MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 590 204
  • 18 217

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiennytkään taustastasi seurajoukkueiden surkeuden suurvisiirinä.

Viestini sinulle on seuraava. Mind your fuckin seuranta seurajoukkueesi surkeudesta!!! Käsittääkseni SaiPa on voittanut tälläkin kaudella molemmat kohtaamisemme. Yleensä pari tuntia suoraa huutoa metsän laidassa auttaa. Siun tilanteessa suosittelen one way ticketiä Pohjois Koreaan.
Joo onhan Kärpätkin oikeasti todella surkeassa tilassa tällä hetkellä, joten mieluummin olisin SaiPa-fani tai Spurs-fani.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
USA:lla olisi halutessaan päästä jalkapallossa mihin vain, mutta siellä soccer on lähinnä naisten ja lasten laji. Soccer on kuullemma liian tylsä laji kun on kysytty kansalaisilta. Baseball taitaa olla suosituin ja sehän on todella sähäkkä liiga. Toki se on amerikkalaisten historiassa ammattimaisesti jo vuodesta 1901. Itse olen katsonut noin kymmenen MLB-peliä ja ne olivat aivan vitun tylsiä. Suomalainen pesäpallo pesee baseballin 10-0.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko niin, että yhteensä kolme vetoa maaleja kohti? Eipä ole ihme, että nollanollaa näyttää taulu.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kävikl tuomarikin kuittamassa Maguirelle että tajuasko olevansa paitsiossa? :D
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tähän vielä amörikanpojat pistää pallon verkkoon.

E. Ei vittu pelasko ne vaparin tonne laitaan että saisivat tasurin. :D
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Todella tylsäksi on Jenkit puolustanut Englannin. Ei pääse Englanti millään Jenkkien muodon sisään tai pysty murtamaan linjoja ja Jenkkien pakkaa esim. nopeilla kombinaatiopeleillä boxin tuntumassa ja hyvillä vertikaalisilla pystyjuoksuilla tyhjiin tiloihin joko takalinjan taakse tai sitten siinä boxin edessä taskuihin, tuossa Jenkkien 4-4-2 muodossa. Työmoraali on Jenkeillä ollut kohdillaan ja fokus on pitänyt koko pelin ajan väsymättömästi, turhat riskit minimoiden. Rajusti ovat jaksaneet juosta ja raataa Jenkit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös