MM-kisat 2013: Slovakia

  • 45 186
  • 136
Tila
Viestiketju on suljettu.

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
MM-kisoihin on aikaa enää 7,5 viikkoa, joten kehtaan avata jo tässä vaiheessa perinteisen Slovakian MM-ketjun.

Listaan tähän avausviestiin lyhyesti olennaisia uutisia ja päivämääriä.

Aloitetaan parilla viivalla:

- Slovakian 1. MM-leiri alkaa 25.3. Bratislavassa. Sille tulevat osallistumaan ainakin Slovan Bratislavan ja Lev Popradin KHL-slovakkeja sekä maalivahti Jan Laco (Donbass, KHL), puolustaja Tomas Starosta (Hanti-Mansisk, KHL) ja hyökkääjä Brako Radivojevic (Spartak Moskova, KHL).

- Slovakian päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. ja liiton pääsihteeri Otto Sykora matkustivat Pohjois-Amerikaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Kaksikko kävi katsomassa useamman ottelun, ja samalla he keskustelivat NHL:ssä kiekkoilevien slovakkien kanssa.

- Puolustaja Lubomir Visnovsky (NY Islanders) ilmoitti, että hän tulee kieltäytymään mahdollisesta MM-kutsusta.

- Puolustaja Andrej Sekera (Buffalo) ja hyökkääjä Tomas Kopecky (Florida) kertoivat välittömästi olevansa käytettävissä, mikäli NHL-kausi loppuu runkosarjaan ja terveystilanne on hyvä.

- Hyökkääjä Marian Gaborik (NY Rangers) vahvisti halukkuutensa esiintyä MM-kisajoukkueessa, jos Rangersin pelit päättyvät ennen pudotuspelejä ja lääkäri näyttää vihreää valoa.

- Puolustaja Zdeno Chara (Boston) ja hyökkääjä Marian Hossa (Chicago) keskustelivat Vujtek sr:n ja Sykoran kanssa lähinnä Sotshin olympiakuvioista (mikäli NHL-pelaajat voivat osallistua). Boston ja Chicago ovat niin hyvissä asemissa NHL:ssä, että Chara ja Hossa jatkavat kauttaan lähes varmasti playoffseissa.

- Puolustaja Andrej Meszaros (Philadelphia) kärsii terveysongelmista, eikä Slovakian mj-edustajilla ollut mahdollisuutta tavata luottopuolustajaa.

- Vujtek sr. ei tuonut esille seuraavien nimien tilannetta: maalivahdit Peter Budaj (Montreal) ja Jaroslav Halak (St. Louis) sekä hyökkääjät Michal Handzus (San Jose), Richard Panik (Tampa Bay/Syracuse, AHL) ja Tomas Tatar (Detroit/Grand Rapids, AHL).

- Puolustaja Ivan Baranka (Ufa, KHL) joutui akillesjänneoperaatioon, ja miehen kausi on lähes varmasti ohi. Hyökkääjät Milan Bartovic (Slovan Bratislava, KHL) ja Juraj Mikus (Slovan Bratislava, KHL) ovat joko käyneet tai tulevat käymään leikkauksessa. Heidän toipumisaikataulusta ei ole tietoa.

- Hyökkääjä Miroslav Satan (Slovan Bratislava, KHL) on käytännössä varmasti ulkona MM-kisoista pahan selkävamman takia. Satan on pystynyt ottamaan kevyesti jäätuntumaa, mutta hän on edelleen täydellisessä kontaktitilannekiellossa.

- Slovakian otteluohjelma on seuraava ennen MM-kisoja:

ke 3.4. Ruotsi - Slovakia, Oskarhamn
to 4.4. Ruotsi - Slovakia, Vaxjö

pe 12.4. Valko-Venäjä - Slovakia, Zlobin/Bobrujsk
la 13.4. Valko-Venäjä - Slovakia, Zlobin/Bobrujsk

to 18.4. Tshekki - Slovakia, Praha
la 20.4. Slovakia - Tshekki, Bratislava

to 25.4. - la 27.4. Slovakia Cup, Bratislava (BLR, NOR, SVK)

pe 3.5. - su 19.5. MM-kilpailut, Helsinki ja Tukholma
 
Viimeksi muokattu:

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Toivottavasti vihdoin nähdään Zaborsky Slovakia paidassa. Slovakia on ollut kestosuosikkini jo kauan, viime vuonna olin pistänyt MM-mestaruuden Slovakialle, kympin panoksella ja kerroin tais olla jotain 32, ei se kaukana ollut.

Mutta paljon taas riippuu myös siitä miten NHL:ssä käy. Viime vuonna Chara oli joukkueen tukipilari, johtaja ja kaikki. Tänä vuonna toivottavasti tätä samaa hommaa voisi kantaa muuan Kristian Kudroc, vaikka onhan hän hieman köyhempi versio edellämainitusta :). Gaborikin tulo joukkueeseen olisi kova vahvistus joukkueen selvästi heikoimmalle osastolle eli maalinteolle. Maalivahdeista Laco tais viime vuonna pelata loistavat kisat, eli todennäköisesti on mukana kisoissa. Jos Blues ja Montreal jatkaa niin toiseksi olisi tarjolla sitten Lasak.

Itseä lämmittää vielä tuo että EHT turnaukset kuopattiin vihdoin. Kovin vähän sitä näkee Slovakian pelejä, muutakun striimien kautta. Toivon taas menestystä slaavien herroille, todennäköisesti viime vuoden kaltaista tarinaa ei tulla näkemään, mutta puolivälieriin pitäisi vähintään päästä, riippuen kuten edellä mainittuna NHL tilanteesta.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Hienoa vetoo! Toivotaan tosiaan viime kauden yllättäjä-Slovenskolle menestystä näissäkin kisoissa.

Vaikuttaisi siis siltä, että tähtikategorian pelaajat jäävät Slovakialta tälläkin kertaa saamatta. Sekera ja Kopecky lienevät varmimpia NHL-pelaajia tässä vaiheessa. Kysymysmerkki tuohon Meszarosin kohdalle. Sharks-kannattajana minussa on sen verran pessimistiä, että kehtaan uskoa siihen, että hait eivät tämän kauden pleijareihin yllä. Voi siis olla että Michal Handzus nähdään slovakkipaidassa kevään kisoissa.

Vai että seitsemän ja puoli viikkoa. Aika vähän. No pian taas mennään.

Kisajoukkueiden ketjut ovat aina varma merkki keväästä. Lumet sulavat siis jo huomenna.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Minkälaiset mahdollisuudet vetoo näkee Julius Hudacekilla olevan koskien kevään MM-kisoja? Ja mikä ylipäätään on slovakkien tilanne mv-osastolla Euroopassa?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
- Hyökkääjä Miroslav Satan (Slovan Bratislava, KHL) on käytännössä varmasti ulkona MM-kisoista pahan selkävamman takia. Satan on pystynyt ottamaan kevyesti jäätuntumaa, mutta hän on edelleen täydellisessä kontaktitilannekiellossa.
Miten todennäköisenä asiantuntijat näkevät Satanin uran jatkon vielä ensi kaudella? Miehellehän pyörähtää 40 mittariin vuonna 2014, ja kolhuja on tullut. Motivoiko olympiavuosi Miroslavin vielä tulevalla kaudella kaukaloon?
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Minkälaiset mahdollisuudet vetoo näkee Julius Hudacekilla olevan koskien kevään MM-kisoja? Ja mikä ylipäätään on slovakkien tilanne mv-osastolla Euroopassa?
Mielenkiintoinen kysymys. Jos joku olisi maininut minulle 10 vuotta sitten, että Slovakian kiekkoilun ehdoton valttikortti on maalivahtiosasto, niin olisin nauranut. Tilanne on muuttunut. Kenttäpelaajien taso on laskenut ja veräjänvartijoiden noussut. En osaa vastata tähän suoralta kädeltä, mutta trendi on ollut nähtävissä jo pitkään.

Slovakia on pelannut kolme harjoitusturnausta tällä kaudella. Niissä on esiintynyt neljä maalivahtia:

Peter Hamerlik, Trinec (CZE) | 32 ottelua, 3,09 GAA, 91,6 %
Julius Hudacek, Frölunda (SWE) | 48 ottelua, 1,89 GAA, 93,0 %
Jaroslav Janus, Slovan Bratislava (KHL) | 47 ottelua, 2,17 GAA, 92,8 %
Jan Laco, Donbass (KHL) | 24 ottelua, 2,52 GAA, 91,3 %
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL) | 34 ottelua, 1,76 GAA, 93,4 %

Janus on pelannut kolmessa harjoitusottelussa. Hamerlik, Hudacek, Laco ja Stana ovat saaneet torjuntavastuun yhdessä pelissä.

Kuten tilastoista pystyy havaitsemaan, slovakkivahtien taso on ollut erittäin kova tällä kaudella. Periaatteessa MM-kisoihin on tarjolla viisi varsin tasokasta euroveskaria. Henkilökohtainen näkemykseni on se, että Janus on tällä hetkellä paalupaikalla ykkösvahdiksi. Stanan taso on aina laskenut maajoukkueessa. Tästä syystä Hudacek on varmaan hierarkiajärjestyksessä toisena.

En kuiitenkaan pysty antamaan mitään syväanalyysiä mv-tilanteesta. Olen nähnyt ainoastaan Janusin ja Stanan otteluita tällä kaudella. En ole päässyt seuraamaan ainuttakaan Hudacekin peliä, koska tässä taloudessa on mahdollisuus katsoa vain Allsvenskania Pentti Lindegrenin selostuksella :) Lampinen tietää varmaan tarkemmin Hudacekin otteista. Minulla on siis käytössä vain tilastot.

Summa summarum: Kannattaa odottaa maajoukkueen päävalmentajan Vladimir Vujtek sr:n ensimmäisiä MM-leirivalintoja. Niistä pystyy sitten päättelemään jo jotain.

Miten todennäköisenä asiantuntijat näkevät Satanin uran jatkon vielä ensi kaudella? Miehellehän pyörähtää 40 mittariin vuonna 2014, ja kolhuja on tullut. Motivoiko olympiavuosi Miroslavin vielä tulevalla kaudella kaukaloon?
Miroslav Satan jatkaa uraansa jos terveystilanne sallii. Slovakian päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. on tietoinen Satanin halukkuudesta pelata Sotshin olympialaisissa 2014. Se on toinen juttu, onko se mahdollista.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Julius Hudacekin kohdalla on tähdet ollut kohdallaan, jo kesästä lähtien. Frölunda lähti riskillä kauteen satsaessa vähän maalille. Taloudellisesti. Alkukausi oli katastrofi ja slovakialaisen onni oli se, että liigasta löytyi ainoastaan yksi huonompi maalivahti ja se oli oma kakkonen, Galbraith. Koska meni puolesta kentästä sisään ja jos sieltä ei mennyt, tuntui kaikki kilvelle tulevat kiekot menevän sisään. Puhuttiin jopa uuden maalivahdin hankinnasta, mutta mistä raha? Niinpä. Hudacek maksoi oppirahoja, mutta luotto kannatti. Jo ennen joulua mies alkoi olemaan huikea ja tahti on nyt vain kiihtynyt. Ei mene enää helppoja liukuhihnalta, tarjoaa mahdollisuuden joka ilta voittaa.. Ja Hudacek pelaa sellaisen joukkueen maalilla, missä ei todellakaan pääse helpolla. Miehessä on myös show-miehen elkeitä havaittavissa ja se ei ole koskaan pahaksi. Nimimerkillä sinuhewallinheimo. Göteborg rakastaa omaa HU HU Hudacekiä. Tottunut pelaamaan paljon ja urakoimaan suuria torjuntamääriä. Toivottavasti saa keväällä mahdollisuutensa myös Slovakian riveissä, koska sen on seurajoukkuenäytöillä ansainnut. Loput on kliseisesti itsestä kiinni.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
- Slvovakian päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. on nimennyt 1. MM-leirille osallistuvan miehistön. 1. MM-leiri järjestetään Namestovossa 25.3.-29.3.

Maalivahdit

Jaroslav Janus, Slvoan Bratislava (KHL)
Jan Laco, Donbass (KHL)
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL)

Puolustajat

Marek Daloga, Pardubice (CZE)
Branislav Mezei, Jekaterinburg (KHL)
Vladimir Mihalik, Slovan Bratislava (KHL)
Michal Sersen, Slovan Bratislava (KHL)
Martin Stajnoch, Slovan Bratislava (KHL)
Ivan Svarny, Slovan Bratislava (KHL)
Rene Vydareny, Budejovice (CZE)

Hyökkääjät

Martin Bartek, Pardubice (CZE)
Mario Bliznak, Slovan Bratislava (KHL)
Marko Dano, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Gasparovic, Medvescak Zagreb (EBEL)
Libor Hudacek, Slovan Bratislava (KHL)
Roman Kukumberg, Slovan Bratislava (KHL)
Michel Miklik, Slovan Bratislava (KHL)
Peter Olvecky, Slovan Bratislava (KHL)
Branko Radivojevic, Spartak Moskova (KHL)
Rastislav Spirko, Jekaterinburg (KHL)
Andrej Stastny, Slovan Bratislava (KHL)
Tomas Surovy, Lev Praha (KHL)
Jan Sykora, Banska Bystrica
Michael Vandas, Poprad

* * * * *

- Puoulstaja Ivan Baranka (Ufa, KHL) ei pelaa MM-kisoissa akillesjännevamman vuoksi. Hän kävi leikkauksessa jo alkuvuodesta.

- Puolustaja Kristian Kudroc (Novosibirsk, KHL) joutuu kyynärpääleikkauksen takia, joten 2-metrinen luottoluutija jää pois MM-kisoista.

- Puolustaja Juraj Mikus (Lev Poprad, KHL) kärsii tulehtuneesta ranteesta, ja mies on sivussa ainakin pari viikkoa.

- Puolustaja Tomas Starosta (Hanti-Mansisk, KHL) menee todennäköisesti olkapääleikkaukseen, joka estäisi MM-reissun.

- Hyökkääjä Milan Bartovic (Slovan Bratislava, KHL) jättää hyvästit MM-kisoille olkapäävamman tähden.

- Hyökkääjä Juraj Mikus (Slovan Bratislava, KHL) potee polvivammaa, eikä mies kuntoudu MM-kisoihin.

- Hyökkääjä Tomas Zaborsky (Omsk, KHL) ei osallistu MM-leiritykseen ainakaan kahteen viikkoon selkävamman vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
- Puolustaja Tomas Starosta (Hanti-Mansisk, KHL) menee todennäköisesti olkapääleikkaukseen, joka estäisi MM-reissun.

- Hyökkääjä Juraj Mikus (Slovan Bratislava, KHL) potee polvivammaa, eikä mies kuntoudu MM-kisoihin.

- Hyökkääjä Tomas Zaborsky (Omsk, KHL) ei osallistu MM-leiritykseen ainakaan kahteen viikkoon selkävamman vuoksi.

Harmin paikka. Nämä miehet olisin nähnyt mielelläni kisoissa. Zaborsky on toki mahdollinen vielä, mutta Mikus ja Starosta näköjään eivät kisoihin pääse. Olisivat varmaankin muuten olleet kisamiehistössä. Starosta on ollut yksi suosikkipuolustajistani Slovakian paidassa, ja Mikus on ollut jo jonkin aikaa mielenkiintoinen pelaaja johtuen siitä, että pelasi TPS:ssä.

Kisat lähestyvät hetki hetkeltä. Kohta mennään taas. Heja Slovensko, hokejova republika! Sme presvedceni.
 

Metalheart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
Jan Sykora, Banska Bystrica

Mukava nähdä Sykoran poika leirityksellä mukana. Ihan näppärä kynämies, mutta vinkuheinämäiseen varteen ei ole kyllä lihasta vuosien varrella liiaksi kertynyt. Tasapainon kanssa tekemistä ja kiekottomana peli aika koohottamista.

Potkussa on ihan kivasti voimaa, maisema vaihtuu ja kädet käy. Laukauksessa ja pelikäsityksessä olisi kehittämistä. Valitettavasti hyvin todennäköisesti ensimmäisiä kotiinlähtijöitä leiriltä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Pari viivaa:

- Puolustajat Richad Stehlik (Pardibuce, CZE) täydentää MM-leirin takalinjoja loukkaantuneiden Kristian Kudrocin (Novosibirsk, KHL) ja Juraj Mikusin (Lev Praha, KHL) jäätyä sivuun.

- Hyökkääjä Rastislav Spirko (Jeketerinburg, KHL) jää pois MM-leiriltä perhesyiden vuoksi. Spirko ei ole mukana myöskään myöhemmässä vaiheessa, joten MM-kisat on poissuljettu vaihtoehto.

- Hyökkääjä Radoslav Tybor (Pardubice, CZE) nimettiin Spirkon tilalle 1. MM-leirille.

- Maanantaina 25.3. alkavalle 1. MM-leirille valittiin kolme pelaajaa lisää: puolustajat Jan Brejcak (Litvinov, CZE) ja Karol Sloboda (Vitkovice, CZE) sekä hyökkääjä Juraj Majdan (Litvinov, CZE).

- Hyökkääjä Marcel Hossa (Lev Praha, KHL) on kieltäytynyt MM-kisoista. Hän haluaa levätä seurajoukkuekauden jälkeen ja keskittyä jo tulevaan seasoniin. Hossan päätökseen vaikutti myös se, että hänellä ei ole sopimusta ensi kaudeksi.

- Hyökkääjä Miroslav Satan (Slovan Bratislava, KHL) käy perjantaina magneettikuvissa, jossa tutkitaan hänen selkävammaansa. Satanin toipuminen on edennyt hitaasti tammikuussa sattuneesta loukkaantumisesta. Maajoukkueikoni on pystynyt tekemään jo melko pitkään luistelu- ja laukaisuharjoitteita, mutta miehellä on edelleen täydellinen kontaktikielto selkävamman takia. Perjantaina ratkeaa pitkälti se, pystyykö Satan osallistumaan MM-kisoihin.

- Hyökkääjä Josef Stümpel (Nitra) on valmis taistelemaan pääsystä MM-joukkueeseen. Päävalmentaja Vujtek sr. on tietoinen Stümpelin halukkuudesta, mutta 40-vuotias slovakkilegenda ei kuulu ainakaan 1. MM-leiriryhmään.

* * * * *

- Slovakian 1. MM-leirille (Namestovo, 25.3.-29.3.) osallistuva miehistö:

Maalivahdit

Jaroslav Janus, Slovan Bratislava (KHL)
Jan Laco, Donbass (KHL)
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL)

Puolustajat

Jan Brejcak, Litvinov (CZE)
Marek Daloga, Pardubice (CZE)
Branislav Mezei, Jekaterinburg (KHL)
Vladimir Mihalik, Slovan Bratislava (KHL)
Michal Sersen, Slovan Bratislava (KHL)
Karol Sloboda, Vitkovice (CZE)
Martin Stajnoch, Slovan Bratislava (KHL)
Richard Stehlik, Vitkovice (CZE)
Ivan Svarny, Slovan Bratislava (KHL)
Rene Vydareny, Budejovice (CZE)

Hyökkääjät

Martin Bartek, Pardubice (CZE)
Mario Bliznak, Slovan Bratislava (KHL)
Marko Dano, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Gasparovic, Medvescak Zagreb (EBEL)
Libor Hudacek, Slovan Bratislava (KHL)
Roman Kukumberg, Slovan Bratislava (KHL)
Juraj Majdan, Litvinov (CZE)
Michel Miklik, Slovan Bratislava (KHL)
Peter Olvecky, Slovan Bratislava (KHL)
Branko Radivojevic, Spartak Moskova (KHL)
Andrej Stastny, Slovan Bratislava (KHL)
Tomas Surovy, Lev Praha (KHL)
Jan Sykora, Banska Bystrica
Radoslav Tybor, Pardubice (CZE)
Michael Vandas, Poprad
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

- Hyökkääjä Tomas Zaborsky (Omsk, KHL) ei osallistu MM-leiritykseen ainakaan kahteen viikkoon selkävamman vuoksi.

Osaatko vetoo yhtään sanoa, onko tässä kyseessä vamma vai "vamma"..?

Jos muistini pelaa oikein, niin Zabollahan on ollut jos jonkinmoista kränää maajoukkueen johdon kanssa, mm. näiden kieltäytymisten ja peluutuksenkin kanssa.. joskus oli mielestäni jossain mediassa aika kärjekkäitäkin kommentteja Zabolta itseltään/maajoukkuevalmennukselta, koskien miehen pelaamista edustustehtävissä..
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Osaatko vetoo yhtään sanoa, onko tässä kyseessä vamma vai "vamma"..?

Jos muistini pelaa oikein, niin Zabollahan on ollut jos jonkinmoista kränää maajoukkueen johdon kanssa, mm. näiden kieltäytymisten ja peluutuksenkin kanssa.. joskus oli mielestäni jossain mediassa aika kärjekkäitäkin kommentteja Zabolta itseltään/maajoukkuevalmennukselta, koskien miehen pelaamista edustustehtävissä..

En jaksa nyt tarkistaa mutta jos en nyt aivan väärin muista niin Zabo taisi blogissaan (?) sanoa että haluaisi mukaan MM-kisoihin. Olisi kyllä kiva nähdä hänet Slovakian kisajoukkueessa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Osaatko vetoo yhtään sanoa, onko tässä kyseessä vamma vai "vamma"..?

Jos muistini pelaa oikein, niin Zabollahan on ollut jos jonkinmoista kränää maajoukkueen johdon kanssa, mm. näiden kieltäytymisten ja peluutuksenkin kanssa.. joskus oli mielestäni jossain mediassa aika kärjekkäitäkin kommentteja Zabolta itseltään/maajoukkuevalmennukselta, koskien miehen pelaamista edustustehtävissä..
En jaksa nyt tarkistaa mutta jos en nyt aivan väärin muista niin Zabo taisi blogissaan (?) sanoa että haluaisi mukaan MM-kisoihin. Olisi kyllä kiva nähdä hänet Slovakian kisajoukkueessa.
En ole niin perillä Zaborskyn tämänhetkisestä tilanteesta, että tietäisin, onko kyseessä selkävamma vai "selkävamma".

Käsittääkseni päävalmentaja Vujtek sr. kutsui Zaborskyn viime kaudella jokaiseen harjoitusturnaukseen, mutta Ässä-paidassa pelannut slovakki kieltäytyi kerta toisensa jälkeen. Vujtek sr. ihmetteli Zabon toimintaa jotenkin tähän tyyliin: "En ymmärrä, miten hän pystyy tehtailemaan maaleja liukuhihnalta Suomessa, vaikka mies kertoo pelaavansa loukkaantuneena."

Zabohan mokasi viime kaudella aika pahasti, kun meni kertomaan slovakkimedialle käsivammastaan. Tämä ei pysynyt pienen piirin tiedossa, vaan uutinen levisi laajemmalle. Vujtek sr. vieraili Suomessa ja tapasi Zaborskyn muistaakseni tammi-helmikuussa 2012. Herrat kävivät face-to-face -keskustelun ja käsitykseni mukaan päävalmentaja ymmärsi täysin vasta tämän jälkeen Zabon tilanteen.

Tästä Zabon haluttomuudesta maajoukkuetta kohtaan on spekuloitu paljon. Osa on varmaan totta, mutta suurimmaksi osaksi asiaa on liioiteltu. Zaborskylla meni sukset täysin ristiin Slovakian maajoukkueen entisen päävalmentajan Glen Hanlonin kanssa. Zabo putosi Slovakian MM-joukkueesta 2011, ja mies ilmoitti, ettei suostu pelaamaan otteluakaan Hanlonin alaisuudessa. Hanlon sai kuitenkin kenkää tunnetuin seurauksin Slovakian kotikisojen 2011 jälkeen.

Zabo on edustanut Slovakiaa tällä kaudella yhdessä harjoitusturnauksessa. Eiköhän mies halua päästä MM-karkeloihin ja näyttää oaamistaan. Pitkän kieltäytymis- ja loukkaantumislistan myötä Zaboskylle on tarjolla valtavasti vastuuta 1. ketjussa.

* * * * *


- Hyökkääjä Miroslav Satan (Slovan Bratislava, KHL) kävi perjantaina magneettikuvauksissa. Hänen selkänsä ei vielä ole täydessä kunnossa. Satan ja päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. sopivat, että maajoukkueikonin MM-reissusta tehdään päätös huhtikuun puolivälissä.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
- Puolustaja Jan Brejcak (Litvinov, CZE) ei aloittanut 1. MM-leiriä sairastumisen vuoksi. Brejcakin tilannetta katsotaan lähipäivinä, ja hän palaa leirivahvuuteen terveystilan salliessa.

- Puolustaja Richard Stehlik (Vitkovice, CZE) kärsii vanhasta polvivammastaan. Mies ei pysty osallistumaan 1. MM-leirille.

- Slovakian 1. MM-leirin miehistön runko on pitkälti se, josta valitaan lopulinen kisajoukkue. Kovin montaa uutta nimeä ei nähdä tulevilla MM-leireillä. Seurajoukkuekauttaan jatkavien tai lievistä loukkaantumisista kärsivien slovakkien lista, jotka saattavat esiintyä leireillä myöhemmin:

Maalivahdit

Peter Hamerlik, Trinec (CZE)
Julius Hudacek, Frölunda (SWE)

Puolustajat

Dominik Granak, Dynamo Moskova (KHL)
Milan Jurcina, Lukko (FIN)
Juraj Mikus, Lev Praha (KHL)

Hyökkääjät

Marcel Hascak, Kosice
Marek Hovorka, Sparta Praha (CZE)
Stefan Ruzicka, Ufa (KHL)
Miroslav Satan, Slovan Bratislava (KHL)
Josef Stümpel, Nitra
Tomas Zaborsky, Omsk (KHL)

- Listaan kuuluvat luonnollisesti myös kaikki NHL-nimet (pl. puolustaja Lubomir Visnovsky, NY Islanders) sekä NHL:n ja AHL:n rajamaastossa saahaavat hyökkääjät Richard Panik ja Tomas Tatar.

* * * * *

- Slovakian 1. MM-leirille (Namestovo, 25.3.-29.3.) osallistuva miehistö:

Maalivahdit

Jaroslav Janus, Slvoan Bratislava (KHL)
Jan Laco, Donbass (KHL)
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL)

Puolustajat

Marek Daloga, Pardubice (CZE)
Branislav Mezei, Jekaterinburg (KHL)
Vladimir Mihalik, Slovan Bratislava (KHL)
Michal Sersen, Slovan Bratislava (KHL)
Karol Sloboda, Vitkovice (CZE)
Martin Stajnoch, Slovan Bratislava (KHL)
Ivan Svarny, Slovan Bratislava (KHL)
Rene Vydareny, Budejovice (CZE)

Hyökkääjät

Martin Bartek, Pardubice (CZE)
Mario Bliznak, Slovan Bratislava (KHL)
Marko Dano, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Gasparovic, Medvescak Zagreb (EBEL)
Libor Hudacek, Slovan Bratislava (KHL)
Roman Kukumberg, Slovan Bratislava (KHL)
Juraj Majdan, Litvinov (CZE)
Michel Miklik, Slovan Bratislava (KHL)
Peter Olvecky, Slovan Bratislava (KHL)
Branko Radivojevic, Spartak Moskova (KHL)
Andrej Stastny, Slovan Bratislava (KHL)
Tomas Surovy, Lev Praha (KHL)
Jan Sykora, Banska Bystrica
Radoslav Tybor, Pardubice (CZE)
Michael Vandas, Poprad
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
- Maalivahti Jaroslav Janus (Slovan Bratislava, KHL) on tiukasti NHL-seura Tampa Bayn kiikarissa. Loistavan kauden KHL:ssä pelannut Janus on pättänyt, että hän hyväksyy ainoastaan 1-suuntaisen sopimuksen. Muussa tapauksessa hän kieltäytyy Pohjois-Amerikan -reissusta ja keskittyy MM-kisoihin.

- Maalivahti Jan Laco (Donbass, KHL) loukkasi polvensa Slovakian 1. MM-leirillä. Viime kevään hopeasankari on sivussa 4-10 päivää.

- Slovakian järjestämän kolmen maan miniturnauksen otteluhjelma on selvillä. Slovakia Cup pelataan Bratislavassa 25.4.-27.4.

to 25.4. Slovakia - Valko-Venäjä klo 20.00
pe 26.4. Valko-Venäjä - Norja klo 18.00
la 27.4. Slovakia - Norja klo 18.00
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Pari viivaa:

- Maalivahti Jaroslav Janus (Slovan Bratislava, KHL) on edelleen Tampa Bayn kiikarissa. NHL:n siirtoraja umpeutuu keskiviikkona. Janus haluaisi yksisuuntaisen pestin, jota Lightning ei ole ainakaan vielä tarjonnut. Päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. on tietoinen Janusin tilanteesta. Slovakkivahti jatkaa maajoukkueleirityksessä jos Bolts-sopimusta ei synny.

- Puolustaja Andrej Meszaros (Philadelphia) joutuu olkapääleikkaukseen, ja miehen kausi on ohi. Näin Meszarosilta jäävät MM-kisat väliin siinäkin tapauksessa, että Flyersin kausi päättyisi runkosarjaan.

- Hyökkääjä Michal Handzus kaupattiin maanantai-iltana San Josesta Chicagoon. Handzusta ei siis nähdä MM-kisoissa, ellei Blackhawks lähde kesälomille pudotuspelien 1. kierroksella voitoin 0-4 ja slovakille järjestetä yksityiskonetta Pohjois-Amerikasta Suomeen.

- Hyökkääjä Tomas Surovy (Lev Praha, KHL) vetäytyy maajoukkueringistä. Surovyllä ei ole sopimusta ensi kaudeksi, joten hän haluaa asettaa terveysasiat etusijalle.

- Hyökkääjä Josef Stümpel (Nitra) liittyy maajoukkueen vahvuuteen ensi viikolla. Stümpelin edustama Nitra putosi Slovakian Extraiigan välierävaiheessa.

- Eriasteisista vammoista kärsivät maalivahti Jan Laco (Donbass, KHL), puolustaja Richard Stehlik (Vitkovice, CZE) sekä hyökkääjät Miroslav Satan (Slovan Bratislava, KHL) ja Tomas Zaborsky (Omsk, KHL). Heidän tilannettaan karoitetaan joko tällä viikolla tai myöhempänä ajankohtana.

* * * * *


- Slovakia kohtaa Ruotsin kahdessa maaottelussa (ke 3.4. ja pe 5.4). Kamppailut pelataan Ruotsissa. Slovakian joukkue:

Maalivahdit

Jaroslav Janus, Slvoan Bratislava (KHL)
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL)

Puolustajat

Jan Brejcak, Litvinov (CZE)
Marek Daloga, Pardubice (CZE)
Branislav Mezei, Jekaterinburg (KHL)
Vladimir Mihalik, Slovan Bratislava (KHL)
Michal Sersen, Slovan Bratislava (KHL)
Karol Sloboda, Vitkovice (CZE)
Martin Stajnoch, Slovan Bratislava (KHL)
Ivan Svarny, Slovan Bratislava (KHL)
Rene Vydareny, Budejovice (CZE)

Hyökkääjät

Martin Bartek, Pardubice (CZE)
Mario Bliznak, Slovan Bratislava (KHL)
Marko Dano, Slovan Bratislava (KHL)
Jakub Gasparovic, Medvescak Zagreb (EBEL)
Libor Hudacek, Slovan Bratislava (KHL)
Roman Kukumberg, Slovan Bratislava (KHL)
Juraj Majdan, Litvinov (CZE)
Michel Miklik, Slovan Bratislava (KHL)
Peter Olvecky, Slovan Bratislava (KHL)
Branko Radivojevic, Spartak Moskova (KHL)
Andrej Stastny, Slovan Bratislava (KHL)
Jan Sykora, Banska Bystrica
Radoslav Tybor, Pardubice (CZE)
Michael Vandas, Poprad

* * * * *

Slovakian tämänhetkisestä leiriryhmästä tullaan valitsemaan lopulliseen MM-joukkueeseen noin puolet. Vähintään kohtalaisen hyvät mahdollisuudet omaavat:

Maalivahdit: Janus, Stana
Puolustajat: Mezei, Mihalik, Sersen, Stajnoch, Svarny, Vydareny
Hyökkääjät: Bliznak, Hudacek, Kukumberg, Miklik, Olvecky, Radivojevic, (Bartek varauksin)

Maalivahtitilanne on sen verran hyvällä tolalla, että veräjälle on jopa ylitarjontaa. Myös Hamerlik, Hudacek ja Laco tähyävät MM-kisoihin.

Puolustusosasto tulee täydentymään ilman loukkaantumisia Granakilla ja Jurcinalla sekä NHL-mies Sekeralla. Puolustaja-Mikusin tilanne riippuu rannevamman toipumistahdista.

Hyökkäysarsenaali on poikkeuksellisen kapealla pohjalla tänä keväänä. Stümpel pyrkii helpottamaan - ikävä sanoa, mutta pitää paikkansa - sentteritilannetta. Roolipelaajat Hascak ja Horovka kokeilemisen arvoisia myöhemmillä MM-leireillä. Sen sijaan mielialahyökkääjä Ruzicka ei nähtävästi edes pääse näytille maajoukkueeseen.

Satan ja Zaborsky ovat kisakoneessa, mikäli miehet toipuvat loukkaantumisista. NHL-hyökkääjä Kopecky on enemmän kuin toivottu MM-vahvistus - jos terveystlanne sallii. Gaborikin saapuminen olisi lottovoitto Slovakialle. NHL:n ja AHL:n välimaastossa sahaavat Panik ja Tatar tuskin vapautuvat maajoukkueen käyttöön.

Pitää vähän paremmalla ajalla pohtia lopullisen MM-joukkueen mahdollista rosteria.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Euro Hockey Challenge 3.4. / Oskarshamn

Ruotsi - Slovakia 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

0.33 1-0 Robert Rosen (Richard Gynge, Niclas Andersen) yv.
15.40 2-0 Fredrik Pettersson (Tom Nilsson, Mario Kempe)

25.52 2-1 Michal Sersen (Rene Vydareny, Libor Hudacek) yv.
30.32 3-1 Pettersson (Dennis Rasmussen, Jonathan Granström)
38.06 4-1 Martin Thörnberg (Dick Axelsson, Joel Lundqvist)

44.27 5-1 Lundqvist (Nicklas Danielsson, Henrik Tömmernes) yv.
54.44 6-1 Gynge (Rosen, Tobias Viklund)

Maalivahdit

Rastislav Stana SVK 13+18+7=38
Linus Ullmark SWE 7+11+5=23

Jäähyt

SWE 4x2 min, SVK 6x2 min

Slovakian kokoonpano

90 Libor Hudacek - 16 Roman Kukumberg - 27 Martin Bartek
85 Peter Olvecky - 20 Marko Dano - 92 Branko Radivojevic
17 Jan Sykora - 21 Radoslav Tybor - 19 Michel Miklik
10 Jakub Gasparovic - 59 Andrej Stastny - 91 Michael Vandas

23 Rene Vydareny - 8 Michal Sersen
24 Branislav Mezei - 7 Marek Daloga
12 Ivan Svarny - 65 Vladimir Mihalik
22 Karol Sloboda - 3 Martin Stajnoch

31 Rastislav Stana (32 Jaroslav Janus)
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Slovakia pelasi Ruotsia vastaan toistamiseen perjantaina. Tuloksena oli jälleen tappio - tällä kertaa maalein 5-1.

Euro Hockey Challenge 5.4. / Växjö


Ruotsi - Slovakia 5-1 (1-1, 0-0, 4-0)

4.55 1-0 Mario Kempe (Tobias Viklund, Dennis Rasmussen)
6.47 1-1 Marko Dano

43.18 2-1 Stefan Johansson (Martin Thrönberg, Dick Axelsson)
52.33 3-1 Nicklas Danielsson (Henrik Tömmernes, Jonathan Granström)
54.51 4-1 Robert Rosen (Elias Fälth)
59.47 5-1 Andreas Jämtin (Rosen) yv.

Maalivahdit

Gustaf Wesslau SWE 10+2+10=22
Jaroslav Janus SVK 12+17+8=37

Jäähyt

SWE 3x2 min, SVK 8x2 min + 1+10 min

Slovakian kokoonpano

17 Jan Sykora - 55 Mario Bliznak - 19 Michel Miklik
85 Peter Olvecky - 20 Marko Dano - 92 Branko Radivojevic
90 Libor Hudacek - 16 Roman Kukumberg - 27 Martin Bartek
21 Radoslav Tybor - 59 Andrej Stastny - 71 Juraj Majdan

65 Vladmir Mihalik - 12 Ivan Svarny
24 Branislav Mezei - 7 Marek Daloga
23 Rene Vydareny - 8 Michal Sersen
25 Jan Brejcak - 22 Karol Sloboda

32 Jaroslav Janus (31 Rastislav Stana)

* * * * *


Pari viivaa viime päivien uutisista:

- Hyökkääjä Jakub Gasparovic (Medvescak Zagreb, EBEL) putosi ainoana pelaajana 3. MM-leiriltä.

- Maalivahti Julius Hudacek (Frölunda, SWE) sekä hyökkääjät Josef Stümpel (Nitra) ja Tomas Zaborsky (Omsk, KHL) liittyvät maajoukkueen vahvuuteen alkavalla viikolla. Hudacekin ja Stümpelin seurajoukkuekaudet päättyivät juuri. Zaborskyn selkä on tervehtynyt pelikuntoon. 3. MM-leiri järjestetään Bratislavassa, ja se alkaa ti 9.4.

- Maalivahti Jan Laco (Donbass, KHL) potee edelleen kipeää polveaan. Hänen paluuaikataulustaan ei ole tietoa. Pidän mahdollisena, että Hudacekin tulon myötä Slovakian mv-osasto on lukittu MM-muotoon - ellei Jaroslav Halak vapaudu NHL:stä.

- Puolustaja Juraj Mikus (Lev Praha, KHL) joutuu ranneleikkaukseen, joten slaavipuolustuksen on tultava toimeen jälleen ilman yhtä varteenotettavaa MM-nimeä.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Pari viivaa:

- Puolustaja Peter Ceresnak (Peterborough, OHL) pääsee näyttämään osaamistaan Slovakian MM-leirille. 20-vuotias Ceresnak esiintyi U20-vuotiaiden MM-kisoissa Venäjällä vuodenvaihteessa.

- Hyökkääjä Tomas Surovy (Lev Praha, KHL) vetäytyi viime viikolla maajoukkueesta vedoten sopimuksettomaan tilaan ja loukkaantumisriskiin. Surovy on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä, ja mies palaa MM-leiritykseen.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
- Puolustaja Milan Jurcina (Lukko, FIN) saapuu Slovakian MM-leirille ti 23.4. Myös puolustaja Dominik Granak (Dynamo Moskova, KHL) liittyy maajoukkueeseen todennäköisesti kahden viikon päästä.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
- Puolustaja Martin Stajnoch (Slovan Bratislava, KHL) ja hyökkääjä Radoslav Tybor (Pardubice, CZE) eivät mahtuneet päävalmentaja Vladimir Vujtek sr:n valitsemaan ryhmään, joka kohtaa Valko-Venäjän kahdessa ottelussa tällä viikolla. Stajnoch ja Tybor pudotettiin samalla MM-ehdokkaiden joukosta.

- Maalivahti Julius Hudacek (Frölunda, SWE) ja hyökkääjä Tomas Zaborsky (Omsk, KHL) jäävät pois Valko-Venäjän -reissulta. Zaborskyn selkä estää pelaamisen toistaiseksi. Hän on pystynyt vetämään kevyitä jäätreenejä, mutta ex-Ässä ei matkusta Valko-Venäjälle.

* * * * *


Päävalmentaja Vladimir Vujtek sr. on nimennyt Slovakian joukkueen kahteen Valko-Venäjä -otteluun (pe 12.4. ja la 13.4.).

Maalivahdit


Jaroslav Janus, Slvoan Bratislava (KHL)
Rastislav Stana, TsSKA Moskova (KHL)

Puolustajat

Jan Brejcak, Litvinov (CZE)
Peter Ceresnak, Peterborough (OHL)
Marek Daloga, Pardubice (CZE)
Branislav Mezei, Jekaterinburg (KHL)
Vladimir Mihalik, Slovan Bratislava (KHL)
Michal Sersen, Slovan Bratislava (KHL)
Karol Sloboda, Vitkovice (CZE)
Ivan Svarny, Slovan Bratislava (KHL)
Rene Vydareny, Budejovice (CZE)

Hyökkääjät

Martin Bartek, Pardubice (CZE)
Mario Bliznak, Slovan Bratislava (KHL)
Marko Dano, Slovan Bratislava (KHL)
Libor Hudacek, Slovan Bratislava (KHL)
Roman Kukumberg, Slovan Bratislava (KHL)
Juraj Majdan, Litvinov (CZE)
Michel Miklik, Slovan Bratislava (KHL)
Peter Olvecky, Slovan Bratislava (KHL)
Branko Radivojevic, Spartak Moskova (KHL)
Andrej Stastny, Slovan Bratislava (KHL)
Josef Stümpel, Nitra
Tomas Surovy, Lev Praha (KHL)
Jan Sykora, Banska Bystrica
Michael Vandas, Poprad
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Euro Hockey Challenge 12.4. / Žlobin

Valko-Venäjä - Slovakia 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

21.36 0-1 Michel Miklik (Mario Bliznak, Jan Sykora)
34.41 0-2 Martin Bartek

55.58 0-3 Jan Brejcak (Branko Radivojevic, Marko Dano)

Maalivahdit

Dmitri Miltshakov BLR 14+5+7=26
Rastislav Stana SVK 4+9+10=23

Jäähyt

BLR 3x2 min, SVK 7x2 min

Slovakian kokoonpano

43 Tomas Surovy - 15 Josef Stümpel - 92 Branko Radivojevic
90 Libor Hudacek - 16 Roman Kukumberg - 27 Martin Bartek
17 Jan Sykora - 55 Mario Bliznak - 19 Michel Miklik
20 Marko Dano - 59 Andrej Stastny - 85 Peter Olvecky
71 Juraj Majdan

8 Michal Sersen - 23 Rene Vydareny
65 Vladimir Mihalik - 12 Ivan Svarny
66 Peter Ceresnak - 24 Branislav Mezei
22 Karol Sloboda - 25 Jan Brejcak

31 Rastislav Stana (32 Jaroslav Janus)

Virallisessa pöytäkirjassa oli merkitty Slovakialle 2 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Vaikuttaa hieman erikoiselta, mutta uskotaan sen pitävän paikkansa.

Linkki vie Valko-Venäjä - Slovakia -ottelun viralliseen pöytäkirjaan,
Pointstreak Sites | EHC: European Hockey Challenge | Home Page
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Euro Hockey Challenge 13.4. / Bobrujsk

Valko-Venäjä - Slovakia 4-3 (2-0, 1-1, 1-2)

17.00 1-0 Vjatsheslav Andrjushtshenko (Ilja Shinkevitsh, Jevgeni Kovirshin) yv.
18.44 2-0 Artjom Demkov (Artjom Kisly, Andrei Filitshkin) yv.

23.34 3-0 Andrjushtshenko
39.51 3-1 Peter Olvecky (Martin Bartek) yv.

43.51 3-2 Josef Stümpel (Branislav Mezei)
48.11 4-2 Aleksandr Kulakov (Pavel Tshernook, Aleksei Jefimenko) yv.
55.45 4-3 Vladimir Mihalik (Roman Kukumberg) yv.

Maalivahdit

Vitali Belinski BLR 6+6+8=20
Jaroslav Janus SVK 7+6+7=20 (pois 58.09-60.00)

Jäähyt

BLR 5x2 min, SVK 6x2 min

Slovakian kokoonpano

43 Tomas Surovy - 15 Josef Stümpel - 92 Branko Radivojevic
85 Peter Olvecky - 16 Roman Kukumberg - 27 Martin Bartek
17 Jan Sykora - 55 Mario Bliznak - 19 Michel Miklik
20 Marko Dano - 59 Andrej Stastny - 91 Michael Vandas
71 Juraj Majdan

66 Peter Ceresnak - 24 Branislav Mezei
8 Michal Sersen - 23 Rene Vydareny
65 Vladimir Mihalik - 12 Ivan Svarny
22 Karol Sloboda - 25 Jan Brejcak

32 Jaroslav Janus (31 Rastislav Stana)

Virallisessa pöytäkirjassa oli merkitty Slovakialle 2 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Vaikuttaa hieman erikoiselta, mutta uskotaan sen pitävän paikkansa.

Linkki vie Valko-Venäjä - Slovakia -ottelun viralliseen pöytäkirjaan,
Pointstreak Sites | EHC: European Hockey Challenge | Home Page
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Slovakialaisten tilanne NHL:ssä:

Tomas Kopecky: Florida jää pudotuspelien ulkopuolelle, joten nähtäneen kisoissa.

Marian Gaborik: Columbus tällä hetkellä pudotuspelien ulkopuolella, mutta sinitakit ovat parantaneet otteitaan. Siinä ja siinä.

Marian Hossa: Chicago varmistanut pudotuspelipaikan ja divisioonavoiton.

Zdeno Chara: Boston menossa vauhdilla pudotuspeleihin.

Andrej Sekera: Buffalo jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, joten saattaa vahvistaa puolustusosastoa.

Lubomir Visnovsky: Islanders taistelee pudotuspelipaikasta kynsin hampain. Tuskin kuitenkaan nähtäisiin kisoissa, vaikka Isles jäisikin playoffeista ulos.

Tomas Tatar: Tällä hetkellä Detroit on juuri ja juuri nipistämässä pudotuspeleihin. On kuitenkin varsin mahdollista, että eivät sinne pääse ja Tatar kisoissa nähtäisiin.

Richard Panik: Tampa on jäämässä ulos pudotuspeleistä, joten kisapaikka mahdollinen.

Michal Handzus: Sama tilanne kuin Hossalla.

Andrej Meszaros: Flyers jäämässä ulos pudotuspeleistä, mutta Meszaros on kärsinyt loukkaantumisista ja joutuu leikkaukseen, joten kausi on ohi.

Jaroslav Halak: St. Louis matkalla pudotuspeleihin, Halak ei kisoihin.

Peter Budaj: Montréal porskuttaa ja varmistanut pudotuspelipaikkansa, ei kisoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös