Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Etelä-Korean joukkue MM-kisoihin. Lähes sama joukkue kuin olympialaisissa, mutta muutama muutos. Tällä joukkueella haastetaan Suomi tulevana lauantaina.

  Maalivahdit:

  Matt Dalton
  Yeon Seung Lee
  Sung Je Park

  Puolustajat

  Won-Jun Kim
  Don Ku Lee
  Hyon Ho Oh
  Alex Plante
  Eric Regan
  Yeong Jun Seo
  Hyeong Cheol Song
  Bryan Young

  Hyökkääjät

  Jin Hui Ahn
  Min Ho Cho
  Jung Woo Jeon
  Ki Sung Kim
  Sang Wook Kim
  Won Jung Kim
  Chong Hyun Lee
  Young Jun Lee
  Jin Kyu Park
  Woo-Sang Park
  Brock Radunske
  Sang Hoon Shin
  San Woo Shin
  Michael Swift
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Joukkueessa on myös yksi Suomen kansalainen, Hyeong Cheol Song. Pelannut aikoinaan mm. Tapparan junnuissa. Eliteprospectsista ei selviä onko syntynyt Suomessa vaiko Etelä-Koreassa.

  Lauantaina saa siis olla kentällä yhtä aikaa seitsemän suomalaista, eikä tule edes jäähyä väärästä vaihdosta. (hymiö)
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2018 klo 17.54
 3. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Matt Dalton on ehdottomasti Etelä-Korean mielenkiintoisin pelaaja, taas. Saas nähdä, että vieläkö koppi tarttuu? Hommia on taas luvassa, vaikkakin Paek on tehnyt hienoa duunia varsinkin puolustuspelin osalta.
   
 4. Kiekkokatsoja Jäsen

  Etelä-Korea on pahasti väärässä sarjassa.
  Joukkue perustuu ostettuihin avainpelaajiin.
  Peli perustuu pelkästään puolustamiseen + satunnaisiin iskuihin.

  No, hyväksytään nyt, kun oli maan olympiavuosi.
  Joukkue vajoaa jatkossa B tai jopa C sarjaan. Olympiavuosikin meni jo.
  Kaikkea hyvää kuitenkin heille. Tekemällä täysin oikeita asioita, voi saada jotain. Opiksi kaikille.
   
 5. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  No...

  En tiedä, että kannattaako vielä Etelä-Koreaa kerta kaikkiaan tuomita ihan alimpiin sarjoihin vain Suomen järjestämän voiton takia. Tosin Etelä-Koreassa kotiyleisön ja kotijään turvin kai tuolloinkin oletettu murskavoitto jäi väliin. Osin ei Leijonilla muutenkaan tuntunut olevan samanlaista innostusta tuolloin toisin kun nyt oli vähän innostustakin. Ei liikoja, mutta oli kuitenkin.

  Tasoeronkin huomioiden uskon molempien säästelleen joskin eri tavoilla tietenkin. Etelä-Korea tuntuu pistävän kaikkensa teoreettiseen säilymispeliin ja Suomelle saattoi tulla jopa turhaa voimiensa tuhlausta joskin helpotus taitaa Suomelle vielä jatkua Latviaa vastaan kun Latvia tuhlasi aika paljon voimiaan Jääkarhuja vastaan.

  Muutoin Etelä-Korean taso kyllä riittää lähivuosien hissijoukkueeksi MM-kisojen ja B1-sarjan tai 1B-sarjan MM-kisojen tasolle ja huonoimmillaankin taitaa olla kuitenkin ajoittain erittäin heikoistakin paikkojen tuhrimisesta huolimatta kuitenkin edes B2-tasoa.

  Jääkiekon MM-kisojen 2. Divisioonan tai 2-divisioonan tasolle en vain usko Etelä-Korean vajoavan elleivät he sitten yhden äkin ihan heti vastoinkäymisten edessä luovuta ja Suomen tai sitä isompien kiekkomaiden mahdollisesti järjestämät murskavoitot ei siihen riitä.

  Enemmänkin Jääkarhujen eli Norjan, muiden jääkiekon keskikastimaiden tai sitten MM-kisojen 1. Divisioonan tai 1-divisioonan maiden järjestämät sellaiset tai jopa Suomen tämän päiväistä pahemmat murskavoitot ovat uhka maan kiekkokehitykselle.

  Tai olisivat ainakin olleet vielä Etelä-Korean historiallisen hyvän Päävalmentajan eli Il Sea Kimin tai hänen välittömän seuraajansa aikaisella valmentamiskaudella.

  Il Sea Kimin mietteitä julkaistiin joissakin Etelä-Korean sanomalehdissä tuossa Talviolympialaisten alla ja koko ajan heillä näyttää ainakin hänen mietteidensä mukaan homma toimivan koska siellä katsottiin jo hänen aikanaan enemmän kohti tulevaisuutta kun kulloistakin huonon päivän ottelua kohti. Talviolympialaistenkaan jälkeen suunta ei ole muuttunut.

  MM-kisojen jälkeen tarkistan näitä mietteitä uudelleen tai tulevina vuosina mikäli Etelä-Korea ei sitten todellakaan lähivuosina ala olemaan tavoitteellisesti edes puolisäännöllinen hissijoukkue MM-kisoissa.
   
 6. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kyllähän tuo peli osoitti tasoerot, mutta mitä sitten? Onkohan siitä nyt 15 vuotta, kun Suomi pätki Slovenian 12-0, ja silloin puhuttiin, että tuollaisia pelejä ei pitäisi A-sarjassa pelata. Tänä päivänä Slovenia pistää jo ihan kivasti kampoihin isommille, vaikka ei pysyvää A-sarjapaikkaa olekaan vielä pystynyt ottamaan. Harva kuitenkaan kyseenalaistaa maan kiekkoilua samalla tapaa kuin tuolloin. Etelä-Koreakin voi kehittyä tulevina vuosina hyvinkin samalla tavalla. Otti se nytkin paikkansa pelaamalla.
   
 7. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Tänään on sitten Etelä-Korean kisojen tärkein peli Latviaa vastaan. Pitäisi saada edes tasaväkisen ottelun kaltainen jääkiekkopeli Latviaa vastaan.

  Mielenkiintoista nähdä Korean pelaamista nyt, kun joukkueet ovat edes lähellä tasaväkisiä.
   
 8. Kuumakalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,UJK,Wild
  Noh...5-0 matsi siitäkin sitten tuli... B-sarja alkaa kolkuttelemaan jo Etelä-Koreaa.

  Jotkut pelin nähneet voivat joko kumota tai vahvistaa tietoni sekä kertoa pelistä hieman enemmän.
  Kuitenkin tilastojen valossa vaikuttaa siltä, että Dalton olisi hieman parantanut otteitaan ja että Korea hävisi paljolti turhaan jäähyilyyn (18min).
  Toki Latvia hallinnut laukaustilsatojen perusteella, jotka toisaalta saattavat selittyä ylivoimilla.

  Kyllä Korean eväät on nyt syöty valitettavasti... ellei mitään sensaatiomaista voittoa Saksasta tai Norjasta tule, mihin en usko.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Väärässä sarjassa joo, mutta kuitenkin pelaamalla itsensä tuonne nostanut toisin kuin vaikkapa aikanaan Japani kun MM-kisoissa oli käytössä se naurettava Aasian kiintiö.

  Samalla tavalla Iso-Britannia saanee ensi keväänä kyytiä ja putoaa heti takaisin divariin, mutta mitä sitten? Brittien nousun ratkaissutta voittoa ja nousujuhlia oli mahtava seurata.

  Eli hienoa, että voi nousta ylöspäin ja samalla aina pelkona pudota porrasta alemmas. Tästä voisi yksi ja toinen kilpailusarja ottaa oppia.
   
 10. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Ja onhan se oikeus ja kohtuus, että lajin kehittäjämaa nousee takaisin kisoihin.
   
 11. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  On pitänyt jo aiemmin kirjoitella, mutta nyt pääsin kunnolla näyttöpäätteen ääreen. Ei Korea välttämättä jäähyilyyn peliä hävinnyt, vaikka niitä liikaa tuleekin otteluita kohden. Kyllä se pelin rakenne on vain niin pielessä, että ei tuolla tavalla vain tulosta tule. Kaikki alkaa keskialueen puolustamisesta, jossa keskusta luovutetaan vastustajan käyttöön aivan turhan helposti. Vastustaja pääsee nostamaan jalalla keskialueen läpi ja näin ollen hyökkäyksien rakentaminen on helppoa. Tämän lisäksi puolustusalueen puolustuspelaaminen on huonoa, ja sen mukana boksaus on huonoa. Pelaajia puolustetaan yllättävän usein väärältä puolelta, kun puhutaan MM-tasosta. Tämän lisäksi puolustuspelaamisen rakenne on vain kerrassaan kummallinen, kun välillä vaihtuu lennosta se, että pelataanko paikkaa vai miestä.

  Toki kyseessä on Korea ja materaali on mitä on, ei se haittaa, ja olen valmis hyväksymään sen. Mutta verrattuna muihin hissijoukkueisiin kuten Italiaan, Kazakstaniin, Itävaltaan tai Sloveniaan, on Korean viisikkopelaaminen aivan erilaista näihin verrattuna ja mutuilemalla uskon tämän johtuvan siitä, että jääkiekko on tuore laji Koreassa ja pelin lainalaisuudet eivät ole iskostuneet pelaajien takaraivoon. En millään jaksa uskoa, että Paek on valmentanut joukkueen pelaamaan tuolla tavoin, vaan loppuviimein ne pelaajat keskenään ratkaisevat pelit kentällä.

  Dalton torjuu paljon eteen ja välllä mielenkiintoisella tavalla, mutta ei sen pitäisi hyvälle joukkueelle (A-sarjatason joukkueelle) olla ongelma, kunhan se ensimmäinen kiekko kuitenkin pysähtyy. Useasti se ensimminen kiekko pysähtyy.

  Hyökkäyspelaaminen Korealla on ihan hyvää... tai siis, joukkue hyökkää tavalla, joka on fiksuinta tuolla materiaalilla. Kiekkoa ammutaan välillä kaukaakin maalille ja näin se hyökkäys tuleekin järjestää, jos olet noin suuri altavastaaja jääkiekko-ottelussa kuin Korea on. Mahdollisimman paljon sattumia vastustajan maalin eteen, hyökkäyspään aloituksia ja muuta tapahtumaa, sen jälkeen vain kädet ristiin ja toivomaan, että jotain hyvää tapahtuisi. Hyökkäyspelaaminen tosin jää entistä tuhnummaksi ihan siitä syystä, kun joukkue puolustaa viisikko aivan levällään ja pelin rakenne on PAPP:n jälkeen aivan sotkua. Nopeana korjauksena toimisi toki se, että kiekon riiston jälkeen otettaisiin hidas hyökkäykseenlähtö ja viisikko kokoon, mutta Korean tehdessä näin olisi kyseessä harakiri.

  Mukavaa, että Korea kävi tuulettamassa vähän A-sarjaa ja eiköhän Kiinakin Aasiasta tee nousuaan ylemmäksi. Matka on kuitenkin pitkä ja mielenkiintoista nähdä, onko pitkästä aikaa A-sarjaan nousevalla Britanialla samoja ongelmia ensi vuonna kuin Korealla tänä vuonna.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Noh noh. Puhut nyt olympiavoittajasta ja olympiahistorian mitalitaulukon vitosesta, etkä mistään pikkumaasta kuten Suomi, Venäjä tai Slovakia.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Korea voi vielä säilyä sarjassa, kiitos Norjan konttaamisen. Voittamalla keskinäisen ottelun se pudottaa Norjan B-sarjaan. Korea pelasi Tanskaa vastaan erittäin hyvin, joten sillä on kyllä mahdollisuudet voittaa Norja.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2018 klo 19.46
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.