MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 590 204
  • 18 217

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
CANADAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ja tottakai se on Alphonso Davies, joka sen Kanadan MM-historian ensimmäisen maalin tekee! Niin oikealle miehelle meni tämä osuma, kuin olla ja voi. Hieno tarina ja hetki oli kyllä tämä Daviesin maali. Viimeksi ei osunut, mutta nyt menee. Upea osuma ja suoritus kaikkinensa Kanadalta.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
No nyt se Kanadan MM-historian ensimmäinen maali näki päivänvalon.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös kaveri ollut selvästi yli puolen viivan ja täten paitsiossa, kun alla ei ollut puolustajia? Mutta toki otetaan ilman muuta vastaan, go Canada!
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Se viimematsin maali minkä olisivat ansainneet Belgiaa vastaan tuli nyt Kanadalle. Ei olisi paljoa kaivannut lisäyliaikaa edellisessä matsissa.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Harmittaa ettei kanukit saanut ekasta pelistä sitä mitä olisivat ansainnut. No tästä voitto ja kaikki on avoinna. Upeaa peliä ja hyvä fiilis paistaa kilomeetrien päähän!
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieman alkaa jo kisaväsymystä olemaan tässä vaiheessa, kun viikon ajan tullut pelejä neljä päivässä ja samaan aikaan pitäisi yrittää seurata myös NHL:ää ja Liigaa. Jokainen ottelu MM-kisoista toki, ainakin vielä, katsottu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös