Mitä puuhailit tänään klo 14?

  • 6 275
  • 69
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Katselin kotona kuumeisen lapsen kanssa digiboksilta tallennettuja lastenohjelmia ja ajattelin kaikenlaisia juttuja, mitä niiden juontajatätien kanssa olisi voinut puuhata...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Podin krapulaa ja kuuntelin Aarne Tenkasta. Kaverit voivat jatkaa ottamista vielä ja itse en, aiheutti mielipahaa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Sain aikataulutettua erään saneerausprojektin melko hyvään malliin. Hommaan kuului myös urakoitsijoiden tarjouksien järjestely. Olimme osastollamme sihteerin kanssa kahden. Rakennusinsinööri pölähti paikalle noihin aikoihin ja lähti saman tien syömään.

Menin kahvia hakemaan ja kuselle.
 

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juuri tasan klo. 14.00 töissä jatkui Raisa Cacciatoren luento, johon olisi pitnänyt mennä, mutta hipsin autoon ja lähdin ajamaan kotiin, koska poikien jääkiekkoharjoitukset alkoi klo. 15.30 ja hallilla piti olla klo.15.00.
Pitäähän poikien ja valmentajan olla ajoissa hallilla.
Tosin luentokin olisi ollut hyvä, aiheena lasten ja nuorten Väkivallan portaat.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Seisoin kahvikuppi kädessä toimiston käytävällä vääntämässä rautakangesta eräälle pikkupomolle, että Excelissäkin pyörivän muutaman sadan rivin "tietojärjestelmän" korvaaminen 25000 euron lisähyödyttömällä keskeneräisellä virityksellä, josta tulee 100-varmasti vaan lisää töitä ja lisää juoksevia kuluja ei ehkä olisi ihan viisasta myyntimiehen paapatuksesta huolimatta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Lähdin kotoa isällä käymään, lisäksi kävin myös kaupassa samalla reissulla ja tein pitkänvedon. Vapaapäivät rules.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Sammuttelin tulipaloja (olin tulityökurssin harjoituksessa)
 

irGGu

Jäsen
Istuin koneistushallissa huteralla penkillä ja katselin kelloa kiroten kun tiesin kisujen odottavan nälkäisinä hyvin paljon pissalta haisevassa kodissa. (ne kusi aamusti lehtilaatikkoon ja ennenkuin selvitin hajun lähteen oli pakko mennä kouluun) Kirosin kelloa kun tiesin etten millään ehdi kotiin ennen puoli viittä ja viideltä piti lähteä Isomäelle. Kahden aikaan tuli ikävää tietoa iltapäivä-suunnitelma muutoksista.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Join darrakokista ja valmistauduin tapaamaan erästä naista.
Huomenna kello 14 istun opiskelemassa ruotsia.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä tulee todellinen kulttiketju...Olin toimistolla murjottamassa koneen ääressä vittuuntuneen mutta silti ns. perusaikaansaavan näköisenä. Taisi olla täysinäinen kaffekuppikin seurana.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Olin toista kertaa isolla tortulla töissä. Toinen oli paljon vetelämpi kuin ensimmäinen, ilmeisesti runsas kahvinjuonti tekee sen. Työ josta tykkää silti mahdollistaa rauhalliset istunnot.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Yllättäen poden vuoden ensimmäistä flunssaani näin loma-aikaan, joten tänään kahden aikaan makoilin sohvalla ja katselin Donnie Darkoa. Tiesin leffan vaikeaksi, ja oli kyllä totaalisen väärä valinta tuollaiseksi flunssaleffaksi jossa tulee torkahdeltuakin välillä. Meni siis kokolailla ohi tuo filkka. Pitää katsoa joskus uudestaan.

Donnien jälkeen, noin puoli kolmen aikaan, vaihdoin nauhuriin Suomi - Ruotsi -välisarjamatsin vuodelta 2001. Huippuviihdyttävä peli.

Huomenna kahden aikaan...No, jos hyvin käy, parantelen itseäni jo siinä vaiheessa viisasten juomalla.

PS: Vituttaa muuten kohtalaisesti flunssa. On ollut niin paljon kiireitä koulun kanssa, ettei ole ehtinyt kuntoilemaan kuin keskimäärin varmaan kolmena päivänä viikossa, ja nyt piti vetää oikein hyvä viikko. Mutta ei sitten. Makaaminen rään keskellä ilman edes kunnollista kuumetta on myös erinomainen vaihtoehto.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Kai siinä tuli matematiikkaa laskettua. Eli harjoiteltua YO-kokeeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös