MM-Kisat 2012: USA

  • 31 149
  • 54
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
I-HK, Motor City Mechanics
Melkein pistän panokseni näissä kisoissa USA:lle.

Slovakiaa vastaan asteli joukkue joka lehdistön mukaan oli ryypännyt rajusti edelliset päivät. Vähän krapulaa oli nähtävissä ensimmäisessä erässä mutta sitten kun Päälliköt otti komennon haltuunsa niin slovakit olivat altavastaajia. USA:n hienon kirin katkaisi heille ylivoiman keskellä tuomittu jäähy. Milloin viimeksi on maalivahtia rangaistu katkaisuyrityksestä?

Suomelle tämä ennustaa huonoa. Kohmelot on kärsitty ja vastaan asettuu harvinaisen hyvä amerikkalainen joukkue.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
..Slovakiaa vastaan asteli joukkue joka lehdistön mukaan oli ryypännyt rajusti edelliset päivät..

Sinänsä toivon USA:n hienon peli-ilmeen omaavalle joukkueelle menestystä (varsinkin jos se tapahtuisi tämän vuoden Kanadan joukkueen kustannuksella...), mutta rajansa kaikella! Tuo kirjoittamasi lehdistön väite ei voi pitää paikkaansa! Jenkit ei nimittäin osaa ryypätä ja se on fakta! Älä anna sen hämätä, että huutoa ja mekkalaa riittää baari-illan aikana ja vahvaa humaltumisen merkkiä on ilmassa. Jenkeillä on nimittäin ylliluonnollinen kyky saavuttaa kuvatunkaltainen humalatila jo kahdella, maksimissaan kolmella, budweiserilla. Kokemusta jenkkien kanssa 'ryyppäämisestä' riittää, joten tämä mielipide ei ole edes arvailua. Voihan joukkueessa toki muutama juomamieskin olla, en sitä kiellä, mutta että valtaosa joukkueesta, höpö höpö!
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Nashvillen Craig Smith liittyy jenkkien joukkueeseen. Vielä on tilaa yhdelle kenttäpelaajalle.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä on yksi erä jäljellä Suomi-ottelua, mutta jumalauta että tykkään tuosta jenkkien pelityylistä! On vauhtia, on fyysisyyttä, on taitoa ja rohkeutta. Todella hienoa katsottavaa! Justin Faulk, Cam Fowler, Jack Johnson, Max Pacioretty, Justin Abdelkader, Ryan Lasch, Kyle Palmieri, Kyle Okposo - hienoja pelaajia, jotka ovat näissä kikkereissä tosissaan!

Toivottavasti USA menee päätyyn asti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös