MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 589 832
  • 18 217
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei ole tilastoa saatavilla mutta uskallan väittää, että Blindillä nolla haastoa tuolla laidallaan.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Kuuluuko Edgar Davids Hollannin valmennusryhmään tätä nykyä? Nopee wikipedian skauttaus ei antanut vastausta.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Iskeekö Hollanti vielä kolmannen? Tekisi mieli kokeilla vetoja mielenkiinnon lisäämiseksi. :D
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ecuador on sentään tajunnut että se tarvitsee maalin. Jotkut joukkueet ei muuta mitään kunnes 5min peliä on jäljellä.

Senegal vastaavasti ottaa jo rennommin turvallisessa 0-1 johdossa. Mikä voisikaan mennä pieleen...
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Olisi Senegalille aika katkeraa, jos jatkopaikka lipeäisi taas viime metreillä näpeistä. Neljä vuotta sitten jäivät lohkoon korttivertailulla.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Voisi kyllä vaikka antaa Qatarin pelaajille suoran punaisen tuosta makoilusta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Osaako @Proffa_20 sanoa miksei Freiburgin Mark Flekken ole mukana MM-joukkueessa? Ihan hirveän montaa peliä en häneltä ole tällä kaudella nähnyt, mutta hyvät tilastot löytyy. Nopealla googlella en löytänyt myöskään loukkaantumisia, enkä kieltäytymisiä maajoukkueesta.
Vaikea on tuohon mitään täysin totuudenmukaista vastausta antaa tai edes tietää, varsinkin kun katsoo noita van Gaalin muitakin hyvin erikoisia ja eriskummallisia valintoja, mitä kisajoukkuetta valitessa ja kasatessa tehtiin. Flekken ei ole ainoa hieman "oudohko" poisjäänti/pudotettu, mitä ryhmää valitessa tehtiin ja versus mitä aika erikoisia valintoja taasen tehtiin.

Esim. Pasveer on ollut viimeiset pari kuukautta aivan surkea. Siis ihan sukka. Oli kieltämättä hyvä kahdessa Nations League -pelissä syyskuussa Hollannin maalilla, mutta sen jälkeen on ollut aivan sukka Ajaxin maalilla ja imuroinut karmeita maaleja. Ja ottaen huomioon, että debytoi vasta syyskuun Nations League peleissä 38.v:nä, niin kyse ei ole edes mistään pitkäaikaisesta luottosoturista, jonka paikka olisi sementoituneempi joukkueessa. Silti mies valittiin mukaan, vaikka on tosiaan ollut sysisurkeassa vireessä Ajaxin maalilla viimeiset pari kuukautta, eikai ne syyskuun kaksi ok-tason peliä Hollannin paidassa niin paljoa voineet vaikuttaa? Oma vahva veikkaukseni Hollannin MV-trioksi ennen kisoja oli Bijlow, Cillessen ja Flekken. En käsitä ollenkaan miten Pasveer pääsi lopulliseen joukkueeseen tuon viimeisen parin sysimustan kuukauden jälkeen. Kokenut kaveri, mutta on ihan yhtä keltanokka ja ensikertalainen (ja tärisee ja jännittä varmasti jopa enemmän, kuin nämä nuoret), koska kokemusta tämän tason peleistä ja karkeloista ei ole yhtään.

Flekken on tosi hyvä torjuja ja osin ihmettelen miksi on hieman jäänyt paitsioon Hollannin valinnoissa. Toisaalta ymmärrän myös osin sen, minkä takia Hollanti ja LvG ei peliään perusta Flekken maalissa selkärankanaan. Flekken on välillä ääärettömän virheherkkä ja välillä miehelle saattaa tulla ihan käsittämättömiä hasseja, nukahduksia ja tilanteita joissa pallo lipeää käsistä helposti maaliin kuin saippuapala. Hyvänä päivänä maagisen hyvä, mutta huonona päivänä saattaa imuroida jonkun ihan käsittämättömän helpon maalin tai tehdä jonku ihan hämmentävän hassin tai nukahduksen.

Sen takia osin ymmärrän, että Hollanti ei häneen halua tukeutua selkärankanaan ja perustaa peliään. Kuten näkyy, LvG ei ottanut tai tehnyt muissakaan kokoonpanovalinnoissaan mitään riskejä ja ymmärrän, jos hän ei Flekkeniä ihan niin luotettavana kassarina nähnyt, jonka varaan rakentaa menestyvä joukkue. Mitä jos se huono päivä tai imurointi tapahtuisikin MM-välierässä tai puolivälierässä? Parhaina päivinä (joita on siis huomattavasti enemmän kullä, kuin huonoja päiviä ja niitä heikkoja hetkiä) erinomainen, mutta kenties se paha mahdollinen virhe tai uinahdus mahdollisesti siellä jossain tulevaisuudessa, kummittelee taustalla ja on syy miksi Flekkenillä ei LvG:n ja kenties joukkueen täyttä luottamusta ole.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yhteentörmäys, kävi kolaamassa pallottoman.

Kortti tuosta olisi pitänyt tulla kun ei ollut mitään tekemistä pelin kanssa
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sieltä namuteltiin 3-0. Jaa taisi Gakpo pelata palloa kädellä. Ja hylkyä pukkaa.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Idrissa Gana Gueyelle keltainen kortti, jonka myötä mahdollisesta seuraavasta ottelusta sivussa. Paha menetys Senegalille.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
1-1 ja Ecuador tasoittaa
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sash! on soinut ja Ecuador tasoittaa.

Senegal, teidän siirtonne.

1-1.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Mitä vittua Ecuador :D
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Pientä trillerin tynkää tarjolla ja Senegal tekee siirtonsa heti.

1-2.

Ecuador, teidän vuoronne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös