MM-2005 Itävalta

  • 5 462
  • 30

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
LOHKO A:
Itävalta
Slovakia
V-Venäjä
Venäjä

LOHKO B:
Kanada
Latvia
Slovenia
USA

LOHKO C:
Suomi
Ruotsi
Tanska
Ukraina

LOHKO D:
Kazakstan
Saksa
Sveitsi
Tsekki

Kuuden joukkueen jatkolohkot muodostetaan A+D lohkon 3 parasta sekä toiseen B+C lohkon 3 parasta. Keskinäisten pelien pisteet tulevat näihin jatkolohkoihin mukaan.

Ja sitten 4 puolivälieriin molemmista jatkolohkoista ja pelit toisen lohkon joukkueita vastaan.

Ennakkoon näyttäisi A, B ja C-lohkoissa kaikissa olevan 2 selvästi muita parempaa joukkuetta ja todellinen taistelu tulisi ainoastaan viimeisestä jatkopaikasta sekä tietysti pisteistä jatkolohkoon. D-lohko vaikuttaa selvältä: Tsekki voittaa kaikki pelit ja Kazakastan ei saa pistettäkään.

Jatkolohkot muodostuvat nyt niin, ettei Suomi voi kohdata puolivälierissä Kanadaa eikä USA:ta. Ja se on mielestäni pelkästään hyvä asia. Helppoa vastustajaa ei sieltä silti tule missään tapauksessa.

Japani ei ole enää meitä viihdyttämässä. Peränpitäjä on pitkästä aikaa joku muu.

Ensimmäisen viikon pelit ovat pitkälti "lämmittelyä", mutta on niitä ihan kiva silti seurata. Toivotaan, ettei kaikki menekään niin kuin luullaan, vaan tulisi jotain mukavia yllätyksiä, tyyliin USA:n jääminen taas putoamissarjaan tai jotain.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Kun toi Vappuaaton mahtava kiekkotrilleri Suomi-Tanska alkaa paikallista aikaa 20:15 niin onko se suomenaikaa silloin 20:15, 19:15, 18:15, 21:15??
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Viestin lähetti Kannelmäki Big Reds
Kun toi Vappuaaton mahtava kiekkotrilleri Suomi-Tanska alkaa paikallista aikaa 20:15 niin onko se suomenaikaa silloin 20:15, 19:15, 18:15, 21:15??

21.15. Näin ainakin kertoo Ylen teksti-tv:n sivut.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
"Pelasin" kisat - näin kävi:

LOHKO A:
Venäjä 6p 11-5
Slovakia 4p 9-5
Itävalta 2p 8-11
V-Venäjä 0p 5-12

LOHKO B:
Kanada 6p 17-2
USA 4p 15-7
Latvia 2p 8-14
Slovenia 0p 3-19

LOHKO C:
Ruotsi 6p 13-3
Suomi 4p 9-6
Tanska 1p 4-10
Ukraina 1p 6-13
FIN-DEN 4-1, FIN-UKR 5-2, SWE-FIN 3-0

LOHKO D:
Tshekki 6p 15-4
Saksa 4p 7-9
Sveitsi 1p 7-10
Kazakstan 1p 5-11


PUTOAMISSARJA:
Ukraina 5p 11-7
V-Venäjä 4p 11-7
Kazakstan 3p 8-8
Slovenia 0p 7-15


JATKOLOHKO E:
Venäjä 10p 16-6
Tshekki 8p 19-9
Slovakia 5p 15-12
Sveitsi 3p 11-18
Itävalta 2p 10-17
Saksa 2p 8-20

JATKOLOHKO F:
Kanada 9p 20-3
Ruotsi 9p 16-5
USA 8p 22-11
Suomi 4p 9-12
Latvia 2p 8-23
Tanska 0p 5-25
USA-FIN 4-2, CAN-FIN 3-0, FIN-LAT 3-1


Puolivälierät:
Tshekki-USA 2-1ja
Ruotsi-Slovakia 2-3ja
Venäjä-Suomi 3-1
Kanada-Sveitsi 5-0

Välierät:
Venäjä-Tshekki 4-2
Kanada-Slovakia 3-2

Pronssiottelu:
Tshekki-Slovakia 2-0

Loppuottelu:
Kanada-Venäjä 2-1


Kandan kisat, Venäjän yllätys ja Suomen perussuoritus. Näin sen näin.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Itsehän olen edelläkävijä, ja "pelasin" kisat jo jokinaikaa sitten:

"A-Lohko:

Slovakia- Valko-Venäjä 4-1
Venäjä- Itävalta 2-2

Slovakia- Itävalta 4-1
Venäjä- Valko-Venäjä 3-2

Itävalta- Valko-Venäjä 3-1
Slovakia- Venäjä 5-1

Slovakia 6p
Itävalta 3p
Venäjä 3p
- - - - -
Valko-Venäjä 0p

Kommentti: Venäjää vaivaa koko alkulohkon tietty ylimielisyys, ja se menettääkin ennakkoon helpon pisteen Itävallalle, törmäten Reinhard Divisiin. Myös pikkuveljensä kanssa Venakot ovat vaikeuksissa, mutta varmistava jatkopaikkansa voitolla kuitenkin. Slovakia on lohkossa ylivoimainen, ja yllättäen myös maalivahtipeli on kunnossa.


B-Lohko

Kanada- Latvia 3-1
USA- Slovenia 8-1

Kanada- Slovenia 11-3
USA- Latvia 3-3

Latvia- Slovenia 6-2
USA- Kanada 3-2

USA 5p
Kanada 4p
Latvia 3p
- - - - -
Slovenia 0p

Kommentti: Kanada aloittaa kisat kankeahkosti voittamalla Latvian vain parilla maalilla. USA:n nimivahva joukkuee taasen murskaa alkulämmittelyksi Slovenian. Toisella kierroksella Kanada pääsee harjoittelemaan maalintekoa Sloveniaa vastaan, kun taas Latvia yllättää USA:n kovalla puolustusmuurillaan, ja niistää yhden pisteen. Viimeisenä pelipäivänä Latvia tyrmää Slovenian, ja hieman yllättäen USA kaataa Kanadan.


C-Lohko:

Suomi -Tanska 4-1
Ruotsi -Ukraina 4-2

Ruotsi -Tanska 6-1
Suomi -Ukraina 3-2

Tanska -Ukraina 2-2
Suomi -Ruotsi 4-3

Suomi 6p
Ruotsi 4p
Ukraina 1p
- - - - -
Tanska 1p

Kommentti: Avauskierroksella Suomi nujertaa puolivaloilla Tanskan, Ruotsin tehdessä saman Ukrainalle. Seuraavalla kierroksella Ruotsi kikkailee Tanskan kumoon, mutta Suomella on painajaismaisia vaikeuksia Ukrainan puolustusmuuria vastaan, ja päätöserään lähdetäänkin Ukrainan 2-1 johdossa. Lopun rynnistyksellään Suomi kuitenkin löytää aukot Ukrainan puolustuksesta, ja katastrofi on estetty. Viimeisellä kierroksella häntäpään joukkueet nyhjäävät tylsän tasurin, kun taas Suomen ja Ruotsin todellinen hegemoniakamppailu on parasta viihdettä mitä voi kuvitella. Ennen viimeistä minuuttia Suomi johtaa 3-1, mutta Ruotsi nousee Jörgen Jönssönin maaleilla tasoihin. Jälkimmäinen maaleista syntyy aavistuksen omituisesti, kun Jörgenin punaviivalörppö suunnistaa kahden pleksin ja yhdeksän tolppaosuman jälkeen sentinverran yli maaliviivan. Lopulta oikeus kuitenkin voittaa, kun Jere Karalahti ampuu omalta siniseltä lämärin, jonka katsomosta kentälle rynnännyt Tommy Salo imuroi räpylänsä läpi maaliin. Pelikellossa on aikaa kaksi sekuntia, jonka myös Antero Mertaranta asiallisesti ilmoittaa.


D-Lohko:

Tshekki- Saksa 3-1
Sveitsi- Kazakstan 4-1

Tshekki- Sveitsi 2-1
Saksa- Kazakstan 3-1

Tshekki- Kazakstan 5-3
Saksa- Sveitsi 3-2

Tshekki 6p
Saksa 4p
Sveitsi 2p
- - - - -
Kazakstan 0p

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, Tshekki on jälleen päässyt ennakkoon helpoimpaan alkulohkoon.Se myös näkyy, ja Slaavit nappaavatkin täydet pisteet, joskin erityisesti Sveitsiä vastaan se on todella kovan työn takana. Saksa ja Sveitsi pelaavat tasatahtiin, voittaen Kazakit ja häviten niukahkosti Tshekille, joten päätöskamppailu on varsin ratkaiseva. Sen Saksa onnistuu kääntämään itselleen Jochen Hechtin 2+1 tehoilla.


Jatkolohko E (A+D)

Tshekki- Venäjä 1-3
Slovakia- Sveitsi 3-2
Itävalta- Saksa 2-2

Tshekki- Itävalta 1-0
Slovakia- Saksa 3-1
Venäjä- Sveitsi 5-1

Venäjä- Saksa 4-2
Sveitsi- Itävalta 2-1
Tshekki- Slovakia 3-5

Slovakia 10 p
Venäjä 7p
Tshekki 6p
Saksa 3p
- - - - -
Sveitsi 2p
Itävalta 2p

Kommentti: Avauskierroksella nähdään, että naapurimme idästä on herännyt. Venäjä nujertaa Tshekin, vahvalla esityksellä, ilman että Tshekillä olisi toivoakaan voitosta. Slovakia joutuu Sveitsin kanssa yllättävän koville, mutta hoitaa homman kotiin. Itävalta ja Saksa tasaavat pisteet kunnon jännitysnäytelmässä. Seuraavalla kierroksella Venäjä-tappiosta lamaantunut Tshekki puristaa pakkovoiton Itävallasta, Slovakialla on taas tiukkaa, ja Venäjä jatkaa voittokulkuaan. Viimeisellä kierroksella Venäjä marssii Saksan yli, Sveitsi taistelee voiton Reinhar...Itävallasta, ja täysin peli-ilonsa menettänyt Tshekki häviää Slovakialle.


Jatkolohko F (B+C)

Suomi- Latvia 3-1
USA- Ukraina 4-0
Ruotsi- Kanada 1-4

Suomi- Kanada 2-4
USA- Ruotsi 3-0
Ukraina- Latvia 1-4

Latvia- Ruotsi 3-3
Kanada- Ukraina 5-0
Suomi- USA 3-2

Kanada 8p
Suomi 8p
USA 7p
Latvia 4p
- - - - -
Ruotsi 3p
Ukraina 0p

Kommentti: Toisen jatkolohkon ensimmäisenä pelipäivänä Suomi voittaa Latvian, USA helposti Ukrainan, ja Kanada ilman sen suurempia vaivoja Ruotsin. Seuraavalla kierroksella Kanada osoittautuu liian kovaksi Suomelle ja USA Ruotsille. Ukraina ei tuota Latvialle vaikeuksia. Viimeisellä kierroksella Latvia ja ainoastaan Henrikeiden, Lundqvistin&Zetterbergin, varassa roikkuva Ruotsi tasaavat pisteet. Kanadan ja Ukrainan välisestä taistosta ei jää kerrottavaa jälkipolville, toisin kuin päätösottelu Suomi-USA:sta. Jenkit yrittävät turhaan ottaa revanssia WC:stä, ja Suomen hurmiossa pelaava nimetön taistelujoukkue nimenomaisesti taistelee USA:n nurin.


Puolivälierät:

Slovakia- Latvia 4-1
Kanada- Saksa 3-1
Venäjä- USA 4-2
Suomi- Tshekki 3-2(ja)

Kommentti: Slovakialle avautuu yllättäen helppo tilaisuus edetä välieriin, kun se saakin Ruotsin sijaan vastaansa Latvian. Ilman suurempia vaikeuksia tiensä jatkoon selvittää myös Kanada, joka tosin on ensimmäisen erän jälkeen 0-1 tappioasemassa. Venäjän ja USA:n huippuottelussa huippukuntoinen Venäjä nujertaa Jenkit niukasti, mutta kuitenkin. Toisessa huippuottelussa, Suomen ja Tshekin välisessä taistossa, Suomi nappaa kaikkien yllätykseksi välieräpaikan tshekkien nenänedestä Ville Niemisen jatkoaikamaalilla ajassa 69. 05.


Välierät:

Slovakia- Venäjä 3-4 (rl)
Kanada- Suomi 4-2

Kommentti: Välierissä ei enää heikkoja maita nähdä, vaan finaaliin voivat selviytyä mitkä maat tahansa. Slovakia ja Venäjä pelaavat todellisen huipputrillerin, jonka Evgeni Malkin ratkaisee rangaistuslaukauksellaan. Kanadan ja Suomen välierä ei enää kahden erän jälkeen tarjoa suurempaa jännitystä, vaikka Suomen onnistuukin kaventaa noin minuutti ennen loppua.


Pronssiottelu:

Slovakia- Suomi 2-3

Kommentti: Pronssiset mitalit kiinnostavat huomattavasti enemmän Suomen neljän vuoden tauon jälkeen mitalipeleihin selvinnyttä joukkuetta, kuin jo toisen kerran peräkkäin samaan otteluun joutunutta Slovakiaa. Slovakit kuitenkin keräävät ammattiylpeytensä, mutta se ei riitä motivoitunutta Leijonajoukkuetta vastaan, ja mitalit matkaavat pitkästä aikaa Suomeen.


Finaali:

Kanada- Venäjä 2-3 (rl)

Kommentti: Kahden huippujoukkueen välistä paremmuutta ei tunnuta pystyvän ratkaisemaan millään, kun joukkueet tahkoavat huippujännittävässä finaalissa aina rangaistuslaukauksiin asti. Ratkaisevassa parissa vastakkain asettuvat viime vuoden maalikuningas Rick Nash, ja kisojen aikana supertähdeksi noussut Evgeni Malkin. Nashin laukaus kilpistyy Maksim Sokoloviin, ja Malkin hassuttaa Martin Brodeurin. Venäjä voittaa kultaa 12 vuoden tauon jälkeen.

Lopputaulukko:
1. Venäjä
2. Kanada
3. Suomi
4. Slovakia
5-8. USA, Tshekki, Saksa, Latvia


Tässä veikkauksessa pysyn loppuunasti, katsotaan miten käy."

Tuskin siinä oikeasti noin käy, Suomen selviäminen välieriin ja Ruotsin jääminen pleijareiden ulkopuolelle olisivat todellisia jymy-yllätyksiä, ja tuskin Venäjäkään kultamitalit pokaa. Mutta näitä erilaisia spekulaatioita on kiva tehdä.

Jos olisin tylsä tosikkomainen realisti, veikkaisin kisoista seuraavaa:
1. Kanada
2. Slovakia
3. Ruotsi
4. USA
5-8. Tshekki, Venäjä, Suomi, Saksa
 

Mestisfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki "pikkuseurat"
A-Lohko:

Slovakia- Valko-Venäjä 5-2
Venäjä- Itävalta 3-2

Slovakia- Itävalta 3-1
Venäjä- Valko-Venäjä 4-3

Itävalta- Valko-Venäjä 3-1
Slovakia- Venäjä 3-2

Slovakia 6p
Venäjä 4p
Itävalta 2p
- - - - -
Valko-Venäjä 0p


B-Lohko

Kanada- Latvia 2-2
USA- Slovenia 5-1

Kanada- Slovenia 8-0
USA- Latvia 2-4

Latvia- Slovenia 6-3
USA- Kanada 2-3

Latvia 6p
Kanada 5p
USA 2p
- - - - -
Slovenia 0p


C-Lohko:

Suomi -Tanska 4-1
Ruotsi -Ukraina 5-1

Ruotsi -Tanska 4-2
Suomi -Ukraina 7-1

Tanska -Ukraina 3-2
Suomi -Ruotsi 3-3

Suomi 5p
Ruotsi 5p
Tanska 2p
- - - - -
Ukraina 0p



D-Lohko:

Tshekki- Saksa 3-1
Sveitsi- Kazakstan 4-1

Tshekki- Sveitsi 4-2
Saksa- Kazakstan 3-1

Tshekki- Kazakstan 5-2
Saksa- Sveitsi 2-2

Tshekki 6p
Sveitsi 3p
Saksa 3p
- - - - -
Kazakstan 0p


Jatkolohko E (A+D)

Tshekki- Venäjä 3-2
Slovakia- Sveitsi 4-1
Itävalta- Saksa 1-2

Tshekki- Itävalta 3-0
Slovakia- Saksa 3-2
Venäjä- Sveitsi 5-1

Venäjä- Saksa 2-2
Sveitsi- Itävalta 2-1
Tshekki- Slovakia 4-5

Slovakia 10 p
Tshekki 8p
Venäjä 5p
Saksa 4p
- - - - -
Sveitsi 3p
Itävalta 0p



Jatkolohko F (B+C)

Suomi- Latvia 2-4
USA- Tanska 3-0
Ruotsi- Kanada 1-2

Suomi- Kanada 2-3
USA- Ruotsi 1-2
Tanska- Latvia 1-5

Latvia- Ruotsi 2-3
Kanada- Tanska 5-2
Suomi- USA 3-1

Kanada 9p
Latvia 8p
Ruotsi 7p
Suomi 5p
- - - - -
USA 2p
Tanska 0p



Puolivälierät:

Slovakia- Suomi 3-2(ja)
Kanada- Saksa 4-1
Tshekki- Ruotsi 4-2
Latvia- Venäjä 3-2(ja)



Välierät:

Slovakia- Latvia 2-4
Kanada- Tshekki 2-1(ja)



Pronssiottelu:

Slovakia- Tshekki 3-2 (rl)


Finaali:

Kanada- Latvia 3-4



Lopputaulukko:
1. Latvia
2. Kanada
3. Slovakia
4. Tshekki
5-8. Ruotsi, Venäjä, Suomi, Saksa
 

Iso Kolmonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Unohdus?

Oonko ihan täys puusilmä, vai onko jatkoajalta unohtunu nää kisat täysin?
Ei sitten yhtään mitään juttua tuola maajoukkue osioissa koko kisoista?
..
 

Battery

Jäsen
Suomen Maajoukkue 2005 MM-kisoissa

Maalivahdit:
Fredrik Norrena,
Niklas Bäckström (kotiin jäävä varamies Pasi Nurminen).

Puolustajat:
Jere Karalahti
Lasse Kukkonen
Antti-Jussi Niemi
Petteri Nummelin
Pekka Saravo
Toni Söderholm
Kimmo Timonen
Ossi Väänänen.

Hyökkääjät:
Mikko Eloranta
Niklas Hagman
Riku Hahl
Jukka Hentunen
Jussi Jokinen
Olli Jokinen
Tomi Kallio
Niko Kapanen
Petri Pakaslahti
Ville Peltonen
Timo Pärssinen
Jani Rita
Jarkko Ruutu
Jari Viuhkola.

Tässä Suomen joukkue ellei AHL:tä tule pelaajia. Kentät:
Kallio-OJ-Peltonen
Nummelin-Niemi

Hentu-Kapanen-Pärä
Jere-Timonen

Hagman-Viuhkola-Rita
Kukkonen-Söde

Eloranta-Hahl-Ruutu
Väänänen-13.h Pakaslahti
 
Mistäs löytyis viimevuoden pistepörssi?
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tässäpäs alkusarjan lähes viralliset loppuasetelmat



LOHKO A:
Venäjä 6
Slovakia 2
Itävalta 2
V-Venäjä 0

LOHKO B:
Kanada 6
USA 4
Latvia 2
Slovenia 0

LOHKO C:
Suomi 6
Ruotsi 4
Tanska 1
Ukraina 1

LOHKO D:
Tsekki 6
Sveitsi 3
Saksa 3
Kazakstan 0

Itävalta - Venäjä 2-3
Slovakia - V-Venäjä 5-3

Slovakia-Itävalta 1-2
V-Venäjä - Venäjä 1-6

Itävalta - V-Venäjä 2-2
Venäjä - Slovakia 3-2


Kanada-Latvia 4-2
Usa-Slovenia 6-3

Latvia-Usa 3-4
Slovenia-Kanada 2-7

Latvia-Slovenia 5-3
Kanada-Usa 4-3



Suomi-Tanska 7-0
Ruotsi-Ukraina 6-1

Suomi-Ukraina 5-0
Ruotsi-Tanska 5-2

Suomi-Ruotsi 5-2
Tanska-Ukraina 2-2



Tsekki-Sveitsi 4-2
Saksa-Kazakstan 3-1

Tsekki-Saksa 3-0
Sveitsi-Kazakstan 4-0

Kazakstan-Tsekki 2-7
Saksa-Sveitsi 3-3
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
HCM'n Kristallipallo Puhuu...

A-LOHKO

Venäjä-Itävalta 6-1
Slovakia-Valko-Venäjä 5-2
Slovakia-Venäjä 2-3
Valko-Venäjä-Itävalta 1-3
Venäjä-Valko-Venäjä 8-2
Itävalta-Slovakia 3-3

Venäjä 6p 17-5
Slovakia 3p 10-8
Itävalta 3p 7-10
Valko-Venäjä 0p 5-16

B-LOHKO

Latvia-Kanada 1-4
USA-Slovenia 7-0
Kanada-Slovenia 8-1
USA-Latvia 2-2
Slovenia-Latvia 2-4
Kanada-USA 3-5

USA 5p 14-5
Kanada 4p 15-7
Latvia 3p 7-8
Slovenia 0p 3-19

C-LOHKO

Suomi-Tanska 4-0
Ukraina-Ruotsi 1-5
Suomi-Ukraina 6-1
Ruotsi-Tanska 4-2
Tanska-Ukraina 3-3
Ruotsi-Suomi 3-4

Suomi 6p 14-4
Ruotsi 4p 12-7
Tanska 1p 5-11
Ukraina 1p 5-14

D-LOHKO

Sveitsi-Tsekki 2-4
Saksa-Kazakstan 3-1
Kazakstan-Sveitsi 2-5
Tsekki-Saksa 3-0
Tsekki-Kazakstan 6-1
Saksa-Sveitsi 2-1

Tsekki 6p 13-3
Saksa 4p 5-5
Sveitsi 2p 8-8
Kazakstan 0p 4-14

JATKOLOHKO E

"Lähtöpisteet"
Venäjä 4, Slovakia 1, Itävalta 1
Tsekki 4, Saksa 2, Sveitsi 0

Venäjä-Tsekki 2-2
Venäjä-Saksa 6-1
Venäjä-Sveitsi 4-2
Slovakia-Tsekki 3-4
Slovakia-Saksa 4-1
Slovakia-Sveitsi 5-2
Itävalta-Tsekki 1-3
Itävalta-Saksa 3-2
Itävalta-Sveitsi 4-4

Venäjä 9p
Tsekki 9p
Slovakia 5p
Itävalta 4p
Saksa 2p
Sveitsi 1p

JATKOLOHKO F

"Lähtöpisteet"
USA 3, Kanada 2, Latvia 1
Suomi 4, Ruotsi 2, Tanska 0

USA-Suomi 1-1
USA-Ruotsi 1-3
USA-Tanska 4-0
Kanada-Suomi 4-1
Kanada-Ruotsi 3-2
Kanada-Tanska 6-1
Latvia-Suomi 1-4
Latvia-Ruotsi 0-3
Latvia-Tanska 3-3

Kanada 8p
Suomi 7p
Ruotsi 6p
USA 6p
Latvia 2p
Tanska 1p

PUOLIVÄLIERÄT

Venäjä (1) - USA (4) = Venäjä 3-1
Tsekki (2) - Ruotsi (3) = Tsekki OT 2-1
Slovakia (3) - Suomi (2) = Suomi 1-3
Itävalta (4) - Kanada (1) = Kanada 1-5

SEMIFINAALIT

Venäjä - Suomi 3-1
Kanada - Tsekki 3-2 OT

PRONSSIOTTELU

Suomi - Tsekki 2-4 (Ikävä kyllä...)

FINAALI

Venäjä - Kanada 4-3 OT
 
Kun tässä on sitten jotku jo veikannu, niin mä voisin kertoa ne oikeat tulokset. Varma huhu!

Lohko A
RUS AUT 6 1
SLO BLR 5 1
SLO RUS 3 2
BLR AUT 2 4
RUS BLR 6 1
AUT SLO 1 5

Lohko B
LTV CAN 1 6
USA SLV 5 0
CAN SLV 6 1
USA LTV 5 1
SLV LTV 2 4
CAN USA 3 3

Lohko C
FIN DEN 4 0
UKR SWE 1 7
FIN UKR 8 0
SWE DEN 6 1
DEN UKR 3 3
SWE FIN 2 4

Lohko D
SWI CZE 1 2
GER KAZ 4 1
KAZ SWI 1 3
CZE GER 5 1
CZE KAZ 8 1
GER SWI 3 4

Lohko R
KAZ BLR 1 4
SLO UKR 3 1
UKR BLR 1 4
SLO KAZ 2 1
KAZ UKR 2 2
BLR SLO 1 3


Lohko E
RUS SUI 2 1
AUT GER 3 2
SLO CZE 1 3
SLO SUI 3 2
CZE RUS 4 1
RUS GER 4 1
SUI AUT 4 0
GER SLO 0 6
CZE AUT 8 1

Lohko F
USA SWE 4 1
LAT DEN 4 1
CAN FIN 5 4
CAN SWE 2 1
FIN USA 1 2
USA DEN 6 1
SWE LAT 4 1
DEN CAN 0 9
FIN LAT 5 1

Puolivälierät
SLO FIN 2 3
USA RUS 4 1
CZE SWE 3 2 SO
CAN SWI 2 1

Välierät
USA SWE 3 2 OT
CAN FIN 5 4 OT

Pronssiottelu
SWE FIN 1 3

Loppuottelu
CAN USA 2 1

edit. Unohtu yhden lohkon tulokset
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
IIHF pitää ranking-listaa. Tässä tilanne ennen mm-kisoja:

1 Kanada 2060
2 Ruotsi 1995
3 Slovakia1905
4 Tsekki 1865
5 Suomi 1845
6 USA 1825
7 Venäjä 1785
8 Saksa 1740

http://live82.ihwc.net/english/prechampion/

Jos tarkastellaan menestystä voitettujen mitalien määrällä, niin vuosina 1994-2004 mitalit ovat jakautuneet näin:

1. Ruotsi 9
2. Suomi, Kanada ja Tsekki 6
5. Slovakia 3
6. Venäjä 2
7. USA 1

Kisat sujuvat normaalisti siis niin, että Ruotsi saa ainakin mitalin. Suomen, Kanadan ja Tsekin mitalimahdollisuus on hieman yli 50%.

NHL:n työsulku vaikuttaa tänä vuonna todennäköisyyksiin jonkun verran ja samoin pelaajien kieltäytymiset. Yllättävän usein kisat kuitenkin lähihistoria toistaa itseään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Seurasin muiden esimerkkiä ja pelasin kisat läpi. Muutama makea yllätyskin nähtiin.

A-lohko
Venäjä 6
Slovakia 4
Itävalta 2
Valko-Venäjä 0

B-lohko
Kanada 5
USA 5
Latvia 2
Slovenia 0

C-lohko
Ruotsi 5
Suomi 5
Tanska 2
Ukraina 0
Suomi-Tanska 4-1, Suomi-Ukraina 3-1, Ruotsi-Suomi 3-3 (ja Ruotsin tasoitus tietysti viimeisellä minuutilla)

D-lohko
Sveitsi 4
Tsekki 4
Saksa 3
Kazakstan 1
Ristiinpeluuta: Sveitsi voitti Tsekin, Tsekki Saksan ja Saksa Sveitsin. Kazakstan ylsi Saksaa vastaan tasuriin.

Putoamissarja
Ukraina 4
Slovenia 4
Kazakstan 3
Valko-Venäjä 1

Slovenia osoitti todellista taistelutahtoa nousemalla kolmen maalin takaa tasoihin Ukrainaa vastaan ja voittamalla Kazakstanin kahden maalin takaa.

Jatkolohkot:
E
Venäjä 10
Sveitsi 6
Itävalta 4
Slovakia 4
Tsekki 3
Saksa 3

Tsekki kompuroi ja hävisi Itävallalle. Kun Slovakiaa vastaan tuli vain tasapeli, jatkopelit jäivät haaveeksi. Myös Slovakia kompuroi, tasapeli Saksaa vastaan ja tappio Sveitsille.


F
USA 9
Kanada 6
Suomi 5
Ruotsi 5
Tanska 3
Latvia 2

USA-Suomi 3-1, Kanada-Suomi 2-3, Suomi-Latvia 2-4

Suomi yllättää Kanadan, mutta se sekoittaa joukkueen pelin ja seurauksena on tappio Latvialle. Tanska nappaa Kanadalta pisteen.

Puolivälierät:
Venäjä-Ruotsi 2-3
USA-Slovakia 3-4 rl
Sveitsi-Suomi 0-4
Kanada-Itävalta 3-2

Välierät:
Ruotsi-Kanada 1-6
Slovakia-Suomi 1-2 ja
Aivan jatkoajan viime hetkillä Slovakian kentällinen nukahtaa, joten Ville Peltonen pääsee yksin läpi ja tekee maalin

Pronssiottelu:
Ruotsi-Slovakia 4-7
Pronssiottelussa kaksi pettynyttä joukkuetta, eikä puoustaminen juurikaan kiinnosta.

Loppuottelu:
Kanada-Suomi 6-1
Ottelu ratkeaa toisen erän puolessa välissä tilanteen ollessa 1-0. Olli Jokinen saa kyseenalaisen 5+20 minuutin rangaistuksen ja Kanada iskee ylivoimalla kolme maalia.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Loppuottelun voittajajoukkue saa tänäkin vuonna miljoonan Sveitsin frangeja (=647 920€), hävinnyt finalisti saa 550 732€ ja koko kisojen palkintobudjetti on melkein 7 miljoonaa näitä Sveitsin frangeja.
 

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Viestin lähetti ozo
MM-kisojen virallinen biisi: Julia - Beautiful (.wmv - 11Mb). Minusta ei ollenkaan hassumpi kappale!


Oikeesti ihan hyvän kuulonen kappale.Voittaa kyllä Suomen kotikisojen hirvittävän Kaikki peliin tms. oksennuksen.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Doping-tapaus

Vartin päästä ilmoitellaan ilmeisesti turnauksen ensimmäisestä doping-kärystä. Johan meillä yksi epäilty tässä olikin, vaikkakaan tämä ei vielä osunut. Valkovenäläisestä on kyse.

http://www.hockeyfans.ch
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
tuomarityöskentely

En viitsinyt avata tästä omaa threadiä mutta haluan kysyä: olenko yksin tunteeni kanssa vai onko jonkun muunkin mielestä tuomaroiti ollut kisoissa melkoisen heikkoa? Tämä ei siis nyt koske vain R-S peliä vaan yleistä trendiä. Tuomareita vaivaa linjattomuus ja toisaalta melkoinen hakkaaminen ja roikkuminen sallitaan. Yleisfiilikseni on että SM- liigassa tuomariden taso on ollut parempi. Anyone else?
 

Battery

Jäsen
Re: tuomarityöskentely

Viestin lähetti kiljander
En viitsinyt avata tästä omaa threadiä mutta haluan kysyä: olenko yksin tunteeni kanssa vai onko jonkun muunkin mielestä tuomaroiti ollut kisoissa melkoisen heikkoa? Tämä ei siis nyt koske vain R-S peliä vaan yleistä trendiä. Tuomareita vaivaa linjattomuus ja toisaalta melkoinen hakkaaminen ja roikkuminen sallitaan. Yleisfiilikseni on että SM- liigassa tuomariden taso on ollut parempi. Anyone else?

Samaa mieltä tuomari tyeskentely on ollut kisoissa surkeaa!Toivottavasti parantuu loppu pelejen lähestyessä ettei väärär joukkueet voita.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Mahtaakohan joukkuemäärä taas kasvaa ensivuodeksi, jos Slovenia voittaa huomenna Itävallan. Siinä tapauksessa Saksa putoaisi b-sarjaan ja sehän ei sovi kv-jääkiekkoliitolle. Kummola jo jossakin haastattelussa maalaili piruja seinille. Kv-liiton ja mm-kisojen suurin sponsori on sakemanni ja rahavirta uhkaa loppua, jos saksalaiset eivät ole edustettuina.

Muistanko väärin, eikös tuota joukkuemäärää ole jo kasvatettu, juuri tästä syystä, kun Saksa meinasi tipahtaa? No, sen siitä saa, kun seurajoukkueet eivät DEL-liigassa aja omia junioreita joukkueisiin, vaan kaikennäköisiä "porsaanreikiä" ja muita kaksoispassilaisuuksia hyväksikäyttäen, tapellaan verissäpäin mestaruudesta.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Olkku
No, sen siitä saa, kun seurajoukkueet eivät DEL-liigassa aja omia junioreita joukkueisiin, vaan kaikennäköisiä "porsaanreikiä" ja muita kaksoispassilaisuuksia hyväksikäyttäen, tapellaan verissäpäin mestaruudesta.

Pitää korjata sen verran, että DEL-liigassa saa ihan rehellisesti olla niin monta ulkomaan apua, kun halua ottaa. Sen sijaan "kotimaiskiintiö" sarjassa on: joka joukkueessa pitää pelata, siis pelata, vähintään viisi saksalaista. Huikeaa!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti BitterX
Pitää korjata sen verran, että DEL-liigassa saa ihan rehellisesti olla niin monta ulkomaan apua, kun halua ottaa. Sen sijaan "kotimaiskiintiö" sarjassa on: joka joukkueessa pitää pelata, siis pelata, vähintään viisi saksalaista. Huikeaa!

Juu. Näinhän se olikin. Muistui mieleen, että siitä oli taanoin juttu jääkiekko lehdessäkin, en vaan heti muistanut. Eikös se silti aja yhtäläillä saksalaista kiekkoa alas. Ei omia junnuja, ei kokemusta, ei tulevia maajoukkuepelaajia, ei A-sarjan maajoukkuetta...

Paitsi, jos kv-liitto nostaa A-sarjan maiden määrää, taas. Vaikka 40:een;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös