Mitä radioasemaa kuuntelet?

  • 5 705
  • 76

Radioasemat - mitä kuuntelet?

  • YleX

    Ääniä: 60 17,6%
  • Radio City

    Ääniä: 126 37,1%
  • YLE Suomi

    Ääniä: 10 2,9%
  • NRJ

    Ääniä: 18 5,3%
  • KissFM

    Ääniä: 8 2,4%
  • Radio Nova

    Ääniä: 16 4,7%
  • SuomiPop

    Ääniä: 26 7,6%
  • Joku muu, paikallisradio etc.

    Ääniä: 76 22,4%

  • Äänestäjiä
    340

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KLF ja Suomipop. Siinä on kaksi sopivasti erilaista kanavaa. Toki tulee selailtua cityä ja Kissiä, mutta harvemmin niillä taajuuksilla pysytään pitkään.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Vielä Helsingissä asuessa soi kämpillä ja autossa aina KLF. Nykyään tulee todella paljon vähemmin radiota kuunneltua, Citya silloin tällöin kun se sattuu hyvin täällä suunnalla kuulumaan.
 

scholl

Jäsen
Autossa SuomiPop. Lätkäkaudella MetroFM. Ruotsissa ehkä joku RIX FM tai vastaava. Tosin tulee surffattua siellä enemmän, että saa sopivaa musaa koneistoon. Himassa Antenne Bayern netin kautta.
 

Chintiki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
RadioHelsingin ja BassoRadion väliä tulee yleensä päivisin sahattua. Joskus eksyn jopa Yle-Q/X:lle. Muualta tulee aika kakkaa suurimmaksi osaksi.

Ai niin ja netin välityksellä tulee kuuneltua BBC:n radiokanavia. 1Xtra:a yleensä päivisin ja Valioliigan matsiselostuksia iltaisin FiveLive:ltä. Toisinaan kuuntelen myös joitakin saksalaisia kanavia, kun tuli siellä asusteltua jonkun aikaa. Yleensä joku Berliinin paikallisradio.
 
Viimeksi muokattu:

H2O2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näitä sHit music only -kanavia ei kuuntele pirukaan, City ja Suomipop ovat melkeinpä ainoat kuunneltavat kotimaiset kanavat. Hyviä nettiradioita on bookmarkseissa kymmenkunta ja työpäivä kuluukin pääasiassa niiden parissa.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Radio Helsinkiä tietenkin. Ei soittolistakanavia kovin kauaa jaksa kuunnella. Cityä tuli kuunneltua ennen, mutta kun kuulee samat biisit päivästä toiseen niin..
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Viime aikoina se on ollut SuomiPop. City on muuttunut yhtä paskaksi hittejä/rokkia 80-, 90- ja 2000 luvulta kanavaksi kuin muutkin SBS:n kanavat.

Lätkäkauden alkaessa kuunnelluin kanava taitaa olla Auran Aallot.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Radiota tulee kuunneltua lähinnä autossa ja siellä kanava on valtaosin viritettynä Groove FM:n taajuudelle. Toisinaan, kun on emäntäkin mukana kyydissä, niin hänen toivomuksestaan on kuuntelussa Metro FM. Nämä silloin, kun ollaan pääkaupunkiseudulla.

Muualla kotimaassa reissatessa, paikoitellen kun vaihtoehdot vähenevät, niin Iskelmä tai Radio Suomi. Toki jotain alueellista radioasemaakin kuunnellaan, jos jutut ja musiikit ovat kohdallaan.

Valtakunnan paskimmat kanavat eli Nova, NRJ ja Kiss ovat totaalisessa soittokiellossa meidän taloudessamme. Niiden pakkokuuntelulle joutuu valitettavan monessa kaupassa, parturissa, pizzeriassa ym. paikassa. Onneksi niistä ei tarvitse omissa oloissa kärsiä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Inhoan yli kaiken niitä ylexienerginova-aamuradioiden lässyttäjiä, joten autoillessani se on City tai kiinni. Töissä käytän fiiliksen mukaan iTunesin kanavia tai omia levyjä.
 

hätrikki ||

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks
YleX:n aamujen Peltsi ja se joku toine, sekä erityisesti Iltapäivän Olli ja Tuomas ovat ne parhaimmat vitsinlaukojat. Kissin aamut ovat taasen täynnä läpipaistavaa tekonaurua.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
YleX:ää tulee suurimmaksi kuunneltua varsinkin YleX:n aamuja sekä iltapäivää. YleX:n iltapäivässä on kyllä varsin loistavat juontajat, Olli ja Tuomas, kuten tuossa yllä mainittiinkin. Erityisesti se iltapäivien vanhan kunnon tietovisa ÄlyX (tms.) on kyllä hienoa settiä. Muuten sitten tulee taas kuunneltua tuota KLF:ää. Hyvä kanava, mutta harmi vain, että siirtyy pelkästään nettisoittoon syyskuusta alkaen.

Ennen tuli kuunneltua useimmiten Radio Cityä, mutta eihän sitä voi kuunnella kuin aamuisin. Nyt viime aikoina en ole sitäkään jaksanut kuunnella, kun Heikelä ei ole ollut paikalla. SuomiPopia tuli kuunneltua suurimmaksi osaksi Jaajon ja Vuorisen Juhan takia, mutta ei sitäkään valitettavasti ole jaksanut aina kuunnella. Se on kuitenkin vaan se tunti per päivä. Eikä Vuorinen ole edes paikalla joka päivä. Jaajoa ei kyllä yksinään jaksa kuunnella. Eipä kyllä oikeastaan ketään muutakaan radiotoimittajaa jaksa kuunnella, mikäli hän juontaa yksinään.
 

Favor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Edmonton Oilers.
Radio City on ehkä Suomen huonohkosta radiotarjonnasta paras. Mutta siitäkin on pikkuhiljaa alkanut hohto kulumaan, kun lähes kokoajan soi joku mitäänsanomaton ränkytys. Radion kuuntelu jäänyt muutenkin nyt vähän vähemmälle. Nykyään kuuntelen lähinnä Pelicansin vierasmatsien selostusta paikallisradiosta.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Lähenin taas keski-ikää kun heivasin YleX:n veke auton Top-6 pikavalintanäppäimistä. Siinä vaiheessa kun juontajien jokainen lause aiheuttaa myötähäpeää ("mitä sä niinku opiskelet, niinku") kannattaa vaihtaa kanavaa. Ja Peltsi hei, säkin oot jo yli 30 joten vittuun sieltä nuorisoradiosta.

Joten Top-6 nyt:
1. Radio Helsinki (paras)
2. YleQ (toisiks paras)
3. Radio Suomi (pitkät uutiset aamulla ja urheiluradio)
4. Ylen Ykkönen (aamuisin pitkiä keskusteluohjelmia - henkisesti olen varmaan jo 85-v.)
5. YleX3M (jostain syystä ei niin teini mitä X)
6. RadioCity (Koff-kansan mukahauskakanava)
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Mitens on, onko Radiocityllä nettiradiota? Kävin heidän kotisivullaan, mutta ei iskenyt silmään. Sisääkirjautuminen on tosin mahdollista, mutta mitä hyötyä siitä on?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
finnishninja kirjoitti:
Mitens on, onko Radiocityllä nettiradiota? Kävin heidän kotisivullaan, mutta ei iskenyt silmään. Sisääkirjautuminen on tosin mahdollista, mutta mitä hyötyä siitä on?

Ei varmaankaan kannata panostaa Cityssä enää mihinkään kun lappu lyödään luukulle (muistaakseni vuodenvaihteessa).
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Sledge Hammer! kirjoitti:
Ei varmaankaan kannata panostaa Cityssä enää mihinkään kun lappu lyödään luukulle (muistaakseni vuodenvaihteessa).

Oho.. löytyykö Suomesta yleensäkään mitään nettiradiota, josta voisi kuunnella suomalaista musaa ja sillee?
 

tohtori4

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pro Pena- leiri
Radio Cityä pääsääntöisesti...tahtoo olla muut kanavat sellaista tuubaa, että oksat pois :( .

Joten kun Radio City nyt lopettaa sitten vuoden vaihteessa, niin jää radion kuuntelu itseltäni aika vähäiselle...ainakin veikkaan näin.
 

Rinoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
City ehdottomasti jo vuosia.

Nyt sitten tuleekin tenkkapopopopooo vuoden vaihteesta : S Mennee sinne Extrem-linjalle...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Se on pakko kuunnella Radio Helsinkiä vielä hetken, kunnes Rock FM starttaa vuodenvaihteessa. Välillä RH tarjoaa ihan hyvääkin musiikkia, mutta pääosin pelkkää paskaa.
 

komisario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ray Bourque, Man Utd
Groovea ja radio Helsinkiä tulee kuunneltua jonkinverran. Yleisesti ottaen radiosta tulee kyllä pelkkää paskaa, toki joskus jotain hyvääkin mutta soittolistat ovat mielestäni pilanneet radiokanavat täysin.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kuuntelin Radio cityä ja Sävel radiota, nyt onkin automatkat arpomista, notta mitä pirua sitä kuuntelis..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös