Tila
Viestiketju on suljettu.

SH67

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulkaa kaikki katsomaan! Kale jakaa hallin edessä 5€:n seteleitä ja ilmapalloja anteeksipyyntöjen saattelemana ja "pitäähän ihmisen syödäkin" -selityksin kotikisojen ökyhintoja edelleen ihmetteleville.

Ruzickan ah niin uskollisen takatukan siivittämänä Tsekki vie medaljonkia prahaan 3-2.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ainakaan eilen nähdyn perusteella Ruotsilla ei ole tässäkään pelissä mahdollisuuksia. Ei ainakaan tuolla arkailulla. Jagrille suon pronssit kaulaan, niin hieno pelaaja on kyseessä vaikka eilen Leijonat miehen turhauttikin.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jagrin maajoukkueuran viimeinen peli tiettävästi kyseessä, joten kuuskasille suo kernaasti pronssit kaulaan. Ja yhtä kernaasti suon Ruotsille tappion karvaan kalkin.

Ruotsin kakkosvalmentaja ei peliin osallistu, hänkin sai bannia IIHF:n kurinpitokomitealta välieräpelin haistavittuilustaan. Nyt ei sitten Ruotsin päävalmentaja pääse kesken pelin turvautumaan tiukkaan kakkoseen vaan saa vetää soolona.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.