Tila
Viestiketju on suljettu.

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensinnäkin nämä eivät ole mitkään miesten MM-kisat vaan kisoissa saa pelata myös naisia.

Toiseksi, oletko sinä nähnyt kaikkien kisan maalivahtien alapäät jotta voit noin sanoa? Taidat vain arvailla ja puhua todennäköisyyksistä.

Tarkoitan et sinä satavarmaksi voi väittää että kenelläkään miesmaalivahdilla ei löytyisi revaa housuista. Varsinkaan kun se ei ole edes mikään miehuuden/naiseuden määritelmä löytyykö housuista pillu.
No voiko Tami sitten väittää?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli ensin Mertsiä haukutaan kuukausikaupalla liiasta tunteesta ja vaahtoamisesta (ratkaisu = miestä vaihtoon) ja tämän jälkeen liiasta apaattisuudesta (ratkaisu = miestä vaihtoon).

Koittakaas nyt päättää.
Ratkaisu on ilmeisen helppo...

Eipä minulle kuitenkaan ole kovin suurta merkitystä, kuka niitä matseja selostaa. Mertsi ei varsinaisesti ärsytä, mutta on kyllä kaukana huippuvuosien kunnostaan. Jos Mertsi oli vielä 90-luvulla ja 2000-luvun alussa Velipuolikuu, Tabu tai edes Hymyhuulet, niin nyt se on Pulttibois. Eli laitetaan vaan Peteliukselle hassu hattu ja hassut silmälasit, niin kyllä kansa nauraa ja äänestää parhaaksi ohjelmaksi.
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)

Mack

Jäsen
Eli ensin Mertsiä haukutaan kuukausikaupalla liiasta tunteesta ja vaahtoamisesta (ratkaisu = miestä vaihtoon) ja tämän jälkeen liiasta apaattisuudesta (ratkaisu = miestä vaihtoon).

Koittakaas nyt päättää.
Onko joku viimeisimmistä kirjoittajista syyttänyt häntä vaahtoamisesta ja nyt apaattisuudesta? Lähinnä kai porukka ihmettelee mistä kyse.

Jos esim. nimimerkki "Jorma" haukkuu häntä vaahtoamisesta ja nimimerkki "Jussi" apaattisuudesta, niin kai niillä vain on eri mielipide asiasta. Jos taas "Jonne" käy kolmessa ketjussa paasaamassa sekä vaahtoamisesta että apaattisuudesta, niin silloin voisi olla syytä päättää jokin mielipide.
 
A kick in the head is worth eight in the pants.

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
No voiko Tami sitten väittää?
Ehkäpä hänellä on enemmän tietoa kuin meillä. Hänhän tuntee omien sanojensa mukaan jokaisen joukkueen täysin. ;)

En ottanut kantaa Tamin sanomisiin vaan Pascal Lemoixin joka oli täysin ehdoton, joskin todennäköisesti oikeassa, väitteessään.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos esim. nimimerkki "Jorma" haukkuu häntä vaahtoamisesta ja nimimerkki "Jussi" apaattisuudesta, niin kai niillä vain on eri mielipide asiasta. Jos taas "Jonne" käy kolmessa ketjussa paasaamassa sekä vaahtoamisesta että apaattisuudesta, niin silloin voisi olla syytä päättää jokin mielipide.
Tämä on selvää.

Ihan mielenkiintoista vaan, että Mertarantaa näytetään haukkuvan vähän siitä sun tästäkin asiasta, ainoa yhdistävä tekijä näyttää olevan siinä, että häntä haukutaan joka tapauksessa.

Tässä ei tietysti ole tällä palstalla mitään ihmeellistä, riittää kun käy lukemassa tuomarointi-ketjua tai mitä tahansa lukuisista muista valitus-ketjuista.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen
Kyllä näistäkin MM-kisoista saa rahoilleen vastinetta ihan kohtuullisesti. Kuulun MTV-kanavapaketin kestotilaajiin ja mitä se hinta 20e kuukaudessa onkaan, niin eihän se 20 euroa ole paljon paskaakaan, jos on mahdollista nähdä reilut 60 lätkämatsia suorana HD-laadulla. Toki se sisältö nyt ei ole kummoista, mutta ainakin itselle lähtökohtaisesti tärkeintä on ne itse pelit.

Jatketaan vielä positiivisilla asioilla. Teemu Niikko on Suomen paras studioisäntä, piste. Lisäksi nuo studio-osuudet ovat jokseenkin ihan ok-kamaa, etenkin kun käytössä on tuota uutta teknologiaa havainnollistamaan pelitavallisia asioita, joita itsellä nyt ei välttämättä tule huomattua. Ainakin jos vertaa NelonenPron Valavuori-Tikkanen egoiluun, niin ero on valtava.

Araa ja Nupea kuuntelee studiossa ihan mielellään, joskin se Nupen vierailu Minskissä "vara-Tamina" oli täysi farssi. Ja en tiedä mikä se Aran tämän päivän "kilahdus" siitä Pakarisen lausunnosta oikein oli, mutta lähinnä se vaikutti siltä, että Auterot ja muut ylemmän tahon päättäjät ovat munat vaahdossa käskeneet antaa mahdollisimman värikkäitä lausuntoja, jotta tuulipukukansalla olisi kivaa. Onkai Arakin itse syyllistynyt tuohon samaiseen lätkäjargoniin Liiga-peleissä, joten siinä mielessä jättäisin nuo huutelut vähemmälle. Samaa pätee Nupeen, välillä meuhkaa studiossa vähän turhaan vain siksi, että lausunnot olisivat värikkäitä. Lehterän Tertsi on aika neutraali roolissaan, ehkä välillä rivien välistä paistaa pieni tietämättömyys asioista, mutta se jää pitkälti näiden muiden mellastajien varjoon.

Tami nyt on Tami, täysi pelle koko jätkä. Mutta aikojen kuluessa olen oppinut, että mitään tuon miehen sanomista ei pidä ottaa tosissaan. Ehkä ne suuret massat sitten tykkää Tamista, kun hänelle puetaan pellen vaatteet ja kaikkiin lauseisiin pitää liittää jotain narsistista itsekehua. Kuten nyt nämä tyypilliset "niinku mä sanoin", "vielä kerran", "mä olen ollut näissä hommissa xx miljoonaa vuotta" jne. Ja siihen vielä kaikki "tää valmentaja on mun hyvä ystävä" ja leijonalegenda #79 etc päälle, niin soppa on valmis. Lehtinen yrittää vieressä lietsoa vieressä Tamia parhaansa mukaan ja nauraa (aika huonosti näytellen) niille Tamin mukahauskoille jutuille. Ehkä tuo Lehtisen teeskentely on kaikkein hauskinta tuossa Tami-cornerissa.

Selostajakaarti nyt on varsin köykäinen. Mertsiä nyt vielä kuuntelee Suomen peleissä sen tutun ja turvallisen sinivalkoisen äänen takia, joskin ne valtavat värilasit ja muu tietämättömyys tilanteista ärsyttävät. Muiden joukkueiden peleissä ollut vaisu, etenkin tämäniltainen Saksa-Venäjä oli pohjanoteeraus. Toki se vähän siltä jo kuulosti, että Suomen peli vei äänen ja turnausväsy alkaa näkyä. Ehkä kaikista koomisinta tässä on kuitenkin se, että Maikkari markkinoi kotikisoja nimenomaan Mertsillä, kun ei voinut enää turvautua mihinkään kotikisojen huumaan. Ideat olivat ilmeisesti totaalisen loppu.

Saukkonen nyt on huono ja luojan kiitos häntä ei tarvitse Suomen peleissä kuunnella, mutta ehkä hän saa välillä vähän turhaa paskaakin niskaan. Toki jos se koomailu menee jo sinne "Venäjälle tulossa läpiajo, jäähy, ja se tulee Venäjän joukkueelle, huh" -osastolle, niin kyllähän se nyppii. Pikkusporde on ärrävikansa ja teennäisyytensä vuoksi ärsyttävä, joskin häntä kuuntelee mielummin kuin Saukkosta.

Taivainen lienee se tämän selostuskaartin paras. Ääni miellyttävä, mutta toisaalta ajoittain sen huomaa varsin hyvin, että jalkapallo on se hänen ykköslajinsa. Lisäksi saattaa välillä jättää selostamatta peliä, kun hän jonkun ylivoiman aikana kertailee kaikkia ottelun maaleja, jotka ovat sopivaa täytettä ettei vaan tarvitsisi selostaa itse peliä. Tätä vähemmän äänessä olevaa Laaksosta on tullut sen verran vähän kuultua, että vaikea sanoa mikä on miehiään. Mutta niissä muutamassa matsissa vaikutti ihan ok tyypiltä, joskin tietämättömyys lajista (ja etenkin säännöistä) oli silmiinpistävää. Esimerkiksi jossakin epäselvässä maalitilanteessa, jota tarkistettiin videolta korkeana mailana, Laaksonen kertoi että "kyllä se maila siellä polven yläpuolella käy". Eli hän on ilmeisesti salibandymiehiä?

Ehkä kaikista eniten tässä Maikkarin touhussa vituttaa se, että suurimpaan osaan peleistä ei ole vaivauduttu tekemään ollenkaan studioita. Taisi olla ensimmäisenä viikonloppuna joku kuuden pelin päivä, niin silloin studio taisi olla vain yhdestä pelistä. Jumalauta, studio on Pasilassa niin sinnehän saisi vaikka minkänäköistä vierasta ja ohjelmaa aikaiseksi. Pöllölaaksossa kyllä riittää niitä toimittajia siihen hommaan vetämään studiota, sitten vaikka niiden TOP5-koosteiden merkeissä. Kotikisoissa Maikkarin "oli pakko" vetää joka Helsingin pelistä studio, mutta nyt Maikkari menee sieltä missä aita on matalin. Varmaan kustannuskysymyksiä, mutta helvetti tästähän mä olen maksanut, niin toivoisin myös saavani rahoilleni vastinetta. MM-uutiset ovat jo sellaista mainostuspaskaa, että oksettaa. Eikö niitä tyyppejä yhtään hävetä siellä, jos uutisten pääsisältö on tennistä ja yleisurheilua? Ilmeisesti ei.

Kyllä sen jo kisojen siirtyessä Yleltä Maikkarille tiesi, että kotikisoista saa tehtyä vaikka miten "hienoa" ohjelmaa ja viihdettä, mutta kun siirrytään pelaamaan kisoja ulkomaille, taso tulee tippumaan radikaalisti. Ja niin on myös tehnyt.

Maikkarin rahapulaa ja kisojen palautumista Ylelle odotellessa...
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Oli kyllä kiva kuunnella Mertsiä näin vaihteeksi. Onhan sillä omat maneerinsa, mutta kun vertailupohjana on Saukkonen...
 
KUBE #71
Suikkanen on jumala. Vittu seuraavaksi se kävelee veden päällä Artukaisista Ruissaloon. -Nimim. kausi

kovalev

Jäsen
"Siitä on muuten pitkä aika, kun Suomi on viimeksi jäänyt mitalipelien ulkopuolelle. 59 vuotta."

Maikkarin uutistenlukija.
 
" Fuck the EU "
(Usa:n epävirallinen kanta)

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ensinnäkin nämä eivät ole mitkään miesten MM-kisat vaan kisoissa saa pelata myös naisia.
Oliko tämä vitsi? Toivottavasti oli, sillä olettaisin kaikkien urheilua edes vähän seuraavien ihmisten tietävän, että siinä missä Noora Räty voi yrittää ammattilais- tai puoliammattilaissarjoihin esim. Mestikseen tai Manon Rheaume aikoinaan yritti NHL:ään, sama ei päde MM-kisoihin. Kyllä edelleenkin arvokisoissa, niin MM-kisoissa kuin Olympialaisissakin, säännöissä on määritelty erikseen sarjat miehille/pojille ja naisille/tytöille.

Jottei menisi ot:ksi niin komppaan edellä kirjoittanutta Hockia siinä, että toivottavasti tämä sirkus palautuisi mahdollisimman nopeasti takaisin YLElle. Kyllähän niitä YLEn tuotantoja osasi aina arvostaa silloin kun ne siellä vielä näkyi, mutta tuo arvostus on noussut potenssiin viisi miljoonaa näiden kolmen Maikkari-sesongin aikana. Oi niitä aikoja, kun Suomen pelistä lähetys käynnistyi. Alkuinsertissä Tapio Suomisen tuttu ja turvallinen, ennen kaikkea rauhallinen ja miellyttävä ääni kertoi mitä on tänään luvassa. Siitä studioon, joka tottakai oli tehty peliareenan parhaille paikoille, tunnelma taustalta välittyi kotikatsomoon asti jo ennen peliä. Hyvät asiantuntijat (lähes joka vuosi) kertoi tärkeimmät speksit tulevasta ottelusta, keskityttiin olennaiseen ja mukahauskuus oli ihan jossain muualla. Sitten Tapsa johdatteli "Leijonauutisiin", jotka oli aina laadukkaat ja kertoi jälleen kerran kaiken sen olennaisen tulevasta ottelusta. Tuleva ottelu analysoitiin tarkkaan, ei hypitty välillä mainostauolla tai missään helvetin cornereissa (okei, muistamme sen Anssin faninurkan, onneksi jäi yhden vuoden vahinkolaukaukseksi). Siitä peliin, hyvät erätaukoanalyysit ja pelin jälkeen rauhassa paketoitiin ottelun tapahtumat, monipuolisesti ja usein jopa Suomen päävalmentaja saatiin vielä studioon kertomaan mitä siinä pelissä oikein tapahtui.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Eilinen Venäjä-Saksa pelin hieman vaisumpi ote Mertsillä johtui ihan selvästi siitä, että äänen kanssa oli vähän ongelmaa. Pikkasen maissa oli ääni kun joutui välillä köhimään. Mertsiäkin haukutaan, selostaa sitten miten vain. Se on pelkkää ajanvietettä monille.

Tamia haukkuu huumorintajuttomat ja ihmiset jotka ei ymmärrä itseironiaa.
Suomen peleissä oleva Don-Tami on hahmo, joka on liioiteltu versio Tamista. Muissa peleissähän Tami vetää ihan Tamille normaalisti.

Tami on iso persoona ja toki ei kaikki tykkää, mutta joskus menee ihan typeräksi haukkuminen kuten esim. Jukka Röngän Urheilulehti juttu. Mies on pihalla kuin potkulauta ja päätä kiristää niin että minkään kravatin löysentäminen ei auta.

Itse ainakin arvostan tuollaista itseironian kykyä ja itselleen ja omille maneereilleen nauramista kuin Tamilla on. Pidän siitä, että on persoonallista otetta. Studiossa kuitenkin enemmän höylätään pelitavallisia klippejä yms. persoonien Nupe/Aravirta/Lehterä johdolla.

Kaikki ei vaan tajua kun se pipo kiristää päätä. Jopa helteellä.
 
"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Tami on iso persoona ja toki ei kaikki tykkää, mutta joskus menee ihan typeräksi haukkuminen kuten esim. Jukka Röngän Urheilulehti juttu. Mies on pihalla kuin potkulauta ja päätä kiristää niin että minkään kravatin löysentäminen ei auta...
Urheilulehti - ainakin saman laitoksen nettisivut - vetävät törkeästi ja tökerösti alta riman. Ilmeisesti "johtavan" lähteminen lehdestä ei ole tuonut muutosta lafkan toimintaan.

Eilen lätkäsivujen yläreunassa oli kirkuvin kirjaimin seuraava otsikko:

Tässä Leijonien totaalisen katastrofin syyt - syyttävä sormi osoittaa Westerlundia

Linkki vei Timo Lehkosen videohaastikseen ja oletin hänen kertovan jotain Erkkaan liittyvää, kun kerran tuollainen otsikko oli raflaavasti laitettu. Jutussa Lehkonen käsittelikin hyvin yleisellä tasolla
Suomen pelaamisen ongelmia, kritiikki Erkkaa kohtaan oli nollissa.

Toki linkin otsikon alapuolella oli sitten pienemmällä tekstillä, että meidän pitää tulkita Lehkosta rivien välistä.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Luulisi että MTV vähän katsoisi tiukemmalla seulalla, ketä se tuonne päästää töihin.
Älä ny ota ittees, en kysy vittuiluna vaan ihan mielenkiinnosta. Minkälaisella seulalla porukka pitäis "ratsata"? Pelkkiä absolutisteja töihin? Eihän noille periaatteessa mitään voi. Kyseinen henkilö on varmasti tiennyt lähtiessään, että sanktioo tulee jos/kun jää kiinni. Välttämättähän kyseessä ei ole mikään alkoholistikaan.
 
Eteenpäin.

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Kyseinen henkilö on varmasti tiennyt lähtiessään, että sanktioo tulee jos/kun jää kiinni. Välttämättähän kyseessä ei ole mikään alkoholistikaan.
Pojilla korkki auennut Suomen peliotteita seurattuaan?
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Jämäpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flyers
Itse en henkilökohtaisesti pidä Saukkosen selostuksista sitten yhtään. Ihmetyttää, miten noinkin kokenut urheilutoimittaja, joka takuulla tietää rajansa, suostuu tuohon rooliin. En tiedä, tekeekö Mika itsestään tarkoituksella vai tahtomattaan edustamansa mediatalon ilmaisen pelinappulan. En nyt sanoisi, että Mertaranta olisi omilla listoillani kovinkaan korkealla, mutta onhan hän kahdesta pahasta se pienempi paha.

Tami on oma surullinen lukunsa. YLEn lähetyksessä hänet pidettiin vielä asiantuntijana (toki asiantuntijuudesta voi olla montaa mieltä), nyt hänen antinsa on ne kaikki turhan monta kertaa kuullut termit ja idiootiksi pukeutuminen. Tätä kun toistetaan MTV:lle tyypillisesti jatkuvalla syötöllä on tulos melko häpeällinen. Omaperäisellä pukeutumisella ei nyt aina saa pellen roolia, mutta kun koko kiekkoväelle on täysin selvää, mistä tuo Tamin hahmo on haettu. YLEllä (muistaakseni) panostettiin siihen, että studiossa ja haastatteluissa oli pääasiallisesti niitä, jotka elävät ja hengittävät jääkiekkoa. MTV taas mielellään ottaa varmasti "omia" hahmojaan (esim. Putous yms.) kommentoimaan hassun hauskasti kiekkoa.

Kuulun myös siihen isoon joukkoon, jota ärsyttää MTV:n toiminta laajemmin, mutta se tuskin on enempää tämän ketjun asia.
 
Detta meddelande kan skada din hälsa och är beroendeframkallande.

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
En kyllä ymmärrä vieläkään miten maikkari kehtaa apinoida kanukkeja tuolla Don Tami -vitsillä. Don Cherry on mitä on, mutta onhan tuo kopiointi jotain aivan vitun naurettavaa.
 
"Espoo. Vitun rikkaat."

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei saatana mikä tollo tuo Lohva. Eikö sinne oikeasti löytynyt yhtään parempaa haastattelijaa?
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pelkkiä absolutisteja töihin? Eihän noille periaatteessa mitään voi. Kyseinen henkilö on varmasti tiennyt lähtiessään, että sanktioo tulee jos/kun jää kiinni. Välttämättähän kyseessä ei ole mikään alkoholistikaan.
On tuossa väkisinkin kyseessä vakava alkoholiongelma, jos työkeikalla vetää kauheat perseet olalle ja lähtee vieläpä auton rattiin. Ei tuommoinen ole normaalin, alkoholinkäyttönsä hallitsevan ihmisen toimintaa.

Ei työkomennuksella ryypätä, jos on (oletettavasti) töitä joka päivä kisojen loppuun asti. On eri asia ottaa jokunen annos vaikkapa illallisen yhteydessä tai vaikkapa hotellissa kuin vetää perskännit ja lähteä sompailemaan auton rattiin. Ei se niin mene, että joko on absolutisti tai sitten on pakko vetää yli kahden promillen kännit työreissulla ja leikkiä teiden ritaria.

Kenkää pitäisi tuommoisen saada, mikäli ei alkoholiongelmaansa tunnusta jolloin sitä voitaisiin hoitaa sairautena.

Minäkin olen tehnyt erinäisiä ns. työreissuja muun muassa suomalaisille kesäfestivaaleille, enkä ole viinaan koskenut juurikaan, vaikka tiedän kyllä kollegoita joille tämäntapaiset tehtävät ovat lähinnä oikeutus ja tekosyy usean päivän putkelle, jonka jälkeen sävelletään työhommat jälkikäteen miten sattuu.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Itse ainakin arvostan tuollaista itseironian kykyä ja itselleen ja omille maneereilleen nauramista kuin Tamilla on. Pidän siitä, että on persoonallista otetta.
Juhani Tammisella kyky nauraa itselleen? Tämän täytyy olla todella uusi piirre hänessä.

Omiin korviin on pistänyt miten käsikirjoitettuja nuo cornerit ovat. MTV Sportin lähetyshän alkaa aina aiemmin kuin koko kansan Maikkarin. Studion alustukset tehdään siis tuplana. Tamminen vetää omassa osuudessaan käytännössä aivan identtiset spiikit vitsejään myöten. Muutenkin mies toistaa itseään aivan järkyttävällä tavalla. Saapa nähdä, koska Maikkarin johdossa joku huomaa tuon vitsin jo vanhentuneen kauan sitten. Voi toki olla, että näitä naamiaisia pidetään ihan sinne vuoden 2017 kisoihin asti.
 
Viimeksi muokattu:

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Juhani Tammisella kyky nauraa itselleen? Tämän täytyy olla todella uusi piirre hänessä.
Kyllä ja sen huomaa kun sitä pipoa venyttää löysemmälle. Tami tiedostaa itse omat maneerinsa ja juttunsa ja ihan tarkoituksella välillä korostaa niitä.
Esim. piikittelyt Mertsin kanssa ja tämä Don-Tami hahmo, joka on Tamin maneereille rakentuva hahmo, jossa normaali Tamia on liioiteltu. Ei se sen vaikeampaa ole kun vain tajuaa eikä ota tässä elämässä joka asiaa niin vakavasti.

Toki ei kaikki varmasti pidä isoista persoonista, mutta kuten Tamikin on sanonut niin palaute on ollut pääosin positiivista. Ja noita lähetyksiä ei tehdä joillekin ammatti jääkiekkoanalyytikoille vaan koko kansalle. Jos olisi kaksi viikkoa joka osiossa pelkkää puhetta viivelähdöistä puku päällä, kravatti kaulassa ja selkä suorana ilman minkäänlaista pilkettä silmäkulmassa niin aika raskaaksi menisi.
 
"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos Juhani ns. nauraa itselleen etukäteen sovittujen jäykkien läppien perusteella, niin en paljon antaisi sille painoarvoa.

Kyllä se Tammisen kuuluisa huumorintaju on nähty esim. jos toimittaja erehtyy kysymään väärän kysymyksen, esim. viime vuonna Urheilulehden aprillipilan kohdalla, esim. miehen omilla Facebook-sivuilla. Ei se Tammisenkaan pipo maailman löysin ole.

Kiss kiss, backhand/forehand, kuppi gevalia ja hauskat kravatit ovat kieltämättä ratkiriemukkaita juttuja.

Ei mitään niitä vastaan, mutta ei tuo juttu enää kovin tuore ole.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ara-Nupe kaksikko toimii hyvin yhteen. Lehterästä en välitä. Ainoa rooli, johon Lehterän voi kuvitella on Jukka Tammen kanssa heilumaan pelkät munasuojat päällä studion taustalle. Vaikea kuvitella mitään muuta roolia Terolle. Aurinkokungas Br Lion 79 on totutun kova, tästä ei pitäisi olla epäselvyyttä kenelläkään, ja Tami on saanut Pekasta hyvän sidekickin.
 
Hi lloyd

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mertsi oli tänään mielestäni hyvin pelin ytimessä, seuraili hyvin Latvian peluutusta jne.

Oli myös mielenkiintoista kuunnella Mertsiä ottelussa, jossa Suomi ei itse pelaa, mutta panokset Suomen kannalta olivat kuitenkin tapissa.

Hyvin vedetty.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.