MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 586 397
  • 18 217

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Sääntö menee niin että jos rike jatkuu rankkualueelle, niin se on rankkari.
Faktat esiin.

Sääntö menee tasan niin, että vain yksi rikemuoto on sellainen, josta voidaan tuomita rankkari, jos rike alkaa rankkarialueen ulkopuolella.

Sääntö 12.3.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Aravirta käynyt Jylhän klinikalla ja vaihtanut nimensä Kööpenhaminan konsulaatissa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Griezman pelaa aika laajalla säteellä.
Jep, putoaa Ranskan puolustettaessa (kuten koko turnauksenkin aikana toki), niin tuohon aika alas oikealla puolella tukemaan keskikentän pivotia Rabiot-Tchouamenia ja suojaamaan puolustuslinjan (oik.puolelle) eteen syntyviä tiloja, ja siinä voisi olla hyvä sauma Englannilla iskeä. Oli jo mm. ekassa pelissä Australiaa vastaan, mihin niitä tiloja syntyi, eli tuohon Ranskan puolustuslinjan oikealle etupuolelle ja siinä pivotissa niin Tchouamenin oikealle puolelle.

Griezmann on näissä kisoissa pelannut enemmän sellaista aika syvällä makaavaa pelintekijää ja on ollut enemmän osallisena Ranskan build-up pelaamisessa ja pelinrakentelun ns. käynnistyvaiheissa. 2018 pelasi enemmän sellaista piilokärjen roolia ja oli isommin osallisena hyökkäyskolmanneksella tilanteiden luomisesta, nyt tosiaan alempana pelinrakentelun käynnistäjänä (kenties, koska Pogba-Kante duo puuttuu), ja pelaa palloja ylempänä pelaaville hyvällä pelisilmällä. Laajalla sätelle joutuu operoimaan, kun toki myös tukee hyökkäyksiä vahvasti, mutta omaa nyt ison puolustusvastuun tuossa Ranskan puolustusmuodossa ja siinä on pari kertaa Griezmann osin vähän laiskasti (ja liian ylhäällä höntyillen) pelannut, joka voi Englannillekin sauman avata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös