Mitä pelikonsoleita omistat ja käytät?

  • 1 476
  • 12

Mitä seuraavista pelilaitteista omistat ja käytät?


  • Äänestäjiä
    65

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minkäslaisia pelivehkeitä jatkislaiset käyttävät aktiivisesti? (Varastossa pölyttyvää NES:iä ei lasketa)

Itse pelailen Xbox 360, Nintendo 3DS, ja Pleikkari ykköstä.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Tällä hetkellä käytössä on PS3.

PS1 ja PS2 olen omistanut.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellä on ainoastaan PS3. PS2 hajosi ennen kolmosen tuloa ja en kokenut tarvitsevani enää sitä kapistusta, vaikka pelejä olikin jokunen kertynyt.

PS4 tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa tulevan vuoden aikana ja PS3 jää silloin todennäköisesti "varakonsoliksi". Jos vaikka makkariin laittaisi..
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
PS1, PS2, PSP sekä PS3. PS4 ennakkotilauksessa. Koskaan ei ole mitään ongelmia konsolien kanssa ollut, yksinoikeudet loistavia, kaverit pelaa myös PS3:lla. Ei ole mitään syytä miksi en pysyisi tulevaisuudessakin Sonyn kelkassa.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
PS3 ja Xbox 360. Ensin ostin aikoinaan pleikan, mutta en siitä juuri pitänyt ja frendit pelasi boxilla, niin ostin sitten sen. Edelleen PS3:lle on kyllä käyttöä. Blu-ray leffoja sillä katselen. Löytyy toki sitten tietokone, mutta en sillä kyllä pelaile.

Ennen on ollut PS1 ja PS2, mutta ne on johonkin aikojen saatossa hävinnyt. Hieman harmittaa, että PS1 on johonkin tullut heivattua. Muutamia pelejä voisi vieläkin pelata. PS2 laitetta ei kyllä varsinaisesti ikävä ole.
 

Teloch

Jäsen
PC ja Xbox 360 tasaisen vahvana kaksikkona tällä hetkellä.
Älypuhelin löytyy, mutta ei vaan meikäläisen nakeilla tuollaisella mitään pelata. Tämän lisäksi kaapissa on suht käyttämättömänä PS One sekä Sega Megadrive. Jotenkin helpompaa vain lyödä emulaattori tulille jos Segattaa. PS Onea olen kovasti suunnitellut käyttöön, mutta laitteen pelit ovat helvetin hyvässä tallessa, kun ei missään tule vastaan.
PS2 tuli aikanaan myytyä pois kymmenien peliensä kera. Jokseenkin harmittaa näin jälkikäteen ajateltuna.
 

Metsuri #37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikki markkinoilla olevat Pleikkarit löytyy. Jotain vanhoja Nintendon härpäkkeitä löytyy myös.

E: Käytössä lähinnä PS3.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pc, Xbox 360, PS3, Nintendo 3DS, Älypuhelin, Sega 16-Bit, Nintendo Nes-kopio, Nintendo Gameboy ja Commodore 64.

Siinähän nuo lyhikäisyydessään.
 

Jargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Xbox360, PS3, PS2, Nintendo DS, PSP, tabletti, PC.

Pelikoneena toimii X360 ja hyvin toimiikin.

PS3 toimii lähinnä mediasoittimena olkkarissa ja siihen tarkoitukseen se onkin todella hyvä laite. En oikein tykkää pelata sillä kun se on pelikoneena oikeastaan joka asiassa huonompi kuin boxi (IMO). Parit yksinoikeuspelit nyt on tullut hakattua ja muksun kanssa jotain eye-toy pelejä.

PS2:lla tulee kanssa jotain lastenpelejä pelattua. Harvinainen viihde-elektroniikan laite kun toimii kuin unelma yli 10v käytön jälkeen.

Käsikonsoleita ei tule tällä hetkellä käytettyä mutta niihinkin on jotain todella hyviä pelejä tullut hommattua aikojen saatossa. Esim. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass joka hyödynsi kivasti DS:n ominaisuuksia.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tällä hetkellä käytössä on PS3, XBOX 360, PC, älypuhelin ja IPod. Jokaisella pelataan, mutta erittäin vähän. Eniten tulee pelattua puhelimella. PS3 toimii lähinnä DVD-soittimena ja erittäin satunnaisena pelikonsolina, XBOX360 on pelikäytössä keskimäärin ehkä kerran kuukaudessa, PC:llä sama homma. IPodilla tulee välillä pelattua myös.
 

ditrim

Jäsen
Pleikka kolmosella pelaan. Vuonna 2008 ostin sen ja hyvin pelittää edelleenkin. PS4:n ostan sitten kun sille tulee änäri, eli 2015.

Nintendo, Sega 16-Bit, PS1, PS2 ovat aikaisemmat pelivälineeni. Tietokoneella ei pelihommat nappaa.
 

kykkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PS3 ja Xbox 360.
Ennen on ollut PS1 ja PS2, mutta ne on johonkin aikojen saatossa hävinnyt. Hieman harmittaa, että PS1 on johonkin tullut heivattua. Muutamia pelejä voisi vieläkin pelata. PS2 laitetta ei kyllä varsinaisesti ikävä ole.

Kokeileppas työntää PSonen levy omistamaasi PS3 konsoliin. Kaikki PS3 konsolit kun osaavat pyörittää PSonen pelejä. ;)
 

kykkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pleikka 3 5kpl (fat 80GB, 2x 60GB, 2x slim 320GB), XBox360, Nintendo 16-bit, Nintendo 64, Nintendo GameCube, PSvita, Nintendo GameBoy Advance, Nintendo Wii, öö.. olikohan vielä muita? :)

Niin ja Amiga500 löytyy myös, vaikka ei varsinaisesti konsoli olekkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös