Tiukan mietinnän jälkeen väittäisin tilaavani baarissa yleensä olutta. Parille kaljalle lähteminen tarkoittaa henkilökohtaisesti varsin joustavasti mitä tahansa yhden ja 20 annoksen väliltä, fiiliksestä ja seurasta riippuen.
Kalja on varsin klassinen ilmaisu. Usein nautin myös kepparia, kepukkaa, keimoa, kalppaa tai kalkkaa. Vaimoni ei enää muutamaan vuoteen ole sekoittanut calzonea ruokaan...
Keppanan nauttiminen on usein kippaamista tai dokaamista. Alkoholia usein myös imuroidaan, varsinkin jos sitä on saatavilla ilmaiseksi.
Pussikaljaa eli kotoisemmin pusaria tai PK:ta on myös tullut nautittua. Usein baari-illan pohjustukseen käytetään myös PK:n tarkemmin määriteltyä varianttia kymppikassia eli 10 ohravalmistetta (mieluiten keltaisessa) muovikassissa (esim. Alepa, Ruokavarasto tai Sale).
Tästäkin aiheesta on varmaan ollut ketju joskus aikaisemmin, mutta mitä tästä, ah, niin rakkaasta viljatuotteesta seuraa? Henk. koht. olen useimmiten seipäässä, soosissa, kaasussa, pierussa, porossa, känässä, tuotteessa tai naamat, naamarit, huivit, seipäät, jne. Mielenkiintoista olisi myös listata humalanimitysten promillerajat tai muuten esiintymisrajat (pieni hilpeys - maailman vahvin mies - norjalainen bussikuski) esim. milloin ja minkä asteitten kautta hutikka muuttuu naamareiksi... :)