MM-Saksa 2010: Päivä 1 (Otteluseurantaketju 7.5.2010)

  • 32 443
  • 236
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Onpahan unettava matsi, eihän tuolla tunnu tapahtuvan yhtään mitään. Saisi vaikka Saksa pamauttaa maalin, jos vaikka sitten tulisi matsiin jotain eloa, muutenhan tässä nukahtaa, ZZZZZZZZZ......
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tuli ihan puskista tämä stadion matsi, on vain jäänyt huomaamatta. Olis kyllä hieno nähdä finaali noissa puitteissa, toki tuossa on monilla valittamista mutta ainakin itse olen aika innostunut, jopa lähes kiihottuneessa tilassa koskien tuota avausottelua jossa on noin jäätävä määrä jengiä. Kuitenkin mölyä on ihan tasaisesti. Eri asia on että kuinka jengiä saataisiin mukaan, kun saksa ei kumminkaan finaalissa pelaa.
 

SjV

Jäsen
Olipa ihan vitun naurettava jäähy taas. Tuomarilinja näyttää lupaavalta heti kisojen alusta.

Meinaatko tuota saksalaisen toista jäähyä, joka tuli USAn maalin takana. Se meni ihan ok, estäminen vaan olis ehkä parempi syy, kun tökkäs jenkiltä potan pois päästä. Onko sitten kypärättä pelaamiskielto järkevä, on eri juttu.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Niikolta ihan onnistunut avaus. Se oli kyllä aika turha kysymys: "Miltä pelaajasta tuntuu astua kohta kentälle"? -kysymys simpsonille. Enemmän voisi kysellä esimerkiksi, että keitä pelaajia kannattaisi seurata tai muuta joukkueesta.

Arapunajuurelta loistava aloitus. Analyyttisiä pelin atomeihin liittyviä juttuja nosti esiin. Peltonen nyt on vähän sellainen jäyhä jököttäjä, mutta tuo esille pelaajan näkemyksen ja menee ok joukon jatkona.

Mutta kyllähän tuo studio huutaisi Petteri Sihvosta...
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Juomapeli alkoholisteille: Juo aina kun Sakke katsoo suoraan kameraan.
Tai kun Antsa sanoo: Kova tilanne

Ensimmäisessä erässä taisi olla seitsemän kovaa tilannetta!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
No miksi sitä tunnelmaa pitää hehkuttaa ihan sokeana ja kuurona, kun viikko sitten tosiaan samaisella arenalla oli oikeasti tunnelmaa.

Nythän yleisö suurimmilta osin seisoo ja nauraa tuolla kun kuvataan... ei laulua, ei aaltoja, ei heilutuksia.

No en kauheasti luottaisi siihen, mitä kuulee television läpi. Tuohan on miksattu niin, että kuullaan varmasti koko kansan Anteron jumalainen ääni. Välissä huomasi, että pelaajat eivät kuulleet tuomarin vihellyksiä. Kyllä tuolla siis varmasti mekkalaa on enemmän, mitä tämä tv-lähetys antaa ymmärtää. Joten aivan turha tuoda tuota ff2 propagandaa tänne. Voi olla, että Schalken pelissä on ollut isompi meteli.

Ja onko tuo nyt joku ihme, että meteli on paikanpäällä kovempi? Olen itsekin ollut Valioliiga (vai olikohan F.A Cup matsi) ottelussa ja nähnyt pelejä Canalilta, ei se meteli mikä siellä oikeasti on nyt vaan välity tv:n välityksellä .
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Sitä tunnelmaa on helkkarin vaikea välittää mikrofonin ja tv-ruudun välityksellä, saksalaiset osaa kyllä kannustaa. Käykää paikan päällä DEL-matsissa, voin luvata että se tunnelma oikeasti lyö kasvoille.

Tämä tv toteutus on ollut tähän mennessä aivan sysipaska.

- Studio aivan apaattinen ja eikä yhtään mielenkiintoista ihmistä siellä. Tuppisuu Peltonen kruuna koko komeuden.

- Kamera heiluu ja äänet tulee perässä. Mertaranta tutusti aivan pihalla.

ja sitten ihmiset jaksaa itkeä, että oikeudet siirtyy maikkarille...

No joo, minulla puolestaan riittää ymmärrystä. Kameran heilunta yhdistettynä Mika Saukkoseen selostamossa ja Miika Elomoon studiossa saa kenet tahansa surulliseksi.

Maileri: Ja joensuulaisyleisöllä ei meinaa perse pysyä penkissä, anteeksi, takamus.
Elomo: PYLLY!


Jutila: NY RILLATAAN!
 

ipaz

Jäsen
No miksi sitä tunnelmaa pitää hehkuttaa ihan sokeana ja kuurona, kun viikko sitten tosiaan samaisella arenalla oli oikeasti tunnelmaa.

Nythän yleisö suurimmilta osin seisoo ja nauraa tuolla kun kuvataan... ei laulua, ei aaltoja, ei heilutuksia.

Alussa ei ollut edes tifoa, josta suuri miinus.

Kai se ihan ok tunnelmaa on kun vertaa mihin tahansa muuhun jääkiekon MM-kisojen avausotteluun. Futikseen vertaaminen on mielestäni täysin kohtuutonta tuossa maassa. Ja totta on se, että vaikka tuolla askissa pelattaisiin Afrikan Tähteä, niin nuo Warstreiner-huuruiset kansalaiset pitävät siltikin enemmän metakkaa kuin missään SM-liiga-pelissä on nähty ja kuultu.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Yle taas aika lahjakkaasti kujalla. Kuvan ja äänen ero tällähetkellä melkein puoli minuuttia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Mahtava paikka sählätä äänien kanssa. Hyvä YLE vai Hyvä Saksa? Ei näin...

Peli ollut aika heikkotasoinen tähän mennessä, jenkeilläkin koko lauma täynnä taidottomia koohottajia, Johnson ollut hyvä.
 

Bo'er

Jäsen
Kai se ihan ok tunnelmaa on kun vertaa mihin tahansa muuhun jääkiekon MM-kisojen avausotteluun. Futikseen vertaaminen on mielestäni täysin kohtuutonta tuossa maassa. Ja totta on se, että vaikka tuolla askissa pelattaisiin Afrikan Tähteä, niin nuo Veltins-huuruiset kansalaiset pitävät siltikin enemmän metakkaa kuin missään SM-liiga-pelissä on nähty ja kuultu.

Korjataan hieman....tosin voi olla, että edes Veltins-Arenalla ei MM-kisojen yhteydessä tuota kuraa saa...
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten yle saa tuon äänen tuleenkin noin myöhässä kun urholla ääni tulee oikein....
 
NFL kausi on tavallisesti vielä käynnissä 1.1. joten niiltä on huono stadionia lainata. Washingtonin Redskinsin FedEx Field vetää yli 90000 henkeä, mutta ei siitäkään saa kattoa kiinni. Ja sen edellä on kapasiteetissa 12. yliopistoareenaa. Pennsylvania State Un:n Beaver Stadium on USA:n suurin stadikka, mutta sekin sijaitsee keskellä ei mitään kaukana NHL-kaupungeista. Losissa ja Dallasissa olisi isot yliopistostadionit, mutta siellä on hieman huono ulkojäätä pitää kunnossa.

Dallasissahan valmistui 2009 uusi Cowboys Stadium jossa tehtiin vuoden sisään ensin jefu katsojaennätys 105k ja nba all-star ottelu veti 108k katsojaa. Cowboys stadium on maailman suurin suljettava stadion ja jos winter classic voitaisiin pelata vaikka helmikuussa niin tuossahan voitaisiin tehdä ennätyksiä...
 

Red Wursti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AIK, TPS(sympatiat)
Yle hoitaa homman kotiin, ääni taitaa todellakin tulla sen 30sek myöhässä?

odotellaan maalia jos saksa vaikka tekisi niin kuuluisi yleisön ääni kun kiekkoa ollaan pudotamassa jo uuteen alotukseen!

Varmasti paikan päällä suottaapi olla hyvä meininki mutta näin teeveen välityksellä se tulee heikosti läpi.

eiköhän 76 000 kannattajaa saa ääntä ihan kiitettävästi?


Maalia Saksa!

tulihan se sieltä mutta missä yleisön ääni ;) hiljasta on
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Saksalaiset tuntuu olevan aika hidasta porukkaa, tai sitten äänet laahaa täälläkin perässä tuon 20 sekuntia. Ei näin.

Hyvä juttu pelille kuitenkin tuo avausmaali.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin, saatiinhan se Saksan johto tähän peliin.. on tosin helvetin hieno kuulla tuo yleisön repeäminen tuon vajaat puoli minuuttia myöhässä. Hienoa, että tällainen peli on järjestetty, mutta eipä tästä nyt ihan hirveästi tv-katsojalle tällä toteutuksella jää käteen. Tai jää, vitutus.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Vittujen kevät, ääni tulee viistoista sekuntia kuvan jäljessä. Loistavaa tomintaa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Leggio olis ottanut... Viime äänissä kohtuullisen jäätävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös