kyllä noista peleistä rupee voittojakin tippumaan jos pelataan samalla tavalla kuin yön pelissä.

Nyt mitataan joukkueen kantti. Seuraava tavoite game seven.

PS. Kavennusmaali oli paskaa. Tasoitusmaali roikkui ilmassa ja menee Therrienin peluutuksen piikkiin. Siinäkin vaan oli tulkinnanvaraista kun tuomari viittilöi ensin kädet levällään ja muutti sitten mieltään. Sarja olis ansainnu muuta kuin tuollaisia tulkinnanvaraisia maaleja, lisää vaan turhaan vettä myllyyn.
 
Viimeksi muokattu:

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Uskomattomia pitkäkiekkovihellyksiä kaksin kappalein Canadiensia vastaan kolmannen lopussa. Mutta tuo johtoasemassa istuskelu on kyllä se Canadiensin perisynti, ei näköjään päästy siitä eroon, vaikka Martinista päästiinkin.

Canadiensin puolustus on rakennettu runkosarjaa varten. Pudotuspeleissä säännöt muuttuu sen verran, että "Hal Gilleistä" tehdään suuria sankareita. Hyökkäyksessä liikaa turisteja. Ryder on täysin tyhjä paita. Odottelee syöttöjä pakkien selkien takana, kaukana sota-alueelta. Ei halua maksaa hintaa kiekoista lainkaan. NHL:n voimattomin voimahyökkääjä Max PAC ei ole juuri parempi, jättää työnteon ja kulmaväännöt säilyketölkin kokoisille ketjukavereilleen.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Onneksi on kiire muualle, etten ehdi tänne kaikkia tuntemuksiani vuodattaa, mutta miten vitussa Zibanejadin kavennusmaalin voi tulkita tahattomaksi jalalla ohjaukseksi? Toronton war roomissa oli vissiin hyvät tarjoilut.

Lainaus Wikipediasta: Mika Zibanejad (born 18 April 1993) is a Swedish professional soccer player.

Kauankohan ehtii olla tuolla?

Ai niin, kymmenen pistettä Montrealilla housuunpaskomisesta, jälleen kerran.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei taas veri kierrä tunnetuista syistä.

Kyllä nyt alkaa olla ison työn takana tuo jatkoon pääseminen, ihan kuin ei olisi ollut jo ennen tätä ottelua. Ei voi viimeisen kahdeksan minuutin aikana menettää kahden maalin johtoasemaa tällaisessa ottelussa. Huonona häviäjänä olen silti katkera Sensin potkumaalista ja toiseen maaliin johtaneesta kyseenalaisesta pitkästä kiekosta.

Jos jotain positiivista etsii, niin Carey Price näytti jälleen Jesus Pricelta. Kovasti heittelee hänenkin tasonsa, nyt näytti, ettei kiekot mene millään miehen selän taakse. Potkumaalihan siihen nollan rikkomiseen sitten tarvittiinkin...

1-3 ei ole mahdoton, mutta on se pirun vaikea.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Huonona häviäjänä olen silti katkera Sensin potkumaalista ja toiseen maaliin johtaneesta kyseenalaisesta pitkästä kiekosta.

Miten se "kyseenalainen" pitkä kiekko johti tuohon maaliin kun kiekko kävi aloituksen jälkeen Ottawan päädyssä ja Habs pääsi vaihtamaan pelaajia? Eikä tuossa minusta mitään kyseenalaista ollut, okei Karlsson ei vetäny mitään munaravia saadakseen kiekon kiinni. Tuo Ziban maali oli aivan siinä rajoilla oliko potku vai ohjaus. Täysin selkeää potkuliikettä siitä ei kuitenkaan löydy joten ymmärrettävä tuomio war roomista.

Ekan ja toisen erän varsikin alkupuoliskot Sens oli taas vaihteeksi aivan jaloissa. Ei löydy vaan keinoja vastata Habsin nopeaan tempoon silloin kun se toimii noin hyvin. Kolmanteen erään Habs onneksi alkoi sitten peruuttelemaan niin Ottawallakin oli jotakin saumoja. Tuohon maaliin asti ne hyökkäykset oli vaan turhauttavaa katottavaa kun paras mihin Sens pystyi oli laukoa sektorin ulkopuolelta suoraan Priceen tai seinille. Heti kun sinne alko äijää ajamaan kunnon asenteella maalille alko tulosta tulemaan. Jatkoajalla sitten oli tuurit puolella kun Turrisin heiton ohjas numero 61 yläpesään. Ei todellakaan mikään vahva esitys mutta upea punnerrus tasoihin ja ohi.

-Andy oli taas kerran joukkueen paras, ei mitään jakoja nuissa maaleissa kun Subban ja Galchenyuk pääsi lataamaan parhaalta sektorilta. Useita tärkeitä torjuntoja.
-Kurinalaisuus, ainoa jäähy oli se Michalekin hyvin kyseenalainen väkivaltaisuus. Tärkeä avain Habsia vastaan on pitää niiden ylivoima pois jäältä.
-Pageau oli melkeinpä paras hyökkääjä ekat kaks erää, harmi että vetää perässä kahta kivirekeä(puukäsi Condra ja syväjää Greening) niin ei siinä ihmeitä tehty.
-Neililtä hyvää fyysistä peliä koko matsin ja syöttö Ziban maaliin.
-Turrisilta sarjan paras peli.
-Ylivoima on paskaa, siihen se on vissiin tyydyttävä. Jatkossa tulee tuottamaan ongelmia kun näitä ei saa hyödynnettyä mitenkään.
-Alfielta melko onneton esitys tuota Conacherin maaliin tehtyä esityötä lukuunottamatta. Asenne kateissa ja hiihteli välillä pelin ulkopuolella.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Mielenkiintoinen matsi tulossa ensi yönä. Montrealilla on vielä varaa pukea muutama jannu peliin, mutta montaa ei voi enää menettää tai teoreettiset jatkopelit on parempi simuloida NHL13:lla.

Noitatohtori löysi Giontalta lopulta revenneen hausilihaksen ja kausi on nyt virallisesti taputeltu. Peliesitysten perusteella on todennäköisesti vetänyt yhdellä hauiksella jo huhtikuun loppupuolelta lähtien.

Prust ja White ovat molemmat paskana, eivätkä varmuudella pelaa ensi yönä. MT todennäköisesti käskyttää Ryderin ja DD:n ottamaan näiden roolit.

Price on statuksella day-to-day, alakropassa virallisten tietojen mukaan jotain rikki. Todellisuudessa tunnetusti vahva yläpää saattoi yhtä hyvin lahota omien, puolustuksen ja war roomin tekemien mokien myötä.

Notta siitä sitten vaan hyökkäysketjuja kasailemaan.

Bourque - Plekanec - Ryder

Tässä olisi teoriassa ainekset oikeasti kohtalaisen hyväksi ketjuksi. Ainoa etäisesti power forwardia muistuttava laituri, näppärä ja nopea peliä tekevä sentteri ja A-luokan laukoja, joka pelaa myös sopimuksestaan. Miksi tekee sen kesähousut jalassa, en ymmärrä.

Pacioretty - Desharnais - Moen

"Power forward" - ylipalkattu, sormella sivuun siirrettävä väkkärä - entinen playoff-jyrä. Tutkapari menettää yleensä kiekon hyökkäyspään sinisellä, tai viimeistään kun Pacioretty yrittää viitakoskia laidan tuntumassa. Tässä vaiheessa Moen on hyvänä päivänä ehtinyt ylittää punaviivan.

Galchenyuk - Dumont - Gallagher

Gallyt ovat ainoa parivaljakko, joka on sarjassa näyttänyt hyökkäysvoimaiselta ja saanut jotain aikaankin. Setämies Prust on poissa, ja Galchenyuk tuskin saa kolmospelin jälkeen toista näyttöpaikkaa sentterinä, joten kolmas junnu ja taitava aloittaja Dumont keskelle. Vitjalle ei periaatteesta minuuttiakaan ylivoima-aikaa, koska on kuitenkin paperilla kolmonen.

Blunden - Halpern - Armstrong

Karkeusluokan 500 hiekkapaperiketju. Toivottavasti ei tiputa hanskojaan. Saattaa teoriassa saada ärsytettyä jonkun vähäpäisen senaattorin, mutta sitten on jo korkea aika luikkia vaihtoaition suojiin.

Suunnilleen näistä asetelmista yön peliin. Eiköhän siitä taas kelvollinen PO-rypistys tule, mutta luottamus Montrealiin on aika lailla olematon. Melkein tekisi mieleni toivoa täydellistä teurastusta, maalien osalta siis. Josko Bergevin hoksaisi, ellei ole jo hoksannut, että playoff-menestykseen tarvitaan hiukan erityyppistä joukkuetta kuin runkosarjaan.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK

Todella iso menetys kyllä Habsille. Kovaan paikkaan joutuu Budaj. Mielenkiintonen matsi varmasti tulossa tänään, Sens haluaa saada sarjan poikki ja Habs taistelee pääsystä seuraavaan peliin. Ottawan puolelta Maclean totesi että ei muutoksia edellisen ottelun kokoonpanoon, ja mitäpä tuota muuttamaan. Kassiankin oli aivan hyödyllinen ja jos siellä Latendressella on jotakin vaivaa kuten huhuttu, varmasti parempi vaihtoehto.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Melkoista touhua... Ottawalla kaksi maalintekopaikkaa, joista tekivät kolme maalia. Kolmas oli sellainen selänkatkaisija, että homma oli sitä myöten selvä.Ei tarvinnut Senatorsin taas hyökkäyspäässä oikeastaan edes yrittää mitään.

Ensimmäinen aika karmiva virhe Budajlta. Eikä Budaj tainnut kiekkoon osua toisessakaan, tolpasta tyhjän maalin eteen odottelemaan. Siinä jos Ryderia olisi vähän kiinnostanut jääkiekkoilu, niin ei olisi Ottawan mies ollut ensimmäisenä kiekossa. Kolmas olikin sitten sellaista scheissea että alta pois...

Erittäin hyvää yritystä Canadiensilta tuohon saakka. Kiekko kahdesti kiekko tolppaan hyvistä paikoista. Mutta noinhan siinä käy kun omia paikkoja ei pystytä käyttämään.

Ei muuta kun Draftiä kohti. Minä käyn hunttaamaan Anaheimia.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Huhhu, Senators teki aika tempun kun tiputti Canadiensin. Jaksoin viime yönä katsoa peliä siihen 2-0 asti ja siinä tuumin että ei Montreal siitä enää toivu. Se että peli päättyi peräti 6-1 niin kertoo jo paljon. Onneksi olkoon Ottawa, yllärit kelpaa aina!
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Melkein tekisi mieleni toivoa täydellistä teurastusta, maalien osalta siis. Josko Bergevin hoksaisi, ellei ole jo hoksannut, että playoff-menestykseen tarvitaan hiukan erityyppistä joukkuetta kuin runkosarjaan.

Ja niinhän siinä kävi. Lammaslauma sai ansaitsemansa lopun.

Ottelusarjan voisi Montrealin osalta tiivistää kolmeen ämmään ja viiteen Ämmään.

ämmät: munattomuus, maalintekotaito ja maalivahtipeli.
Ämmät: Ryder, Pacioretty, Desharnais, Price, Therrien

Todella ärsyttävä ja paska peli ensimmäisen erän jälkeen. Kuten aHab yllä jo kirjoittikin, Montreal tuli helvetin hyvällä sykkeellä peliin ja loi heti alussa kasan maalintekopaikkoja, joista kaksi parasta siunaantui Bourquelle. Anderson ja tolppa hoitivat nämä. Ottawa se sijaan sai yhden maalipaikan, josta teki kaksi maalia.

Subbanin YV-kavennus antoi vielä aihetta toivoa hyvää peliä, mutta kuten tavallista, paska lävähti housuun 1-3 maalin myötä ja sen jälkeen peli oli saatanan turhauttavaa läpsyttelyä. En voi vittu käsittää miten pelin puolivälissä, kahden maalin tappioasemassa voi heittää kirveen kaivoon. Asennevammaisia paskoja ainakin puoli joukkueellista, ei tule ikävä. Turha mennä loukkaantumisienkaan taakse piiloon, Ottawa käyköön siitä esimerkiksi.

Todella paska maku jäi tästä viime kauteen verrattaessa hienosta kaudesta, kiitos tämän täydellisen saamattoman esityksen. Ruoditaan lisää kausiketjussa, tämä kausi on taputeltu ja onnea Ottawalle jatkoon.
 

artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
Onnittelut Ottawalle!

Craig Anderson on kyllä ihmemies intiasta.. Canadiens kaatui omaan tehottomuuteen, paikkoja kuitenkin oli.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tämän sarjan lopputulos ei oikeastaan yllättänyt.

Hurjin tilasto lienee tuo kolmas erä, jonka maalit meni Senatorsille 13-0.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Samaa kaavaa nämä kaikki näky hyvin pitkälti noudattavan, Habs tulee kovaa ottelun alkuun ja Sens pyristelee mukana Andyn johdolla minkä pystyy. Nyt vaan sitten saivat hyödynnettyä ne omat paikkansa ja kolme maalia kahteen ekaan erään. Hieman yllätyin kuinka luovuttaneena Habs tuli sitten kolmanteen erään vaikka eroa ollut kuin 2 maalia. Hyvät ylivoimaharjoitukset sitten tuossa ja kolme häkkiä.

Viihdyttävä sarja joka oli kaikkine nyrkkihippaloineen ja mediasotineen varmasti omiaan nostamaan rivalrya näitten jengien välillä. Lopputulos Ottawan kannalta toki hieno, Habsin ei niinkään. Yks jannu pitää ehdottomasti Habsista nostaa näin sarjan ollessa ohi, Brendan Gallagher. Gallagherista tulee olemaan varmasti paljon iloa joukkueelleen ja vittumainen vastus tulevaisuudessa. Vähän tuollainen Brad Marchand mutta paremmalla asenteella ilman sitä kaikkea paskaa. Aiheutti varmaan puolen tusinaa jäähyä Ottawalle ja itse ei näkynyt provosoituvan mistään. Hieno mies ja varmasti vuoden tulokkaan palkinnon arvoinen.

Ottawan osalta Anderson oli ehdottomasti sarjan mvp, vahvaa tekemistä illasta toiseen ja välillä aivan ohittamaton. Toisena pitää nostaa Pageau, joka näyttää parantavan illasta toiseen ja nousi aivan uudelle tasolle kun playoffit alkoivat. Ihan sama kuka vetää vieressä niin peli kulkee. Kolmantena tulee sitten Turris jonka otteet parani sarjan edetessä oikeastaan jokaisella osa-alueella. Aloitukset alko sujumaan, tärkeä mies alivoimalla ja nykäs pari tärkeää häkkiä. Myös Methot, Zibanejad, Alfie, Neil, Smith ja Karlsson tulee näin äkkiseltä mieleen vahvoina suorittajina.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Eipä ollut paremmasta joukkueesta mitään epäselvyyttä oikeastaan missään vaiheessa tätä sarjaa. Onnea Sensille jatkoon.

Canadiensin kaksi viime kuukautta ovat olleet niin vaikeita, ettei tämä oikeastaan jaksa enää edes vituttaa. Tuo neljäs ottelu viimeistään oli se käänne, 2-0 -johtoasema olisi ehdottomasti pitänyt pitää loppuun asti ja tuoda sarja tasoissa takaisin Montréaliin. Näin ei käynyt, vaan Senators osoitti henkistä lujuutta tulemassa viime hetkillä tasoihin ja jatkoeränhän olisi voinut ihan hyvin jättää pelaamatta.

Onneksi olen anoppilassa, enkä tätä viidettä ottelua nähnyt. Lukemien perusteella ei tarvitse katsoakaan. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös