Tila
Viestiketju on suljettu.

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Tshekkimedian mukaan Tomas Hertl pelaa tämänpäiväisessä ottelussa Ruotsia vastaan Jaromir Jagrin ja Tomas Rolinekin kanssa. Ykkösketjussa Slovakia-ottelussa pelannut Jakub Klepis menee kakkosketjuun Hertlin paikalle. Ainakin ykkösketjussa on nyt paljon taitoa ja loistava kahden suunnan Rolinek. Saa nähdä kuinka kakkosketju onnistuu tänään.

Hertl míří za legendou! Jsem nadšený, určitě na něj dám, říká o Jágrovi
Švédsko proti Česká republika

Linkit iSport.cz -sivustolle
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Tshekiltä näkemäni perusteella (kaksi ottelua + pari erää eilen) maalivahtipeli ei taida riittää kultaan, jollei jotain tapahtu parempaan suuntaan ja Kovar sekä Salak alkavat ottaa kiekkoja kiinni! Salak on ollut todella epävarma eikä Kovar vakuuttanut eilen, sen verran mitä ehdin peliä katsoa. Puolustus on lisäksi hieman heikko eikä Polakin loukkaantuminen auta yhtään. Sevc on tehnyt melko paljon virheitä eikä Vitasek ole kaikista luotettavin pakki. Nemec sen sijaan pelaa erinomaisesti.

Hyökkäys on riittävän hyvä; valitettavasti en ole luottavainen puolustus- ja maalivahtipelin suhteen.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Oletko yhtään seurannut Zamorskyn otteita? Kiinnostaisi tietää ensi kautta ajatellen.
Zamorsky on pelannut todella hyvin hyökkäyssuuntaan. Loistava luistelija, napakat avaussyötöt ja erittäin kova laukaus. Laukauksen tarkkuudessa on ajoittain pientä parantamista, mutta kuti lähtee todella kovaa. Eikä ole kyllä ollut puolustuspelissäkään huono. Mutta tykkään etenkin kaverin kiekollisesta pelistä, jossa tekee hyviä ratkaisuja. Erinomainen pelaaja Bluesille.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Tshekki ei ole tässä turnauksessa vielä esittänyt mitään ihmeellistä, mutta jotenkin on sellainen fiilis että neljän joukossa ovat.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.