Koitin miettiä, että mitä lihatuotetta aasista voitaisiin valmistaa, mutta en keksinyt mitään parempaa kuin meetvurstin. Ei kyennyt silti ohittamaan hyvää hassuttelupaikkaa.
Jaalan perämetsistä kotoisin oleva anoppini puhuu myös totkusta samassa yhteydessä ja vähän googlettaessa termi näyttää tulevan alunperin Karjalan murteesta ja vertautuu suljuun esim. meänkielessä, joka tarkoittaa kalanperkeitä.
Noh, ylimääräistä/turhaa tuo kaikki tarkoittaa ja ainakin karjalaistaustalla operoiva kouvoloidi ymmärsi heti mistä totkossa puhuttiin. :D
Uunissa on kaalilaatikkoa soijarouheella sekä liha- makaronilaatikkoa. Kun vielä ehtisi pyöräyttään vihersalaatin (jääsalaatti, tomaatti, kurkku& paprika). Jälkiruoaksi on lakka-mustikkakiisseliä ja vaniljakastiketta.
Kanapastavuoka tai jotain sinne päin. Pastaa, kanaa, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa, muutama minitomaatti ja juustoraastetta pussillinen. Jotain mausteitakin laitoin. Saa nähdä mitä tulee.
Broilerin rintaleikkeitä laitoin pöhöttimeen grillautumaan. Tähän aikaan enään tohdi riisiä tai muita rehuja seuraksi kypsytellä eli eiköhän nuo nautita ihan vaan erinnäisten soosien kera ja nami nami.
Mittari havahduttaa piippauksellaan 69.n kohdalla joka on kelpo luku. Ja siitä toki nousee levätessään tavottaen parhaimman mehukkuutensa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt!Kirjaudu / Rekisteröidy