MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 585 541
  • 18 217

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toivottavasti toi Adam Malysz antaa kunnolla lisäaikaa tuosta pötköttelystä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Griezmann on ollut kyllä helposti Ranskan parhaita tässä turnauksessa. Hyvä sekä ylhäällä että alhaalla. Arvostan, vaikka Argentiinan voittoa toivonkin. Piti olla jo eilisen mies, mutta ei näytä siltä. Kaikkien aikojen suosikkejani Ranskasta.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin se vaan alkaa Messin ja Ronaldon aika näissäkin otteluseurantaketjuissa olla vääjäämättä lopussa. Omalla tavallaan aika haikeaa, että tämä ajanjakso loppuu. Ketä tässä enää vertaillaan? Mbappea ja Haalandia? Niistäkin toinen pelailee varmaan uransa loppuun siellä farmiliigassa ylivertaisen materiaalin kanssa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Mitä te olette ottaneet?
En tiedä, mutta jotain vahvaa:
Argentiina dominoi ihanasti, mutta oma huomioni kiinnittyy taas kerran noihin paikallisiin ja hetkellisiin gravitaatiokenttiin ja erityisesti niiden voimakkaisiin vaihteluihin. Nuo vaihtelut keskittyvät perinteisesti molempien potkupallomaalien rangaistualueiden läheisyyksiin, mutta niitä esiintyy myös muualla kentällä.

Ensimmäisessä, rangaistuslaukaukseen päättyvässä maalissa Argentiina pelaaja joutui erittäin rajun gravitaatiokentän uhriksi. Lonkalta heitän, että hetkellinen painovoima oli vähintään 12x normaalista, eikä pelaaja pystynyt vastustamaan sitä, vaan lakosi maahan. Tuossa lisäajan lopulla nähtiin sitten harvinaisempi gravitaatiokentän vaihtelu noin 30 metriä Argentiinan maalista, sen seurauksena argentiinalaispotkupalloilija ilmeisesti satutti kylkensä kaatuessaan maahan.

Täytyy kyllä ihmetellä, ettei noista gravitaatiokentän vaihteluista päästä millään eroon. Itsellä on omakohtaisia kokemuksia sellaisesta ainoastaan parinkymmenen vuoden takaa, kohtasin tuollaisen perkeleen Tavastian edustalla noin klo 02.30 yölllä, voimakkuus lienee ollut juurikin tuota 10-15x G tasoa. Onko JUhan Af Grann vielä elossa? Hänen pitäisi tutkia noita kentttiä. Uskon, että kun tuollainen hetkellinen painovoimavaihtelu saataisiin valjastettua ihmisen käyttöön, olisi siinä oiva energialähde.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Argentiina ei pidä mitään kiirettä "hoitotoimenpiteiden" kanssa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kreikan voitto 2004 Zagorakiksen ja Nikopolidiksen ja Charisteasin johdolla oli kaunista tähän verrattuna
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös