MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 585 226
  • 18 217

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Onhan Ranska ollut (isossa kuvassa) aika aneeminen ja vähän apaattinen. Ja sitten peli onkin kuitenkin yhtäkkiä 2-2. Vaihdosta kentälle tullut Kolo Muani ollut kyllä huikea. Ainoa pelaajaa joka juoksee, raastaa, repii, haastaa, osoittaa intohimoa, antaa joka tilanteessa kaikkensa ja taistelee joka pallosta...pelaa kyllä todellista huippupeliä ja yrittää kaikin tavoin herätellä Ranskaa. Jos kaikki Ranskan pelaajat pelaisivat ja taistelisivat kuten Kolo Muani, niin tämä olisi ihan eri peli. Kolo Muanialla on - kuten on tällä kaudella Frankfurtissakin nähty - sitä kaivattua kovaa juoksuvoimaa ja taitoa, jolla pystyy eroa tekemään.

Coman myös tuonut uutta energiaa ja taistelua tullessaan kentälle (loistava riisto ja huikea taistelualustus 2-2 maaliin), Thuram ollut myös hyvä ja vaarallinen...hyviä vaihtoja Deschamsilta, todella hyviä vaihtoja. Muuttaneet pelin kuvaa, ja etenkin erityismainittu Kolo Muani on ollut huikea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös