Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Näillä ketjuilla Yhdysvallat pelaa Tanskaa vastaan:

  Lee - Larkin - Kane
  Gaudreau - Ryan - Atkinson
  DeBrincat - White - Kreider
  Milano - Thompson - Gibbons

  Martinez - Jensen
  Butcher - Murphy
  Oesterle - Pionk
  Hughes

  Kinkaid (Darling)
   
 3. Petrov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Vaikka itse en näistä kisoista jaksa useinkaan syttyä niin kyllä siitä huolimatta arvostan paljon niitä jotka lähtevät näihin kisoihin edustamaan omaa kotimaataan. Tietenkään kenelläkään ei mikään pakko ole näihin kekkereihin osallistua ja jos on jotain vammaa taustalla niin ymmärrän poisjäännin, mutta sitten jos on täysin terve ja mitään estettä ei ole niin sitten en ymmärrä niin paljon...
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Siinä missä Ristolainen ja Pulju ovat vielä nuoria poikia niin Kanella onjo MM kultaa, Olympia hopeaa ja 3 Stanley Cup pystiä. Niin ja ikää kohta 30-vuotta. Hieman eri lähtökohdista siis lähtenyt herra edustamaan maataan.

  Mutta samaa mieltä siitä, että jos itse saisi kutsun edustaa maata niin ilman muuta lähtisin mukaan. Eiköhän tässä ainakin Puljun kohdalla ole kyse siitä, että nyt pitää ottas happea ja kehittää itseään että pärjäisi vakituisesti NHLssä. Poika on vasta 20-vuotias ja uraa jäljellä ehkä semmoiset +15v jäljellä niin ehkä ymmärrettävää uhrata yksi kesä itselleen ja uralleen.
   
 6. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Pieni korjaus tähän. Patrick Kanella ei ole miesten mm-kultaa kuten ei ole kenelläkään muullakaan yhdysvaltalaispelurilla. Yksi alle 18-vuotiaiden mm-kultamitali toki on.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  EPstä vain nopeasti tarkistin. Mutta kuitenkin eiköhän pointti tullut esille. Hyvä tarkennus!
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Miksiköhän hyvin toimineet ketjut piti mennä rikkomaan? Tänään Saksaa vastaan peli oli tasakentällisin melkoista puuroa. Johnny Hockey varsinkin menee ihan hukkaan kolmosen laidassa, kun ei ole peliä tekevää sentteriä vieressä. Ehdottomasti pitäisi laittaa Kanen kanssa samaan vitjaan, jotta hänestä saataisiin kaikki teho irti.
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Charlie Mcavoy liittyy Yhdysvaltojen puolustukseen vahvistaa Usa Hockey twitter tilillään
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Johnny Hockey, missä pelaa? Aivan yössä vetänyt koko kisat tähän asti. Onko jotain vammaa vai mistä moinen vaisuus. Kyllähän Gaudreaun olisi herättävä pian, jos USA aikoo välieriin. Pelkällä Kanella ei mitalipeleihin mennä.

  Minulle Gaudreau on toistaiseksi ollut kisojen suurin yksittäinen floppi.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Lainaus:
  Samaa mieltä Gaudreausta, mutta onhan tuolla vaikka ketä muitakin. Cam Atkinson pelaa vahvaa turnausta, samoiten Larkin, Kreider ja DeBrincat. Leellä on vielä varaa parantaa, 1 maali on NHL:ssä tällä kaudella yli 40 häkkiä iskeneelle hyökkääjälle aika heikko saldo. Puolustuskin on pelannut ihan mallikkaasti ja Kinkaid on ollut hyvä. Ainoa mikä minua askarruttaa on valmennusosasto. Viime vuonnahan jenkit voitti lohkonsa, mutta kuolemanpelissä Marjamäki sitten vei Blashillia ihan 100-0. Saa nähdä, onko Blashill ottanut tuosta opikseen. Toki riippuu myös vastustajasta. Sveitsin uskoakseni pystyisivät hoitamaan vaikka valmennus taktikoisikin heikosti, mutta Venäjä, Tshekki tai Ruotsi onkin sitten jo vähän kovempi pala.
   
 12. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  USA vahvistuu maalivahti Charlie Lindgrenillä ja keskushyökkääjä Nick Boninolla. Tämän myötä kaikki passit joukkueessa on leimattu.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Olisiko tänään vihdoin ja viimein se päivä kun Yhdysvallat kykenee voittamaan MM-välierän? Vaikka joukkue ei usein olekaan saanut turnauksen top-3 rosteria jalkeille niin on silti melko uskomatonta, että kertaakaan se ei ole välierää kyennyt voittamaan. Materiaalin taakse on turha mennä, koska monet muut maat ovat pystyneet tuon heikommalla kokoonpanolla tekemään, kuten esim. Suomi useampaankin otteeseen, Tšekki 2010, Sveitsi 2013 ja Slovakia 2012.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  USA kuvitteli, että yksi tosissaan pelattu erä riittää Ruotsin lyömiseen. Eipä riittänyt. Käsittämätöntä perseilyä etenkin Johnny Gaudreaulta.
   
 15. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Näinköhän Gaudreau saa pelikieltoa huomiseen pronssiotteluun. Aivan käsittämätöntä, että tuollainen sikailu käy edes mielessä. Vähän ylemmäksi ja niskaan olisi osunut.

  Jännä nähdä jenkkien pelaamisen ilme huomenna. Eikai ne sentään yöelämään lähde.
   
 16. suippotokko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  njd
  Johnny-Hockey pitäisi heittää katsomoon - se on jenkkien ainoa mahdollisuus pronssiin. #13 kaltainen vätys syöpii jengin kuin jengin.
   
 17. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikea uskoa, että USAn maalivahdit mahtuvat NHL:ään. Näillä näytöillä olisi vaikeuksia mahtua edes liigaan luukkuvahdiksi :o
   
 18. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Toivottavasti ei Gaudreau saa pelikieltoa. Tai no ihan sama se jollekkin pronssille on, että olisihan se hyvä "kuluttaa" pelikielto sen matsin yli. En ole ehtinyt lukea mitä mieltä tällä palstalla oltiin Gaudreaun lyönnistä, mutta eihän tuossa sattunut mitään joten aika heppoinen loppujen lopuksi. Ymmärrän turhautumisen hyvin, kun hallitun pelin jälkeen Svensonit löivät muutaman pomppumaalin joiden jälkeen peli lähtikin hallinnasta ja vielä siihen päälle Ruotsin ärsyttävä maalibiisi.
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Will Butcherin kausi oli liian pitkä. Ei ole nähty sitä mitä povasin. Harmi.