Mitä nyt Ilkka?

  • 3 766
  • 24

HelpDesk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Niin, mitäs Nyt Ilkka ja Saipa. Nyt on hanskat heitetty tiskiin ja voidaan viimeistään nyt vilkuttaa Playoff paikalle. Keskitytäänkö ensi kauden koostumuksiin vai toivotaanko ihmeen tapahtuvan ja odotellaan kädet ristissä , että josko ne katsojat tulisivat halliin ihan pelkästään seurauskollisuudesta? Mitä meinaat tehdä? Myydäänkö "nimi" pelaajat ja säästetään ensikauteen?
Kuten Ilkka jo on joskus sanonut "Me ei lähdetä ensimmäiseen aaltoon ostamaan pelaajia".Käsittääkseni Hentunen ja Pärssinenkin olisi aikanaan pelannut Saipassa ellei Ilkka olisi sanonut ammatillisen mielipiteensä poikien kypsyydestä Sm-liigaan! Paajanen yritti viimeiseen asti mutta Ilkka sanoi että katsellaan nyt pari viikkoa:Niinhän ne sitten meni HPK:hon ja kaikki tietävät loput.
Vai mennäänkö tällä porukalla kausi loppuun ja pelataan ensi kausi omilla junnuilla ja jo sopparin tehneillä kokeneilla liigajyrillä mallia Kallioniemi,Immonen,Tirkkonen etc..? Pitäisi vaan opettaa Immoselle ensin luistelu ja Rikulle sijoittuminen ja melkein muukin peliäly , sekä Tirriltä ottaa 2/4 lankut pois käsien tilalta.Vai ostetaanko uusia jo nyt ja ajetaan pelityyliä kasaan ensi kautta varten? Otetaanko riski vai ei?Ai niin mutta eihän Saipa ota riskejä...! Tulos pitää saada pysymään plussalla...ei katsojia ei nimipelaajia! Pelihän siinä kärsii mutta pysytäänpähän plussalla. Totta on se ettei Saipalla ole varteenotettavia tukijoita , mutta pelaajabudjetti on kuitenkin muistaakseni sitä luokkaa , että pienehköllä lisäyksellä saadaan piristystä.?? Vai saadaanko? Verrataanpa esimerkiksi Jyppiin. Pelaaja budjetti on suht samaa luokkaa?(auttakaa viisaammat) Mutta sisällöllisesti Jypissä pelaa taistelevia pelaajia....Siis hinta-laatu suhde kohdallaan. Omia kovaa yrittäviä junnuja joille annetaan vastuuta . Tehty työ palkitsee pitkässä juoksussa paitsi Saipassa jossa yhdestä pisteettömästä reilummin peliaikaa sisältävästä pelistä tulee junnuille 3.s tai 4.s ketju komennus.Miksei anneta mahdollisuuksia näyttää.Miten juniori pelaaja saa kokemusta jos peliaika on jotain 5min?Peluutetaan mieluummin puukäsiä kuin potentiaalisia lupauksia!?!(vrt alkukausi ja viime kausi.)Saipa ei nouse ikinä ellei Pientä rahallista riskiä oteta. Tekisitkö Ilkka jonkinlaisen linjavedon ja kertoisit mihin pyritään? Vai sompaillaanko vaan huvikseen ja leikitään joukkueenjohtajaa? Sinä Ilkka saat paljon kysymyksiä aikaan! Olisi kiva katsoa kun sinä Ilkka tosissasi yrittäisit toimia URHEILULLLISESTI. Voi vain kuvitella miltä tuntuu pelata sirkuksessa jääkiekkoa.Hyvä Ilkka!
:confused:
 

Aksu

Jäsen
Loppukausi on Saipalle vaikea pala purtavaksi. Kausi on menetetty eikä lisäsatsaukset tätä kautta tunnu perustelluilta, mutta toisaalta yleisökato (ja tätä menoa alati paheneva) ja tätä kautta seuraavat yleisötulotappiot nousevat pikkuhiljaa merkittäviksi. Toisaalta joukkueen uskottavuus on erittäin tärkeä myös kesän ja kevään yhteistyösopimusneuvottelujen osalta.

Enpä tiedä. Pienilläkin pelimerkeillä pärjää kuten mm. Pelicans ja Jyp ovat näyttäneet. Meillä on mennyt kaikki alusta lähtien päin persettä eikä tässä vaiheessa kurssin muutos ole helppoa. Itseluottamustaso (kuten eilinen romahdus) on vastoinkäymisten sattuessa nolla. Toisaalta pelaajilla (ainakin osalla) luulisi olevan motivaatiota taistella uusista sopimuksista joko tänne tai muualle. Ei jaksa naurattaa. Liiganousukautta lukuunottamatta olemme roikkuneet tasaisesti pleijaripaikkatappelussa mukana, mutta nyt hanskat lensivät jo marraskuussa.

Kannattajat täytyy voittaa takaisin. Kausikortit maksavat ja ovat harvalle taloudellisesti mitätön ostos. Minä jatkan kausikorttiani varmaankin (kesällä kutkuttaa kuitenkin), mutta vaadin myös tuotteelta laatua. Kirjoittaisin kuluttaja-asiamiehelle kirjeen tuotteen huonosta laadusta, mutta siellä todennäköisesti pähkäiltäisiin vertailun vaikeutta (vaikka Saipa lähes vialliselta vedenkeittimeltä välillä vaikuttaakin).

Milloinhan meillä ymmärretään, että toimistusjohtajakin voi tehdä virheitä ja on täten myös velvollinen kantamaan niistä vastuun. Autokauppias pihalle ja uusia tuulia taloon. Tai tee edes joskus keväällä niitä SOPIMUKSIA äläkä golffaile Espanjassa silloin kun muut niitä vääntävät.

Ei perkele. Ei jaksa puhua tästä aiheesta enempää tällä erää. Suuresta rakkaudesta, Saipasta, on tullut petturi. Tuntuu petetyltä.:mad:
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Hei kehuja :) Jypille, tämä kausi on mennyt tähän hyvin, mutta lopulta romahdus voi tulla, ei siinä mitään Saarinen ja pelaajat saavat synninpäästön jo nyt. Voi olla, että jäädään hännillekin.

Lähes samaa voi sanoa Saipastakin viime kausina, suht. heikosta materiaalista on saatu paljon irti, parilla viime kaudellakin play-off paikka on ollut pienestä kiinni. Itse olen ihmetellyt miten ne aina puristavat irti niistä ukoista noin paljon, varsinkin Mälkiän aikaan, puolustus oli todella hyvä ja agressiivinen (myös Riku). Hyökkäyksessä oli ratkaisija Dalen muodossa jota muutkin tukivat.

Veikkaampa, että Saipa pärjää samalla kuosilla jatkossakin (kusipääkiekolla), kunhan löytyy sopivat toteuttajat. Uudelleen rakentaminen voi kannattaa, siltä näyttää tällähetkellä Jypinkin osalta. Ei muuta kuin Mestikseen scouttaamaan, sieltä voi löytyä köyhän miehen Grönvalleja (Petri Virolainen) ja Rintasia (Antti Virtanen) ja tsekeistä Vallulle ruokkija.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Viestin lähetti HelpDesk
.Käsittääkseni Hentunen ja Pärssinenkin olisi aikanaan pelannut Saipassa ellei Ilkka olisi sanonut ammatillisen mielipiteensä poikien kypsyydestä Sm-liigaan! Paajanen yritti viimeiseen asti mutta Ilkka sanoi että katsellaan nyt pari viikkoa:Niinhän ne sitten meni HPK:hon ja kaikki tietävät loput.

:confused:


Myös Ässät oli lähellä hankkia ainakin Hentusen tai niin mies ainakin itse yhdessä haastattelussa kertoi mikä oli Satakunnan Kansassa olisiko ollut viime MM-kisojen aikaan.Homma oli kuitenkin kuivunut syystä tai toisesta ja Hpk oli osoite..
 

theref

Jäsen
Mitäkö nyt?

Ilkan pitäisi ehdottomasti alkaa jo kaivelemaan ja suunnittelemaan ensi kauden joukkuetta! Tämä kausi on, niin ikävää kuin se onkin, menetetty jo selkeästi. Nyt kaukalossa tahdotaan enää nähdä taisteleva porukka joka kiusaa isompiaan ja yrittää vimmatusti päästä pois jumbopaikalta!

Tahtoisin myöskin nähdä pienen vaihtokaupan, jossa joku nuori ja nälkäinen pelaaja tulisi SaiPaan vaihdossa Immosen Villeen. Sekin olisi jo jonkinlainen merkki, että seurassa ei suvaita löysiä rusettiluistelijoita vaan Sputnik-paidan kantaja yrittää edes ottaa homman tosissaan. Immosella on vartta vaikka muille jakaa, mutta kuka muistaa milloin Immonen esim. olisi viimeeksi taklannut? Eipä tule heti mieleen.

Seuran uskotatavuus on loppukauden pelissä ja toivotaan, että asian eteen edes jotakin tehdään. Hyvä loppukausi ja ensi kaudeksikin olisi hyvät asetelmat saada uusia kiinnostavia pelaajia joukkueeseen vanhojen lötköjen väistyessä tieltä.

Minulle riittää että edes näkee joukkueen taistelevan jokaisesta kiekosta, jokaisen vastustajan kanssa, jokaisesta pisteestä!
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Onhan Ilkka mokaillut ennenkin. Pavel Patera oli lähellä tulla SaiPaan, mutta Ilu muistaakseni ottikin McTavishin, mikä oli toisaalta loistava ratkaisu. Myös Pasi Nurminen oli tulossa, mutta Kaarna päätyi lopulta Markkasen Jussiin. Tämäkin ehkä jälkeenpäin ajateltuna ihan hyvä ratkaisu.

Mutta Dale McTavishin myyminen Bluesiin oli teko jota en koskaan anna anteeksi. Dale oli selvästi joukkueen nimekkäin pelaaja, mutta olisi sitten lyönyt Dalella lisää rahaa kouraan, mutta miksi piti myydä paras pelaaja mitä SaiPassa oli koskaan pelannut??

Plussaa ovat tietysti Martin Richterin ja Vladimir Machuldan kaltaisten helmien löytö, mutta Tsekeistä harvoin löytää kauhean huonoja pelaajia.

Uskoni Kaarnaan nollaantuu täysin, mikäli hän vielä tämän kauden jälkeen tarjoaa sopimusta herroille Kallioniemi, Immonen, Bondarevs ja Tirkkonen. Jos tavoite on kuudenneksi niin herran jumala tämmöisellä joukkueella ei voi päästä yhtään mihinkään. Joukkue on täynnä pelaajia, jotka luulevat yrittävänsä parhaan mukaan, mutta selkä suoristuu heti kun päästetään 1-2 maalia.

Kerrotakoon tähän aivan päätteeksi että JYPillä on SM-liigan pienin budjetti. Silti joukkueeseen saadaan houkuteltua todellisia huippujääkiekkoilijoita tyyliin Nikolov, Ton, Chlubna ja Vostrak. Aivan upeaa työtä JYPiltä, samaa ei voi sanoa SaiPasta, joka hoitaa myös fanejaan todella surkeasti.
 

Rob Van Dam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotoisessa SM-liigassa HIFK
Vähän matkan päässä V
no saipan kausi on rehellisesti sanottuna mennyt penkin alle! eihän siltä paljoa odotettukaan, mutta jumbosija kuitenkin selvä yllätys ainakin minulle!
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Johdossako syy?

Mielestäni Ilin tai muun seurajohdon syyttäminen on aivan turhaa. Tietenkin on pirun helppoa katsomosta käsin viisastella, että ostetaan parempia pelaajia ja otetaan riskejä. Johdon tehtävä on kuitenkin pitää tuo meille niin tärkeä joukkue taloudellisesti sellaisessa kunnossa että liigaa voidaan pelata.
Mitä tulee kuluvan kauden joukkueeseen, meillä oli syksyllä kasassa sellainen nippu jolla tuo pleijaripaikka piti olla kaiken järjen mukaan täysin realistinen tavoite. Mitä sitten tapahtui? mielestäni ns. profiilipelaajista liian moni epäonnistui.esim. herrat Immonen, Kuznetsov, Kallioniemi, Huokko, Tuominen ja Rebolj pelasivat kaukana siitä tasosta mitä heiltä oli lupa odottaa. Kuten muutaman kerran aiemmin olen todennut noin monen pelaajan epäonnistuminen ei voi olla sattumaa, jolloin katseeni kääntyi eittämättä Teisaan, joka ansaitusti saikin monoa. Siinä vaiheessa kun pleijaripaikka alkoi karata käsistä johto teki mielestäni todella järkevästi luopuessaan muutamasta kalliista pelaajasta, joiden suoritukset eivät olleet oikeassa suhteessa palkkakuitin kanssa.
Näin varmistettiin se ettei tämän kauden ansiosta tuhota myös seuraavaa kautta. Nyt täytyy vaan toivoa, että tuo inhottava jumbosija onnistuttaisiin välttämään, mutta mielestäni jumbosijakin on pienempi paha, kun joku kymmenes sija ja niukasti rahaa ensi vuoden joukkuetta varten. Käsitykseni mukaan noilla pelaaja kaupoilla plus Markkasen Jussista ja Mikko Jokelasta saatavilla NHL-korvauksilla voidaan ensi vuodeksi odottaa jonkinlaisia vahvistuksia joukkueeseen. Joten kärsivällisyyttä ihmiset kyllä me vielä nousemme.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
En ole Ilkka

Mutta jos olisin Ilkka, ensimmäiseksi selvittäisin valmentajakuvion ensi kaudeksi, sen jälkeen yhdessä ensi kauden valmentajan kanssa kävisin nykyisestä miehistöstä läpi ne pelaajat joiden kanssa halutaan jatkaa, muut pelaajat kylmän rauhallisesti lihoiksi. Tämän jälkeen divarista ja omista junnuista kiinnostavat pelaajat näytille loppukevääksi ja pahvia niille jotka kiinnostavat. Näin myöhemmälle keväälle jäisi vain ulkomaalaishankinnat ja a vot, ensi kauden joukkue olisi valmis ja sopisi valmentajan hanskaan. Näin siis minä, jos Ilkka olisin. Ikävä kyllä tämä asia ei taida olla ihan näin musta-valkoinen.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensi kauden valmentajahan on jo selvä. Skriko ei suostunut ainoastaan kevään kestävään sopimukseen vaan halusi sopimuksen myös ensi kaudeksi, ja sellainen tietääksi solmittiin.
 

Mai

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelitavan muutos& pelaajien motivaatio

Mielestäni ennen ensi kautta SaiPan olisi syytä miettiä tapaa jolla pelaa, nykyinen flegmaattinen tyyli tuottaa heikosti pisteitä SaiPan tyyliselle joukkueelle, jolle sopii huomattavasti paremmin pirteän agressiivinen kusipääkiekko, josta näkyi katsomoon pelaajien ilo pelaamiseen. Nykyinen tyyli näyttää syöneen pelaajien rohkeuden luoviin ratkaisuihin, kukaan ei halua olla sekä joka yrittäisi rohkeammin mennä vastustajan maalille, ja harvemminhan maaleja omalta puolustusalueelta asti tehdään.

En tiedä mistä johtuu, mutta tällä kaudella pelaajien motivaatio on ainakin katsomosta nähtynä ollut hyvinkin alhaalla, tuntuu ettei kukaan haluaisi voittaa, tai ainakaan pelata voiton edellyttämällä tavalla.Ennen ensi kautta kannattaisi mahdollisesti SaiPassa jatkavien pelaajien miettiä haluavatko he voittaa ja jos haluavat ovatko he valmiita laittamaan pelissä itsensä 101% likoon.Ei itsestään vain 40% peliin uhraava joukkue voita.

Ratkaisuna ongelmiin voisi olla joukkueen radikaali nuorentaminen, omia junnuja vaan kaukaloon,muutama nuorilupaus muualta ja pari kokenutta johtajatyyppin pelaajaa. Ehkä vielä ensi kaudella ei menestystä heruisi suuresti,mutta pitkällä tähtäimellä joukkueen rakentaminen olisi tulevaisuuden kanalta järkevää, ei tarvitsisi pyörittää pelaajarulettia yhtä paljon kuin tämän kauden aikana.
 

Pioneer

Jäsen
Pasi Häkkinen haukkui SaiPan kesäharjoittelun lyttyyn viimeisen SaiPa -kautensa jälkeen, kun juttelin hänen kanssaan. Harjoittelun heikkouden myöntää myös Pasi Tuominen jokerifanitentissä.

Mälkiän lähdön myötä SaiPalta katosi laadukas kuntovalmentaja ja luulisin sen vaikuttavan merkittävästi SaiPan laskusuhdanteeseen, joka on edennyt jo siihen pisteeseen, että pohja häämöttää. Toivon hartaasti, että joukkueeseen tulisi tekemisen meininkiä Skrikon ja Santasen myötä, jotka ovat molemmat nähneet millä eväillä menestykseen päästään. Kysymysmerkki vain on, ovatko nämä herrat kykeneviä siirtämään tietonsa ja kokemuksensa SaiPan harjoituksiin ja sitä kautta saavuttamaan tuloksia. Kuntopuolesta vielä sen verran, että väsynyt SaiPa on ollut koko kauden, olisiko pelaajien kesällä hankittu pohjakunto totaalisen riittämätön SM-liigavauhtiin?

Pelaajisto on ollut SaiPalla tämän kauden aivan kelvollinen. Tuolla materiaalilla olisi tullut kyetä saavuttamaan aivan erilaisia pistemääriä kuin mihin tällä kaudella ollaan päästy. Kuitenkin, flopanneella tiimillä on turha enää jatkaa ja suursiivous piristäisi varmasti. Yhtenä nimenä heittäisin ilmoille perussaipalaisen Ville Immosen, joka on ollut KOKO KAUDEN aivan totaalisen haluton pelaamaan ja löysäilyllään aiheuttanut monta takaiskumaalia. Räsäsen kauden floppaamisen ruumiillistuma ja sen takia ei sijaa ensi kauden joukkueeseen. Pelkäänpä kuitenkin, ettei maisemanvaihdoskaan Villen peliä sen reippaammaksi muuta, mutta eipähän meidän tarvitsisi enää siitä murehtia.

Kaarna on muuten minun mielestäni toiminut tällä kaudella tyydyttävän hyvin ja tehnyt monia hyviä ratkaisuja. Rankimmat alisuorittajat ovat saaneet monoa ja valmennustiimi on uudistunut. Hankinnat ovat piristäneet joukkueen ilmettä alkukaudesta, vaikkei kuitenkaan riittävästi. Näiden toimien myötä johtoporras on näyttänyt olevan ajan tasalla ja uskon vakaasti, että ensi kaudella palataan playoffseihin muutaman vuoden tauon jälkeen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Mitäkö nyt?

Viestin lähetti theref

Tahtoisin myöskin nähdä pienen vaihtokaupan, jossa joku nuori ja nälkäinen pelaaja tulisi SaiPaan vaihdossa Immosen Villeen. Sekin olisi jo jonkinlainen merkki, että seurassa ei suvaita löysiä rusettiluistelijoita vaan Sputnik-paidan kantaja yrittää edes ottaa homman tosissaan. Immosella on vartta vaikka muille jakaa, mutta kuka muistaa milloin Immonen esim. olisi viimeeksi taklannut? Eipä tule heti mieleen.


-Saas nähdä toteutuuko HIFKin kanssa? Immonen meille, Rajala/Honkanen/Tuominen teille....Rajala ja Tuominen ovat meillä ihan koomikoita, kuten olet ehkä huomannut, mutta molemmissa (Tuomisessa varsinkin) piilee ihan asiallinen liigatason pakki, joka löytyisi varmaan paremmin muualla kuin täällä
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti Pioneer
Mälkiän lähdön myötä SaiPalta katosi laadukas kuntovalmentaja

Nyt kun Jorma Jaatinen erotti itse itsensä HIFK:sta viime perjantaina, otappa Ilkka se puhelin käteen, niin se laatikon näköinen siinä pöydällä. EI, EI, älä sitä koko hökötystä vaan se luuri osa. Noin, sitten pidät sitä niin, että korvaan kuuluu...ei, se on mikrofoni, siihen puhutaan, se toinen pää menee korvalle. No niin kuuluko sieltä jotain...niin, näppäileppä nolla, neljä, nolla...*****,*******,*******,********,******.

Vastaako kukaan?

Edit: seuran lisäys
 
Viimeksi muokattu:

HelpDesk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
GRRRRR.......

"Mitä sitten tapahtui? mielestäni ns. profiilipelaajista liian moni epäonnistui.esim. herrat Immonen, Kuznetsov, Kallioniemi, Huokko, Tuominen ja Rebolj ..." ( Sanoi Birkku)

Tuon listan perään voi lisätä Räsänen , Kaarna , pelityyli , ei anneta vastuuta nuorille , ,,, eli käytännössä liian moni "vahva lenkki" petti.Tarkoitukseni ei ole purnata vain tästä kaudesta vaan yleensäkin viimeiset 2-3 kautta on ollut laskusuunnassa. Jos katsotaan sitä runkoa jonka varaan ko. joukkuetta on aiemmin rakennettu , niin ei montaa pelaajaa ole jäljellä. Minusta kuulostaa todella omituiselta ja ihmeelliseltä jos pelkästään pelaajista nuo yllämainitut "profiilipelaajat" epäonnistuu... Kuinka voi yhtäaikaa pelata alle oman tasonsa noin moni pelaaja.Kyllä se vika on ihan jossain muualla kuin niissä pelaajissa. Esimerkiksi mahtavassa pitkäpäätyynpakintoimestajaitseperään pelityylistä joka ei toimi koskaan näin hitaalla joukkueella eikä taitokiekkoakaan voi pelata kun puuttuu ne taitokiekkoilijat , tosin paria poikkeusta lukuunottamatta .Tarkoitan tietenkin Vallua ja tällähetkellä myös Vaicia. Saipaan on jo lyöty ainakin minun silmissäni sellainen leima ettei mitään jakoja ole ensikaudellakaan , ellei jotain radikaalia muutosta tapahdu. Miksi meidän katsojien ja kannattajien pitäisi tyytyä odottamaan keskinkertaista huonompaa joukkuetta ja keskinkertaista huonompaa menestystä. Ehkä siksi ettei joukkueenjohtokaan ole kuin keskinkertaista huonompi. Eikö voitaisi vaatia enemmin. Miksi tyytyä vuosikausia peräjälkeen "SM-liiga asiantuntijoiden" mielipiteisiin Saipan toivottamasta urakasta tulevalla kaudella. Olisi vaihteeksi ihan perusteltua jos ennen kauden alkua Saipaa veikattaisiin kärki kuusikkoon tai edes sinnepäin.Viimeisten kolmen vuoden aikana on saipa veikattu aina viimeisten joukkoon ja samalla naurettu pelaajahankinnoille sanomalla kapeasta palaajamateriaalista.
Minä ainakin haluaisin kerätä kiekollisia elämyksiä enkä kasvattaa otsassani kasvavaa *yrpää. ........:mad:
 

Aksu

Jäsen
Ei kai Saipa Reboljista profiilipelaajaa hakenut? Ainakin hemmetin kaukana oltiin. Muistan hyvin Veikkaaja-lehden kommentin, "ihmeellinen löytö".
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
HelpDesk ja Lapa

Ensiksi vastine HelpDeskille: Lueppa tuo kirjoitukseni uudelleen oikein ajatuksen kanssa. Minähän en todellakaan yrittänyt vierittää syytä huonosti menneestä kaudesta epäonnistuineiden pelaajien niskoille, vaan kuten kirjoitin: Noin monen pelaajan epäonnistuminen ei voi olla sattumaa, näin ollen katseeni kääntyi TEISAAN..., eli mielestäni valmentajan pelitapa ja peluuttaminen oli syynä siihen että noin moni on alisuorittanut.
Ja sitten "ystävämme" Lapa: Oletko todellakin sitä mieltä, että Tirkkosen Pexin jatkosopimus olisi jonkin sotin munaus Ililtä. Anteeksi suorasukaisuuteni, mutta jos olet todellakin tuota mieltä, epäilen että ymmärryksesi jääkiekkoa kohtaan lähentelee nollatasoa. Pexihän on pelannut todella hyvän kauden ja mikäli mies vain itse on valmis sopimuksen kirjoittamaan pitäisi sellainen hänelle työntää eteen varsin nopeasti.
 

theref

Jäsen
Birkku

Kyllä, minäkin saattaisin tämän kauden esityksillä olla valmis antamaan Pexille sopimuksen ensi kaudeksin, mutta yhdellä ehdolla! Tirkkosen sopimuksesta on ehdottomasti poistettava pykälä, joka oikeuttaa Pexin pelaamaan koko kauden 1-ketjun sentterinä! SaiPa tarvitsee ehdottomasti jostakin maasta 1-sentterin! Sellaista SaiPa on kaivannut monta vuotta. Viimeeksi samaan rooliin on pystynyt Sape. Nyt tarvitaan seuraaja.
 

HelpDesk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Oho.

Sori vaan mirkku eiku Birkku.
Laitoin kommenttiasi vain viitteeksi , että samoilla linjoilla mennään . En arvostellut sinun sanomiasi vaan lisäsin siihen listaan mielestäni siihen kuuluvat omat mielipiteeni.
Samaa mieltä olen kanssasi siitä ettei Pexi huonosti ole odotuksiin nähden pelannut. Se ei kuitenkaan muuta minun käsitystäni puukäsi teoriasta. Ei pexi huono ole vaan kankea.
;)
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
HelpDesk

Jep muuten ollaan kyllä samoilla linjoilla, mutta karvaturpa äijän kutsuminen mirkuksi on vähintään arveluttavaa:confused:
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Re: HelpDesk ja Lapa

En ole ollenkaan pettynyt Peksiin. Mutta jostain syystä mies on parhaitten kaverien välissä illasta toiseen. Joillekin kavereille olisi pitänyt antaa enemmän mahdollisuuksia pelata Paulin ja Vallun keskellä. Mikäs siinä, voihan Pekalle antaa jatkosopimuksen, mutta toivoisin, että hän saa keskittyä täysin 2 sentterin rooliin.

Sitten Kaarna. Ei toki ole hänen vikansa jos kaikki ennakkoon johtavat pelaajat floppaavat totaalisesti, en odottanut Reboljilta kylläkään muuta kuin vahvaa maalinedusta pelaamista, mutta hänestä ei ollut siihenkään. Jan Huokko taas oli nimekkäin hankinta, jolta odotin paljon. Aiemmin kovana maalintekijänä tunnettu Huokko vaipui SaiPassa peruspakiksi, vaikka se kuti välillä aika vihaisesti lähtikin. Ei Huokko toki huonosti pelannut, mutta häneltä oli odotettavissa paljon paljon enemmän kuin tulosta tuli. Pasi Tuominen taas... No, paineet kasvoi jatkuvasti epäonnistumisten myötä, ja vaikkei Patukaan huonosti pelannut aina, niin kyllä läpi paistoi väkisin yrittäminen. Pahiten floppasi Juri. Aivan uskomattoman kova lasku suunta Jurilla. Ymmärrän että ikä alkoi hieman painaa, sikäli hyväksyin täysin Jurin huonouden.

Mutta totuushan on edelleen se että kukaan ei kentällä tee virheitä ja anna harhasyöttöjä, mutta joillakin on liikaa yritystä ja usein myös kostautuu. Turha meidän on joukkuetta haukkua vaan kannustaa heitä tekemään työnsä paremmin jatkossa.
 

SaiPa#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miksei omia junnuja kokeilla?

Edelleenkin ihmettelen sitä, että SaiPassa ei oteta mallia Kärpistä ja nosteta omia A-junnuja liigajoukkueeseen näyttöjä antamaan. Lepo voisi tehdä hyvää ainankin Immoselle ja Kallioniemelle. Ainankin pitäisi saada kasaan täydet neljä kenttää.

Miten olisi esimerkiksi ketju Vaic-Hämäläinen-Yli-Torkko? Eikös Ville pelannut nuorten maajoukkueessakin keskushyökkääjänä kohtuu menestyksellä?
 

Willimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo Vaic - Hämäläinen - Yli-Torkko ei aiheuttaisi paljoakaan muutoksia, jos vain 2- ja 3-ketju järjestettäisiin uudelleen.
Immonen - Kauppinen - Skyttä toimi muutamissa otteluissa.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Tuota Immosen pelaamista nuorten kaverien keskellä ei auta mitään. Sentterin tulee hoitaa omaa ja hyökkäyspäätä, mutta Immonen ei hoida kumpaakaan, se siitä.

Jukka-Pekka Holopainen, Saipan kasvatti meni nyt sitten Pelicansiin. Olisi varmasti pessyt Bondarevsin, Kallioniemen ja Hulkkosen mennen tullen. Ehkä vielä J-P:kin pelaa SaiPassa, toivon niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös