MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 590 510
  • 18 217

Alejandro

Jäsen
Juuri näin. Mutta kyllä kai naiset hyvin jaksaa tuon mustien vaatteiden käytön, kun eihän sitä kuitenkaan joudu ulkona olemaan kuin ehkä kerran 50 vuodessa.
Itseasiassa luin joskus artikkelin missä selitettiin, että äärimmäisissä olosuhteissa syvä tummansininen olisi paras väri suojautua auringolta. En muista mihin tämä perustui.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
koomea maali! cama
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Hollanti pelaa avausottelun tavoin taas neljän takalinjalla juuri nyt, vaikka on merkattu kokoonpanoihin 3-linja ja wing-backit. Mielenkiintoinen set-uppi nostaa Dumfries todella korkealle oikealla laidalla laitahyökkääjäksi. Blind - Ake - van Dijk - Timber takalinja, Frenkie - Koopmeiners - Klaassen keskikentällä, Bergwijn ja Dumfries laidat ja Gakpo valeysi roolissa.

Gakpo ja Klaassen itse asiassa jopa vuorottelevat tuota, että kumpi pelaa tuota valeysiä ja kumpi ottaa vähän alempaa keskikentältä. Klaassen edelleen aika hyödytön tuossa keksikentän kymppipaikan rooliissa, koska ei ole mikään pelintekijä tai tuo paljoakaan luovuutta tai osallisuutta pelinrakenteluun tuossa roolissa, vaan on tuollainen vaihteleva piilokärki Gakpon kanssa ja pelaa todella korkealla kenttää.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Selostaja pisti juuri 23-vuotiaan de Ligtin maajoukkueuran pakettiin. Kaksi vuotta nuorempi Timber on tämän manttelinperijä. Ei siinä, aika nopeasti tuli konkari de Ligtin kilometrit täyteen.
Nämä selostajat ovat aika kujalla. Ekassa pelissä Senegalia vastaan YLE:n selostaja haukkui de Ligtin alimpaan helvettiin, kun on kuulemma ollut todella heikko ja surkea Bayernin paidassa tällä kaudella ja panos Bayernin pelille on kuulemma ollut olematon, jopa negatiivissävytteinen, kun on ollut niin huono. Järkyttävän sekavia ja harhaisia horinoita selostajalta.

Palajastuipa ainakin se, että ei ollut selostaja katsellut yhtään Bayernin peliä tällä kaudella, koska todellisuudessa de Ligt on ollut tällä kaudella erinomainen ja Bayernin täksi kaudeksi isosti parantuneen puolustuksen ehdottomia kulmakiviä. Olishan se kiva, jos selostajat tekisivät edes jotain kotiläksyjä ja taustatöitä näihin peleihin, eikä tultaisiin ihan pystymettäältä selostamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös