MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 581 997
  • 18 217

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
MVP Mbappe, Messi koko turnauksen paras.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihan oikeesti. Cristiano Ronaldo ei liity tähän peliin mitenkään. Olet malliesimerkki huonosta voittajasta.

Kirjoittelin tuossa pelin alussa että jännä nähdä ponnahtaako esiin hyviä vai huonoja voittajia. Näköjään ainakin yksi jälkimmäisistä.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Toi Argentiinan maalivahti on kyllä kaikkien aikojen elämämkoululainen käytökseltään. Noloa toi palkinnon saamisen jälkeinen kikkailu.
 

Silppuri

Jäsen
Martti heitti pikku ilmaveivit siinä sitten
 

Liitteet

  • martti.jpg
    martti.jpg
    170,2 KB · kertaa luettu: 166

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tyhmää olisi väittää etteikö Mbappe tuota tulisi murskaamaan. Aivan uskomaton seppä. Tulee hallitsemaan jalkapalloa seuraavat 10-15 vuotta.
Niin no, itse ajattelin aina Thomas Müllerin rikkovan sen kun oli nuorena jo tehnyt 10 maalia, mutta kahdet kisat putkeen ilman maaleja. Toki Mpappi on nuorempi ja pelaajatyypiltään kliinisenpi maalintekijä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ja tarkoitukseni ei ole morkata Messiä. Messi ja Ronaldo. Kenties kaikkien aikojen parhaat pelaajat. Vituttaa ainainen M vs R. Nauttisivat ihmiset näistä kun voi.

Piti siihen Beinon viestiin enemmänkin vastata, että kun hän arvostaa pelaajia, joilla on sitä pelisilmää ja osaavat syötöllä. Siksi tuo viittaus viime kauden syöttöpörssin voittoon. Ja no, tämä aikakausi tulee kyllä näiden kisojen myötä päätökseen ja ilokseni voin sanoa, että olen saanut nauttia molempien otteista useaan otteeseen El Clasicoiden merkeissä.
 

Potkulauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mbappe tulee voittamaan enemmän maailmanmestaruuksia, kun Messi ja Ronaldo yhteensä. Mark my words. Huikea pelaaja kyllä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Turnauksen paras pelaaja. Kuka mahtaa olla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös