Mitä tekee Tapparan a-junnut?

  • 1 718
  • 5

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onko käymässä viime kauden Hifk-ilmiö eli a-junnuille ei löydy peliaikaa?
On huhuttu että Puistola ja Väliväärä tulis Tapparaan joten puolustuksessa ei ole ainakaan yhtään paikkaa a-junnuille.
Mielenkiintoista nähdä siirtyykö kukaan muualle vai roikkuuko harjoitusringissä.
Tappara-fanit vois valaista jos on jotain tietoa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Mielestäni...

Tapparan A-junnut voisivat siirtyä Jypin paitaan kehittymään. Tappara voi sitten joka vuotiseen tapaan ryöstää Jypin parhaat pelaajat itselleen. Kyllä siinä joukossa voisi olla muutama omakin entinen A-junnu. Tapparan kasvattajaseura Jyppi hyötyisi tästä myös.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei nyt vielä ole tarkkaa tietoa mutta ainakin Venäläinen, Laitinen ja Pukka jatkavat harjoittelemalla edustusjoukkueen mukana. Hagelberg meni tammikuun alussa inttiin, en tiedä ketä muita meni. Ikänsä puolesta ensi kauden A:ssa eivät voi pelata hyökkääjistä Niinimäki, Kylkilahti ja Tomunen eikä pakeista Halme.

Saa nähdä, pitävätkö huhut Puistolan kohdalla paikkaansa, toivottavasti Leinonen tiedottaa jo ennen Vappua, mitä on saanut aikaan.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Noita a-junioreita pääsee kesän harjoitusrinkiin mukaan moniakin. Edellä mainittujen lisäksi myös Tomi Laurila pääsee näyttämään taitojaan. Suurin osa on ensi kaudellakin a-ikäisiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös