Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Avataan nyt tällekin oma ketju. Ruotsi on suuri ennakkosuosikki, mutta kirkkaana voidaan pitää mielessä Salt Lake City ja toisaalta Valko-Venäjälle jatkopaikan tuoneen Latvia-pelin loppuhetket. Hyökkäyspelissä V-V ei häviä juurikaan Ruotsille, puolustuksessa ja maalivahdissa jonkin verran. Toisaalta kotiyleisön tuki, sekä ainakin tähän asti härskisti kotiin päin viheltäneet tuomarit voivat yhdessä Grabovskin ja Kostitsineiden virtuoositetin kanssa siivittää Valko-Venäjän jättiyllätykseen.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Aika postata tännekkin Piku24:n "massiivinen ja kattava" otteluennakko!

Noniin elikkäs vastakkain kotiyleisön railakkaasti tukema Valko-Venäjä ja rakas naapurimme Ruotsi. Lähtökohdat otteluun on mielenkiintoiset. Valko-Venäjä tuo ''ö'' luokan kiekkomaa on tänä vuonna vähintäänkin A luokkaa. Kentällä viilettää kaikki maan suurimmat tähdet ja pari puolikasta valko-venäläistä. Analyysit molemmista joukkueista :

Ruotsi : Oi rakas naapurimme Svärje heja hejaa! Noh alotetaas.. hyökkäyksestä löytyy Mölleriä, Backlundia, Lindströmii ja Järnkrokia. Ruotsin hyökkäys on ehdottomasti yksi turnauksen parhaista vaikka hyökkäys pääosin koostuu SHL:n pelaajista, niin taitoa heillä riittää vaikka muille jakaa ja kun nippuun lisätään Backlund ja Järnkrok niin hyökkäys on todella vaarallinen. Puolustuksessa häärii muutamat NHL avut Ekholm, Gustafsson ja Erixon joten puolustus on myös hyvällä mallilla ja kun alakerran viimeisimpänä lukkona on nuori Islandersin organisaatiosta saapuva Anders Nilsson, niin Ruotsi on todella vahva myös alakerrassa.


Valko-Venäjä : Lukashenkon lempipojat. Presidentti odottaa voittoa tältä kiven kovalta Valko-Venäläis nipulta. Joukkueen hyökkäys rakentuu Mikhail Grabovskin ja Kostitsynin veljesten ympärille. Taustalta löytyy vielä mm. Kalyuzhny, Stepanov sekä Kanadan ja Valko-Venäjän passit omaava Ilveksestä tuttu Geoff Platt. Puolustus on on ehdottomasti heidän kompastuskivi. Pakituksesta löytyy mm. Korobov ja Denisov, mutta V-Venäjän pakitus on näissä kisoissa vain korkeintaan keskitasoa. Maalivahtiosastolla huomenna pelannee myöskin P-Amerikasta alunperin tuleva Kevin Lalande, joka on pelannut näissä kisoissa suht. hyvin ja haastaa toisessa päässä torjuvan Nilssonin.


Valko-Venäjän mahdollisuudet ovat tässä ottelussa mielestäni ihan hyvät ja kukapa voisi unohaa Vladimir Kopattia ja Salt Lake Citya. Jos pelissä ei tule paljon jäähyjä, niin Ruotsi tulee ottelun todennäköisesti viemään. Valko-Venäjällä on pelaajia kovemmasta liigasta, mutta mielestäni SHL:n maalipyssyt laittaa tässä ottelussa V-Venäjälle luun kurkkuun. Hieno kiekkomittelö siis tulossa ja veikkaan Ruotsin 3-1 voittoa. V-Venäjä on hyvä, mutta ei vaan riitä. Kiitän ja kuittaan.

Heja Sverige!
 

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietysti V-Venäjän lähes parhaan joukkueen voitto kotikisoissa C-tason Ruotsista olisi "hivenen" pienempi yllätys kuin Salt Lake City...
 

Sic

Jäsen
Lähtökohtaisesti V-Venäjän täytyy vyöryttää alusta asti ja kotiyleisöstä on saatava kaikki tuki. Jos Nilssonin "breaking point" löytyy niin kotijoukkueella on saumat napata tiukka voitto. Ruotsi luultavasti yrittää saada vastustajan turhautumaan hyvän puolustuksen avulla, mutta toivottavasti V-Venäjällä riittää kärsivällisyyttä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ketkä mahtavat tuomita ottelun? V-Venäjän eduksi puhalleltiin jo aiemmissa peleissä, joten jos joku Vinnerborgin kaltainen tunari tai muu vastaava on tuomarina, niin joku tilanne saatetaan hyvinkin tuomita Lukashenkon poikien eduksi.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
^huippusettia tuomariosastolla tarjolla nimittäin:
päätuomari - Vyacheslav Bulanov - Venäjä
päätuomari - Jyri-Petteri Rönn - Suomi
linjuri - Pierre Dehaen - Ranska
linjuri - Anton Semjonov - Viro
 
"Minä haluaisin isokokoisen ja ilkeän hyökkääjän sinne meidän tän hetkisten mikkihiirten sekaan. Tämmöinen koodinimi jannekolehmainen seisomaan vastustajan maalin eteen, survomaan ja tökkimään. Saatana joku jolla on tunteet, ja joka voisi joskus polttaa päreensä ja pudottaa hanskansakin. Tappelut kuuluu jääkiekkoon. Tällä hetkellä hanskat putoaa lähinnä ilmavirrasta jos joku aivastaa Järveläisen vieressä." M10

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
V-Venäjän pakeista osa näytti jalalla todella hitaalta ja kun Ruotsilla on heittää sinne Nyquistin tasoisia pieniä, taitavia ja ennen kaikkea helvetin kovaa luistelevia vipeltäjiä, niin ei tästä oikein voi odottaa muuta kuin Ruotsin läpyttelyä voittoon. Valko-Venäjä voi olla erittäin tyytyväinen jo nyt omaan suoritukseensa tässä turnauksessa. Lisäksi Valko-Venäjän "tähdet" ovat tunnettuja nimenomaan tosipeleissä sulamisesta. Varsinkin Kostitsyn jr. on pahemman luokan asennevammailija ja kiukuttelija. Seniori-Kostitsyn ei puolestaan ole saanut koko turnauksessa aikaan yhtään mitään.
 
"Getting to play with Datsyuk, that's like winning the lottery" - Mike Babcock
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.